❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

DESIERTOS de Josep Pere Peyró

"¿Has oído hablar de la palabra crisis?" El Luis i la Marta, són visitats per l’Eduardo, que ha sortit del manicomi. Una comèdia dramàtica que desencadena una reflexió al voltant d’una societat en crisi: econòmica, de parella, de fe, de valors... ¿Ens ajudes a que el nostre somni pugi a escena?

latrama

A project of

Category

Created in

0
seconds
102
Patron
2.805€
From 2.800€
Contribute to the project
View project in Castellano

La TRAMA PRODUCCIONS
Productora des d’on apostem amb passió i energia per l’artesania teatral; un equip humà i artístic composat, principalment, per actors. Apropar el teatre a la gent és un dels nostres objectius; que aquest formi part de la seva vida per entendre-la millor i per obtenir noves perspectives. El teatre com a mirall de la societat, i aquest reflex com a eina terapèutica, font de renovació, d’il.lusió i de comunicació.

En aquest projecte ens envoltem d’un equip immillorable per posar en escena l’obra DESIERTOS perquè ens crida especialment l’atenció per la seva estructura dramàtica ben conduïda, amb tocs de comèdia àcida però, que sobretot, destaca per la força dels seus personatges i com aquests es modifiquen i transformen la realitat en la que viuen.

L’OBRA DESIERTOS
“Un matrimoni, el Luis i la Marta, instal•lats en una aparent comoditat econòmica i en un precari equilibri afectiu, reben la visita de l’Eduardo, un personatge sortit del manicomi, que s’instal•la a casa seva.

Per sobre d’un to sostingut en la comèdia, es desencadena una reflexió al voltant d’una societat que ha substituït els ideals pels materials.”

PER QUÈ DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ?
L'objectiu del finançament és poder dur a terme aquest muntatge teatral, i realitzar amb la màxima fidelitat i qualitat totes aquestes propostes.

Amb els diners que aconseguim cobrirem, en gran part, les despeses que comporta l’escenografia: materials, construcció i transport; també ens ajudaran a cobrir part de les despeses de vestuari i utilleria. Pensem que és un muntatge on l’espai escènic, així com l’estètica, precisen d’una producció acurada.

No comptem amb cap finançament públic. Per això necessitem la vostra ajuda, i així us convertireu en mecenes d’aquest projecte que fem amb tot el cor i la nostra il·lusió. N’estem convençuts que podreu gaudir amb nosaltres.

EL CALENDARI
En espera d’ubicar-nos en una sala de Barcelona per fer temporada amb DESIERTOS, serà presentat en forma de prèvies a L’Institut del Teatre de Vic el proper 25 d’abril; i a la Nau Ivanow de Barcelona del 23 al 26 de maig. En aquestes dates convidarem als mecenes a una representació (consulteu les recompenses)

De la mateixa manera, així que tinguem temporada en una sala sereu informats i recompensats amb descomptes i invitacions.

Els Mecenes sou part fonamental del nostre projecte així que estarem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos com rebre les vostres recompenses.

L’AUTOR: Josep Pere Peyró
Ens fa especial il.lusió recuperar un text d’aquest autor, que valorem enormement com a director i dramaturg, amb una amplia i reconeguda trajectòria teatral. Aquest text va ser Premi de la Crítica teatral de Barcelona al millor text, 1996.

En el seu moment es va dir:
“Aquí hi ha un autor dramàtic: Arquitectura, tons, efectes. I una poètica, un estil.” Marcos Ordoñez / AVUI.
“Una farsa sobre la subversión de los valores de la sociedad actual.” Pablo Ley /EL PAIS.

L’EQUIP ARTÍSTIC
LA DIRECCIÓ Anna Sarrablo
“La por és un gran aliat per a contaminar la ment i deformar la realitat. Fins a on és capaç d’arribar l’ésser humà quan es veu en la tessitura de perdre-ho tot: feina, diners, casa, parella... Només cal empènyer la primera fitxa de dòmino perquè comenci l’odissea particular de cada un.

Una posada en escena des d’una visió realista, però, on les mateixes situacions accentuen la comèdia, així com a crítica de certs comportaments que tots reconeixem, en nosaltres mateixos, i en d’altres persones.”

L’ESCENOGRAFIA Roger Orra
"L’espai proposat sorgeix a partir d’allò que proposa el propi dramaturg, l’interior del pis del matrimoni, i concretament l’espai del menjador. Així doncs sense perdre mai el referent real, havien de copsar l’essència vital i dramàtica dels tres personatges.

Formalment l’espai ve concebut amb l’objectiu de reforçar la sensació de pressió i atac: un semi rombe des de la visió de l’espectador, com espai central i dos passadissos, un espai que tot i ser geomètricament rectangular, funciona com un cercle on les besties assetjaran a l’home renascut.

Ens va semblar important aquest fet, ja que l’acció provoca que els personatges poc a poc quedin tancats en aquell pis, un espai que cavalca entre l’escenografia representativa, la metafòrica i la meta teatral.”

L’ESPAI SONOR Ramón Calduch
Ens situarà a través de tots els matisos emocionals, temporals i espacials d’ aquest viatge amb una banda sonora original molt acurada.

EL VESTUARI Raquel Eme
Ens fa una proposta de formes, textures, tonalitats, que ajudaran a donar vida i caràcter als personatges i que s’aniran transformant a l’hora que els seus sentiments i les seves emocions canvien.

LA FITXA
Autor Josep Pere Peyró
Direcció Anna Sarrablo

Intèrprets:
Òscar Bosch en el paper d'Eduardo
Xavier Pàmies en el paper de Luis
Carla Ricart en el paper de Marta
Disseny escenografia / il•luminació Roger Orra
Construcció escenografia Pau Gómez
Espai sonor Ramon Calduch
Vestuari Raquel Eme
So i llums Josep Sánchez Rico
Assistent lluita escènica Valentina Calandriello
Producció La Trama Produccions
Aj. de Producció Georgina Amat
Fotografies Sandra Solorzano / Lluís De Sola (assaigs)
Vídeo Toño Chouza
Disseny gràfic Xavier Pàmies

Moltes gràcies!

MÉS INFORMACIÓ
Segueix-nos a www.facebook.com/latramaproduccions i www.latramaproduccions.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
55 backers

PACK AGRAÏMENTS
El teu nom apareixerà al nostre web, Facebook i altres mitjans així com al pòster especial mecenes + 1 xapa de La Trama + BONUS SORTEIG: 1 participació per al sorteig d’un “ABONAMENT La Trama”, que consisteix en 10h. d’ ús al nostre espai per a assajos, realització de tallers/ cursos/ sessions...

25€
17 left (of 40)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + BONUS SORTEIG + L'assistència exclusiva per a una persona a un assaig general a la Nau Ivanow, Bcn.

35€
27 left (of 30)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + BONUS SORTEIG + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui.

50€
19 left (of 30)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD: DVD especial de l’espectacle on el teu nom sortirà als crèdits com a mecenes + BONUS SORTEIG + 1 val de 2h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

75€
27 left (of 30)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
+ BONUS SORTEIG + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 invitació per a funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

100€
14 left (of 20)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
+ BONUS SORTEIG + Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama + 1 val de 4h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats
+ 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 invitació per a una funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui
+ 1 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

200€
9 left (of 10)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD + Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama
+ 1 val de 8h. gratis d’ ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a una funció especial a la Nau Ivanow Bcn. amb col·loqui + 2 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

300€
5 left (of 5)

PACK AGRAÏMENTS + 1 pòster de l’espectacle signat per tota la companyia + 1 PACK DVD
+ Samarreta o bossa exclussiva disseny de La Trama + 1 val de 12h. gratis d’ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 animació personalitzada per a festa d’aniversari
+ l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 val 2x1 en entrades per a tota la temporada.

500€
5 left (of 5)

PACK PATROCINADOR: aparició del teu nom o logo/marca al nostre web, Facebook, programa de mà, flyers, cartell de l’obra; com a PATROCINADOR especial de l’espectacle y 1 DVD especial de l’espectacle on el teu nom o logo/marca sortirà als crèdits com a PATROCINADOR + Samarreta o bossa exclussiva i xapa disseny de La Trama + 1 val de 16h. gratis d’ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + 1 animació personalitzada per a festa d’aniversari + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 invitacions per funció en temporada + 1 sopar per a dues persones amb la companyia.

1.000€
2 left (of 2)

PACK PATROCINADOR + Samarreta o bossa exclussiva i xapa disseny de La Trama + 1 val de 20h. gratis de lliure ús al nostre espai per a assajos/activitats + 1 Taller gratuït (5h) d’un dels nostres tallers a escollir, a l’espai La Trama + l’assistència a un assaig amb esmorzar i abraçada de la companyia, a l’espai La Trama + 2 invitacions per a l’estrena a la Nau Ivanow Bcn. amb copa de cava + foto dedicada amb la companyia + 2 invitacions per funció en temporada + 1 sopar per a dues persones amb la companyia + 1 actuació de l’espectacle familiar EN JOHN I LA CAIXA DE MÚSICA a l'espai La Trama o altres a concretar.

http://latramaespectacles.blogspot.com.es/p/en-john-i-la-caixa-de-musica.html

Cookies help us to offer you the best experience. Settings