Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!

L'ENDEMÀ

Isona Passola, amb l'equip que va rodar "Cataluña/Espanya" i "Pa Negre" us proposen participar en la seva nova peŀlícula documental: L'ENDEMÀ, la peŀlícula sobre l'Estat que volem els catalans, amb arguments tècnics i definitius que serveixin de píndoles contra la por de decidir-se pel SÍ.

Isona Passola

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
8.101
Mecenas
348.830€
De 150.000€
Aporta al proyecto
Volver a todas las actualizaciones

#13 / En quin punt del projecte L'ENDEMÀ ens trobem?

Unes notes sobre el punt del projecte en què ens trobem:

En l'aspecte econòmic:

Ja he explicat en diverses ocasions que el Cercle Català de Negocis ha vehiculat donatius d'empresaris que en són socis, per un import aproximat als 80.000 €.

Estem a la recta final de la campanya a Verkami. Aspirem a cobrir el 50% del pressupost de L'ENDEMÀ fins el proper dissabte 16. Èxit europeu de micromecenatge, i èxit d'il·lusió i empenta col·lectiva.

No deixo de participar a trobades, xerrades,... de tota mena, algunes de les quals acaben passant la bossa i oferint un donatiu pel projecte, el qual és vehiculat oficialment com a coproducció o inclòs a la campanya de Verkami.

Tenim contactes amb grups de persones, gent de la cutlura i empresaris que coneixen el projecte i el valoren que acabaran essent co-productors.

I no descartem, tampoc, dur a terme algun altre tipus de campanya popular. Si bé els aproximadament 6.000 mecenes que hauran donat suport a L'ENDEMÀ són molta gent, poden semblar pocs al costat de la gran quantitat de gent implicada activament en aquest moment del país. Veurem quins camins trobem amb aquest propòsit.

En l'aspecte dels continguts:

Després d'haver explorat un munt de temes i qüestions, i després d'haver posat sobre la taula un munt de noms de persones d'arreu expertes en tots els temes, ens trobem en el punt de concretar quins seran els que participaran en el rodatge de L'ENDEMÀ. Per a aquest càsting tenim també en compte que siguin persones didàctiques en la qüestió que els pertoca i que agradin a la càmera. Per a cada nom preparem les preguntes a les que respondrà a les entrevistes amb càmera, deixant sempre la porta oberta als suggeriments de cada entrevistat.

Cal dir que el treball previ va ser possible amb la col·laboració de moltes i moltes persones, grups, plataformes, associacions, personalitats, amics, professors, catedràtics,... amb els que ens hem reunit per valorar cada tema, cada nom, cada argument, i anar així descabdellant els continguts necessaris per fer aquest país nou que vol presentar L'ENDEMÀ.

Ben aviat, doncs, esperem poder començar a lligar les dates de rodatge amb cada entrevistat, i tots els desplaçaments que seran necessaris.

En l'aspecte del format cinematogràfic:

Amb diversos artistes i persones que s'han ofert a ajudar-nos, amb el director de fotografia i el creatiu de L'ENDEMÀ, estem treballant en diversos formats i idees que han de donar color i un llenguatge cinematogràfic atractiu al film, un format sobre el qual presentarem les idees i els arguments, les respostes a tots els dubtes, el missatge essencial de la pel·lícula.

Així estem, també accelerant el procés per ser-hi a temps!

Salut! Isona

35 comentarios

iniciar sesión o Registrarse para comentar esta entrada.

 • Isona Passola

  Isona Passola
  Autor/a

  más de 5 años

  Benvolguts.

  L'activitat en aquest bloc de la pel·lícula L'ENDEMÀ a la plataforma www.verkami.com s'ha acabat.

  Per seguir el projecte, llegir i comentar aquestes reflexions i altres de noves, o posar-se en contacte amb nosaltres, visiteu

  www.lendema.cat

  Per a noves aportacions, cal posar-se en contacte amb Isona Passola i l'equip del projecte a films@massador.com, o al 93.310.35.10.

  Moltes gràcies.

  Isona Passola

 • Jaume I

  Jaume I

  más de 5 años

  Estic una mica confos pel que fa al budget final. Son els 348,000 euros recaptats suficients? Ho dic perque he llegit que la quantitat optima es de 600,000 euros. Una altra cosa es la llengua que es fara servir. Sera l'audio nomes en catala o tambe en altres idiomes? (espanyol, angles, depen qui hi surti a xerrar). Els subtitols entenc que seran almenys en angles, alemany i espanyol? (Xines tambe estaria be, no ens coneixen gaire alli, i convindria). D'altra banda estic disposat a seguir contribuint si cal. Anims i sort.

 • dcoral

  dcoral

  más de 5 años

  Jo crec que l'endemà serà tant important com el el dia abans. Farem les coses que fem cada dia, anirem tots a treballar, portarem els fills a l'escola, anirem a comprar el menjar, obrir el nostre negoci, a l'escola, etc...

  Però ho farem amb una joia al cor que no ens cabra, la joia d'un pare o una mare novells orgullosos del que han aconseguit junts i del futur prometedor que se'ls obre al davant. I sobretot perquè sabrem que treballarem 100% pel nostre benestar i que per fi, només nosaltres, serem els responsables del nostre futur, un futur millor!!

  Salut i moltes gràcies per deixar-me participar!

 • Rafael Luna Sazatornil

  Rafael Luna Sazatornil

  más de 5 años

  Endavant. Jo, un funcionari de la Diputació ja imagino com serà L'ENDEMÀ meu, al anar a treballar a una institució que deixarà d'existir. M'ofereixo com a "extra"

 • Isona Passola

  Isona Passola
  Autor/a

  más de 5 años

  Sí que estem donant moltes voltes a fer aparèixer a L'ENDEMÀ algun fragment de ficció d'una Catalunya ja independent. No ho tenim decidit... però gràcies per la idea, Carles!!! Isona

 • Carles Camins

  Carles Camins

  más de 5 años

  Benvolguda Sra. Isona Passola, a part d'agraïr i felicitar-vos per la professionalitat impecable que he sabut vestir aquest projecte, una idea potser només a nivell de BrainStorming i "You never know"... "Un guió o part del guió, o 10 minuts finals per exemple.. "Rodats a la Catalunya Independent ja consolidada l'any 2020, on es pugui veure com els nostres representants a les Nacions Unides, presenten i es aprovat per Unanimitat una proposta imaginativa, emotiva i innovadora de "Pau i Treva" mundials, per exemple?... Endavant!

 • Xavier Fabregat Fosch

  Xavier Fabregat Fosch

  más de 5 años

  Moltes gracies per mantindre'ns informats del projecte. Anins.

 • carme

  carme

  más de 5 años

  Aquesta pelicula es oportuna, i necessària en un moment de convulsió nacional com el que estem vivint. Amb tota seguretat serà un éxit en tots els sentits. Una iniciativa extraordinaria que de segur, Isona, ajudarà a fer mes independentistes.

 • Miquel Argentona

  Miquel Argentona

  más de 5 años

  Isona,gracies per ser com ets i per lluitar per el nostre païs.Segur que arribarem al que dessitjem,estas fent segons la meva opinió les coses amb raó ,i per tant el meu agraïment.

 • Nat

  Nat

  más de 5 años

  Felicitats Isona i a tot l'equip de l'Endemà des de Nova Zelanda! Ja he fet la meva petita aportació al projecte, això ha de sortir bé si o si. Sempre dic que els catalans sóm tossuts de mena (en sentit positiu) perquè sinó ja faria segles que hauríem desaparegut: nosaltres, la nostra llengua i la nostra cultura. Ànims!

#19 / Avís sobre el formulari per a les RECOMPENSES

AVÍS:

Ahir dia 27 era el dia previst per fer arribar a tots els mecenes de la campanya de L'ENDEMÀ a Verkami el formulari per tal de concretar totes les recompenses que pertoquen a cada persona que ha fet una aportació.

Degut a la coincidència amb aquests dies festius de setmana santa i pensant que molts dels mecenes no estaran connectats amb la mateixa assiduïtat, hem decidit fer-lo arribar just després de setmana santa amb la idea que no passarà per alt a la gent.

Aquest formulari demana que cada mecenes concreti el nom exacte que ha d'aparèixer als títols de crèdit de la peŀlícula, les adreces a les que cal enviar els DVD, etc. depenent de les recompenses que pertoquen a cadascú.

Moltes gràcies!
Ja sabeu que ens podeu seguir a www.lendema.cat

Vostra,

Isona

#18 / Donem per acabada l'activitat a Verkami. Passem a www.lendema.cat!

Benvolguts.

La campanya ja ha acabat i per això l'activitat en aquest bloc de la pel·lícula L'ENDEMÀ a la plataforma Verkami també arriba al final.

Per seguir el projecte, o llegir i comentar aquestes reflexions i altres de noves, visiteu

www.lendema.cat

Per a noves aportacions o per posar-se en contacte amb Isona Passola i l'equip del projecte, feu-ho a films@massador.com, o al 93.310.35.10.

Moltes gràcies. Hem fet, i seguirem fent, un bon equip!

Isona Passola

#17 / Les xifres de la campanya

Amics, ara que la campanya ja ha acabat, us volem fer arribar les xifres que ens ha proporcionat la campanya:

8.101 donacions fetes per 7.742 mecenes diferents
Total donat: 348.830€
(El dia 27 de març podrem saber si aquesta xifra correspon amb el realment recaptat, donat que hi ha un 5% aproximat de donacions que no s'han pogut cobrar encara per problemes amb les targes. Ja s'ha comunicat als mecenes a qui afecten aquests problemes de cobrament.)

1.928 donacions (23,8% de les donacions) de 10€ = 19.280€ (6% del total donat)

3.874 donacions (47,8% de les donacions) de 25€ = 96.850€ (28% del total)

996 donacions (12,3% de les donacions) de 50€ = 49.800€ (14% del total)

1.154 donacions (14,2% de les donacions) de 100€ = 115.400€ (32% del total)

89 donacions (1,1% de les donacions) de 300€ = 26.700€ (8% del total)

33 donacions (0,4% de les donacions) de 500€ = 16.500€ (5% del total)

27 donacions (0,3% de les donacions) de 900€ = 24.300€ (7% del total)

leer más

#15 / Temes pràctics de cara al tancament de la campanya:

1. Avui, dissabte 16, a les 24h de la nit s'acabarà el període de recaptació i es començaran a fer els cobraments a les targetes de crèdit que cada mecenes va proporcionar en el moment de fer l'aportació.

2. Els més de 7.000 cobraments a les diferents targetes dels mecenes trigaran entre 1 hora i 3 hores a fer-se, depenent del trànsit on-line de les entitats bancàries.

3. De vegades alguns cobraments poden fallar (targeta caducada, anul·lada, sense saldo suficient...). Si es dóna el cas, rebreu una notificació específica convidant-vos a refer l'aportació. Al cap de 5 dies s'enviaria encara una segona notificació, però passats 10 dies de la finalització del projecte -el dimecres 27 de març- els mecenes que no han fet efectiu el pagament es considerarà que no segueixen interessats en donar suport al projecte.

4. El dimecres 27 de març cada mecenes rebrà un formulari al correu electrònicleer más

#14 / Una campanya que ha estat un viatge col·lectiu!

Us he de reconèixer que quan vam començar el viatge cap a L'ENDEMÀ, ja abans de l'11S, ho vam fer amb una gran càrrega d'optimisme. Els catalans, com a col·lectiu, hem viscut el mateix: vam sortir al carrer carregats d'esperança per la necessitat de construir un país nou. I això ens passa també amb el projecte de L'ENDEMÀ. Ara és el moment de convertir l'optimisme en una realitat sòlida, i això és que que demanem també als nostres polítics.

Com ho enfoquem?, a qui ens adrecem exactament?, a qui entrevistarem?, quins valors ha de tenir el projecte?, animarà a la gent?, com ho podrem pagar?,... han rondat pel nostre cap durant moltes setmanes. I només puc dir que des del primer dia ha estat l'entusiasme imparable de la gent el que ha anat vencent tots els obstacles: des del Cercle Català de Negocis que des del primer moment va creure en el… leer más

#13 / En quin punt del projecte L'ENDEMÀ ens trobem?

Unes notes sobre el punt del projecte en què ens trobem:

En l'aspecte econòmic:

Ja he explicat en diverses ocasions que el Cercle Català de Negocis ha vehiculat donatius d'empresaris que en són socis, per un import aproximat als 80.000 €.

Estem a la recta final de la campanya a Verkami. Aspirem a cobrir el 50% del pressupost de L'ENDEMÀ fins el proper dissabte 16. Èxit europeu de micromecenatge, i èxit d'il·lusió i empenta col·lectiva.

No deixo de participar a trobades, xerrades,... de tota mena, algunes de les quals acaben passant la bossa i oferint un donatiu pel projecte, el qual és vehiculat oficialment com a coproducció o inclòs a la campanya de Verkami.

Tenim contactes amb grups de persones, gent de la cutlura i empresaris que coneixen el projecte i el valoren que acabaran essent co-productors.

I no descartem, tampoc, dur a terme algun… leer más

#12 / Una nova mentalitat per a un país nou

Si bé és el poble el motor decisiu d'aquest procés d'ençà de fa uns mesos, és veritat que el país somniat necessitarà fer el seu recorregut per esdevenir una realitat, i que haurem d'exigir a la classe política i als nostres representants la construcció d'aquest nou estat modèlic, amb tota la tossuderia, humilitat i il·lusió.

Tinc la convicció que estem en un moment envejable: quantes comunitats humanes voldrien viure aquest estat de consciència col·lectiva, i voldrien estar a les portes de la construcció d'un nou horitzó comú! És un moment històric en la construcció de qualsevol nació.

Creure que només depèn de nosaltres, que ho tenim a les nostres mans i que és possible, ha suposat assolir un primer nivell necessari d'aquesta presa de consciència. La societat civil va sortir al carrer i a les eleccions següents va escollir un Parlament amb una majoria claríssima a favor d'aquest procés.

leer más

#11 / Sobre la gestió de les donacions per L'ENDEMÀ

Arran de missatges que anem rebent aquests dies, faig una explicació sobre aquests temes. Volem ser absolutament transparents en aquesta qüestió.

En cap moment m'he plantejat que influís ningú més en la pel.lícula que els documentalistes, guionistes o jo mateixa. El cinema dóna aquesta llibertat. La llibertat creativa del director i ningú té dret a ficar-s'hi. Jo no faria la pel.lícula si m'hagués de sotmetre a directrius d'altri pel fet que aporta diners al projecte.

Per això la meitat del film el finançaran, si tot va bé, les aportacions de Verkami. Tots els donants de Verkami reben, a canvi de la seva aportació, una recompensa que està establerta a la mateixa plataforma de micromecentage.

Per una altra banda, menys d'una sisena part del pressupost el cobreixen les aportacions superiors als 1.000€ que han fet alguns socis del Cercle Català de Negocis. Es tracta de compte-partíceps independents que vehicula el CCN per pragmatisme.

leer más

#10 / Poden haver-hi donants anònims? Els grans donants poden influir en L'ENDEMÀ?

Deixeu-me dir-vos que que el projecte de L'ENDEMÀ està obert a tothom qui vulgui col·laborar-hi. Des de Verkami ha estat possible la col·laboració de milers de persones "anònimes" que, depenent de les seves possibilitats, han aportat el que han pogut i algunes, simplement, s'han posat en contacte per animar-nos i donar-nos tot el suport, encara que no hagin pogut fer cap aportació perquè la seva situació econòmica no els ho permet. Alhora, hi ha petites i mitjanes, o grans, empreses del país que tenen al capdavant empresaris i empresàries que creuen que estem en un moment decisiu i volen aportar part dels seus recursos a diversos projectes de país, entre els quals hi ha aquest projecte de L'ENDEMÀ. Benvinguts són també!

Dins d'un marc de transparència, de la mateixa manera que les donacions a Verkami queden… leer más

#09 / Si no cobrim el pressupost total (600.000€), farem L'ENDEMÀ?

Quan vam començar a pressupostar aquest projecte vam fixar una pinça de mínims-màxims. Si arribàvem a certs mínims sabíem que ja podíem fer la pel·lícula, encara que haguéssim de rebaixar l'estàndard de qualitat i les possibilitats de distribució. Com més ens acostem als màxims, millor serà L'ENDEMÀ i la podrem fer arribar a més gent.

En aquests moments superem els 200.000€ a Verkami i, amb els dies que queden, farem el possible per arribar als 300.000€ fins el dia 16 de març en què acaba la campanya.

A banda d'aquest finançament per micromecenetage amb recompenses, tenim dues fonts més: el Cercle Català de Negocis va apostar des del primer dia per aquest projecte, i molts dels seus socis han aportat diners per L'ENDEMÀ, unes aportacions sense recompensa en espècies que seran retornades als donants només si la pel·lícula… leer más

#08 / L'ENDEMÀ parlarà dels Països Catalans?

El millor que els pot passar a Valencians, Illencs, Catalans del nord i de la franja, és que Catalunya tingui un Estat propi, amb el que això significa, entre altres coses, de capacitat de projecció cultural. Això afavorirà les relacions culturals i comercials, i com que només podem i volem arribar-hi democràticament, ells hi arribaran, si volen, quan els seus vots ho decideixin. És obvi que per moltíssimes raons ens tindran al costat.

Una vegada amb estat propi, hi haurà una onada informativa i de publicitat a nivell mundial que haurem de saber aprofitar per tal de projectar la cultura i difondre-la universalment. Com deia Gaudí, allò més universal resideix en allò més original, allò que té unes bones arrels. La nostra diferència desvetllarà interès, i això pot arrossegar els nostres germans dels països catalans en la nostra direcció. Catalunya haurà d'estar oberta a totes les contrades amb les que compartim la cultura i la història.

#07 / Com L'ENDEMÀ ens ajudarà a superar la por...

Aquests dies estic explicant que totes les persones tenim sempre por a allò que és desconegut, que és com la por ancestral a la foscor o al bosc imprecís i desconegut. Aquest és el punt de partida, precisament: la por se sent davant d'allò que es desconeix. Per això volem una pel·lícula molt clara per esbandir la por, ja que és l'únic enemic de debò que en aquests moments té la població de Catalunya.

A més a més, com expliquem també aquests dies, la mentalitat amb la que volem fer L'ENDEMÀ ha de ser la mateixa amb la que podem fer un País nou: una mentalitat de victòria, amb l'autoestima alta.

Històricament hem elaborat estratègies per restir les situacions adverses i mantenir la nostra identitat. L'11S vam manifestar que ja no tenim por, que ja no resistim, que no volem fer un país contra ningú. Ara construïm! Ambdues visions (superar la por a allò desconegut i una mentalitat constructiva) ens proporcionen les dues actituds bàsiques per fer la pel·lícula i per el #paísnou.

leer más

#06 / L'ENDEMÀ: un país nou sostenible.

Aquestes setmanes estem definint tots els temes i les persones que ens en parlaran amb dades i propostes d'acció concretes. La sostenibilitat del país ens portaria a parlar de molts temes que en formen part, perquè no es planteja un tema concret sinó un tema del tot transversal.

Aportarem reflexions sobre els avantatges de les dimensions del nostre país i sobre l'estructura territorial i política que pot ser més eficient, viable, propera i sostenible. La manera com pensem desenvolupar els diversos i variats temes volem que tinguin present aquesta qüestió transversal. Tenim l'oportunitat de crear un país i, malgrat l'herència i la inèrcia de l'estat del que provenim, cal assenyalar amb totes les forces com pot ser aquesta renovació estructural, des de la regeneració democràtica fins al paper i cultura de treball del cos funcionarial, des de la relació ciutat-natura fins a la cultura de la subsidiarietat en la presa de decisions, etc. Mirarem d'estar a l'açada.

leer más

#05 / Com donarem credibilitat a les dades que presentarem a L'ENDEMÀ?

Mai no és fàcil fer un document -en aquest cas audiovisual- que pugui convèncer tothom, que tingui credibilitat per a tothom, ja que cadascú de nosaltres dóna l'autoritat, es refia, de persones diferents. Però l'enfocament que volem donar a L'ENDEMÀ creiem que mostrarà molta honestedat de manera assertiva, que sorprendrà els espectadors per la manera de presentar i d'elaborar els missatges clau i, sobretot, farà intervenir personatges inesperats, nacionals i internacionals, que permetran donar un salt i una nova perspectiva als arguments, ben diferent a la manera com sempre nosaltres hem vist la situació des de dins, ja siguem gent convençuda o gent escèptica.

Entre els espectadors, sempre hi haurà qui mai no estarà obert al diàleg amb les aportacions que farà L'ENDEMÀ i quedarà enrocat en els seus prejudicis, o altres que,… leer más

#04 / Com arribarem als indecisos?

Ja ens ha fet aquesta pregunta en més d'una ocasió. És una pregunta importantíssima. "Tenim ganes de fer una peŀlícula serena, que no espanti, sense l'eufòria que anuŀla el qui no pensa el mateix. Però alhora ha de ser contundent en els continguts, exceŀlent en el format. Serà una peli sense banderes que animi a veure-la els qui no pensen el mateix que nosaltres, gent demòcrata i oberta que, no essent independentista, és necessària per fer un país nou engrescador, des de la convicció i amb molta autocrítica. Sabem el que no volem fer, però ara necessitem trobar el que sí que volem i podem fer, un país a favor de tots els qui en formem part. I afegim: Creiem que hi ha molta gent que té ganes de pensar aquest tema de l'estat propi amb calma i serenitat, gent convençuda o dubtosa o contrària, allunyant-se una mica de la batalla política i mediàtica,… leer más

#03 / Els polítics apareixeran a L'ENDEMÀ?

Des d'un principi hem optat perquè no aparegui a la pel·lícula cap polític. Tanmateix, sabem que els polítics del nostre país estan al corrent d'aquest projecte, i sabem que en alguns casos li donen suport.

Des del nostre punt de vista, l'èxit que està tenint aquesta campanya, fruit d'una reacció popular que no havíem previst que fos d'aquesta magnitud, obliga els nostres polítics a seguir el corrent i mostrar-s'hi favorables. Tal i com explicàvem en un una altra resposta d'aquesta plataforma: "És veritat que encara que fem una pel·lícula ben bonica sobre un nou estat perfecte i idíl·lic, la realitat de l'endemà pot no ser gens coincident. Però tenim, com quasi sempre, dues opcions: esperar a veure què passa, o conscienciar i mirar de traçar un camí. Mesos enrere hagués estat impensable que les estructures polítiques es posessin… leer más

#02 / Per què ampliem l'objectiu a Verkami?

El cost de producció del documental són 600.000 euros perquè és una pel.lícula que va a sales, ha de tenir uns estandards de qualitat alts, perquè és una de les claus que donen prestigi a la idea.

Verkami va ser qui ens va proposar el primer sostre de 150.000 euros perquè el màxim que ells havien assolit era de 50.000 i els semblava una barbaritat triplicar l'objectiu més alt que havien fet. A banda d'aquesta fórmula del micromecenatge teníem contemplades dues fonts més de finançament: altres grans donants privats, ja siguin empreses o particulars que confiessin en aquest projecte, i també els canals habituals de finançament del món audiovisual que ofereix l'administració. Fa molts pocs dies hem sabut que les administracions no podran fer-hi aportacions a tarvés dels mecanismes habituals.

Si el micromecenatge a través de Verkami no hagués funcionat,… leer más

#01 / Les 4 preguntes pràctiques que més ens heu fet!

 • Quan se'm cobrarà la meva aportació?
  Un cop s'acabi el període de recaptació establert per Verkami (40 dies de campanya), es faran els cobraments dels compromisos d'aportació que heu fet amb la vostra targeta. A l'extracte de la vostra llibreta bancària hi constarà el cobrament com a 'VERKAMI'.

 • Amb quin nom sortiré als crèdits? Com rebré les meves recompenses?
  Un cop acabat el període de recaptació, t’enviarem al teu correu electrònic un Formulari fent-te vàries preguntes depenent de la recompensa que et pertoca:
  Amb quin nom vols aparèixer als crèdits (si hi vols aparèixer), direcció postal per a rebre a casa la teva recompensa, etc.

 • Puc fer una aportació per a regalar-la a algú altre?
  Sí. Pots fer les aportacions que vulguis amb el teu usuari de Verkami. Després, un cop acabat el període de recaptació, t’enviarem un Formulari on podràs… leer más

10€
1928 mecenas

El teu nom als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 1 Codi VOD per veure la pel·lícula L'ENDEMÀ online.

25€
3874 mecenas

El teu nom als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 1 DVD de la pel·lícula signat per la directora Isona Passola.

50€
996 mecenas

El teu nom als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 1 DVD de la pel·lícula signat per la directora Isona Passola
+ 1 Seient reservat a l’estrena de la pel·lícula.

100€
1154 mecenas

El teu nom als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 1 DVD de la pel·lícula signat per la directora
+ 1 DVD de la pel·lícula “CATALUÑA-ESPANYA”
+ 2 Seients reservats a l’estrena.

300€
89 mecenas

PER A COL·LECTIUS, ENTITATS, ASSOCIACIONS...

El teu logo als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 2 DVD’s de la pel·lícula signat per la directora
+ 2 Seients reservats a l’estrena
+ 1 Cartell de la la pel·lícula
+ Dret d’una exhibició de la pel·lícula (acte gratuït pel públic) amb presentació de la directora i posterior col·loqui.

500€
33 mecenas

El teu nom als títols de crèdit finals de la pel·lícula
+ 2 DVD’s de la pel·lícula signats per la directora
+ 2 Seients reservats a l’estrena
+ 1 Cartell de la pel·lícula
+ Un sopar per a dues persones amb Isona Passola (sopar en grup amb altres mecenes)

900€
27 mecenas

El teu nom i/o logo als crèdits distingits de la pel·lícula
+ 4 DVD’s de la pel·lícula signats per la directora
+ 4 Seients reservats a l’estrena
+ 1 Cartell de la pel·lícula
+ Un sopar per a dues persones amb Isona Passola (sopar en grup amb altres mecenes)
+ 2 Seients a la projecció de la còpia zero al laboratori abans de l’estrena.

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.