❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Liannallull surt al carrer amb el seu tercer disc

Volem finançar la sortida al carrer del nostre 3er disc, gravat en els estudis de Ca La Cari de Mau Boada, al Montseny. Necessitem la vostra ajuda per finançar el cost de les còpies. A partir del cobrament del total d'aportacions estimem unes dues setmanes per poder tenir les còpies desitjades.

Category

Created in

0
seconds
44
Patron
800€
From 800€
Contribute to the project

Volem finançar la sortida al carrer del nostre tercer disc, gravat en els estudis de Ca La Cari, a Riells del Montseny. Necessitem la vostra ajuda per finançar el cost de les còpies.

"Els Radicals" es el tercer disc de la banda del Montseny Liannallull. Aquest treball enregistrat a l´estudi Ca La Cari a Riells del Montseny per Mau Boada (que també ha enregistrat les bateries) transmet energia rabiosa i lletres punyents que ens parlen de la quotidianitat que tots estem vivint, la quotidianitat dels sobres amb calers, del´atur, els tripijocs parlamentaris o la de veure'ns cada cop més lluny d´una classe política que només pensa a mantenir el seu status a costa del poble que els vota.
El disc beu del garatge, el blues o el punk utilitzant com a punt de partida la veu del cantautor Jordi Espinach. Només és un disc, però també un crit de guerra.

En el disc hi han col.laboracions de Ramon Faura (com a Banquer) Mike "Caníbales Podridos" ( com a Polític Corrupte) Càndid "Autodestrucció" (veus angelicals), Dani Farran (percusions) i Gregori Hollis (trompetes).

Destinarem la recaptació a realitzar un tiratge de 500 còpies del nou material, actualment gravat i mesclat per Liannallull i en Mau Boada.

A partir de que finalitzi el projecte de verkami, si arribem a l'objectiu, estimem unes dues setmanes per poder tenir les còpies desitjades.

En acabar la campanya farem un concert exclusiu a Barcelona a Luchador Records per conèixer als mecenes i poder donar-vos en mà la vostra recompensa. (estimem que aquest concert es realitzarà durant el mes d'abril en un local a determinar).

Info:
facebook / bandcamp / twitter / soundcloud / myspace / nativa

spotify - Cap de Pardals

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / Martí Sales ens ha donat la seva benedicció:

Hem anat a visitar amics perquè a la seva manera i amb el seu caràcter, ens donessin el seu suport, cadascun des del seu rol artístic.

El primer ha estat el Martí Sales, actor, escriptor i músic, a qui respectem i admirem.

Us deixem el vídeo:

5€
2 backers

Descàrrega digital del nou disc: "els Radicals" (exclusiva per mecenes, abans de la publicació)

10€
24 backers

Descàrrega digital del nou disc: "els Radicals" (exclusiva per mecenes, abans de la publicació) + 1 CD del nou disc "els Radicals" (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna)

25€
14 backers

Descàrrega digital del nou disc: "els Radicals" (exclusiva per mecenes, abans de la publicació) + 1 CD del nou disc "els Radicals" (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna) + 1 Descàrrega digital del disc "Cap de Trons" + 1 Descàrrega digital del disc "Cap de Pardals" + 1 Descàrrega digital del disc inèdit "Menesteroses"

50€
4 backers

Descàrrega digital del nou disc: "els Radicals" (exclusiva per mecenes, abans de la publicació) + 1 CD del nou disc "els Radicals" (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna) + 1 Descàrrega digital del disc "Cap de Trons" + 1 Descàrrega digital del disc "Cap de Pardals" + 1 Descàrrega digital del disc inèdit "Menesteroses" +Lla possibilitat d'aparèixer en la contra portada del disc com a mecenes productor i a més guanyes dret a entrada gratis a 4 concerts de la banda

300€
0 backers

Descàrrega digital del disc exclusiva per mecenes, abans de la publicació + 1 CD del nou disc del grup (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna) + CD "Cap de Pardals" format digital + CD "Cap de Trons" format digital + EP "Les Putes Catalanes" format digital + Actuació en acústic de 30 min.

500€
0 backers

Descàrrega digital del disc exclusiva per mecenes, abans de la publicació + 1 CD del nou disc del grup (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna) + CD "Cap de Pardals" format digital + CD "Cap de Trons" format digital + EP "Les Putes Catalanes" format digital + Actuació en elèctric de 45 min.

600€
0 backers

Descàrrega digital del disc exclusiva per mecenes, abans de la publicació + 1 CD del nou disc del grup (entrega en mà en un concert exclusiu a Barna) + CD "Cap de Pardals" format digital + CD "Cap de Trons" format digital + EP "Les Putes Catalanes" format digital + Actuació en elèctric de 45 min. + Jordi Espinach i els Liannallull us convidem una paella (max. 5 persones) para tu i els teus amics (amb vi i cafe inclòs)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings