❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de Professor Globo

Professor Globo és un projecte musical multimèdia. Actualment estem a punt d'editar el nostre primer disc, i per això necessitem la teva ajuda.

professorglobo

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock
0
segundos
63
Aportaciones
2.070€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Benvolgut/da mecenes:

Som Professor Globo, i necessitem la teva col·laboració per editar el nostre primer disc "La flor al cul. Singles 2005-2012".

Aquest disc va néixer, sense saber-ho, en una calurosa tarda de juny de 2005 als estudis casolans Canruna del tropical barri de Sants de Barcelona. Des d'aleshores, Professor Globo ha comptat, pel cap baix, amb una trentena d'amics, músics, artistes i col·laboradors. Hem entomat cada cançó amb el carinyo i la paciència que demanaven i, a dia d'avui, vuit anys després, ja podem dir que el disc està gairebé enllestit. Tanmateix, necessitem fer una bona inversió per deixar-lo llest per a la venda i distribució. I aquí és on hi entres tu:

Necessitem els teus diners per a :

  • La masterització de les 11 cançons del disc en un estudi professional.

  • L'edició de 500 còpies en format digipack i llibret interior.

  • El disseny i elaboració dels productes de merchanidising (samarretes, xapes...)

Un cop disposem dels diners necessitarem uns tres mesos per masteritzar, dissenyar i editar el disc i preparar el merchandising, de manera que entre els mesos d'octubre i novembre podrem entregar-vos les recompenses. L'acte d'entrega de recompenses tindrà lloc en una data i llocs per determinar acompanyat, faltaria més, d'un concert de presentació del disc de Professor Globo. Si no podeu assistir a l'acte se us enviaran les recompenses per correu.

En cas que obtinguem més diners dels 2000€ demanats, els reservarem per la gravació del següent disc que actualment es troba en fas embrionària.

Pots escoltar totes les cançons del disc a través de a nostra pàgina de Bandcamp:

El disc ja es pot adquirir en format digital en aquesta plataforma, però si reserves qualsevol de les recompenses disponibles a través de verkami, a més a més de la versió digital remasteritzada del disc, rebràs dos temes inèdits, dos videoclips i el llibret digital de l'album.

Actualment, l'espectacle multimedia de Professor Globo està girant per Barcelona i rodalies. Pots consultar la nostra agenda per assistir a qualsevol dels nostres concerts.

Segueix-nos al web de Professor Globo o a Facebook.

Moltes gràcies per fer créixer Professor Globo !!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • professorglobo

    professorglobo
    Autor/a

    casi 11 años

    Hola Clara. En primer lloc, gràcies per interessar-te en el nostre projecte. Per fer efectiva la teva aportació només cal que pitjis el botó on diu "aporntar 5eur". Aleshores t.apareixera una altra pagina. A baix de tot d.aquesta pagina, clica el boto on diu ."aportar 5 eur al projecte". T.apareixera una altra pagina amb un boto on diu "Pagar i acabar". Aleshores et demanarà les dades de la targeta. Nomes es pot pagar amb targeta, el sistema es totalment segur...

    Entremig d.alguna d.aquestes pantalles et demanarà qu et registris amb un nom i una contrassenya. Totalment segur també. Es per mantenirte informada de la campanya, perque puguis participar en altres projectes... o crear el teu propi...

    Si introduir la targeta no et fa gracia digues.mho i ja ho arreglarem d.una altra manera. Ho pots donar en efectiu als meus pares i jo et faig l.ingrés. De tota manera, com ja t.he dit, el sistema es totalment fiable.

    GRàcies un altre cop i fins aviat

    GUille

  • clara cerveto

    clara cerveto

    casi 11 años

    quiero hacer aportacion economica, pero no sé donde.podeis indicarme donde ingresar los 5 e.

Volver a todas las actualizaciones

#07 / 1929 Exposició Universal de Barcelona!!

Falten només 4 dies per finalitzar la nostra campanya, i gràcies al 57 mecenes que ja formeu part de l'equip de Professor Globo, ens estem acostant a la meta a un ritme vertiginós. De moment anem pel quilòmetre 1929, any en què Barcelona rep la seva 2a Exposició Universal, i es creen les joies urbanístiques de l'Av.Maria Cristina, el Palau Reial i el recinte de Fira Barcelona.

Professor Globo no podria estar més inflat!!! Gracies a tot@s per la vostra generositat!!!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / EL GLOBO S'ENLAIRA!!!

Finalment hem arribat a l'objectiu de la nostra campanya!!! A menys de 35 hores perquè acabi el termini ja podem dir que Professor Globo disposa del capital necessari per editar el seu primer disc!!

Gràcies als 61 mecenes que fareu possible aquest somni. Gràcies a totes les persones que heu ajudat a difondre el missatge i a fer més ampli el ressò de la campanya. Gràcies a tot@s per voler formar part del nostre projecte.

Us anirem informant puntualment de com evolucionen els preparatius del disc, de les dates de recollida de les recompenses, etc.

Bon estiu a tothom!!!

Professor Globo

#07 / 1929 Exposició Universal de Barcelona!!

Falten només 4 dies per finalitzar la nostra campanya, i gràcies al 57 mecenes que ja formeu part de l'equip de Professor Globo, ens estem acostant a la meta a un ritme vertiginós. De moment anem pel quilòmetre 1929, any en què Barcelona rep la seva 2a Exposició Universal, i es creen les joies urbanístiques de l'Av.Maria Cristina, el Palau Reial i el recinte de Fira Barcelona.

Professor Globo no podria estar més inflat!!! Gracies a tot@s per la vostra generositat!!!

#06 / ÚLTIMES HORES!!! Aprofita la promoció!!!

Queden menys de 2 hores perquè acabi la promoció!! RECORDA: Si fas qualsevol aportació (des de 5€... me lo quitan de las manooos!!) al Verkami de Professor Globo abans de les 12 de le nit d'avui diumenge 30 de juny, obtindràs GRATIS un codi de descàrrega de la versió provisional del disc en mp3. No deixis passar aquesta oportunitat!!!

#05 / Progressant favorablement...

A falta de 25 dies per acabar el termini, 33 mecenes ja han aportat el 67% de l'objectiu de finançament del nou disc de Professor Globo (1.342 de 2.000€). Gràcies a tot@s per fer-nos estar cada dia una mica més a prop del nostre somni.

#03 / Hem superat l'equador!!!

Gràcies a les aportacions de 21 mecenes la campanya de finançament del nou disc de Professor Globo arriba a l'equador de nostre objectiu.

MOLTES GRÀCIES A TOT@S!!!

#01 / Comencem bé!!

Benvolguts/des mecenes.

Professor Globo inicia la gira de promoció!!

El tret de sortida va ser el concert-vermut d'ahir diumenge a la Bodega La Riera de Barcelona. Per cert, us recomano aquesta bodega. Cada diumenge (i pràcticament cada dia) podeu degustar unes boníssimes tapes escoltant música en directe. Un autèntic luxe!!!

Consulteu l'agenda de concerts de Professor Globo i no us perdeu el proper!!

Gràcies per les vostres aportacions.

Profe

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies