❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

L'OK-lliga a Ona Codinenca

Et ve de gust viure l'OK-lliga des del sofà de casa teva? Ona Codienca engega aquest projecte de micro-mecenatge per tal de poder retransmetre tots els partits del Fergo Aisa Sant Feliu lluny del Pavelló Francesc Cassart. Ells s'hi deixaran la pell, nosaltres la nostra veu! Ens ajudes?

0
seconds
37
Patron
2.020€
From 1.800€
Contribute to the project

OBJECTIU
La nostra intenció és poder finançar les retransmissions de tots els partits d'hoquei que disputarà el Fergo Aisa Sant Feliu a la OK-Lliga, lluny de Sant Feliu.

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT
Sant Feliu de Codines és un poble petit i enguany hem aconseguit que el nostre primer equip d'hoquei jugui a la màxima categoria de l'hoquei estatal, i des de la ràdio i volem donar tot el suport possible.
En els temps que corren però, aconseguir patrocinadors està essent molt complicat i per això ens hem decantat per l'opció del CrowdFunding, després de copsar la opinió dels nostres oients.
Amb els fons que recollim, volem poder finançar les despeses de l'equip de retransmissions incloent desplaçaments, dietes, lloguer d'equips i connexions.

FINANÇAMENT ACTUAL
La ràdio disposa de petits anunciants locals, però els ingressos per la publicitat normal van destinats al funcionament del dia a dia de l'emissora.
L'extraordinària situació a la OK-Lliga fa que haguem de buscar recursos suplementaris. Aquest cap de setmana s'ha començat a disputar la temporada 2012-2013 de la Lliga i dissabte que 15 ja tenim el primer desplaçament.
Si el projecte funcionés, duraria fins el 15 de juny que és quan s'acaba la temporada de la OK-Lliga d'enguany.

MOTIVACIONS PEL PROJECTE
Ens ha animat molt a tirar endavant el projecte del micro-mecenatge l'opinió de la gent i les ganes de col·laborar de tots plegats, veient la dificultat de trobar patrocinadors que cobrissin la totalitat del pressupost necessari.
Per nosaltres, estar al costat de l'equip i acostant-lo al poble és molt important, i més aquesta temporada a la màxima categoria de l'hoquei estatal i mundial!!!

LINKS D'INTERÈS
Web d'Ona Codinenca
Web del Tu Jugues
Pàgina Facebook d'Ona Codinenca
Pàgina Facebook del Tu Jugues
Compte a Twitter d'Ona Codinenca
Compte a Twitter del Tu Jugues

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
12 backers

Nom al cartell d'agraïment present en tots els actes esportius narrats per Ona Codinenca.

25€
12 backers

Nom al cartell + Menció en una falca publicitaria al final de cada retransmissió conjunta amb tots els col·laboradors.

40€
2 backers

Nom al cartell + Menció en la falca al final de cada retransmissió + Estampació del nom del col·laborador en l'uniforme preparat per l'ocasió i que portaríem durant totes les retransmissions.

60€
2 backers

Nom al cartell + Menció en la falca al final de cada retransmissió + Estampació del nom del col·laborador en l'uniforme + Invitació a col·laborar en una de les retransmissions dels partits que féssim al llarg de la temporada.

100€
6 backers

Nom al cartell + Menció en la falca al final de cada retransmissió + Estampació del nom del col·laborador en l'uniforme + Invitació a col·laborar en una de les retransmissions + Regalem publicitat a Ona Codinenca durant 6 mesos en la franja musical i en les retransmissions.

200€
2 backers

Nom al cartell + Menció en la falca al final de cada retransmissió + Estampació del nom del col·laborador en l'uniforme + Invitació a col·laborar en una de les retransmissions + Regalem publicitat a Ona Codinenca durant 6 mesos en la franja musical i en les retransmissions + Publicitat en el programa Tu Jugues d'Ona Codinenca i 3 programes més de tota la graella durant 6 mesos.

400€
1 backer

Nom al cartell + Menció en la falca al final de cada retransmissió + Estampació del nom del col·laborador en l'uniforme + Invitació a col·laborar en una de les retransmissions + Regalem publicitat a Ona Codinenca durant 6 mesos en la franja musical i en les retransmissions + Publicitat en el programa Tu Jugues d'Ona Codinenca i 3 programes més de tota la graella durant 6 mesos
+ Si ens hi volen, farem l'últim programa de l'any al menjador de casa seva. Nosaltres portem el cava per brindar per Nadal.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.