❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Liannallull surt al carrer amb el seu tercer disc

Volem finançar la sortida al carrer del nostre 3er disc, gravat en els estudis de Ca La Cari de Mau Boada, al Montseny. Necessitem la vostra ajuda per finançar el cost de les còpies. A partir del cobrament del total d'aportacions estimem unes dues setmanes per poder tenir les còpies desitjades.

Categoría

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
800€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Volem finançar la sortida al carrer del nostre tercer disc, gravat en els estudis de Ca La Cari, a Riells del Montseny. Necessitem la vostra ajuda per finançar el cost de les còpies.

"Els Radicals" *es el tercer disc de la banda del Montseny Liannallull. Aquest treball enregistrat a l´estudi Ca La Cari a Riells del Montseny per Mau Boada (que també ha enregistrat les bateries) transmet energia rabiosa i lletres punyents que ens parlen de la quotidianitat que tots estem vivint, la quotidianitat dels sobres amb calers, del´atur, els tripijocs parlamentaris o la de veure'ns cada cop més lluny d´una classe política que només pensa a mantenir el seu status a costa del poble que els vota.

El disc beu del garatge, el blues o el punk utilitzant com a punt de partida la veu del cantautor Jordi Espinach. Només és un disc, però també un crit de guerra.*

En el disc hi han col.laboracions de Ramon Faura (com a Banquer) Mike "Caníbales Podridos" ( com a Polític Corrupte) Càndid "Autodestrucció" (veus angelicals), Dani Farran (percusions) i Gregori Hollis (trompetes).

Destinarem la recaptació a realitzar un tiratge de 500 còpies del nou material, actualment gravat i mesclat per Liannallull i en Mau Boada.

A partir de que finalitzi el projecte de verkami, si arribem a l'objectiu, estimem unes dues setmanes per poder tenir les còpies desitjades.

En acabar la campanya farem un concert exclusiu a Barcelona a Luchador Records per conèixer als mecenes i poder donar-vos en mà la vostra recompensa. (estimem que aquest concert es realitzarà durant el mes d'abril en un local a determinar).

Info:
facebook / bandcamp / twitter / soundcloud / myspace / nativa

spotify - Cap de Pardals

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / Martí Sales ens ha donat la seva benedicció:

Hem anat a visitar amics perquè a la seva manera i amb el seu caràcter, ens donessin el seu suport, cadascun des del seu rol artístic.

El primer ha estat el Martí Sales, actor, escriptor i músic, a qui respectem i admirem.

Us deixem el vídeo:

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies