❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

No puc! Tinc assaig

T'atrevixes a posar-te a la pell del director d'una banda de música municipal? Et presentem el joc de cartes més musical de la contornà.

duestasses

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
221
Aportaciones
8.054€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

No puc! Tinc assaig és un joc de cartes ideat per Joan Marc Clofent 👉🏽 @joanmarc_c i la marca de la Terreta que més et fa somriure, @duestasses i il·lustrat per Miguel Bustos 👉🏽 @miguel.bustos.

🎺 En aquest joc trobareu 81 cartes de músics amb instruments i personatges relacionats amb la temàtica de les bandes de música municipals i tota la cultura que les envolta.

És un joc de cartes tipus filler amb una dinàmica fàcil i molt divertit.

Objectiu del joc: Hem d'aconseguir completar els punts que apareixen a les cartes dels abanderats (cartes d'objectiu) abans que la resta de jugadors.

Punts: S'aconseguixen completant files de 4 músics del mateix "pal" que es colocaran davant de cada jugador. Fins que no aconseguim les quatre cartes, no tenim els punts i tampoc podem començar una fila nova.

Cartes: Trobem més de 30 personatges, repartits en tres tipus de cartes diferents:

  • 49 cartes de punts (Fusta, Metall, Percussió i Comodí).

  • 26 cartes d'acció (amb elles podràs millorar el teu joc i esgarrapar punts dels altres jugadors)

  • 6 cartes d'objectius (ens diran quants punts hem d'aconseguir de cada pal per guanyar la partida).

🎺 SOLO DE TROMPETA 👉🏼 Primeres 48 hores

  • 1 joc + 1 bossa de tela exclusiva per als primers mecenes amb despeses d'enviament incloses a tota la península per 25€

El merxandatge que trobareu al Verkami NOMÉS és podrà aconseguir durant la campanya. Servirà per finançar l'edició i producció del joc. Una vegada finalitzat el verkami ja no estarà a la venda a cap botiga ni al nostre web. Aprofita aquesta recompensa per fer (o fer-te) un regal exclusiu!

Bossa de tela exclusiva per als mecenes!
Bossa de tela exclusiva per als mecenes!

CLAU DE SOL 👉🏼 Bàsica

  • 1 joc amb despeses d'enviament incloses a tota la península per 20€

Gaudix del joc abans que isca al mercat!
Gaudix del joc abans que isca al mercat!

CLAU DE FA 👉🏼 Per a compartir

  • 2 jocs amb despeses d'enviament incloses a tota la península per 34€

Un per a tu i un altre per al gat!
Un per a tu i un altre per al gat!

CLAU DE DO 👉🏼 Prèmium

1 joc + 1 totebag + 1 tassa + 1 clauer per 35€

🥳 Amb tot el merxandatge exclusiu del joc! Només per als primers 100 mecenes!

Merxandatge exclusiu!
Merxandatge exclusiu!

UN GRAPADET 👉🏼 Pack Exclusiu per a Botigues

6 jocs per 65€ amb 1 bossa de tela de regal!

💶 IVA inclòs al preu (40% de marge sobre el P.V.P.).

  • Mantindrem aquest marge a totes les comandes de 6 jocs que ens facin les botigues mecenes durant tot el 2024 (Recàrrec d'Equivalència no inclòs).

Pack Exclusiu Botigues
Pack Exclusiu Botigues

LA MEUA BANDA 👉🏼 Només 4 unitats

Carta exclusiva a tots els jocs! Eixirà el nom de la teua banda sota la il·lustració de l’abanderat/a d'una de les 6 cartes d'objectiu.

Quina d
Quina d'estes cartes portarà el nom de la teua banda?

A part enviarem 24 jocs + 24 Totebags exclusives amb la mateixa il·lustració que a la carta per 480€!

Reunix a tota la banda i feu-vos amb una recompensa de pel·lícula... o millor dit de banda sonora 😬

🥳 6.000€ - OBJECTIU INICIAL CONSEGUIT!

El joc No puc! Tinc Assaig serà una realitat i arribarà a ta casa amb totes les seues recompenses exclusives 🥁🏠 i segons l'opció que hages adquirit podràs gaudir del teu joc a l'abril.

🥳 6.500€ - SEGON OBJECTIU CONSEGUIT!

Farem un inlay més atractiu. Aquesta safata interna, a part d'anar il·lustrada, portarà un codi QR on podreu descarregar les instruccions també en ESP i ENG.

🥳 7.500€ - TERCER OBJECTIU CONSEGUIT!

Una làmina en tamany A6 per a tots els mecenes. Serà una il·lustració i un extra exclusiu de la campanya.

💥 9.000€ - ÚLTIM OBJECTIU 💥

Afegirem fundes de plàstic per a protegir les cartes del joc.

👌🏽 Una vegada assolim la campanya, revisarem tots els elements gràfics del joc No puc! Tinc Assaig i enviarem els arxius a impremta.

🚚 En el moment que tinguem els jocs al taller, vos enviarem els formularis per què ompliu les vostres dades personals i realitzarem l'enviament.

🎲 Si no hi ha cap imprevist, podreu començar a jugar al joc i a gaudir de les vostres recompenses a partir de l'abril de 2024.

Darrere l'edició del joc No puc! Tinc Assaig estan l'autor de jocs de taula i dissenyador gràfic Joan Marc Clofent, més conegut pels jocs Sangonera, WICCA, Llépol i més recentment per l'Esmolet i duestasses, la marca de regals originals en valencià de la Terreta.

Al 2021, junts van editar el joc Sangonera, tot un èxit que ja va per la segona edició 😊

Joan Marc, Gabriela, Edu i Miguel ;)
Joan Marc, Gabriela, Edu i Miguel ;)

Ara, per al joc No puc! Tinc Assaig compten amb el talent de Miguel Bustos.

Il·lustrador nascut a la Sénia. Des de 2013 combina la seua pràctica professional amb la docència a Eina, Centre Universitari d'Art i Disseny (Barcelona).

🎨 Podreu veure els seus dibuixos en forma de cartells, revistes, packaging, animacions i, sobretot, llibres, revistes i ara també en JOC DE TAULA!

🔗 Ha col·laborat amb Cavall fort, Wahington Post, Diari Ara, fnac, Volkswagen, Seat, Fondation Louis Vuitton, Guia Michelin, Ajuntament de Barcelona, Museu d'Història d'Alemanya (Berlín) entre d'altres.

La seua feina ha estat guardonada amb el Premi Junceda (2014, 2016, 2020, 2023) i nominada als World Illustration Awards (2018, 2022, 2023)

També és el creador de "humor se escribe con lápiz" projecte de "chistes malos" amb el qual ha publicat un llibre (Editorial Pepitas, 2022).

Tot i que de música no en sap res, de tant en tant li agrada agafar la guitarra i tocar els 4 acords que coneix. Ah!, això i també fer sorollets amb la flauta d'èmbol (xeic, que divertit que és això).

Cartells DAU 2020
Cartells DAU 2020

Ah! En un parell d'ocasions ha estat el responsable de realitzar les il·lustracions per al Festival del joc DAU Barcelona.

Les vostres aportacions serviran per finançar una part de la producció del joc i les recompenses que l'acompanyen, les despeses estructurals de la campanya (impostos, comissió de Verkami) i les despeses d'enviament a mecenes i botigues.

Amb la vostra ajuda podrem enviar el joc a impremta i fer-lo realitat molt prompte!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

15 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • tararot

    tararot

    4 meses

    com a músic de banda, molt content amb el joc!

  • Duna Vidal Gómez

    Duna Vidal Gómez

    4 meses

    Quin goig!!!! Tenim ganes de jugar!!!!! ❤️👏🏻

  • Jordi

    Jordi

    5 meses

    Projecte molt xulo! Enhorabona

  • Laura Cervera

    Laura Cervera

    5 meses

    Visquen les bandes!

  • duestasses

    duestasses
    Autor/a

    5 meses

    Hola! El joc tindrà les instruccions impreses en valencià, però com que volem que més persones el puguen disfrutar, les traduirem a altres idiomes per poder-les descarregar 😊

  • duestasses

    duestasses
    Autor/a

    5 meses

    Hola! El joc tindrà les instruccions impreses en valencià, però com que volem que més persones el puguen disfrutar, les traduirem a altres idiomes per poder-les 😊

  • Ferran

    Ferran

    5 meses

    Farem un inlay més atractiu. Aquesta safata interna, a part d'anar il·lustrada, portarà dos codis QR on podreu descarregar les instruccions en ESP i ENG.......En Valencià no?????

  • efearasa

    efearasa

    5 meses

    Molta sort amb el projecte. Visca la música i les bandes! :-)

  • Víctor José Mañó Raga

    Víctor José Mañó Raga

    5 meses

    Estem desitjant a casa que ens aplegue el joc!!

  • mascarat

    mascarat

    5 meses

    Ja desitjant jugar la primera partida !

#09 / 🎵 Et contem les novetats

Hola!

Ens passem per ací per a contar-vos les novetats 🗒️

El joc ja fa unes quantes setmanes que està a la impremta. Seguim aprovant arxius, traduïnt instruccions i preparant ja les recompenses que acompanyaran els jocs, anem com cagalló per séquia 💩

De moment no tenim una data exacta de l'arribada dels jocs, però pensem que durant el mes d'abril els rebrem i podrem començar a fer els enviaments a les vostres cases. Esteu atents que molt prompte vos enviarem el formulari per a demanar-vos les dades ✌️

Per ara, això és tot. Vos desitgem que passeu un bon dia de Pasqua disfrutant amb la família i els amics i mentre feu l'espera, jugueu al Sangonera! 🤪

#08 / 🎷 Et presentem la quarta banda!

La quarta banda municipal que ha participat en el joc i que durà aquesta carta d'abanderada és L'Agrupació Musical Canareva

L'Agrupació Musical Canareva es creà l'any 1980 i fou una de les vuit entitats fundadores de la Federació Catalana de Societats Musicals.

🎷Durant aquests quaranta-tres anys d'història ha dut a terme diferents actuacions arreu del nostre territori. També ha sortit a l'estranger quatre cops: Itàlia (1992) i França (1997, 1998 i 2008) on la darrera visita fou per actuar en el parc temàtic de Disneyland París.

📀 L'entitat té enregistrats 3 CD: Concert d'Alcanar, a ritme de pasdoble i raïls, aquest darrer, estrenat el 2022, compta amb la col·laboració de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. També té editats dos llibres: "AMC 25 anys fent música", i "AMC: 80 anys de Quinquennals, 40 anys de música", publicats arran del 25è i 40è aniversaris de l'entitat.

leer más

#07 / 🎶 Última oportunitat

Comencem el 2024 amb la il•lusió de finalitzar un verkami que ha sigut tot un èxit.

El joc “No puc! Tinc assaig” serà una realitat i arribarà a les vostres cases amb dos objectius desbloquejats ☺️

Si encara estaves pensant en adquirir-ne un, no t’encantes perquè queden menys de 2 hores per a poder-ho fer 😱

Gràcies a tots els que ho heu fet possible 🙏🏻

Participa si encara no ho has fet ací

Una abraçada i feliç any nou! 🥳

Edu, Joan Marc i Gabriela.

#06 / 😲 Últimes hores!!!

😊 Hui ens alegra molt ensenyar-vos la làmina exclusiva que rebreu tots els mecenes. Hi trobareu moltes de les il·lustracions que eixiran al joc, ideal per portar als vostre assaig!

Làmina Din A6 exclusiva per a tots els mecenes
Làmina Din A6 exclusiva per a tots els mecenes

També us presentem la tercera banda municipal que ha participat en el joc i que durà aquesta carta d'abanderada: La Societat Musical l'Aliança de la Torre de les Maçanes

Els orígens de la Societat Musical l'Aliança de la Torre de les Maçanes es remunten a finals del segle XIX, quan D. Gervasio Asensi Espí arriba a la població per a desenvolupar la seua tasca com a mestre d'escola. Aquest mestre va crear una acadèmia de solfeig, "La Cademia de Cantar de Gervasio", i en 1885 va reunir uns músics de la localitat per a crear la primera banda de música de la qual tenim constància: "la Vella".

Aquesta primera agrupació musical va… leer más

#05 / 😎 Tercer objectiu aconseguit!

Hola amigues i amics! 😄 Heu jugat molt aquests dies? Nosaltres no hem parat, i estem molt contents d'anunciar-vos que ja hem arribat al tercer objectiu i que tots els que heu participat o participareu abans que s'acabe la campanya tindreu una fantàstica làmina del joc: No puc! Tinc assaig il·lustrada per Miguel Bustos.

També ens fa molta il·lusió presentar-vos a la segona banda municipal que ha participat en el joc i que durà aquesta carta d'abanderat al joc: La Societat Musical La Lira Ampostina

La Societat Musical La Lira Ampostina fou fundada l'any 1916 amb l'objectiu de fomentar i donar cultura musical als habitants d'Amposta i comarques, que fins aleshores era inexistent. És la més antiga de les bandes de la ciutat d'Amposta i un dels principals motors culturals de la ciutat i de les Terres de l'Ebre.

Amb més d'un centenar de… leer más

#04 / 🥁 Et presentem la primera!

Amb les portes de les escoles a punt de tancar per les vacances de Nadal, i a menys de 200 € del tercer objectiu, ens presentem a la recta final d'aquest Verkami del joc: No puc! Tinc assaig.

Estem molt contents d'anunciar-vos que, finalment, al joc hi haurà representades set bandes, quatre de les quals han participat a través de Verkami i la resta directament contactant amb nosaltres. Sis d'elles estaran representades a les cartes d'objectiu, amb una il·lustració d'un abanderat/da, i la setena, amb una carta especial d'acció.

Hui us presentem la primera banda municipal que ha participat en el Verkami i que durà aquesta carta d'abanderat al joc: La Societat Joventut Musical d'Albal

La Societat Joventut Musical d'Albal té els seus orígens en l'any 1929, quan un grup de veïns, per la seua afició musical, aconseguiren instaurar a Albal… leer más

#03 / 🥳 El joc serà una realitat!

El mes de novembre va acabar de categoria. 8 dies després de llançar el projecte, arribàvem a l’objectiu gràcies a tots vosaltres i el joc serà una realitat ☺️

Però encara ens queda camí per recórrer junts, perquè quasi sense adonar-nos estem molt prop d’aconseguir el segon objectiu 😱

Si encara no has participat perquè penses que el joc no és per a tu, t’hem de dir que no patisques. Per a jugar no necessitaràs saber música, solfeig ni tocar cap instrument! Serà un joc basat en la temàtica musical però apte per a tots els públics.

Seguim endavant i anem a pel proper objectiu 💪

#02 / 😊 Bones notícies!

Hola amigues i amics!

Estem molt contents de veure que una setmana després de llançar la campanya ja tenim quasi el 75% aconseguit 😊

Estem a prop d’arribar al 100% per fer el joc realitat, però encara necessitem la teua ajuda 🙏🏻

Si ja has participat, conta-ho a tots els teus amics músics, estem segurs de que el joc no vos defraudarà! Si encara no has participat, no t’ho penses més, i ajuda’ns amb la teua aportació 😉 Junts ho farem realitat 💫

Gràcies per seguir!

#01 / Ja portem el 60% recaptat però encara et necessitem!

Bon dia!

Estem molt contents de l'acollida que va tindre el joc el primer dia de campanya 🤩 Dues bandes van confiar en nosaltres amb els ulls tancats i tindran la seua carta personalitzada.

Tot i que ja portem el 60% recaptat en 3 dies, encara et necessitem per a que ens ajudes a arribar a més gent i aconseguir la campanya per poder anar desbloquejant nous objectius 💪

Si encara estàs pensant en aportar, hem de dir-te que hem afegit una nova recompensa per petició popular 🙊

Nova recompensa
Nova recompensa

Fes-te mecenes i ajuda'ns a fer el joc "No puc! Tinc assaig" realitat.

https://vkm.is/nopuctincassaig

Seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies