❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Segundo album+DVD We Are Not Brothers

Segundo àlbum de la banda, que editaremos en vinilo de 12" y que contará con la colaboración de otros artistas. Además editaremos un DVD con el concierto-presentación y otros materiales audiovisuales.

We Are Not Brothers

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
62
Aportaciones
1.395€
De 1.200€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Después de autoeditar Autodestrucció en el 2009 en formato CD, nos lanzamos con el segundo álbum de la banda, que editaremos en vinilo de 12" en una tirada de 500 copias y que contará con la colaboración de otros artistas, como el cantante Hugo Mas o los músicos de Arthur Caravan entre otros, y que podría ser la primera referencia del sello neonato Música de Telers, con base en Alcoi.

El disco será mucho más directo, agresivo y contundente y ganará en calidad de sonido y profesionalidad gracias a la producción-masterización de Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan).

Además, se hará una presentación en el Centre Cultural Mario Silvestre en Alcoi (fecha todavía por confirmar, pero previsiblemente en septiembre), donde contaremos con la presencia de los músicos que han colaborado en el álbum, y también del colectivo madrileño de video-arte Screenwarriors, del fotógrafo musical también madrileño JFuria y de la productora audiovisual Mota Estudio, que serán los encargados de la grabación del directo y la posterior edición en DVD. Tened en cuenta que los que acudais a la presentación aparecereis en el DVD ;)

Durante los 40 días que dura el crowdfunding os haremos pequeños regalos en forma de música y otros.

Ah! Y no sufrais los que no tengais plato (reproductor de vinilo), porque también regalaremos el album en formato digital en alta calidad para los que participeis, y el vinil lo podreis conservar como un preciado objeto de coleccionista que es o para un futuro cuando os hagais con un plato! La calidad de sonido y la aureola que desprende un vinilo es incomparable. Vinil rules!

A QUÉ DESTINAREMOS EL DINERO

Pedimos 1.200€ aprox. que es lo que nos cuesta la producción del vinilo.

Todos los otros gastos corren a nuestro cargo. Nuestro objetivo es recoger 1.200€ para poder sacar la edición en vinilo. Si consiguieramos una cantidad superior os lo agradeceriamos y nos aliviariais parte de ese gasto.

Los gastos de envio de los packs no están incluidos. Nuestra intención es darlos en mano a todo aquell que ha confiado y apostado por nosotros. También podemos crear puntos de recogida en Alcoi, Valencia, Alicante y Barcelona.

En el caso de no ser posible, enviariamos el pack con gastos no superiores a 3€ o a conveniencia del comprador.

Queremos aclarar que con el crowdfunding lo único que se pretende es que compreis el disco antes de su salida para que sea posible su existencia, porque de la otra manera, sin esta previa inyección de dinero, el artista debe hacer un desembolso importante de su propio bolsillo o ha de ir a morir a un sello o una discográfica con todos sus contras (en el difícil caso de que crean en ti).

Pensamos que las recompensas son muy económicas, y así y todo asumimos que tendremos que poner dinero de nuestra parte. Alguna voz crítica al escuchar este proyecto, nos ha tachado públicamente de "mafiosos" y "ladrones". Sin el crowdfunding, muchos proyectos culturales no verían la luz, y si eso no lo entienden determinadas personas, es problema suyo.

Crowdfunding es democracia, simplemente pedimos respeto.

CALENDARIO

Calculamos que podriamos entregar las recompensas físicas (vinilo) hacia Junio, y el álbum digital en Mayo. El DVD unas pocas semanas después de la presentación.

+ INFO
wearenotbrothers.net / hugomas.bandcamp.com / arthurcaravan.bandcamp.com
screenwarriors.net / 500px.com/jfuria / motaestudio.com

NUESTRA DISCOGRAFRÍA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • F.J Sarrias juarez

    F.J Sarrias juarez

    más de 9 años

    Hola, We Are Not Brothers. Escuche vuestra musica en siglo XXI , me encanto y me gustaria saber como puedo hacerme con vuestros vinilos y en material fisico que teneís estoy muy interesado. Un saludo y espero respuesta. Y conciertos cuando?

Volver a todas las actualizaciones

#11 / HABEMUS DISCO!

Noctàmbuls!

Ja podeu escoltar en primicia el nostre nou disc!!!!!! Per fi!!!!

https://soundcloud.com/wearenotbrothers/sets/no-som-germans

Tenim moltíssimes ganes de vore-vos el dissabte a la presentació a Alcoi i ballar junts "el baile dels no brothers"!!!

Recordeu que l'aforament del recinte és molt limitat i que si compreu les entrades anticipades no vos endureu cap sorpresa després.

I dir-vos també que al finalitzar el concert, anirem tots a la festa que vos vam prometre, al Fàbula Blues Bar, just a 10m. del Centre Cultural (per a que ningú agafe el cotxe), on tindrem molt bona música i millor ambient!

Gràcies a tots per haver fet açò realitat! <3

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#14 / VINILS VINILS VINILS!!!

WANBers! Els vinils ja estan ací! L'espera ha sigut llarga i tortuosa però el resultat és 100% satisfactori! Com sona el vinils! Quina pegada! Quins greus! (Nunca es tarde si la dicha es buena).

Tant per als mecenes com per tot el que vulga, estarem repartint-los el dissabte 19 a les 20:30h al Fábula Blues Bar (on vam fer la post-party del concert de presentació del disc i la pre-party de la rave a The LKL).

Vos esperem a tots allí, ens farem unes canyetes, riurem una mica i vos contem els plans que tenim per al futur més proper.

Per als que no pugau vindre, o sou de fora, please, ens esriviu per privat al Facebook o a [email protected] i ja veiem com vos ho fem arribar. Vos avisem de que hi hauran punts de distribució a Alcoi, València, Alacant, Barcelona i Madrid.

I res més, agraïr-vos de nou el suport i l'espera.

Ens veiem dissabte!

#13 / NO SOM GERMANS JA ESTÀ DE CAMÍ

Estimats mecenes,

Vos donem la bona notícia de que NO SOM GERMANS al final vorà la llum.

No hem pogut encara solventar el problema amb l'agència que vam contractar. És un tema que va per a llarg i ho deixem en mans de la justícia. No sabem quan recuperarem els diners ni si realment ho farem. No obstant això, hem decidit pagar l'edició del disc en altra companyia de la nostra pròpia butjaca perque està perjudicant-mos massa el no tindre els discs. A finals de juny el rebrem. Ja vos avisarem.

Per alra banda, contar-vos també que NO SOM GERMANS ha estat nominat als Premis Ovidi com a "Millor disc d'electrònica i rap". La gala es cel·lebra el proper 27 de maig a València i si guanyem, que sapigau que també serà el vostre triomf ja que haveu fet possible l'edició del disc.

A l'estiu farem una mini-gira de presentació del disc. Vos avisarem de les dates o podeu estar atents a la nostra web/facebook (www.wearenotbrothers.netleer más

#12 / Milions de disculpes

Benvolguts mecenes, companys, amics,

ja han passat moltes setmanes, mesos, des de que vam acabar el disc i el vam enviar a fàbrica. A l'octubre ho vam fer i a hores d'ara encara estem esperant a que ens arriben els vinils.

Ens sap greu comunicar-vos que sembla que l'espera s'allargarà més encara. La agència de Madrid que vam contractar ens dona llargues, al·legant saturació de la fàbrica a Holanda i, passat tant de temps ja clavant-los presió, anem a emprendre mesures legals contra ells perque a més no ens volen tornar els diners.

Sabem que espereu amb ganes el disc, però heu de saber que els més perjudicats som nosaltres ja que tot açò ens està retrasant en les presentacions del disc, i perjudicant-nos greument a l'hora de buscar concerts i festivals d'estiu, o de sortir en determinada premsa especialitzada de gran relevància que ens… leer más

#11 / HABEMUS DISCO!

Noctàmbuls!

Ja podeu escoltar en primicia el nostre nou disc!!!!!! Per fi!!!!

https://soundcloud.com/wearenotbrothers/sets/no-som-germans

Tenim moltíssimes ganes de vore-vos el dissabte a la presentació a Alcoi i ballar junts "el baile dels no brothers"!!!

Recordeu que l'aforament del recinte és molt limitat i que si compreu les entrades anticipades no vos endureu cap sorpresa després.

I dir-vos també que al finalitzar el concert, anirem tots a la festa que vos vam prometre, al Fàbula Blues Bar, just a 10m. del Centre Cultural (per a que ningú agafe el cotxe), on tindrem molt bona música i millor ambient!

Gràcies a tots per haver fet açò realitat! <3

#10 / Material fresc...

Ei!

Ja podeu escoltar 2 cançons més de les 12 que conformaràn el disc: Radioaktivität i X (sense nom encara). Avisem que no estàn masteritzades, però sonen ja molt bé. Per supost, descobrirem les millors cançons al final.

Vos arrivarà un mail des de Soundcloud on podreu escoltar-les. Són tracks privats, pel que només vosaltres, els mecenes, podreu accedir-hi.

Dilluns que ve vorà la llum el disc sencer en digital a Bandcamp i Soundcloud. El vinil estarà ready entre 4 i 6 setmanes.

Vinga va gent, que el dia 19 està ja ahi. Serà una gran nit i esperem que vingau tots i totes!

#09 / Entrades a la venta!

![Hola de nou i perdoneu per ser tan pesats, però s'arrimen ja les dates per les quals hem estat treballant de valent durant els últims mesos.

Les entrades per a la presentació del disc a Alcoi estàn ja a la venta en Instant Ticket (www.instanticket.es) o caixers Sabadell-CAM. Recomanem que si teniu pensat acudir, les compreu prompte perque només hi hàn 200 butaques i ja s'han venut més de 100 entrades. Recordeu que els que haveu posat 20€ o més, teniu la entrada lliure.

Recordar-vos també que serà una vetlada única perque hem creat un espectacle visual expresament per a la ocasió i també perque participaràn tots els artistes que han col·laborat al disc, a excepció del violinista Ernesto Llorens, que viu a New York. El concert es gravarà en video i s'editarà un DVD amb aquest i altres materials, pel que ens encantaria que vinguereu i foreu… leer más

#08 / Cosetes varies!

Hola amics i amigues del soroll!

Ha passat l'estiu i el disc ja el tenim gairebé acabat! Demà vorà la llum Pater Noster, el nostre segón single (esteu al tant al nostre facebook) i esperem que en un parell de setmanes estiga ja el disc acabat per a que vosaltres, els nostres mecenes, la nostra llum, pugau escoltar-lo en exclusiva. La resta de la humanitat haurà d'esperar una miqueta més.

A banda d'açò, necessitem URGENTMENT que els mecenes que teniu entrada per a la presentaciócom a recompensa (a partir de 20€), ens confirmeu la assitència o la no assistència, perque hem de posar-vos en la llista i reservar les butaques.

Recordeu que serà el proper dissabte 19 d'Octubre a les 22h en el Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura). Les entrades eixiràn a la venda el proper dia 15 de setembre (en teoria) per Instant Ticket a un preu de 6€ i 5€ reduïda (ho sentim, però no hem pogut influir en el preu).

leer más

#07 / Ja tenim data de presentació!

Podem confirmar ja que la presentació del nostre nou disc serà el proper dissabte 19 d'octubre al Centre Cultural Mario Silvestre (Casa de la Cultura) a les 22h.

Ho sentim però no podia ser a un altra hora, així que sopeu prompte i feu-vos uns vinets o unes canyetes abans d'entrar totalment disposats a rebre tal cantitat de só als vostres cerebels!

Si algú de vosaltres no puguera acudir a la cita pel que fora, agrairiem que ens ho comunicara a [email protected] pel simple fet de que l'aforament és llimitat (196 butaques), i vosaltres ja en sou gairebé 70. Hem de demanar invitacions per a tots els que vau triar recompensa amb entrada a la presentació. Si voleu vindre acompanyats, les entrades tindràn un preu de 6€ (5€ reduïda) i es podràn adquirir a partir del 15 de setembre, per internet i taquilla física del Centre Cultural… leer más

#06 / Primer single!

Estimats crowdfunders!

No ens hem oblidat de vosaltres ni ens hem fugat a les Bahames amb la pasta recaudada, i la prova és que acabem de llançar el primer single del que serà el nostre àlbum NO SOM GERMANS.

El seu títol és VATICAN PARTY i és obligatori el confesar-se després d'escoltar-lo ;)

Escolteu-lo ací

Sabeu que som una miqueta lents produint, però aquestes setmanes estem pegant-li un bon apretó i podem assegurar que l'àlbum estarà llest per al setembre.

En breu vos escriurem als qui vau demanar samarretes, preguntan-vos pel tallatge, color, etc. i vos donarem info definitiva sobre la data de la presentació del disc i la festa privada.

Amén.

#05 / Ho hem aconseguit gràcies a tots vosaltres!

Amics i amigues,

Soys 62 mecenas/amigos (más algún otro que no ha pagado vía Verkami por cuestiones técnicas o éticas/morales con la banca) los que habeis hecho realidad este pequeño sueño que es nuestro segundo disco, nada más ni nada menos que en vinilo, como debe ser.

Queremos agradecer vuestro apoyo porque esto nos da una inyección de moral para terminar el disco y que quede lo mejor posible.

Os habrán enviado una notificación para proceder con el pago. A algunos de vosotros no se les ha podido cobrar por falta de fondos. Intentad please meter el importe en vuestra cuenta bancaria. En 5 días os lo recordarán otra vez y a los 10 días por última vez.

Los que nos conoceis sabemos que somos un poco "tortugos" a la hora de producir música, pero esperamos terminar el disco en este mes de mayo y tener el disco listo… leer más

#04 / Ja ho tenim!!!!

Amics i amigues, gràcies a tots vosaltres ja hem aconseguit traspassar la barrera dels 1.200€ que necesitem per a la producció del vinil!!!

Així que moltes gràcies! danke schön! muchas gracias! thank you a lot! grazie mile! merci beacoup!

Ara cal intentar arreplegar el màxim possible durant els 11 dies que queden per a poder costejar-se la producció del disc a Ca'Blau Studios i el DVD amb Mota Estudio.

Com a recompensa per la vostra ajuda, i també com a incentiu per a que més gent col·labore, convidem als crowdfunders a una festa privada exclusiva, en lloc i data per determinar (podem fer una enquesta i votar!).

Així que difongau la paraula per que fem una bona festa amb millor companyia!

Ah! i un altre regalet...

#03 / Total MECAL!

Amics i amigues!

Ja hem aconseguit 950€ dels 1.200€ i queden encara 22 dies!

El nostre objetiu és arreplegar el màxim possible per a obtindre un bon resultat final i que quedeu totalment satisfets amb la escolta del disc.

Per a agrair-vos aquest recolçament, llancem el 3er regal: l'exclusiu jingle que hem creat per a l'spot del MECAL-International Short film and Animation Festival of Barcelona, baix la direcció artística de Snoop Barcelona.

Podeu escoltar el track ací

I l'hilarant video ací

Continuem avant!!!

#02 / Ja anem per la mitad!

Molt bona tarda amics i amigues!

En menys d'una setmana de crowdfunding ja duem la mitad dels diners aconseguits (yuhu!), i tot gràcies als 25 mecenes que ja han col·laborat en el nostre projecte i que estàn plenant-nos de força!

Sabem que la economia de la gent està tremolant degut a la situació actual que estem atravesant i per això vam posar les recompenses molt atractives i pràcticament a preu de cost (tornem a repetir que no volem guanyar diners, sino que el projecte veja la llum i que així i tot posarem diners propis). Entenem que molts no puguen aportar diners, però els agrairiem moltíssim si ens feren una mica de difusió amb accions tan sencilles com anar compartint cosets al carallibre o comentant-ho entre amics mentre feu una birra ;)

D'altra banda, agraïr també als que ens estàn donant difusió a mitjans de comunicació, entre ells, Tresdeu.com, Klubbers.com, Luna Hiena ràdio i Radioaktivaleer más

#01 / Benvinguts!

Hola amics i amigues!

Ens aventurem en un nou projecte en el que necesitem la vostra ajuda. Parlem del nostre segon llarga duració, aquesta vegada en vinil (oh yeah!). Hem triat aquest format per la seua calitat de só i per l'encant del format en sí mateix. No vos preocupeu els que no teniu plat per a reproduir-lo perque també regalarem el disc en format digital a alta qualitat, mentre que les futures descàrregues gratuites només estaràn disponibles en Mp3 (amb la seua pèrdua corresponent de calitat).

Hem promés alguns regals mentre dura el Verkami (40 dies), i un d'ells és la banda sonora que acabem de gravar, i que hui hem estrenat, per al curt de ciència-ficció amb estètica cybepunk GEODESIKA de la productora Los Ojos de Olga.

Necessitem de la vostra col·laboració: compartiu al mur l'event i convideu a qui cregau que els pot interesar el nostre… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies