❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Assemblea de Majaras. El joc de sobretaula que acabarà amb l'ordre del dia més tediós!

Riurem i (auto)criticarem les dinàmiques dels moviments socials i les de la societat on vivim, tot en un sol joc. Una autèntica bogeria!

Gall Negre

A project of

Category

Created in

0
seconds
103
Pledges
3.546€
From 3.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Assemblea de Majaras: el nou joc de taula de Gall Negre

Ja fa temps que la cosa no rutlla. El sistema en el qual vivim és com una piconadora de vides, esperances i ecosistemes sencers. Mentre no fem arribar la Revolució que ho canviï tot (sí, sí, nosaltres, no et facis la longuis), potser caldrà riure una mica per prevenir caure en una profunda depressió.

D'això va aquest joc, de riure i passar una estona divertida en bona companyia!

Assemblea de Majaras és un joc per a totes aquelles persones que voleu canviar aquesta merda de món.

Tant per les que teniu convicció infinita del món nou que portem als nostres cors com per les que actueu per pura inèrcia de fer alguna cosa amb la vostra vida, per les que lluiteu amb alegria, però també per les més aixafaguitarres del barri, per les que us ho mireu una mica des de la barrera amb una cerveseta a la mà i per les que ja esteu més cremades que els boscos de pi i eucaliptus en temporada d'incendis (a aquest pas, tot l'any).

En definitiva, és un joc que us agradarà si paraules com política, moviments socials, xarxa de cures o anarquia i birra fría, no us deixen indiferents. (no, a tu que utilitzes woke com a insult per fer la guerra cultural al lobby queer, no t'agradarà)

Com es juga?

Assemblea de Majaras és un joc amb moltes, però moltes, cartes. N'hi ha de dos tipus: unes plantegen situacions molt diverses, i les altres donen resposta a aquestes situacions.

Donant com a resultat combinacions divertides, però també boges, d'altres terriblement reals, sarcàstiques i, fins i tot, cancel·lables.

La cosa està que, d'una forma o una altra, es mostrarà una de les cartes que plantegen una situació inacabada.

Llavors, l'última persona en haver pres acta en una assemblea serà l'encarregada de determinar si vol que es completi la situació de la forma més divertida i graciosa possible, o si prefereix que es completi la frase amb la (auto)crítica més encertada mai feta.

En aquest punt, serà cosa de cadascuna de les jugadores escollir una carta de la seva mà que completi la frase i doni la millor resposta possible!

(sí, llesta, molt bé. Si això et sona al Cards Against Humanity és perquè ens hi hem inspirat completament)

Capsa del joc
Capsa del joc

Cartes del joc
Cartes del joc

Sobre les recompenses

Si fos per nosaltres faríem una gran foguera amb totes les targetes de crèdit, bitllets i fins i tot hi posaríem els mateixos banquers perquè la flama fos més espectacular.

Però avui encara, malauradament, per fer possible el joc necessitem que ens doneu diners i que convenceu a la vostra gent perquè ens donin diners.

Ja sabem que la farra de cada divendres és important, així com pagar-li el lloguer al rendista paràsit de torn. És per això que no us demanem diners a canvi de res.

Aquí teniu les recompenses ben explicadetes. Us poden servir per a fer-vos un homenatge, però també per a fer un regal a qui sigui que us estimeu, i quedar de luxe.

El joc en capsa dura conté fins a 350 cartes. I com aquest cop obrirem fronteres i el distribuiïrem a tot l'estat espanyol, el podreu trobar tant en català com en castellà.

A més, a les recompenses hi podreu trobar:

 • Descomptes a les botigues online de projectes que són com germans els quals ens estimen molt.

Plaggi.cat: Plataforma subversiva de disseny, estampació i distribució.
Artijoc SCCL: Jocs, joguines i materials per a una educació emancipadora

 • Un pack de làmines per decorar qualsevol racó de casa teva i fer-la menys gris. Làmines 40cmx20cm

Dissenys de CarlosWKart.

 • Tasses personalitzades ben guapes per acompanyar els esmorzars o les partidetes de rol.

Els dissenys complets els trobareu als productes de la web.

Nens
Omnia Sunt Communia
Serotonina

 • El quadern d'activitats de "Ser fascista está mal" per a fer els passatemps més antifeixistes. De l'editorial Fandogamia.

 • El joc Maquis (només en castellà) on planaran les intrigues i volaran les bales.

Informació del joc a la web.

 • El joc Okupa tu també! on tindràs la clau per obrir totes les portes de rendistes i fons voltors.

Informació del joc a la web.

 • Els arxius digitals de La Batalla de Can Vies amb els que et podràs imprimir el teu propi joc i recrear les tàctiques de lluita, als carrers de Sants.

Informació del joc a la web.

 • Plantada de jocs gegants amb Circ de Jocs per a dinamitzar una jornada de jocs tradicionals al carrer.

 • Pantalla de serigrafia gratuïta de la mà de Plaggi.cat si els hi feu comanda d'almenys 25 unitats (samarretes o d'altres).

Si col·laboreu de la campanya fent-vos amb diverses recompenses, tindreu diversos codis promocionals. Aquests però, no són acumulatius sobre els mateixos productes.

Qui som

Gall Negre som una editorial militant de jocs de taula amb una mirada crítica i social.

Volem compartir la nostra afició pels jocs de taula, per explorar formes d'oci alternatives, minoritàries i no intrínsecament mercantilitzades.

Creiem en el joc com a eina de divulgació per conèixer la realitat que ens envolta. En aquest sentit, volem aportar una perspectiva crítica de la societat on vivim, posant el nostre granet de sorra per a una transformació social radical.

Ens comprometem amb aquells projectes col·lectius que, des de les posicions més diverses, estan a peu de canó lluitant contra l'hidra capitalista i els seus seus múltiples caps. Per això part dels beneficis dels nostres jocs van a projectes anticapitalistes.

Segueix-nos a:

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que recollim aniran íntegrament a sufragar la producció del joc i tots els costos associats ja que som un projecte sense ànim de lucre.

Si doblem la recaptació i arribem als 7.000€, en agraïment farem un sorteig d'aquest fantàstic lot de jocs de taula entre totes les mecenes.

Calendari previst

Tant bon punt tinguem els recursos necessaris, enviarem el joc a impremta. 5-6 setmanes després podrem tenir el joc a les nostres mans.

Amb tot, calculem que us podrem enviar les vostres recompenses aquesta mateixa tardor!

FAQ

 • Idioma del joc de taula

  Es podrà demanar tant en català com en castellà.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

9 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • blanca_gavarro

  blanca_gavarro

  13 days

  Una forta abraçada des de Mala Peça de Sabadell :)

 • Aportació d'El Punt, Espai de Lliure Aprenentatge (València). Salut!

 • Vinga que ja queda menys!

 • Plaggi.cat

  Plaggi.cat

  25 days

  😍🔥

 • Adrià Sala

  Adrià Sala
  Verkami

  27 days

  Soom-hi va!

 • Ilario

  Ilario

  about 1 months

  Daje!!!

 • Yeast Games

  Yeast Games

  2 months

  Impacientes de jugar los Majaras! Un abrazo desde Francia compa!

 • anktropia

  anktropia

  2 months

  Impaciente de jugar los Majaras! Un saludo desde Francia!

 • Laboratori de Jocs

  Laboratori de Jocs

  2 months

  Nosaltres més que un comentari, voldríem fer una reflexió...

Go back to all the updates

#02 / 2a setmana de campanya

CAT

Ja hem entrat a la segona setmana de campanya i portem finançat més del 30% del necessari per tirar endavant la producció del joc. Tot i així, encara ens queda molt per arribar a l'objectiu!

Aquest és un missatge especialment adreçat a les més de 40 persones que esteu seguint el projecte, però encara no us heu fet mecenes. Ajudeu-nos a finançar el projecte i fer pujar els numerets! Els motius els trobareu a la pàgina de la campanya. Nosaltres no us donarem la brasa...

A les més de 40 persones que ja us heu sumat, moltes gràcies per fer-ho! Gràcies a les vostres aportacions sortirà un joc ben guapo, aquest cop i per primera vegada amb versió en castellà per a fer-lo correr per tot l'estat espanyol!

Joc de taula
Joc de taula

Ja sabeu el que diu la dita popular. Tota pedra fa paret, mica en mica s'omple la pica i maleït sigui l'estat genocida d'Israel.


CAST

Ya hemos entrado en la segunda semana de campaña y llevamos financiado más del 30% de lo que necesitamos para poder empezar con la producción del juego. ¡Aunque todavía nos queda mucho para llegar al objetivo!

Este es un mensaje especialmente dirigido a las más de 40 personas que estáis siguiendo el proyecto pero que aún no os habéis hecho mecenas. ¡Ayudadnos a financiar el proyecto y a hacer subir los numeritos! Los motivos para hacerlo los tenéis explicados en la página del proyecto. No os vamos a dar la brasa...

A las más de 40 personas que ya os habéis sumado, muchas gracias por hacerlo! Gracias a vuestras aportaciones saldrá un juego bien guapo. Además y por primera vez, con su versión en castellano para que nuestros juegos de mesa con perspectiva crítica y social se expandan y corran por todo el estado español.

Juego de mesa
Juego de mesa

Ya sabéis lo que dice el dicho popular. Grano a grano, hincha la gallina el papo; muchos pocos hacen mucho y maldito seas Estado genocida de Israel.

0 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

#06 / Objectiu assolit! Assemblea de Majaras en camí!

(CAT)

Bon dia a tothom!

Mil gràcies per haver-nos donat suport i confiança per a l'edició d'aquest nou joc. Ens fa molta il·lusió que ens hagueu ajudat a finançar-lo! Sense vosaltres Gall Negre no seria una realitat, així que gràcies de tot cor.

En les properes setmanes treballarem amb la impremta per tal de poder imprimir els jocs. Haurem d'acabar de calcular la tirada que farem. En tot cas, el mes d'agost ens prendrem un respir i serà al setembre quan us contactarem a tothom per a que ens faciliteu totes les dades per a la gestió de totes les recompenses, tant les que inclouen jocs com les que no.

En tot cas, us seguirem informant de totes les novetats. Una vegada més, gràcies!

Salut i jocs!


(CAST)

¡Hola a todo el mundo!

Mil gracias por habernos apoyado y habernos dado vuestra confianza para la edición de este nuevo juego. Nos hace mucha ilusión que no hayáis ayudado a financiarlo. Sin vuestro apoyo Gall Negre no sería una realidad, así que de corazón, gracias.

read more

#05 / Últim dia per fer-te amb Assemblea de Majaras

(CAT)

Ja estem al final, avui és l'últim dia per fer-vos amb el vostre Assemblea de Majaras. A totes aquelles persones que us agrada deixar-vos les coses per l'últim moment, aquesta és la vostra última oportunitat per fer una precompra del joc i col·laborar a que es faci realitat.

Si el voleu, no badeu!

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras


(CAST)

Ya vemos la luz al final del túnel, hoy es el último dia para haceros con vuestro Asamblea de Majaras. A todas aquellas personas que os gusta dejaros las cosas para el último momento, esta es vuestra última oportunidad para hacer la precompra del juego y poner vuestro grano de arena para que se haga realidad.

Si lo queréis, ¡espavilad!

Asamblea de Majaras
Asamblea de Majaras

#04 / Prototip del joc Assemblea de Majaras

CAT

Entrem a la recta final de la campanya. Ja només queden 2 setmanes!

Per a aquelles persones que encara no estigueu convencudes al 100% de participar, i per a les que ja hi heu col·laborat. Us portem algunes noticies fresques en forma d'imatges, i és que ja tenim el prototip del joc entre les nostres mans!

Mireu quina guapada de joc! Les proves d'impressió han sortit molt bé, i amb el prototip estem acabant de pulir alguna errada, per tal que el joc surti perfecte!

Vinga, ajudeu-nos a fer-lo possible i no ens feu patir fins l'últim dia!

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras


CAST

Entramos en la recta final de la campaña. ¡Solo quedan 2 semanas!

Para aquellas personas que aún no estáis convencidas al 100%, y para las que ya habéis colaborado. Os traemos algunas noticias frescas en forma de imágenes, y es que ya tenemos el prototipo del juego entre nuestras manos!

read more

#03 / Inici de mes, meitat de campanya

CAT

Hem començat el mes de juny i la campanya per a finançar el joc entra a l'equador. De la mateixa manera, també estem quasi a la meitat del finançament necessari per tal de fer possible la producció del joc.

Com que no volem patir fins l'últim moment, amb aquest missatge us demanem la vostra participació a tota aquella gent que seguiu el projecte però encara no hi heu participat! Sabem que en el fons ens agrada això de deixar les coses per l'últim moment, però ara estem a principis de mes i la majoria ja hem cobrat! És el moment ideal per donar-li una empenteta a això!

A qui ja heu participat i fet la vostra aportació, moltes gràcies de tot cor! Si aprecieu la nostra salut mental, segur que teniu alguna amistat o familiar a qui podeu convencer per a que participi també, podreu viure l'experiència en primera persona del clàssic model d'estafa piramidal! Tot i que en aquest cas, per una bona causa.

Fora bromes, tota ajuda és benviguda!

Assemblea de Majaras
Assemblea de Majaras


CAST

read more

#02 / 2a setmana de campanya

CAT

Ja hem entrat a la segona setmana de campanya i portem finançat més del 30% del necessari per tirar endavant la producció del joc. Tot i així, encara ens queda molt per arribar a l'objectiu!

Aquest és un missatge especialment adreçat a les més de 40 persones que esteu seguint el projecte, però encara no us heu fet mecenes. Ajudeu-nos a finançar el projecte i fer pujar els numerets! Els motius els trobareu a la pàgina de la campanya. Nosaltres no us donarem la brasa...

A les més de 40 persones que ja us heu sumat, moltes gràcies per fer-ho! Gràcies a les vostres aportacions sortirà un joc ben guapo, aquest cop i per primera vegada amb versió en castellà per a fer-lo correr per tot l'estat espanyol!

Joc de taula
Joc de taula

Ja sabeu el que diu la dita popular. Tota pedra fa paret, mica en mica s'omple la pica i maleït sigui l'estat genocida d'Israel.


CAST

read more

#01 / Ressaca electoral, 1r dia de campanya!

En plena ressaca d'una campanya electoral i a les portes d'una altra. Avui comencem amb la nostra campanya, realment tenim unes ments privilegiades per això del marketing.

L'únic que us podem prometre és que la nostra campanya donarà més alegries!

Recompensa amb descompte, 48h!
Recompensa amb descompte, 48h!

Aprofitem per dir-vos que durant les primeres 48 hores de campanya hi ha dos recompenses amb descompte. Podreu trobar el joc Assemblea de Majaras per només 20€, o el combo amb el quadern d'activitats "Ser fascista está mal" per 25€.

Qui no corre vola!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy