❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de REPUBLIKA SKA

Republika Ska som una banda que sap fer de l'ska tot un signe d'identitat musical. Després d'anys als escenaris fent festa ara ens disposem a gravar el nostre segon disc i necessitem la teva ajuda!

Republika Ska

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
105
Aportaciones
2.410€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

UN NOU DISC???

Doncs sí! Republika Ska traiem nou disc!

I AIXÒ?

Creiem que tot canvi i tota evolució necessiten traduir-se en un nou projecte, i què millor per plasmar-ho que un segon disc? Després d'un any de “Ja Som Aquí” hem decidit donar un altre caràcter a la nostra música, amb una altra imatge però mantenint la nostra identitat.

COM US HO HEU FET?

La idea de fer un nou disc va sorgir poc després d'acabar d'enregistrar el primer. Les nostres inquietuds ens demanaven no parar de treballar i just després d'acabar els concerts d'estiu ens vam tancar a fer la producció d'aquest segon disc. Són onze temes que han sortit al llarg d'aquest any, amb sonoritats semblants i molt diferents a la vegada.

Sonoritats semblants? De que va aquest nou disc? És igual que el primer?

La sonoritat d'una banda no és una cosa que es canviï fàcilment, però amb els canvis que ha experimentat en aquests últims mesos hem trobat una línia musical molt més definida i amb noves perspectives. D'aquesta manera hem apostat per una música amb sons potents i més madurs. Pel que fa a les lletres seguim sent igual de crítics i reivindicatius, no patiu! Amb els temps que corren, no hem pogut deixar de banda l'actualitat política, social i cultural, però sense amagar la nostra cara més festiva, popular i alegre.

ON HO HEU FET?

Aquest cop, hem canviat completament d'estudi per a l'enregistrament, però hem volgut seguir treballant amb algunes de les persones que van fer possible el primer disc. Durant més d'un mes ens hem tancat a La Atlántida Estudio de Barcelona, on s'ha anat consolidant tot el que hem produït al local d'assaig durant moltes hores de dedicació.

PER QUÈ UN VERKAMI?

Fer un disc no és fàcil en cap dels sentits, i un és l'econòmic. Mantenint la nostra filosofia de treball, amb una producció 100% autogestionada, els recursos són bastant limitats. Si hem decidit crear aquest Verkami és perquè creiem fermament en aquest projecte. El procés de creació d'un disc passa per moltes fases que tenen un cost real, des de la pre-producció fins a la impressió de les còpies, passant pel disseny, la gravació i un llarg etcètera. Amb el teu mecenatge, ens pots ajudar a assumir part d'aquestes despeses. De fet, per nosaltres és imprescindible aquesta ajuda per poder treure el disc al carrer.

QUAN SORTIRÀ EL DISC?

Diguem que aquest mes d'abril serà un moment important per la banda. Més enllà de treure el disc, començarem la nostra gira de presentació per tot Catalunya i el país veí.

QUIN NOM PORTA EL DISC?

Encara és un secret. I un secret molt ben guardat. Més ben guardat que els comptes en negre d'alguns... De fet, és tan secret que encara no el sap ningú! O sí...?

ON US PODEM TROBAR?

Pots trobar totes les notícies de la gravació al nostre Facebook i descarregar-te gratuïtament el primer disc a la nostra pàgina web.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies