❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Este es un juego del
Discover them all

Rebel Princess

Les princeses de conte intenten no casar-se amb el príncep blau! Un joc de cartes addictiu en què cada ronda té una regla diferent.

Zombi Paella

A project of

Category

Created in

0
seconds
851
Pledges
23.979€
From 4.500€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

Blancaneu, la Sireneta, la Ventafocs i moltes altres princeses de conte celebren una llarga festa de 5 dies. Els prínceps blaus, que no han estat convidats, intentaran colar-se al ball per a proposar matrimoni a les joves. Com a princesa lliure i independent, tractaràs d’evitar les proposicions matrimonials. Qui aconseguirà mantenir-se soltera després de les celebracions?

“Rebel Princess” és un premiat joc de cartes de 3 a 6 jugadors, amb partides de 30 minuts que combina la mecànica tradicional dels jocs de bases amb variacions innovadores. Ha estat creat pels autors Daniel Byrne, Gerardo Guerrero, Kevin Peláez i Tirso Virgós, i compta amb les precioses il·lustracions del veterà Alfredo Cáceres, responsable de l’art de “Zodiac Duel”. Este projecte és el 6é joc publicat per l’editorial Zombi Paella i podrà jugar-se en valencià, castellà i anglés, amb totes les versions dins de la mateixa caixa.

"Rebel Princess" es va finançar el primer dia en 2 hores! A més, el primer dia també es van desbloquejar 2 noves princeses per al joc (La Princesa del Pésol i la Princesa del Gel). Posteriorment es van aconseguir tres objectius addicionals d'una segona onada (3 cartes de ronda extra).


💪OBJECTIU FINAL!💪

Premiarem als mecenes amb fundes per a protegir les cartes si s'arriba a l'objectiu final!

Els 4 colls del joc són les Fades, les Reines, els Animals i els Prínceps. Hi ha 8 cartes de princesa en cada idioma (valencià, castellà i anglés).
Els 4 colls del joc són les Fades, les Reines, els Animals i els Prínceps. Hi ha 8 cartes de princesa en cada idioma (valencià, castellà i anglés).

El joc es dividix en 5 rondes, que representen els 5 dies d’una festa. Al final de la partida guanyarà la jugadora que tinga menys proposicions matrimonials.

La mecànica general és la dels jocs de bases. Començant per la jugadora que ha obtingut la basa anterior, cada jugadora usa una carta de número d’un dels diferents colls del joc (fades, reines, animals o prínceps). La resta de jugadores està obligada a seguir el coll inicial excepte si no tenen cap carta d’eixe coll. En tal cas usarà qualsevol altre coll (d’això se’n diu “fallar”). Quan totes les jugadores han usat una carta, s’acaba la basa. La jugadora amb el número més alt del coll que ha iniciat la basa… s’emporta totes les cartes de la basa! Però atenció! Les cartes de príncep aporten cadascuna una proposició matrimonial i la granota, que és un príncep camuflat, n’aporta 5! Evita les proposicions matrimonials! A més, les jugadores no poden iniciar una basa amb un príncep blau fins que un príncep no aparega perquè una jugadora ha “fallat”. Recorda que els prínceps no estan convidats a la festa!

Exemple. Kevin inicia la basa amb una Reina de valor 3. Ara el coll establit és el de Reines. Gerardo, Tirso i Ren no tenen Reines, així que juguen altres colls. El guanyador de la basa és Enric, que ha jugat el valor més alt del coll establit. Es queda totes les cartes de la basa i... oh no! Suma 6 proposicions de matrimoni perquè s'endú un Príncep (+1) i la carta de la granota encantada (+5)!

Cada ronda la conformen diverses bases i està determinada per una carta de ronda única que introduïx una regla diferent. Per exemple, durant la ronda “Ball de màscares”, totes les jugadores menys la inicial jugaran les seues cartes cara avall. En la ronda, “El joc de la cadira”, abans de cada basa totes les jugadores passaran una carta a la següent jugadora. I en la ronda “del revés”, cada jugadora que utilitze un 6 invertirà la jerarquia dels números. Hi ha 18 cartes de ronda diferents en el joc bàsic que asseguren mútiples estratègies i situacions variades en cada partida.

Els títols de cada ronda estan en valencià, castellà i anglés.
Els títols de cada ronda estan en valencià, castellà i anglés.

Cada jugadora rep una carta de princesa (Blanacaneu, la Ventafocs, Pocahontas, etc). Pots utilitzar el poder de la teua princesa una vegada per ronda. Els poders són diferents i útils per a diferents situacions. Per exemple, la Sireneta, amb el seu cant hipnòtic, obliga a una altra jugadora a començar una basa amb el coll que tu tries. I Blancaneu pot convertir el número 7 en qualsevol altre número. Hi ha 8 princeses diferents en el joc bàsic més la princesa especial Carmesina (només per a mecenes).

El joc inclou cada carta de princesa en cadascun dels idiomes del joc: valencià, castellà i anglés.
El joc inclou cada carta de princesa en cadascun dels idiomes del joc: valencià, castellà i anglés.

Abans de publicar-se, “Rebel Princess” ja té un premi aconseguit a finals de 2020. Va ser el premi del jurat del 7é Concurs de Protos Verkami DAU Barcelona, un guardó que atorga la plataforma de micromecenatge Verkami en col·laboració amb DAU Barcelona, festival de jocs de taula. El joc, aleshores un prototip anomenat “Princesas Guerreras”, va ser el més ben valorat d’entre 145 candidatures. És per este motiu, que el projecte es finança a través de la plataforma Verkami.

Per participar en el Verkami, obtindràs el joc “Rebel Princess”. Si participes en el Verkami l’aconseguiràs més barat i més prompte (almenys 2 setmanes abans del llançament oficial). Però hi ha recompenses addicionals!

🎁 400 MECENES - GRIPAU CAÒTIC D'ALAKAZUM!

Si arribem als 400 mecenes del projecte, tots els mecenes entraran en un sorteig exclusiu d’un joc d’Alakazum, l’expansió Alakazum 2 i… ATENCIÓ! la carta extraordinària esgotadíssima del Gripau Caòtic!

🎁 LA CARTA DE CARMESINA, EXCLUSIVA PER A MECENES

Carmesina és la princesa de la novel·la del segle XV, Tirant lo Blanc. Es tracta d’una de les obres més importants de la literatura valenciana. En este llibre medieval, Tirant es declara a la princesa Carmesina d’una manera molt original: li diu que la dona que ella estima és la del retrat que li entrega. Però quan Carmesina mira el retrat s’adona que és un espill i ella s’hi veu reflectida.

La carta de Carmesina és una carta promocional exclusiva només per als mecenes de Rebel Princess. L’espill de la il·lustració estarà imprés amb una tinta reflectora especial! El poder d’esta carta és copiar qualsevol altre poder de les altres princeses presents en el joc.

🎁 PER ALS FANS D'ALFREDO CÁCERES

L’il·lustrador de Rebel Princess és el mateix que el del nostre joc per a 2 jugadors, Zodiac Duel. Si eres amant del seu art, pots obtindre ara el seus dos jocs a un preu rebaixat i, a més, aconseguir també la carta promocional per a Zodiac Duel de La Fallera Calavera amb tinta daurada!

🎁 PER ALS FANS DE LA FALLERA CALAVERA

Si eres fan del joc més famós de Zombi Paella, pots aconseguir l’expansió La Fallera Calavera 3 a un preu escandalós! I a més, emporta’t gratuïtament una carta extraordinària del joc per tal que completes la teua col·lecció: María Abradelo.

🎁 RECOMPENSES PER A LES BOTIGUES

Si tens una botiga també pots rebre el joc Rebel Princess amb cartes promocionals per als primers clients que el compren. Podràs començar a vendre el joc almenys dos setmanes abans que la resta de comerços! A més, per participar en el Verkami obtindràs descomptes majors que habitualment. Sobre el PVP del joc, que en botigues serà de 19,99€, obtindràs estos descomptes:

 • Per 6 jocs, 33% de descompte, en comptes de l'habitual 30%.

 • Per 12 jocs, 37% de descompte, en comptes de l'habitual 35%.

 • Per 24 jocs, 44% de descompte, en comptes de l'habitual 40%. Només per als 10 primers!

A més, les botigues que adquirisquen més unitats tindran mencions especials en les nostres xarxes socials i en la pàgina de Verkami.

El disseny del joc ja està en fase molt avançada i els arxius d’impressió s’enviaran a fàbrica en maig. Començarem a entregar els jocs als mecenes entre la segona quinzena de juny i la primera quinzena de juliol. Un producte ideal per a l’estiu!

Pots enviar-nos un e-mail a [email protected] o trobar-nos a Internet.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

59 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Mikelgood

  Mikelgood

  9 months

  Gracias!!!!! ya me llego la carta de nuevo y ahora esta perfecta!!! así da gusto.

 • Yoel

  Yoel

  10 months

  Buenas! Para cuándo tendremos nuestro juego las princesas amigas? ^_^

 • Zombi Paella

  Zombi Paella
  Author

  10 months

  Hola! Los mecenas que tenéis alguna incidencia en el envío, ¡no sufráis! Enviadnos un mail a [email protected] con vuestra incidencia y lo resolveremos a la mayor brevedad posible.

 • AtotoMG

  AtotoMG

  10 months

  Buenos días! Ayer me llegó el juego a casa pero la caja de rebel princes estaba destrozada. Por suerte tanto zodiac duel como las cartas promocionales estaban perfectas. ¿Cómo se puede solucionar?

 • Mikelgood

  Mikelgood

  10 months

  Buenas tardes. Ya me llego mi juego, que ganas tenia.

  La pena es que la carta "Carmesina" me ha llegado todo doblada, como viene fuera de la caja, se ve que los transportistas no la han tratado nada bien.

 • Zombi Paella

  Zombi Paella
  Author

  10 months

  Hola RorseaRider! No te preocupes, nos ponemos en contacto contigo para cambiarte el juego por uno totalmente nuevo. Saludos!

 • HorseaRider

  HorseaRider

  10 months

  Buenas equipo! Hoy por fin ha llegado mi ejemplar a casa, pero... Ha llegado destrozado. La caja está aplastada y rota de una esquina. ¿Cómo hago para gestionarlo? Entiendo que la empresa que reparte tendrá algún tipo de seguro o algo, ¿no?

 • Jesús Oliver

  Jesús Oliver

  10 months

  Pues ya mismo se estará enviando. ¿La compañía cuál es? Mientras tanto a la espera de recibir el localizador y por supuesto, de recibirlo para que podamos jugar en casa.

 • Vanesa sueiro

  Vanesa sueiro

  11 months

  Fantástico para jugar con mi hija

 • Rebeca Ibáñez

  Rebeca Ibáñez

  11 months

  Moltes ganes de tindre'l!

#11 / Sorteig Alakazum! + gripau caòtic / Sorteo Alakazum! + sapo caótico

El Verkami de Rebel Princess incloïa una recompensa especial si arribàvem als 400 mecenes: un sorteig del joc Alakazum!, l'expansió Alakazum 2 i... ATENCIÓ! la carta extraordinària esgotadíssima del Gripau Caòtic.

Com que vam superar els 800 mecenes, hem efectuat el sorteig i el/la mecenes guayador/a és:

Dracne

Contactarem amb esta persona i, en cas que renuncie al premi, farem un nou sorteig.


El Verkami de Rebel Princess incluía una recompensa especial si llegábamos a los 400 mecenas: ¡un sorteo del juego Alakazum!, la expansión Alakazum 2 y... ¡ATENCIÓN! la carta extraordinaria agotadísima del Sapo Caótico.

Como superamos los 800 mecenas, hemos efectuado el sorteo y el/la mecenas ganador/a es:

Dracne

Contactaremos con esta persona y, en caso de que renuncie al premio, realizaremos un nuevo sorteo.

#10 / 👸 Rebel Princess s'acosta / 👸 Rebel Princess se acerca

Rebel Princess s'acosta. Eixirà de fàbrica en les pròximes setmanes i podria arribar als mecenes este mes de juny. En les pròximes setmanes tots els mecenes rebreu un formulari per a que puguem enviar-vos la vostra recompensa el més prompte possible.

Però de moment, podeu anar aprenent a jugar descarregant-vos ací el reglament de Rebel Princess!


Rebel Princess se acerca. Saldrá de fábrica en las próximas semanas y podría llegar a los mecenas en junio. En las próximas semanas todos los mecenas recibiréis un formulario para que podamos enviaros vuestra recompensa lo antes posible.

Pero de momento, podéis ir aprendiendo a jugar descargándose aquí el reglamento de Rebel Princess!

#09 / Rebel Princess en camí! / ¡Rebel Princess en camino!

La campanya de Verkami de Rebel Princess ha acabat i ha estat tot un èxit. Hem recaptat quasi 24.000€ d'un objectiu inicial de 4.500€ gràcies a més de 800 mecenes, entre particulars i botigues.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu contribuït a la campanya o l'heu difosa!

Tots els mecenes rebran tots els extres desbloquejats durant la campanya, a banda del que inclou la seua pròpia recompensa. És a dir, les 5 cartes addicionals del joc, les fundes per a protegir les cartes i entren en el sorteig d'Alakazum, Alakazum 2 i la carta del Gripau Caòtic.

El joc ja s'està fabricant i es preveu que s'entregarà als mecenes durant la segona quinzena de juny o la primera de juliol.

En breu rebreu un formulari que haureu de completar per a poder fer-vos els enviaments.

L'equip de Zombi Paella ;-)


La campaña de Verkami de Rebel… read more

#08 / +22.000€! 🤩 OBJECTIU ACONSEGUIT / 🤩 OBJETIVO CONSEGUIDO

Estem d'enhorabona! Hem superat els 22.000€, l'objectiu final. Regalarem fundes a tots els mecenes per a protegir les cartes del joc. A més, queden 24 hores per a finalitzar la campanya. Si tens amics o familiars interessats en el joc, avisa'ls que s'afanyen per obtenir el joc més barat que a les botigues amb tot el contingut extra, la carta promocional de Carmesina i les fundes de regal!

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!


¡Estamos de enhorabuena! Hemos superado los 22.000€, el objetivo final. Regalaremos fundas en todos los mecenas para proteger las cartas del juego. Además, quedan 24 horas para finalizar la campaña. Si tienes amigos o familiares interesados en el juego, avísales de que se den prisa para obtener el juego más barato que en las tiendas con todo el contenido extra, la carta promocional de Carmesina ¡y las fundas de regalo!

¡MUCHAS GRACIAS A TODOS!

#07 / CORRECCIÓ 💪OBJECTIU FINAL / CORRECCIÓN 💪OBJETIVO FINAL

Alguns mecenes ens han manifestat la seua preocupació perquè hem oferit ampliar la mida de la carta promocional de Carmesina. Han suposat que això impediria jugar amb esta carta correctament, ja que tindria una mesura diferent de la resta de cartes. Els nous objectius han de ser una motivació i un premi per als mecenes i no una causa de descontentament. Per això hem decidit eliminar este objectiu i centrar-nos en el regal de les fundes per als mecenes. A més, hem reduït la fita a 22.000€. Moltes gràcies pel vostre suport i esperem poder assolir l'objectiu final!


Algunos mecenas nos han manifestado su preocupación por haber ofrecido ampliar el tamaño de la carta promocional de Carmesina. Suponen que esto impediría jugar con esta carta correctamente, ya que tendría una medida distinta del resto de cartas. Los… read more

#06 / 💪 OBJECTIUS FINALS! / 💪 ¡OBJETIVOS FINALES!

Després d'aconseguir 5 cartes extra per al joc (2 de princesa i 3 de ronda), gràcies a la gran recaptació, presentem els 2 objectius finals de campanya EXCLUSIUS PER A MECENES:

 • 21.000€ - la carta promocional de Carmesina serà gegant!

 • 25.000€ - tots els mecenes rebran 100 fundes "Ultimate Guard" per a protegir les cartes del joc.

Avisa a totes les teues amistats. Si aconseguim més recaptació totes les recompenses milloraran! Moltes gràcies pel suport!


Después de conseguir 5 cartas extra para el juego (2 de princesa y 3 de ronda), gracias a la gran recaudación, presentamos los 2 objetivos finales de campaña EXCLUSIVOS PARA MECENAS:

 • 21.000€ - ¡la carta promocional de Carmesina será gigante!

 • 25.000€ - todos los mecenas recibirán 100 fundas "Ultimate Guard" para proteger las cartas del juego.

Avisa a todas tus amistades. ¡Si conseguimos más recaudación todas las recompensas mejorarán! ¡Muchas gracias por el apoyo!

#05 / +18.000€ - LES 3 CARTES DESBLOQUEJADES / LAS 3 CARTAS DESBLOQUEADAS

Hem superat els 18.000€! Amb esta nova fita ja hem aconseguit tots els objectius plantejats fins ara. Tots els jocs de Rebel Princess inclouran 2 cartes de princesa i 3 cartes de ronda addicionals. A més, a partir de demà presentarem els objectius finals de la campanya que seran només per a mecenes.


¡Hemos superado los 18.000€! Con este nuevo hito ya hemos logrado todos los objetivos planteados hasta ahora. Todos los juegos de Rebel Princess incluirán 2 cartas de princesa y 3 cartas de ronda adicionales. Además, a partir de mañana presentaremos los objetivos finales de la campaña que serán sólo para mecenas.

#04 / +de 16.000€! OBJECTIU DESBLOQUEJAT / OBJETIVO DESBLOQUEADO

Hui hem superat els 16.000€ i hem desbloquejat un nou objectiu. Es tracta d'una carta de ronda addicional que s'incorporarà a tots els jocs. Es diu "Parells o senars" i és una mecànica nova relacionada específicament amb les xifres de les cartes.
➡️Següent objectiu: 18.000€. Com més diners recaptem, més contingut tindrà el joc! Moltes gràcies per la confiança!


Hoy hemos superado los 16.000€ y desbloqueado un nuevo objetivo. Se trata de una carta de ronda adicional que se incorporará a todos los juegos. Se titula "Pares o nones" y es una mecánica nueva relacionada específicamente con las cifras de las cartas.
➡️Siguiente objetivo: 18.000 €. Cuanto más dinero recaudemos, ¡más contenido tendrá el juego! ¡Muchas gracias por la confianza!

#03 / +de 14.000€! OBJECTIU DESBLOQUEJAT / OBJETIVO DESBLOQUEADO

Hem superat els 14.000€ de recaptació, així que afegirem una nova carta de ronda al joc: "pacte amb la bruixa". Cada carta de ronda introduïx una regla diferent només en eixa ronda. En este cas, les jugadores, quan guanyen una basa, poden desfer-se d'una carta de la mà a canvi d'una de les cartes que han guanyat en la basa. Una ronda que serà molt utilitzada pels jugadors avançats!

Si aconseguim més fianançament, afegirem més cartes al joc! Gràcies pels suports!


Hemos superado los 14.000€ de recaudación, así que añadiremos una nueva carta de ronda al juego: "pacto con la bruja". Cada carta de ronda introduce una regla distinta sólo en esa ronda. En este caso, las jugadoras, cuando ganan una baza, pueden deshacerse de una carta de la mano a cambio de una de las cartas que han ganado en la baza. ¡Una ronda que será muy utilizada por los jugadores avanzados!

Si conseguimos más financiación, ¡añadiremos más cartas al juego! ¡Gracias por los apoyos!

#02 / 💪 NOUS OBJECTIUS! / 💪 ¡NUEVOS OBJETIVOS!

Hem superat tots els objectius inicials, així que anunciem tres cartes noves de ronda amb tres noves il·lustracions que s'afegiran a les 18 que ja inclou el joc bàsic si aconseguim un gran finançament. Si trobem més mecenes, tots eixim guanyant perquè el producte final serà millor. Anem a pels 14.000€!


Hemos superado todos los objetivos iniciales, así que anunciamos tres cartas nuevas de ronda con tres nuevas ilustraciones que se añadirán a las 18 que ya incluye el juego básico si conseguimos una gran financiación. Si encontramos más mecenas, todos salimos ganando porque el producto final será mejor. ¡Vamos a por los 14.000€!

#01 / Finançat en 2 hores! / ¡Financiado en 2 horas!

🤩¡#RebelPrincess se ha financiado en 2 horas y ya lleva más de 10.000€ recaudados gracias a más de 400 mecenas! 🎉 Además, se han desbloqueado ya nuevos contenidos para el juego: la Princesa del Guisante 👸🏼 y la Princesa del Hielo ❄️. En los próximos días anunciaremos nuevos objetivos con contenidos extra!

¡GRACIAS A TODOS!


🤩#RebelPrincess s'ha finançat en 2 hores i ja porta més de 10.000€ recaptats gràcies a més de 400 mecenes! 🎉 A més, ja s'han desbloquejat nous continguts per al joc: la Princesa del Pésol 👸🏼 i la Princesa del Gel ❄️. En els propers dies anunciarem nous objectius amb continguts extra!

¡GRÀCIES A TOT EL MÓN!

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy