❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Silencis

"Tirant lo Rock" necessita més que mai la teua ajuda per a poder dur a terme el seu segon disc. Encara ens queden moltes coses a dir i moltes notes per tocar. És per això que necessitem la vostra ajuda per seguir donant una alternativa musical reivindicativa, valenciana i en català

Tirant lo Rock

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
76
Aportaciones
1.435€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

NOVETATS: 10 DIES, 10 PREMIS

Com que queda molt poc de temps per què s’acabe el nostre verkami, però encara molta il·lusió i ganes per a aquest projecte, vos proposem una idea un tant indecent! El diumenge dia 15 encetarem una campanya que es dirà ’10 dies, 10 premis’.

EN QUÈ CONSISTIRÀ AQUESTA CAMPANYA?: Consistirà en que la persona que faça l’aportació més gran cadascun dels dies que tindrà la campanya, rebrà un premi.

QUINS SERAN ELS PREMIS? Els premis seran coses que no es troben com a recompenses ara mateix al nostre verkami però que s'afegiran com a extra, majoritàriament regals no materials, relacionats amb el grup, com per exemple tocar una cançó de ‘Silencis’ en ta casa. Vos anticipem que no hi haurà dos premis iguals i que hem posat tot el nostre cor en ells. Hi ha un pedacet de Tirant lo rock en cadascun.

QUI S’ENDURÀ EL PREMI? La persona que eixe dia haja fet l’aportació més gran.

QUANT DE TEMPS DURARÀ? La campanya es farà durant les 10 últimes dies del nostre verkami, a partir del diumenge 15.

COM PUC PARTICIPAR? Entrant en www.verkami.com/projects/4351-silencis i fent la teua aportació dins dels 10 dies que durarà la campanya.

Premi per a diumenge 15: Vindre a un assaig de Tirant lo rock escoltant algunes de les cançons del nou disc (Silencis) en primícia! Per suposat, convidarem a unes cervesetes!

Premi per a dilluns 16: eixir com a 'extra' especial al nostre videoclip, la gravació del qual tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre.

Premi per a dimarts 17:Un póster de Tirant lo Rock signat per tots els seus components .

Premi per a dimecres 18: UN PÓSTER DE TIRANT LO ROCK SIGNAT PER TOTS ELS SEUS COMPONENTS.

Premi per a dijous 19: CD extra Socarrats

Premi per a divendres 20: TOCAR UNA CANÇÓ DE “SILENCIS” EN SA CASA O EN LA DE QUI ELLA ESCULLA.

Premi dissabte 21: Una entrada al backstage per al dia de la presentació


¡¡¡ATENCIÓ!!! ALGUN MALEANTE ENS HA FURTAT LA ROBA INTERIOR!!

Podeu entrar ací i descobrir què ha passat!

Si arribem als 1200€ contractarem un detectiu per descobrir qui ha sigut i poder recuperar els nostres estimats calçotets i bragues. Quan ho aconseguim, sortejarem el lot complet i signat entre totes i tots els que hagen aportat al projecte. Quantes més aportacions faces, més possibilitats que et toque! Ajudeu-nos a trobar a eixe maleante!!!!


GRÀCIES PER ENTRAR!

Estimades companyes i companys, en primer lloc gràcies per accedir al nostre Verkami. Ha arribat el moment de construir amb totes i tots vosaltres el segon disc de Tirant lo Rock.

QUÈ VOLEM AMB AQUEST DISC?
Des de que vam nàixer al pati de l'IES Broch i Llop, sempre vam tenir clares dues coses:

En primer lloc, volíem que la nostra música fóra reivindicativa, un altaveu per denunciar totes les clavegueres de la nostra societat.

En segon lloc, vam tenir clar que volíem fer-ho en català. Perquè és la llengua que estimem i que ens van ensenyar des de menuts i menudes. A més, els últims atacs contra la nostra llengua, no fan més que recolzar la nostra opció i engreixar la resposta col·lectiva.

Per això volem dur a terme aquest segon disc, sabem que tenim moltes coses a dir, moltes injustícies que denunciar, moltes reivindicacions, agraden o no als que manen, i sobre tot, molta música a dintre nostre.

PER A QUI VA DIRIGIT AQUEST PROJECTE?

El projecte va dirigit a tu que ens has vist créixer des de l'institut, a tu que ens has donat caliu en cada actuació, a tu que ens has conegut amb el primer disc i t'has quedat en ganes de més, i a tu que apostes per la música en català al País Valencià.

Amb la vostra ajuda volem finançar una part important de la gravació i d'edició del nou disc. Perquè la música en català "made in" País Valencià necessita seguir creixent i ser altaveu arreu del món. Per això volem seguir sent part d'aquesta lluita, estem amb més ganes que mai, disposats i disposades a continuar sumant i lluitant.

VOLEM VIURE TOTS ELS MOMENTS AMB VOSALTRES

Vosaltres sereu el disc, nosaltres tant sols les vostres notes. Per això ens agradaria que visqueu amb nosaltres com es grava un disc. Al bloc del projecte trobareu totes les setmanes un vídeo amb les imatges més rellevants del procés de gravació per tal que visqueu directament com construïm entre totes i tots aquest treball.

QUÈ PODEU TROBAR AL DISC?

El disc serà un disc ple de ràbia i de força. Un crit contra la situació a la qual ens enfrontem dia a dia al carrer. Rock dur amb ritmes ràpids i punks sense oblidar la vessant més intimista.

Lletres per obrir consciències, de caràcter reivindicatiu, feminista, social i d'identitat dels pobles.

QUÈ TINDREU A CANVI?

Hem preparat nombroses recompenses molt interessants que s'adapten als interessos de diversos públics i alguna que altra sorpresa. Tria la teua i col·labora!

UN ÚLTIM FAVOR!

Per últim vos demanem que compartiu per tot arreu el projecte per què entre totes i tos ho fem possible.

Moltes gràcies per tot!

Tirant,

Pots trobar a Tirant lo Rock a:
Facebook
Twitter
Web
Tuenti

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jaume GV

    Jacques Esc

    casi 10 años

    Xics, tenim notícies del CD?

  • Joan Ramirez

    Joan Ramirez

    casi 10 años

    Hola, quan estaran els cds i la samarreta? Per motius de treball estic una mica desconnectat i encara no he rebut res.

    Gràcies

  • josepfor

    josepfor

    10 años

    Bones família, vaig fer l'aportació però no vaig pensar en una cosa (al concert de presentació no crec que pugui venir però no passa res), suposo que els que estem lluny ens fareu arribar el disc, no? si s'ha de pagar enviament cap problema. Salut

  • Tirant lo Rock

    Tirant lo Rock
    Autor/a

    más de 10 años

    molt bones Sergi! Encara no la hem feta pública però et podem assegurar que estarà a l'altura!! Una abraçadaaa

  • Sergi

    Sergi

    más de 10 años

    Com és la samarreta? Ja teniu el disseny?

    salut !

#02 / Confirmem la primera col·laboració de Silencis

És per a nosaltres un gran plaer poder anunciar-vos que a #Silencis tindrem la col·laboració de la millor veu femenina d'un dels grups més importants del panorama musical a Euskal Herria. Es tracta de Zuriñe Hidalgo del grup Hesian.

Des de Tirant volem agrair el gran interès que ha tingut des de que li vam fer la proposta fins que hui ha dut a terme la seua part de la gravació. Per això volem recordar-li que té casa al País Valencià per a conèixer la nostra terra quan vulga!

Si encara no coneixeu el grup, vos deixem una cançó!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies