❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'OK-lliga a Ona Codinenca

Et ve de gust viure l'OK-lliga des del sofà de casa teva? Ona Codienca engega aquest projecte de micro-mecenatge per tal de poder retransmetre tots els partits del Fergo Aisa Sant Feliu lluny del Pavelló Francesc Cassart. Ells s'hi deixaran la pell, nosaltres la nostra veu! Ens ajudes?

Ona Codinenca

Un proyecto de

0
segundos
37
Aportaciones
2.020€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

OBJECTIU

La nostra intenció és poder finançar les retransmissions de tots els partits d'hoquei que disputarà el Fergo Aisa Sant Feliu a la OK-Lliga, lluny de Sant Feliu.

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT

Sant Feliu de Codines és un poble petit i enguany hem aconseguit que el nostre primer equip d'hoquei jugui a la màxima categoria de l'hoquei estatal, i des de la ràdio i volem donar tot el suport possible.

En els temps que corren però, aconseguir patrocinadors està essent molt complicat i per això ens hem decantat per l'opció del CrowdFunding, després de copsar la opinió dels nostres oients.

Amb els fons que recollim, volem poder finançar les despeses de l'equip de retransmissions incloent desplaçaments, dietes, lloguer d'equips i connexions.

FINANÇAMENT ACTUAL

La ràdio disposa de petits anunciants locals, però els ingressos per la publicitat normal van destinats al funcionament del dia a dia de l'emissora.

L'extraordinària situació a la OK-Lliga fa que haguem de buscar recursos suplementaris. Aquest cap de setmana s'ha començat a disputar la temporada 2012-2013 de la Lliga i dissabte que 15 ja tenim el primer desplaçament.

Si el projecte funcionés, duraria fins el 15 de juny que és quan s'acaba la temporada de la OK-Lliga d'enguany.

MOTIVACIONS PEL PROJECTE

Ens ha animat molt a tirar endavant el projecte del micro-mecenatge l'opinió de la gent i les ganes de col·laborar de tots plegats, veient la dificultat de trobar patrocinadors que cobrissin la totalitat del pressupost necessari.

Per nosaltres, estar al costat de l'equip i acostant-lo al poble és molt important, i més aquesta temporada a la màxima categoria de l'hoquei estatal i mundial!!!

LINKS D'INTERÈS
Web d'Ona Codinenca
Web del Tu Jugues
Pàgina Facebook d'Ona Codinenca
Pàgina Facebook del Tu Jugues
Compte a Twitter d'Ona Codinenca
Compte a Twitter del Tu Jugues

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies