❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Léeme

Léeme es el título del álbum ilustrado escrito por Amaia Crespo e ilustrado por Paula Bonet. Editado en catalán y en castellano por Andana Editorial. Un maravilloso relato sobre la imaginación y los libros con ilustraciones singulares y cautivadoras.

Andana Editorial

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
285
Aportaciones
9.047€
De 6.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Léeme es una invitación a pasar al otro lado, a pasar allá donde nacen los deseos y crecen los miedos. ¿Quieres leerlo?

Un álbum ilustrado que nos adentra en los mundos fantásticos de la literatura siguiendo unas ilustraciones singulares que nos transportan al misterioso espacio entre la realidad y la ficción. Un libro que aglutina la fuerza creativa de Amaia Crespo y Paula Bonet.

LA HISTORIA
... todo empezó una noche que Alicia tenía tantas preguntas que no podía dormir. Las tenía de todas clases: grandes y pequeñas, fáciles y complicadas, cortas y largas. Todas le crecían en la cabeza, le bajaban por la boca y le caían en el estómago, y juntas pesaban tanto que el sueño no iba a visitarla. Aquella noche, en medio de una batalla con las sábanas, el peluche le cayó al suelo y rodó entre las patas de la cama. Bajó a buscarlo, pero no veía nada. Entonces, alargó un brazo para intentar tocarlo, como no lo conseguía entró también la cabeza, y al final pasó todo el cuerpo...

LA ILUSTRACIÓN
... que cautiva y sorprende.

IIustración interior del libro
IIustración interior del libro

EL FORMATO
... Léeme es un álbum ilustrado de gran formato. Con unas medidas de 24,5 cm x 24,5 cm, 32 pàginas a color y encuadernado en tapa dura. En una edición cuidada... y con un punto de libro que te sorprenderá.

Ilustración de la protagonista
Ilustración de la protagonista

EL PLAZO
... si conseguimos el apoyo necesario de los mecenas, está previsto imprimir los libros las primeras semanas de diciembre. Por lo tanto, es un regalo perfecto para esta próxima Navidad. Para los lectores más pequeños y también para los no tan pequeños que disfrutarán con la lectura y las ilustraciones de un libro excepcional.

LA FINANCIACIÓN
... el apoyo de los mecenas es fundamental para hacer realidad este proyecto. Por este motivo desde Andana Editorial, que llevará adelante la tarea editorial y la difusión, hemos creado esta campaña para buscar el necesario apoyo para llevar adelante esta nueva apuesta editorial.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

103 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carta Gráfica

    Carta Gráfica

    más de 10 años

    Buenas tardes

    Soy Juan José Franco de Carta Gráfica, dedicada a la impresión de libros y posicionamiento en redes sociales , blogs, tiendas online…….

    Nos ofrecemos para presupuestar futuros proyectos.

    Un saludo,

    www.imprentacartagrafica.com

  • rosannapujades

    rosannapujades

    11 años

    Hola, vaig fer una aportació de 20 euros al projecte i encara no he rebut el llibre. Ja vaig enviar l'adreça per correu. Gràcies

  • Santiago Guillen

    Santiago Guillen

    11 años

    Per favor, no he rebut el llibre. Vaig fer una aportació de 20€ , el meu nom es Santiago Guillen, [email protected]

    Gracies

  • reuben1331

    reuben1331

    11 años

    Hola Paula y Amalia. Disculpeu les molesties, pero he revisat el correu y no he rebut res. Podeu per favor enviarlo de volta.

  • Santiago Guillen

    Santiago Guillen

    11 años

    Ho sento pero no m'arriba el llibre. Em vaig apuntar per 20E. No tinc pressa pero tinc por d'estar perdut al bosc

    Santiago Guillen

    [email protected]

    C. Riera, 10,3,2

    08172 Sant Cugat del Valles

  • evaros

    evaros

    11 años

    Hola molt bones, a día d, avui 28 de gener encara no he rebut res i cerc que us vaig enviar el cuestionari. Que hi ha algun problema?

  • Almudena Frances

    Almudena Frances

    11 años

    Hola, jo encara no he rebut els llibres, només volia saber si és normal o es que potser ha hagut algun problema amb l'enviament. Gràcies

  • Andana Editorial

    Andana Editorial
    Autor/a

    11 años

    Hola,

    El passat 14 de gener et vam enviar un correu des de l'editorial, per poder concretar la forma d'enviament, ja que no has completat el formulari d'enviament, i encara no ens has donat cap resposta. Quan pugues revisa el correu. Gràcies.

  • reuben1331

    reuben1331

    11 años

    Hola. Encara no he rebut el llibre. es normal?. La meva aportacio era amb el print de portada (45€)

    Gracies.

  • Elia

    Elia

    11 años

    Hola, no he rebut encara el llibre, ¿és normal? A més creia que havia posat ja la consulta per ací, però no la trobe enlloc.... Gràcies.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Comencem el camí

Moltes gràcies pel vostre suport. Hem començat aquest projecte rebent l'empenta i el suport (fins aquest moment) de 70 mecenes, en poc més 4 dies. Estem molt contents per aquest suport. Però el camí és llarg... i seguim treballant de valent per fer realitat aquest àlbum il·lustrat.

Poc a poc, anirem compartint amb vosaltres el procés de creació d'aquest treball editorial. I així ens podeu donar els vostres suggeriments, i a canvi vos demanem que ens ajudeu a fer difusió del projecte als vostres amics, familiars i coneguts.

I ara, una il·lustració de l'interior del llibre que ja tenim quasi bé enllestida...

Nom
Nom

Muchas gracias por vuestro apoyo. Hemos empezado este proyecto recibiendo el el apoyo (hasta este momento) de 70 mecenas, en poco más 4 días. Estamos muy contentos por este impulso al proyecto. Pero el camino es largo... y seguimos trabajando por hacer realidad este álbum ilustrado.

Poco a poco, iremos compartiendo con vosotros el proceso de creación de este trabajo editorial. Y así nos podéis dar vuestras sugerencias, y a cambio os pedimos que nos ayudáis a hacer difusión del proyecto a vuestros amigos, familiares y conocidos.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / Presentació a Barcelona

Benvolguts/des,

Probablement ja ho sabeu que avui, dimecres 9 de gener, a les 19 hores presentem el llibre Llegeix-me a la llibreria La Central de Barcelona. Si teniu la possibilitat de venir us donarem les gràcies peronalment pel vostre suport al projecte.

Aprofitem el correu per informarvos que ja s'han fet quasi tots els enviaments ( almenys els que es van completar abans del 24 de desembre). Des de l'editorial han fet l'enviament dels llibres per Correus, i molts de vosaltres ja l'heu rebut i altres ho rebreu les pròximes dies. Depén del servei de repartiment. Gràcies per la vostra comprensió. No obstant això, si teniu alguna incidència podeu enviar un correu a l'editorial ([email protected]).

Moltes gràcies pel vostre suport.

(http://www.facebook.com/photo.php?fbid=458801324169803&set=a.193625784020693.48970.193282964054975&type=1&relevant_count=1)

#05 / Enviament de recompenses / Envío de las recompensas

Benvolguts i benvolgudes, ------- versión en castellano en la parte inferior.

Hem estat treballant de valent aquestes festes de Nadal per poder-vos fer arribar el més aviat possible les recompenses pel vostre suport al projecte Llegeix-me.

Hem signat, dedicat i il·lustrat els llibres perquè disposeu d'un exemplar únic i personalitzat d'aquest meravellós llibre i desprès s'han preparat tots els enviaments.

Com sabeu els terminis d'edició i impressió han sigut molt justos, i nosaltres hem fet l'esforç per tenir els llibres enllestits el més aviat possible (tot i que eren festes de Nadal). La majoria dels enviaments dels llibres es van fer el 27 i 28 de desembre mitjançant correus, i com el 31 de desembre era festiu, suposem que els paquets amb els llibres els rebreu a partir del dia 2 de gener (esperem que siga el més prompte possible).

leer más

#04 / Un llibre que creix gràcies al vostre suport / Un libro que crece gracias a vuestro apoyo

Estem d'enhorabona i ho volem celebrar amb vosaltres. El suport rebut ens permetrà fer realitat el llibre Llegeix-me, ja que hem aconseguit l'objectiu mínim per portar-ho endavant. Gràcies.

Però, com en les últimes dies encara estem comptant amb més mecenes que estan afegint-se al projecte hem decidit invertir aquest suport en millorar el llibre... per això hem decidit augmentar les dimensions del llibre que passarà a ser de 26 x 26 cm (alguns centímetres més del que havíem previst inicialment), i també hem millorat el paper d'impressió de l'interior.

Per tant, amb el vostre suport farem un millor àlbum il·lustrat, un llibre que quan el llegiu seguirà creixent.

Recordeu que encara estarà obert el termini per participar d'aquest reeixit projecte fins el 13 de desembre. Si voleu animar als amics i coneguts estarem molt agraïts.

Gràcies.

leer más

#03 / Les paraules dibuixades

Ara fa 20 dies que vam començar aquest projecte, hem recorregut mig camí i ja podem tocar amb els dits l'objectiuque ens vam marcar per fer realitat aquest àlbum il·lustrat. Estem tan contentes i agraïdes pel suport que els mecenes ens heu donat que revisem a cada segon les paraules, els dibuixos, els colors, els papers que bastiran aquest futur llibre.

En aquesta imatge podeu veure que les il·lustracions ja estan quasi bé finalitzades, i a més, una sorpresa que farà aquest llibre més singular: les tipografies seran úniques ja que les ha dibuixat Paula. Són molt boniques.

Moltes gràcies pel vostre suport...ens queda només una petita empenta i estem segurs que podeu ajudar-nos a donar-li un poc més de difusió i poder compartir aquest somni de paper i cartró.

Hace 20 días que empezamos este proyecto, hemos recorrido medio camino y ya podemos tocar con los dedos el… leer más

#02 / Fons d'escriptori / Fondos de escritorio

Hem superat la frontera dels 120 mecenes i ja hem aconseguit mes de meitad de l'objectiu fixat per fer realitat el projecte. I estem molt contentes. Sentim ben a prop el suport de tots aquells que ens esteu ajudant a fer realitat el projecte.

Per tot això, hem decidit fer-vos un avançament del treball que estem enllestint. Hem preparat uns fons de pantalla amb la imatge de coberta del llibre. Una il·lustració captivadora que ens mostra la màgia que ens descobriran les pàgines d'aquest àlbum il·lustrat que amb cadascuna de les vostres aportacions és un poc més realitat. Podreu trobar els fons de pantalla per als vostres ordinadors, i també per a l'ipad, iphone i galaxy. A més, també podeu posar la imatge en la vostra capçalera de facebook. Podeu descarregar el fons en els diferents formats i de forma gratuïta des d'aquest enllaç i també des de la pàgina web de Paula Bonet.

leer más

#01 / Comencem el camí

Moltes gràcies pel vostre suport. Hem començat aquest projecte rebent l'empenta i el suport (fins aquest moment) de 70 mecenes, en poc més 4 dies. Estem molt contents per aquest suport. Però el camí és llarg... i seguim treballant de valent per fer realitat aquest àlbum il·lustrat.

Poc a poc, anirem compartint amb vosaltres el procés de creació d'aquest treball editorial. I així ens podeu donar els vostres suggeriments, i a canvi vos demanem que ens ajudeu a fer difusió del projecte als vostres amics, familiars i coneguts.

I ara, una il·lustració de l'interior del llibre que ja tenim quasi bé enllestida...

Nom
Nom

Muchas gracias por vuestro apoyo. Hemos empezado este proyecto recibiendo el el apoyo (hasta este momento) de 70 mecenas, en poco más 4 días. Estamos muy contentos por este impulso al proyecto. Pero el camino es largo... y seguimos trabajando por hacer realidad este álbum ilustrado.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies