❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Cuina Compromesa d' Esbioesfera. Receptes per una Vida més Verda i Saludable.

El Llibre de les receptes d'èxit del Restaurant Ecovegetarià Esbioesfera per a una vida millor per a tu, per a la teva família i el planeta.

Esbioesfera

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
190
Aportaciones
7.684€
De 4.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

REPTE ACONSEGUIT i fem el Verkami més GRAN!!

Gràcies a tots!, en menys de 15 dies hem assolit el repte del finançament i el llibre serà una realitat la primavera del 2024. 125 mecenes heu fet possible un projecte que té un clar objectiu: millorar la teva vida i la de la teva família alhora que respectem el planeta.

Però no ens volem quedar aquí, som inquiets i en el cap ens bullen les idees. Encara ens queden 20 dies de Verkami i molts coneixements per compartir. Així que llencem el següent repte:

RECOMPENSA ADDICIONAL per tots si assolim els 175 mecenes

El projecte d'Esbioesfera té els seus orígens en l'escola d'autosuficiència. Al llarg dels 12 anys, més de 3.000 persones s'han format amb nosaltres en agricultura ecològica, alimentació, habilitats i oficis, salut i benestar i transició i canvi. Tenim molt per explicar i volem compartir-ho.

Si assolim els 175 mecenes editarem el e-book "12 Hàbits autosuficients, 12 Canvis per un món millor" i serà per tots vosaltres amb 12 habilitats que podràs desenvolupar pas a pas a casa teva per introduir-te en el camí cap a l'autosuficiència (50 pàgines):

Portada i index e-book 12 Habits 12 Canvis
Portada i index e-book 12 Habits 12 Canvis

Què és el Llibre de la Cuina Compromesa d' Esbioesfera?

És el llibre de les receptes d’èxit del restaurant ecovegetarià Esbioesfera, un restaurant natural, verd i tranquil ubicat a Cardedeu des del seu inici l'any 2012. En el llibre hi trobareu un recull de les 50 receptes més destacades de la nostra cuina slowfood, que inclou els secrets, els trucs i els recursos necessaris per aconseguir una vida millor per tu, la teva família i el planeta.

Sota la pèrgola d
Sota la pèrgola d'Esbioesfera us presentem aquest llibre tan especial

Perquè aquest llibre?

Aquest llibre és la continuació natural del restaurant ecovegetarià Esbioesfera que ha finalitzat l'etapa gastronòmica el 24 de setembre del 2023 després d' 11 anys de dedicació i amb més de 84.000 plats servits als nostres clients.

La gran dedicació, esforç i temps en tirar endavant, millorar any rere any aquesta iniciativa, ens dona l'oportunitat de crear aquest nou projecte en forma de llibre per a tots vosaltres.

Ens sentim satisfets d'haver assolit el nostre objectiu principal: augmentar el nombre de persones impulsores de canvis.

I és que ens agrada pensar amb la idea que el projecte Esbioesfera sempre ha tingut el compromís de tenir un impacte positiu sobre les persones, l’entorn i el planeta. Per aquest motiu volem que gaudeixis del gust autèntic de la diversitat de la terra, d’allò que estem recuperant i que ens motiva: les verdures amb sabor i textura.

Què trobaràs en aquest llibre

En aquest llibre trobaràs receptes saboroses de cuina vegetariana i vegana fàcils i de llarga duració per incorporar en el teu dia a dia. Estem convençuts que aquest llibre incrementarà les verdures i llegums en els teus plats de forma saludable i econòmica. També trobaràs un munt de consells per transformar els aliments vegetals en un menjar sa, deliciós i de baix impacte ambiental. Totes les receptes estan optimitzades per tenir una llarga conservació, utilitzant principalment productes de proximitat i de temporada.

Volem que aquest llibre sigui la teva porta d’entrada a una alimentació més saludable i sostenible, amb més verdures i proteïnes vegetals, i sigui un estímul per a la teva salut i la dels que t’envolten.

Aquest llibre és, també, un agraïment a tots/es els qui heu col·laborat amb el vostre granet de sorra. Gràcies.

I... per què sabem que t’agradarà?

Perquè el comentari no és altre que: “mai hagués pensat que es pogués menjar tan bé sense carn ni peix”. Perquè el restaurant té el ferm compromís de cridar l’atenció de les persones amb tendència als aliments carnívors i aconseguir que tinguin una experiència sorprenent. Venim d’una dieta mediterrània plena de sabor i no hem de renunciar-hi.

Un plaer al paladar... aprèn a cuinar les nostres mandonguilles Esbio!
Un plaer al paladar... aprèn a cuinar les nostres mandonguilles Esbio!

Aconsegueix el teu llibre i d'altres recompenses exclusives

Les vostres aportacions es destinaran a cobrir els costos de tot el procés d'edició del vostre llibre: a la redacció del contingut, a les imatges del seu interior, al disseny i maquetació de les pàgines i a l'edició i tiratge del llibre més les despeses de l'enviament.

Pel que fa a les recompenses que acompanyen al llibre (tallers, cursos, utensili de cuina, tèxtil de cuina...) seran realitzades i/o confeccionades un cop tinguem les vostres aportacions amb la col·laboració d'artesans de Cardedeu, botigues i empreses de km0 amb materials sostenibles, economia circular i de proximitat.

Quines són aquestes recompenses:

  • El Llibre de receptes La Cuina Compromesa d'Esbioesfera: un llibre de 50 receptes magnífiques i més de 200 consells útils, amb diverses “versions” per adaptar-les als productes de temporada. Receptes saboroses acompanyades de consells d'experts en nutrició i canvi climàtic.

  • Taller d’elaboració de cava de saüc, que es realitzarà a la primavera de 2024 quan hagin florit els saücs. Aprendràs a fer el teu propi cava sense raïm, amb flors que tu mateix colliràs per generar una beguda escumosa molt aromàtica, de baix grau alcohòlic (1%) i que serà la delícia de les nits càlides d'estiu. Durada aproximada 2 hores.

  • Una cullera de fusta per a la cuina de (boix, olivera o faig) estampada amb el nostre logo Esbio. Res millor que cuinar les receptes vegetarianes d'Esbioesfera amb la cullera "oficial" feta per artesans de Catalunya. Una cullera lliure de "wifis i coses rares".

  • Formacions de conservació d’aliments, begudes fermentades i cuina vegetariana: el curs de conserves i fermentats 3 h i el curs de cuina ecovegetariana i sostenible de 4 h.

  • Un davantal de poliester reciclat i cotó orgànic de moda circular i sostenible (empresa certificada Bcorp) amb estampació manual i artesana i amb dibuixos de verdures que caracteritzen la nostra cuina.

En cas de superar els objectius marcats a la campanya, continuarem oferint recompenses fins a cobrir les vostres demandes. Això seria fantàstic.

Qui som?

En Jordi i la Gemma, que impulsen de nou una nova etapa i s'inicia aquí i ara amb aquest Verkami per a poder editar un llibre que fa anys teníem al cap.

Ara és el moment màgic de parir-lo i si ens ajudeu serà un plaer i una empenta pel que pugui esdevenir, aquí no s'acaba...

I com hem arribat fins aquí: Nosaltres

Calendari previst

Començarem a cuinar el llibre al llarg d’aquesta tardor i hivern, a foc lent, slowfood, per aconseguir una cocció perfecta i equilibrada. Cada recepta la maridarem amb consells útils, amb molt l’amor i cura.

Gaudirem aquesta etapa i anirem publicant vídeos de tot el procés per anar fent boca.

L’emplatat serà el març de 2024, just per Setmana Santa, coincidint amb el moment en què el restaurant Esbioesfera ha obert cada temporada al llarg d’aquests darrers 11 anys.

El dia 23 d’abril, per Sant Jordi, organitzarem una petita gran festa, signarem llibres i participareu en un showcooking a Cardedeu.

+ Info

La nostra web d' Esbioesfera. Apartat Gaudeix.

Segueix el projecte també al nostre Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Montserrat Garrido

    Montserrat Garrido

    6 meses

    Molta sort !!!!

  • Laura

    Laura

    6 meses

    Gràcies per deixar-nos aquest testimoni per escrit de les vostres delicioses receptes! Laura i Maixa

  • nicoful

    nicoful

    6 meses

    Molta sort!

  • Mariví Sánchez

    Mariví Sánchez

    6 meses

    Sou la bomba!! Us mereixeu tot i més!!

  • Juan del Río

    Juan del Río

    7 meses

    Gràcies per tots aquests anys, i amb moltes ganes de tenir el llibre entre les nostres mans. Ayla, Ana i Juan

  • Elisenda Ribes

    Elisenda Ribes

    7 meses

    Magnífica iniciativa condensada en aquest esperat llibre que, literalment, devorarem!

  • Puri i Jordi

    Puri i Jordi

    7 meses

    Amb el gustet del darrer sopar a Esbiosfera

    tot esperant tenir el llibre a les nostres mans i amb moltes ganes de fer el cava de saüc us agraïm tots aquests anys de bons menjars i exquisida atenció. Fins a sempre!! Amb una abraçada. Jordi i Puri

  • Cristina

    Cristina

    7 meses

    No canvieu i molt d’impuls i força en la nova etapa i projectes. Us seguirem i espero poder acompanyar-vos!!! Amb amor als dos!!

  • Raquel Torras

    Raquel Torras

    7 meses

    Trobem genial aquesta idea, molta sort!

  • Emma Sánchez

    Emma Sánchez

    7 meses

    Gemma i Jordi gràcies per la vostra passió i generositat. Esbioesfera for ever!

#06 / Fetes les proves de color, el llibre entra a impremta!

Les proves de color han estat un èxit, totes les receptes ja estan al foc, ara només ens queda coure-les amb carinyo gràcies a Cevagraf (la impremta ecològica catalana), que ens fa la impressió per tenir el llibre al punt per Sant Jordi. Està quedant xulíssim!

proves de color
proves de color

#05 / El llibre agafa embranzida

Anem treballant intensament en el llibre, recopilant totes les receptes, consells i informació. I fer fotos boniques forma part d'aquest nou repte.

Un dels vostres plats favorits: el seitàn!
Un dels vostres plats favorits: el seitàn!

Ja ens queda menys, cada dia anem sumant pàgines, la data de Sant Jordi ja s'albira a prop. Toca pitjar l'accelerador que això ja està a punt de caramel.

#04 / Treballant al màxim en el futur llibre d' Esbioesfera

Molt bon dia mecenes i futurs lectors del nostre llibre de cuina compromesa. Ara fa dies que no sabieu res d'Esbioesfera i uns quants ens heu preguntat i el llibre per quan??

Ara treballant-hi al màxim. Estem redactant el contingut del llibre des de la introducció al projecte, els nostres valors, la nostra cuina, el què ensenyem i el més important la secció del que podreu fer a casa: el receptari amb les 50 receptes d'èxit del restaurant.

Ara també elaborant de nou les receptes, descrivint-les i fent les fotografies dels plats com podeu veure aquí sota.

Càmara, atrezzo, llum i acció!!
Càmara, atrezzo, llum i acció!!

Ara el projecte llibre anirà agafant forma aquestes setmanes i fins a principis del mes de febrer que serà quan ja estarà gairebé tot enllestit per a editar-lo i dur-lo a la impremta.

Cap a finals de març ja el tindreu a les vostres mans!!!!

Una abraçada càlida i entrenyable per a tots vosaltres i Bon Nadal família d'Esbioesfera.

#03 / Treballant en l'Índex

Comencem a treballar en aquest nou projecte! I com no pot ser d'una altra manera, comencem per l'índex, clar. Què us sembla? A mi m'encanta!!

Comencem amb molta il·lusió
Comencem amb molta il·lusió

Se
Se'm fa la boca aigua, a vosaltres?

#02 / REPTE ACONSEGUIT i fem el Verkami més GRAN!!

Estem d'enhorabona, hem assolit el finançament necessari en 15 dies per fer realitat el Llibre "Cuina Compromesa, receptes per una vida més verda i saludable". GRÀCIES A TOTS per la vostra aportació, el suport i l'estima, ens sentim valorats, satisfets i amb ganes de seguir endavant.

Tant és així que volem fer més gran la vostra recompensa afegint l'e-book "12 hàbits autosuficients 12 canvis per un món millor" si assolim els 175 mecenes:

Portada i índex 12 Hàbits 12 Canvis
Portada i índex 12 Hàbits 12 Canvis

El projecte d'Esbioesfera té els seus orígens en l'escola d'autosuficiència. Al llarg dels 12 anys, més de 3.000 persones s'han format amb nosaltres en agricultura ecològica, alimentació, habilitats i oficis, salut i benestar i transició i canvi. Tenim molt per explicar i volem compartir-ho.

Si assolim els 175 mecenes editarem l'e-book "12 Hàbits autosuficients, 12 Canvis per un món millor" i serà per tots vosaltres.

leer más

#01 / Ben a prop de l'èxit!

Bon dia a tots els mecenes,

Wow!! Entre tots estem a punt d'aconseguir l'objectiu que ens vàrem marcar. Ja en sou 102 els qui us heu implicat en aquest projecte, i encara ens falten 30 dies per exhaurir el temps. Això és tot un èxit que ens motiva a continuar millorant i enriquint un llibre que volem sigui útil, pràctic i desperti l'interès a incorporar a la vostra cuina unes verdures i llegums que ben segur milloraran la vostra salut i la del planeta.

També ens il·lusiona pensar que aquest llibre ha d'estar obert a tots vosaltres així que ben aviat rebreu notícies nostres. De moment, hem d'engrescar a 20 mecenes més perquè el projecte es faci realitat (els projectes de crowfunding son tot o res). Així que som-hi!!

Fins ben aviat i gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies