❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

calendari FEM 2024

Alpinisme i escalada en femení.

Nina Sole

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
46
Aportaciones
1.234€
De 900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

12 mesos, 25 dones

El calendari FEM 2024 fa un recull de 25 dones pioneres i representatives en aquests camps ordenades cronològicament: des dels incicis a principis del s.XIX fins a l'actualitat.

Tot i ser activitats relativament modernes, l'alpinisme i l'escalada (com molts altres esports) han estat considerats com pràctiques exclusivament masculines.

"Que les dones no s'exposin en absolut, a les altes muntanyes, les fatigues, als perills estranys del seu sexe, al que podria ser censurable! (...) Que deixin doncs, aquell bastó de punta de ferro que, en mans seves, és inútil i ridícul".

Étienne-Gabriel Arbanère (1828)

Per sort, el poeta no va ser escoltat i el projecte FEM va ser creat per reivindicar el nostre paper en aquest àmbit.

Perquè FEM?

Perquè les dones també FEM cordada, FEM alpinisme, FEM muntanya.

FEM és una part del projecte SOCA, un modest compte d'Instagram creat amb 3 objectius:

  • crear contingut visual de muntanya: textos i imatges sobre la: història, ressenyes, llibres...

  • difondre aquest contingut

  • donar referents femenins de l'àmbit alpinistic.

Amb una linia gràfica basada en el "menys és més" SOCA i FEM tenen un disseny senzill, net, clar i directe per poder arribar ràpidament a les persones interessades.

COM?

Instagram és el canal principal de difusió i el calendari és una manera de reforçar la xarxa social i traspassar els límits digitals per oferir un producte visual i imprès.

Cada pàgina és un mes de l'any i en ella apareixen representades les dones triades per aquesta edició i les seves activitats més destacades procurant seguir una cronologia des de les dones més pioneres (gener/principis de s.XIX) fins a l'actualitat.

El calendari té una mida A4 imprès sobre paper de 135gr i inclou espiral i anella per penjar-lo.

Sobre les recompenses

Aquí trobaras un resum de les recompenses que s'ofereixen:

  1. CALENDARI

  2. CALENDARI + ENVIAMENT

  3. PACK 2 CALENDARIS

  4. PACK 2 CALENDARIS + ENVIAMENT

Pots triar també les recompenses (1) i (2) amb la opció d'afegir una làmina de 13x13cm centrada en alguna de les noies. Pots buscar i escollir la que prefereixis d'aquest enllaç.

ATENCIÓ! Les primeres 20 aportacions tindran un preu especial.

Si ets una de les primeres 20 persones en fer una aportació al projecte la teva recompensa inclourà el nom als agraïments, el calendari i una làmina.

Calendari previst

Si la campanya té èxit, la previsió és tancar-la a finals d'octubre per poder enviar a imprimir i preparar els calendaris durant el mes de novembre.

D'aquesta manera l'encàrrec m'arribaria a principis de desembre per poder realitzar els enviaments necessaris, acordar el lloc de recollida i que tingueu els calendaris abans de començar el nou any per poder gaudir-los des del primer dia.

+ Info

Sense gaires pretencions i molta inseguretat fa dos anys vaig iniciar el projecte SOCA. Amb el temps ha anat prenent forma i he pogut anar acotant contiguts i creant l'estil que caracteritzen la "marca".

Aquest calendari és la unió de tots els conceptes desenvolupats: disseny, història, muntanya i feminisme.

Espero que el gaudiu tant com jo he fet durant tot el seu procès.

Per més informació:

Instagram
Web

Sobre mi

Soc dissenyadora gràfica de professió i muntanyista per afició. Des de fa uns anys he volgut unir les meves dues passions en el projecte "SOCA". És un projecte modest que té l'objectiu d'informar sobre història alpinística/pirineista/escaladora, però sobretot donar visualització a les dones que practiquem esport dins aquests àmbits. Donar referents i crear-ne de manera visual i senzilla, una cosa que personalment he trobat a faltar.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nina Sole

    Nina Sole
    Autor/a

    7 meses

    Quan la campanya finalitzi i si arribem al minim, rebreu un correu amb un formulari per indicar quina lamina voleu i la informació d' enviament. Moltes gràcies per col·laborar!!

  • RutesEntreRefugis

    RutesEntreRefugis

    7 meses

    Voldria la làmina de la Wanda. Moltes gràcies i sort amb la iniciativa.

  • Meri Martorell Mascaró

    Meri Martorell Mascaró

    7 meses

    Quina iluuu, m'encantaaa

#01 / Objectiu aconseguit!

Moltes gràcies a totes per fer realitat el primer calendari FEM!

Finalment heu sigut 43 mecenes que l'han fet possible.

Aquesta setmana acabaré de preparar l'arxiu per poder enviar-lo a imprimir el divendres, rebre'l el més aviat possible i començar a fer els enviaments.

Recordeu que podreu passar a buscar la vostra comanda DIMARTS 12 i DIJOUS 14 de desembre de 19 a 21h al rocodrom 9a Poblenou (C. de Espronceda, 21, 08005 Barcelona)

Salut i muntanya!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies