2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

L'OBJECTIU
L'objectiu d'aquest concert és recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses d'uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones que, en l'àmbit de l'Assemblea Global del Lluís Vives, han manifestat lliurament la seua voluntat que siga l'Associació Jurídica Primavera Valenciana qui porte la seua defensa jurídica davant els Tribunals.

EL CONCERT
La mobilització d’estudiants coneguda com la Primavera Valenciana arriba al seu primer aniversari. Molts d'aquells alumnes que no es van deixar intimidar per la brutalitat policial i que protestaren enèrgicament contra les retallades en l’ensenyament i contra la degradació d'un sistema educatiu públic i de qualitat, encara estan pendents d'una resolució dels seus processos sancionadors i judicis oberts. Per fer front a aquestes processos, Barnasants, l’Assemblea Global del Lluís Vives i l'Associació Jurídica Primavera Valenciana han organitzat per al dia 15 de febrer, divendres, un concert solidari al Palau de Congressos de València amb el bo i millor de l'escena musical del País: Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Galavera.

ARRIBAR FINS ON CALGA
Des de l'Associació Jurídica Primavera Valenciana i l'Assemblea Lluís Vives vos animem a participar en aquest concert, amb donacions per tal de fer possible una defensa jurídica de primer nivell, perquè entenem que acceptar els expedients sancionadors i les acusacions de la fiscalia és donar carta de validesa a una repressió policial i governamental sense precedents en la història democràtica del País Valencià. És més, volem arribar on calga, per denunciar la vulneració de drets fonamentals que van patir totes les persones encausades en la Primavera Valenciana: Tribunal Suprem, Tribunal Constitucional, Tribunal Europeu de Drets Humans i qualsevol altra instància. No pararem fins que no siga restaurada la dignitat dels nostres joves i castigada la prepotència de les autoritats responsables d’aquells excessos policials, des de la Delegada del Govern fins al Ministre de l’Interior.

TRANSPARÈNCIA
Si desitgeu qualsevol informació, aclariment o, fins i tot, voleu fer-nos arribar una crítica, suggeriment o aportació, podeu posar-vos en contacte amb l'Associació Jurídica Primavera Valenciana, a través de la direcció de correu electrònica asociacionjpv@gmail.com. Aquesta associació sense ànim de lucre és l'encarregada, a través dels seus advocats/des, de portar la defensa jurídica de la gent expedientada i processada pels fets de la #PrimaveraValenciana. I serà l'encarregada de gestionar els fons recaptats en aquesta iniciativa solidària des d'un absolut compromís de transparència amb la gestió d'aquests fons a través de la pàgina web www.primaveravalenciana.com. Els donants són, al capdavall, els protagonistes d'aquest concert.

MAJORIA CIUTADANA
Aquesta iniciativa solidària és fruit de moltes aportacions. En primer lloc, dels músics i grups, que amb la seua actuació faran possible un dels concerts més importants en els últims temps a la ciutat de València. En segon lloc, de les editorials, que amb els seus llibres donats ens recorden que “front a les porres, llibres”, i “front a la repressió, educació i cultura”. En tercer lloc, de l'Assemblea de Pares i Mares, Estudiants i Professors del Lluís Vives, que són els qui, en primera persona, van viure aquells dies que han marcat una generació i la història recent del País Valencià. I finalment, és fruit de la ciutadania, que aportant donacions i sobretot esperança en la lluita, no claudica davant la lògica dels mercats i la vella partitocràcia, sinó que es mostra decidida a rescatar la democràcia i a fer costat a les persones. Gràcies a aquesta ciutadania, que va dir ben alt i ben fort: “Som el poble, no l’enemic”.

FONS SOLIDARIS
Si, per qualsevol motiu, no poguéreu acudir al concert, teniu dues maneres més de col·laborar. O bé a través de la Fila zero, en l'apartat d'aportacions, amb 10€. O bé a través d'un ingrés al compte de l'Associació Jurídica Primavera Valenciana, obert en Triodos Bank (C/ del Justícia-1, 46003 València, telèfon: 963510203) cc: 1491 / 0001 / 29 / 2029045321.

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(30)

 • Buenas ! A més de felicitar-vos , volia preguntar quan tindrem en les nostres mans les etrades i la resta de recompenses. Gràcies! Salut i República!

  hecha por Júlia

  El dia del concert!

 • Per què demaneu aportacions per pagar les sancions, quan es poden al·legar per injustes i desproporcionades, és a dir, desobeir el seu pagament? Per què ho amagueu?

  hecha por Diana

  http://assemblealluisvives.blogspot.com.es/2013/01/roda-de-premsa-de-lassemblea-global-del.html

  No es demanen diners per pagar les sancions. En cap moment s'ha dit. Hi ha més de 70 expedients sancionadors recorreguts i més de 30 processos judicials. No amaguen res.

 • sols queden 30 causes pendents?i la resta que ha passat?no s'ha dit res...si tenia entés que hi havia mooooltes...

  hecha por pau

  http://assemblealluisvives.blogspot.com.es/2013/01/roda-de-premsa-de-lassemblea-global-del.html

 • No seria millor que només de fer un concert amb 20 grups, es fera varios concerts amb un nombre menor de grups on pugueren tocar més que dos cançons? sort i ànim!

  hecha por JJ

  És una altra opció. Però l'Assemblea Lluís Vives ha optat per aquest format. Gràcies.

 • Vivo en México, y aunque ahora estoy en Valencia unos días, no estaré en la fecha del concierto. Quiero regalar dos entradas a dos amigos para que ellos hagan lo mismo e intentar ligar una cadena. Cual es la mejor opción para hacérselas llegar?

  hecha por Anónimo

  Haz la donación y luego, cuando finalice el proyecto y te cobren, cada aportación, les mandas a tus amigos el resguardo por mail. Con este resguardo, tus amigos tendrán derecho a las recompensas que les hayas regalado.

 • Puc comprar tres entrades, encara que per separat?

  hecha por irene

  Si, clar que si

 • Quina serà la durada del concert en general? I cada grup quant tocarà, més o menys?

  hecha por Adrián Cervetto

  Unes tres hores en total! Unes dues cançons per grup!

 • Les samarretes tenen talla única o hi haurà tallatges diversos? Com es garantirà que cada persona puga aconseguir la samarreta de la seua talla?

  hecha por Jacques Esc

  Hi haurà diversos tallatges. Més endavant donarem informació al respecte.

 • No vull ser torracollons, però he vist que el objectiu que heu plantejat és la suma de vendre TOTES les recompenses. (15 * 700) + (25 * 300) + (35 * 300) + (50 * 100) = 33 500€ No seria mes raonable establir un objetiu mes baix?

  hecha por Victor

  Pot ser tens raó, estem conveçuts, però, que arribarem a l'objectiu.

 • Encara aportant 10 € pots entrar al concert ? Es que he vist que en tots hi ha una invitació menys en la primera. Gràcies.

  hecha por Marta

  La quantitat mínima per a accedir al concert són 15 euros. Els 10€ són una aportació solidària

 • Les entrades només es poden obtindre ací? No hi ha altre lloc on puga comprar-les?

  hecha por Jaime

  De moment, només s'obtenent per aquesta via.

 • He pagat la meva entrada i quan ja ho tenia se m'ha fotut la pàgina i no tinc ni un correu ni res.. el que he pogut guardar ha sigut el codi de referència.. en això val perquè em donen l'entrada???

  hecha por lara standby

  De moment, com hem explicat ja en altres respostes, tens un codi de referència. Al final del projecte et cobraran i aleshores serà quan se't genere un rebut. Això ho bescanviaràs el dia del concert per les diverses recompenses.

 • Hola, primerament donar-vos la més sincera enhorabona per fer aquest concert. Seguidament, he fet l'aportació però no m'ha arribat cap mail, com comprovareu, doncs, que ho he aportat? Es a dir, com puc entrar, sinò m'ha arribat res? Gràcies.

  hecha por untalroures

  De moment, el que has fet és com una reserva. FIns que el projecte no tinga èxit, no ens cobrarà cap aportació. Eixe dia tindràs el comprovant necessari per a vindre al concert. Moltes gràcies a tu

 • Al palau de congressos? però allí està ple de butaques no? El concert serà sentats?

  hecha por carles

  El concert serà de butaca.

 • El CD tambe es va a vendre al concert?

  hecha por Samuel

 • He fet l'aportació però no he pogut guardar el comprovant ni res. Això suposa algun problema?

  hecha por Berlem

  Tu has fet una aportació, un anunci, però encara no te l'han descontada del banc. Només te la descontaran si hi el projecte té èxit. Per tant, una vegada tinga exit, cap a finals de gener, t'ho descontaran del compte corrent i això generarà un comprovant. Amb aquest comprovant vindràs el dia del concert i accediràs.

 • Si no s'aconsegueix l'objectiu es cancel·laria?

  hecha por Xelo

  No es cancel·larà sota cap concepte.

 • Aleshores el concert es farà encara que no es compleixi l'objectiu ?

  hecha por mares

  Sí, i estem convençuts que arribarem a l'objectius. Amb tot, ens ajudes?

 • Quin format tindrà el concert? Què seran, una o dues cançons cada grup o com? Gràcies!

  hecha por Raimon Ribera

  Un màxim de dos cançons per grup. Pensa que hi ha 20 grups confirmats.

 • La quantitat mínima per accedir al concert són 15e o 10e?

  hecha por Anna

  15 euros per al concert. 10 euros és una fila solidària. Fas una aportació però no tens dret a invitació al concert

 • Hola! tenia una qüestió. El concert es veu sentat o dret, perquè ens ha extranyat que siga en el palau de congressos, sabent que ahí hi han butaques. Gràcies.

  hecha por Sara

  El concert serà sentat. És un concert més acústic que res. Gràcies a vosaltres

 • On puc comprar les entrades del concert? Gràcies.

  hecha por Clara

  Fas una recompensa a través d'aquest verkami. En la columna de la dreta tens les diferents recompenses. El dia del concert recolliràs, segons la recompensa, el llibre, el CD, etc.

 • On es pot arreplegar el llibre i l'entrada per al concert? No és possible comprar més d'una entrada a la vegada, amb un mateix compte de Verkami.

  hecha por Pilar

  Ho hauràs de recollir el mateix dia uns moments abans en el Hall del Palau de Congressos

 • Les entrades són numerades? voldria fer dues aportacions per rebre dues entrades però si són numerades no puc fer dues aportacions al mateix moment, i m'agradaria poder tenir a la meva companya al meu costat.

  hecha por juvidorda

  En principi les entrades no són numerades. Has de fer cada aportació per separat.

 • Por cierto, lo del Palau de Congresos me ha sorprendido mucho ¿porque ese sitio? ¿no había otro? me imagino que no se llevarán un % porque sino ¡menuda caja de resistencia!, no? Me imagino que todo tiene su explicación asi que por eso pregunto.

  hecha por Irene

  Claro que todo tiene su explicación. Hemos elegido el lugar tras consultar en diferentes espacios, preveer el aforo necesario, las exigencias técnicas, para que todo sea un éxito. Lo mismo deben haber pensado en http://carevolta.org/. Os animamos también a ir al gran concierto que han preparado para el dia 31. Nosotros estaremos presentes.

 • ¿Si no se obtiene el objetivo, también se realizará el concierto? ¿El libro será al azar o publicareis una lista donde elegir?

  hecha por Pablo_xiva

  El concierto se celebrará. Estamos convencidos de ello. En cuanto al libro, apostamos porqué sea al azar. Hay 12 editoriales que colaboran. Aún no sabemos los títulos. En todo caso, lo valoraremos.

 • Hola, primerament, enhorabona pel projecte i per tot el que esteu fent i de segon, volia preguntar com es el CD, es a dir, si podeu donar mes informació de com sera i tot aixo. Gracies i visca la Terra!

  hecha por Jaume

  Gràcies pels comentaris. En breu donarem informació sobre el CD, grups que participen, imatge, etc. Et mantindrem informat. Gràcies novament

 • Les entrades son numerades?? ho dic perque m'agradaria fer dues aportacions per a mi i un acompanyant però no puc fer-les a la mateix moment i m'agradaria resoldre aquest dubte. gràcies.

  hecha por juvidorda

  En principi no són numerades. Hauràs de fer les aportacions per separat. Gràcies.

 • No hi tinc clar, una volta feta l'aportació, com hi aconsegueixo les coses? Eixe dia allí, les envieu o hi ha que anar a algun lloc a replegar-les? Gracies! :D

  hecha por magavi94

  En efecte, el dia 15, en les portes del Palau de Congressos, farem un bescanvi, comprovarem que has fet la teua recompensa i et donarem el que et pertoca. Gràcies a tu!

 • També podrieu vendre les samarretes soltes, per a la gent que no puga/vulga anar al concert... que 25€ malhauradament són molts en estos moments. Gran campanya! ;)

  hecha por Miriam

  De moment, et podem dir que les vendrem en el concert. Si tens un conegut que vaja serà la millor manera d'aconseguir-la. Això i el CD, clar. I estudiarem fer una recompensa que la que ens proposes. Moltes gràcies i comparteix-ho amb les teues amistats.

Si quieres saber más pregúntale al autor

Concert #PrimaveraValenciana

Concert #PrimaveraValenciana

Conseguidos40.955€
de33.500€
100% conseguidos Conseguido!
Concert en benefici de les persones processades i expedientades per la #PrimaveraValenciana. Divendres 15 de febrer, a partir de les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a poder fer front a les despeses de les prop de 30 causes encara pendents de judici
Concert en benefici de les persones processades i expedientades per la #PrimaveraValenciana. Divendres 15 de febrer, a partir de les 22:00 h, al Palau de Congressos de València. Les donacions serviran per a poder fer front a les despeses de les prop de 30 causes encara pendents de judici
Creado en: Valencia

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 30 de Enero de 2013.

 
 • Aportando 10€
  52 Mecenas

  FILA ZERO
  Si per qualsevol motiu, no pots vindre al concert però vols fer una donació, pots participar en la Fila Zero. El teu nom, si així ho desitges, serà publicat a la pàgina web de #PrimaveraValenciana i durant la celebració del concert.

 • Aportando 15€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  LLIBRE + INVITACIÓ
  Un dels llibres, donats per les editorials, que et donarà dret a accedir al concert.

 • Aportando 25€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  LLIBRE + INVITACIÓ + SAMARRETA
  Adquiriràs un dels llibres, donats per les editorials, que et donarà dret a accedir al concert i també una samarreta de la #PrimaveraValenciana , com les que pots veure a l'esquerra.

 • Aportando 35€
  QUEDAN 234 RECOMPENSAS (DE 300)

  LLIBRE + INVITACIÓ + SAMARRETA + CD
  Adquiriràs un dels llibres, donats per les editorials, que et donarà dret a accedir al concert, una samarreta de la #PrimaveraValenciana, com les que pots veure a l'esquerra i també un CD recopilatori dels grups i solistes que participen en el concert.

 • Aportando 50€
  23 Mecenas

  FILA SOLIDÀRIA
  Si per qualsevol motiu, no pots vindre al concert, però vols fer una donació solidària, adquiriràs una samarreta de la #PrimaveraValenciana, com les que pots veure a l'esquerra, un CD dels grups i músics que participen en el concert i també una còpia d'una il·lustració de l'artista Paula Bonet.

 • Aportando 50€
  QUEDAN 58 RECOMPENSAS (DE 100)

  LLIBRE + INVITACIÓ + SAMARRETA + CD + IL·LUSTRACIÓ
  Adquiriràs un dels llibres, donats per les editorials, que et donarà dret a accedir al concert, una samarreta de la #PrimaveraValenciana, com les que pots veure a l'esquerra, un CD dels grups i músics que participen en el concert. I també una còpia d'una il·lustració de l'artista Paula Bonet.

 • Aportando 75€
  33 Mecenas

  PACK DE 5 LLIBRES + 5 INVITACIONS
  Per a grups, 5 llibres, donats per les editorials, que donarà dret accedir al concert a 5 persones

 • Aportando 600€
  9 Mecenas

  LLOTJA SOLIDÀRIA
  Si per qualsevol motiu, no pots vindre al concert, però vols fer una donació solidària, adquiriràs una samarreta de la #PrimaveraValenciana, com les que pots veure a l'esquerra, un CD dels grups i músics que participen en el concert i també una còpia d'una il·lustració de l'artista Paula Bonet.

 • Aportando 1.000€
  9 Mecenas

  LLOTJA SOLIDÀRIA
  Si per qualsevol motiu, no pots vindre al concert, però vols fer una donació solidària, adquiriràs una samarreta de la #PrimaveraValenciana, com les que pots veure a l'esquerra, un CD dels grups i músics que participen en el concert i també una còpia d'una il·lustració de l'artista Paula Bonet.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 30 de Enero de 2013.

 

Proyecto destacado por Vilaweb

Blog del proyecto (1)

1 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de Assemblea Global Lluís Vives / Associació Jurídica Primavera Valenciana
Assemblea Global Lluís Vives / Associació Jurídica Primavera Valenciana
Aquest concert vol recollir fons per a poder fer front a les despeses (advocats, procuradors, proves grafològiques, etc.) d'uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones que, en l'àmbit de l... Leer más
Assemblea Global Lluís Vives / Associació Jurídica Primavera Valenciana tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://www.primaveravalenciana.com