❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

10a Festa Major Alternativa!

La Festa Major Alternativa de Sant Boi és un esdeveniment independent i completament autogestionat impulsat per l'ass. Amics de l'Ateneu Santboià i organitzat per persones individuals i entitats de Sant Boi que creuen en la cultura feta des del poble i per al poble. Sense pasta, sense complexos.

FMAsantboi

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
144
Aportaciones
2.610€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

EL PROJECTE

El projecte de la Festa Major Alternativa (FMA) de Sant Boi de Llobregat neix ara fa 10 anys, en resposta a les inquietuds de diferents col·lectius de joves i entitats de Sant Boi i amb l'objectiu de crear una alternativa cultural i social a la programació proposada per l'ajuntament durant la Festa Major del poble.

Les activitats de la FMA es duen a terme a l'Ateneu Santboià, un espai cultural independent i autogestionat, recuperat per ciutadans i ciutadanes de Sant Boi pel seu ús públic ara fa 11 anys, i es sostenen gràcies al treball de més de 40 voluntaris i voluntàries i al suport d'un nombre creixent de persones edició rere edició: unes 500 persones van participar a la primera edició de la FMA, mentre que a l'edició de 2012 ja eren 5.000 les persones que gaudien de l'esdeveniment.

Any rere any, la Festa Major Alternativa, amb les seves activitats obertes a tota la comunitat de Sant Boi, s'ha anat consolidant com a proposta cultural fins a esdevenir clau i necessària a la vila, tal i com ho avala l'elevat nombre de participants.

QUI HI HA DARRERE DE LA FMA?

La Festa Major Alternativa és una festa organitzada de manera voluntària per santboians i santboianes! S’impulsa des de l’Associació Amics de l’Ateneu Santboià i suma altres entitats locals i gent individual amb ganes de participar i fer la festa major que realment volem: amb un esperit més popular i participatiu, amb una vessant cultural però alhora també social, donant suport i potenciant els artistes de la nostra vila i transmetent i generant un discurs crític vers les formes de consum passiu de la cultura a la nostra societat.

PER QUÈ NECESSITEM DINERS...

La Festa Major Alternativa es finança gràcies als beneficis que genera la barra durant la festa, i enguany, que celebrem la desena edició volem donar un pas endavant i fer més FMA que mai! És per això que necessitem 2500€ més per fer-ho possible! Volem que la desena FMA sigui la més sonada amb diferència!

A QUÈ DESTINAREM ELS DINERS

Els diners que aconseguim a Verkami els destinarem a millorar la programació amb més i millors activitats per a tots els públics, millorarem el tradicional correbars per tal de que tothom pugui gaudir amb Brincadeira així com també col·laborarem amb el seu projecte social, volem poder recompensar els artistes com s’ho mereixen (fins ara sempre ho hem fet simbòlicament), volem començar a invertir en la compra d’un equip de so que permeti fer sostenible la FMA... en definitiva, volem fer més FMA!!

RECOMPENSES

La FMA té lloc del 16 al 19 de maig, així que la nostra intenció és que els mateixos dies de la festa tothom pugui recollir les seves recompenses a un stand que hi haurà al mateix Ateneu Santboià entre les 18.30h i les 21h durant tots els dies que dura la festa (el dissabte 18 de maig l'horari variarà per la naturalesa de l'activitat: es farà entrega de recompenses només de les 11h a les 18.30h). Per aquells mecenes que no puguin passar a recollir les seves recompenses tot just acabada la FMA ens posarem en contacte amb ells per fer l'entrega durant els dies posteriors.

En relació a la recompensa pels mecenes que aportin 20€, que inclou tiquet de Correbars, us volem fer saber que editarem un número limitat d'aquests i que només podran accedir al tiquet les persones majors d'edat.

La samarreta 2013:

Tot acomiadant-nos, aprofitem per convidar-vos a participar a les assemblees els diumenges a les 17h a l'Ateneu Santboià, i evidentment, a la Festa Major Alternativa de Sant Boi els dies 16, 17, 18 i 19 de maig de 2013.

MÉS INFORMACIÓ

Si voleu conèixer més sobre la Festa Major Alternativa de Sant Boi consulteu:
festamajoralternativa.com
ateneusantboia.net

També podeu seguir-nos a facebook i twitter

ATENCIÓ! És un plaer presentar-vos la samarreta de la FMA 2013!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • FMAsantboi

    FMAsantboi
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Andrés! Doncs sí! Durant tota la FMA hi ha un pot per recollir donacions als punts de venda de consumicions. Allà també podràs aconseguir la samarreta! Salut i visca la FMA! Ens veiem en unes hores!

  • Andrés

    Andrés

    casi 11 años

    Acabo de llegir el projecte, ho sé massa tard, és possible col·laborar i poguer aconseguir la samarreta de la 10a FMA en algún puesto? Els diners podríen ser per la 11a FMA.

  • FMAsantboi

    FMAsantboi
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Silvia! No caldrà el paper imprès, només un document amb foto que acrediti que ets tu (DNI, permís de conduir...). Moltes gràcies per col·laborar amb el projecte i ens veiem dijous a la FMA!

  • Silvia

    Silvia

    casi 11 años

    Hola! acabo de fer la meva aportació i tinc el número de comanda però no he pogut imprimir el document on surt aquest número. És necessari per passar a recollir les recompenses?

  • FMAsantboi

    FMAsantboi
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola! Primer de tot, gràcies per col·laborar amb el projecte! En relació a la teva pregunta, tens dues opcions 1) Pots registrar-te amb un altre e-mail i fer l'aportació des d'aquest nou usuari que creis o 2) Fer-la des del teu mateix nom d'usuari i aleshores hauràs de posar-te d'acord amb l'altra persona per entregar-li tu la recompensa!

  • aladadi

    aladadi

    casi 11 años

    Hola! He fet una aportació a aquet projecte i soc mecenas, m'agradaria fer una altra aportació però posant com a mecenes a altra persona, com es port fer? Gràcies

  • FMAsantboi

    FMAsantboi
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Ana! Els tiquets de correbars els podràs comprar el dia mateix del correbars per 6€. La venta anticipada aquí a Verkami és amb el pack perquè forma part de la recompensa per l'aportació de 20€ al projecte. El Verkami és una forma d'aconseguir una mica més de diners per fer més i millor Festa Major Alternativa! ;)

  • Ana

    Ana

    casi 11 años

    Buenas!

    No existe la opción de comprar solo los tiquets? Sin camisetas ni chapas?

    Gracias!

  • FMAsantboi

    FMAsantboi
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Santi,

    Fent de mecenes amb 20€, dintre de les recompenses es dóna el tiquet de Correbars.

    Les recompenses es poden passar a recollir per l'Ateneu des de dijous 16 de maig, a partir de les 18h.

    Gràcies per l'interés i ens veiem per la FMA!!!

  • Santi

    Santi

    casi 11 años

    Hola, no termino de encontrar a través de la web la manera de conseguir los tiquets del correbars de manera anticipada (estoy organizando una trovada de colegas).

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Ja som 42 mecenes!

Benvolguts i benvolgudes mecenes;

Ja som 42!!!

Abans de res, us volem agrair molt la vostra col·laboració amb la 10a Festa Major Alternativa de Sant Boi, i és que és a gràcies a les aportacions de cadascú, aconseguim que la FMA pugui seguir creixent, edició rere edició.

Com ja som uns quants pel Verkami i cada cop falta menys per començar a celebrar els 10 anys de FMA , us volem oferim un tastet de la programació:

-Divendres, tots les nens i nenes de Sant Boi estan convidats a participar a les activitats infantils amb la Companyia Clancarakol i l’espectacle de màgia d’en Mario

-Entre tots els grups que ens acompanyaran, ja estan confirmats grups com: Els Surfings Sirles, Stained Blood i Republika Ska

  • I no patiu, aquest any també tindrem Correbars amb els Brincadeira. *Ens agradaria informar-vos que l’Ajuntament de Sant Boi ens ha fet entendre que no vol que la FMA segueixi organitzant cap correbars, perquè consideren que es una activitat perillosa i que dóna mala imatge. Per aquest motiu volem seguir demostrar que s’equivoquen, que el Correbars ja forma part del poble i seguirà sent una de les activitats amb més èxit i esperades del any, i que tot i el volum de gent, sempre es desenvolupa en un ambient festiu, agradable i gens polèmic.

Tot i així, per poder mantenir un certa seguretat i assegurar un bon desenvolupament de l’activitat, aquesta edició estaran a la venta 3000 tiquets i volem fer un registre de les ventes per certificar, si es dónes el cas que fes falta, que només es venen tiquets a majors d’edat. Per realitzar aquest registre, necessitarem de la vostra col·laboració i comprensió , i és per això que us demanem que porteu un document identificador*

Per cert, us avancem una petita sorpresa: com dilluns 20 de maig és festa, diumenge allargarem la festa entre Cabaret i Dj’s!!!

Ens despedim amb un fins aviat i esperem que convenceu a un parell d'amics i amigues cadascú perquè col·laborin amb el Verkami i així aconseguim l'objectiu d'arribar als 2.500€!!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#02 / Festa de presentació de la FMA!

Dissabte 4 de maig a les 21h del vespre us esperem a tots i totes a la festa de presentació de la 10a Festa Major Alternativa a la terrasseta de l'Ateneu!

A més d'informar sobre el Verkami i tot el que l'envolta, presentarem la programació d'enguany, el merchandaising i molt més! Tot això amb la companyia de dues bandes:

21:15 – Efecte Bandwagon (Pop/Punk). Des d’Avinyonet del Penedès a Sta Coloma de Cervelló, passant pel Barri de Gràcia. Grup pop/punk dels 90 irreverent i sarcàstic reunit de nou en versió reloaded..

22:15 – The Leather Birds (Hard Rock). Banda de rock amb el so característic dels anys seixanta, setanta i vuitanta; Hard Rock clàssic amb clares pinzellades de blues i folk sureny americà.

Més informació a esdeveniment facebook ateneusantboia.net i festamajoralternativa.com

#01 / Ja som 42 mecenes!

Benvolguts i benvolgudes mecenes;

Ja som 42!!!

Abans de res, us volem agrair molt la vostra col·laboració amb la 10a Festa Major Alternativa de Sant Boi, i és que és a gràcies a les aportacions de cadascú, aconseguim que la FMA pugui seguir creixent, edició rere edició.

Com ja som uns quants pel Verkami i cada cop falta menys per començar a celebrar els 10 anys de FMA , us volem oferim un tastet de la programació:

-Divendres, tots les nens i nenes de Sant Boi estan convidats a participar a les activitats infantils amb la Companyia Clancarakol i l’espectacle de màgia d’en Mario

-Entre tots els grups que ens acompanyaran, ja estan confirmats grups com: Els Surfings Sirles, Stained Blood i Republika Ska

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies