❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Edició del segon disc d'Artmònix

Tenim el disc enregistrat, mesclat i masteritzat. Tenim el disseny de la caràtula. Tenim la sessió de fotos. Tenim el web reformat. Ens manca el finançament per a l'edició dels cd. Tenim ganes de formar part de la banda sonora de la teva vida. Ens dones un cop de mà?

Artmònix

Un proyecto de

Categoría

Pop / Rock

Creado en

0
segundos
29
Aportaciones
819€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Iep, salutacions i que el cel no ens caigui al cap!

Tenim ganes de formar part de la banda sonora de la teva vida. Ens dones un cop de mà?

Amb molt poc pots ajudar a fer realitat el nostre projecte. I de passada, fer-te'l teu!

El nostre crit de guerra: IRREDUCTIBLES!

QUÈ ÉS ARTMÒNIX?

Artmònix és un projecte que s'inicia entre finals 2005 i principis del 2006. La intenció era fer temes propis, Rock-Pop actual d'inspiració eclèctica i internacional amb una mica de canya i en català. I va i ho aconseguim! Més Rock o més Pop, amb una o altra etiqueta fem cançons amb melodies que s'enganxen i, més actualment, molt més marxosos i ballables.

Influències, moltes, moltes i moltes, però ens hem emmirallat durant temps en grups com Muse, Keane, Stereophonics, Placebo... però marcant estil i sense voler assemblar-nos-hi.

QUI SOM?

Portant el ritme amb plats i olles hi tenim en Sergi Miranda (Miràndix el Gal). L'especialitzat en tocar 6 cordes sobre un tros de fusta, en Brian Nonell. La Mercè Subirachs (Mertx) és la que toca un munt de tecles blanques i negres, a més de fer cors. Finalment, al capdavant de la veu de bard gal i a les cordes més gruixudes hi ha en Marc Dalmau (Quittus).

Per Tutatis, són bojos aquest romans!

QUÈ DEMANEM i PER QUÈ?

Doncs demanem que tu col·laboris amb nosaltres i ens ajudis a aconseguir 800 euros. No ho fas a fons perdut, hi guanyes coses a canvi en funció de la quantitat que hi posis. Algunes són més materials i d'altres més etèries.

Serem clars i anem al gra: el disc, el tenim gravat, mesclat i masteritzat. El web, les fotos, el disseny del cd i els videoclips, preparats.

Llavors, per què volem 800 euros? Doncs per poder fer el tiratge en CD del nostre petit fill que espera poder veure la llum amb ansietat.

Perquè creiem molt en aquest projecte. Perquè creiem de veritat que us agradarà. Que agradarà a tothom. I perquè si col·laboreu, sempre podreu dir amb orgull que vau ser els nostres mecenes!

I nosaltres, n'estarem eternament agraïts!

UNA MICA D'HISTÒRIA NOSTRA

Serem breus, que al nostre web hi ha més info! Vam néixer com a trio i al setembre de 2006 ens vam estrenar. Durant el 2007 treiem maqueta de 5 temes, toquem al Senglar Rock i concursem al Sona 9. Al 2008 ampliem el trio a quartet, quedem tercers en un concurs i signem contracte discogràfic. Al 2009 publiquem el primer disc. Després de tocar per tota Catalunya i al costat de grups com Els Pets, Gossos, Manel i molts altres, a finals de 2010 decidim començar a treballar en el segon disc. Durant el 2011 i 2012 a nivell de concerts treballem una mica a mig gas, perquè l'altre mig gas el posem a crear, assajar i gravar el segon treball.

MÉS SOBRE NOSALTRES

Doncs aquí tens més info nostra:
www.artmonix.com
ww.facebook.com/artmonix
www.twitter.com/artmonixband

Cerqueu els nostres videos a Youtube!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Artmònix

    Artmònix
    Autor/a

    más de 11 años

    La cosa funciona així: hem d'aconseguir reunir un mínim de 800 euros que, mentre no acabi el termini, no es carreguen a les vostres targetes. Si no hi arribem el sistema dóna per fracassat el projecte i nosaltres no rebem cap euro de ningú. I a vosaltres no se us cobra res.

    Si, esperem que sí, hi arribem, llavors serà quan et facin el càrrec a la targeta de dèbit o crèdit. Això serà d'aquí a uns 40 dies si fa no fa.

  • Picarol

    Picarol

    más de 11 años

    Així, dieu que no es cobra si vosaltres no aconseguiu els diners suficients?

#05 / Gracies!

Moltes mercès per fer-ho possible. La crisi s'ha notat durnt tot el procés, però hi hem arribat a temps. Ens consta que ja us estan començant a cobrar els imports amb què vau dir que col·laboraríeu.

Molt aviat us escriurem personalment per agraïr-vos el vostre esforç.

Artmònix

#04 / Encara que no ho sembli...

Ei! Sembla que les coses van bé! Es nota que ve el Nadal! En les darreres hores això ha augmentat considerablement.

Podeu seguir. Ens està costant molt. La crisi es nota, però tenim fe. I més, quan alguns de nosaltres hem demanat al Caga Tió que faci aportacions!!!!

#03 / Ella està bé (però necessita pasta)

Hoooola!

Seguim agraïnt eternament les vostres aportacions al projecte i us animem a que en feu partíceps a tothom del vostre voltant: amics i amigues, la germana petita, la tieta, l'àvia i la besàvia!

Sabeu que us necessitem. I també sabeu que el vostre mecenatge no és envà: rebreu coses a canvi. I bé de preu!

Per animar-vos una mica, us deixem aquest rock'n'roll, que serà el sisè tall del disc: "Ella està bé"!

Escolta, escolta:

Pura descàrrega d'adrenalina!

#02 / Vent en popa... Però heu de seguir!

Hola a tots i a totes!

Als que ja heu fet aportacions us volem agrair de tot cor que ens estigueu ajudant. Ajudar a fer possible els somnis ha de ser una professió molt gratificant!

Els que encara no, us animem a que escolteu una mica el nostre projecte aquí o a www.artmonix.com i us en convencereu!

Us deixem per a tots/es un tema del disc. Un rock'n'roll en tota regla. Es diu "Ella està bé", i només heu de clicar el link.

I si teniu qualsevol dubte, feu-lo arribar via l'apartat de preguntes i gustosament us els respondrem.

Gràcies,

IRREDUCTIBLEEEES!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies