❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Òscar Briz al Principal. Concierto Retrospectiva

Edición en atractivo CD del concierto que ofreceremos el 25 de marzo de 2023 al Teatro Principal de Valencia.

Òscar Briz

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
186
Aportaciones
5.125€
De 4.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català y English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Quién soy

Soy Òscar Briz. Este año se cumplen 40 desde que comencé mi actividad musical de bien jovencito, primero con el trío CODA y después con Banderas de Mayo, las dos bandas con ediciones de canciones mayormente de mi autoría. He tenido más grupos con repertorio propio como The Beat Dealers y otros muchos en los que he interpretado repertorios ajenos.

Desde el año 2000 empecé a editar discos bajo mi nombre, tengo ya un buen puñado de ellos, muchos premiados o nominados en diferentes partes. La mayor parte de mi obra está aún por descubrir para el gran público, pero eso no es obstáculo para celebrar la valía y fecundidad de la misma.

Descripción de la campaña

Nuestro objetivo es la edición de un lujoso CD en tirada limitada a 500 ejemplares del concierto antológico que ofreceremos el 25 de marzo en el Teatro Principal de Valencia. Queremos que ese objeto represente el testimonio físico de una gran parte de la historia musical y vital propia.

Estamos esforzándonos de manera colectiva para convertir la cita en un evento especial en todos los sentidos: visualmente con escenografía e iluminación creadas en exclusiva y a propósito. Musicalmente porque daremos un amplio repaso a la discografía propia de los últimos 23 años, con el quinteto habitual ampliado por una sección de metales, coristas y diversas colaboraciones.

El equipo de producción, músicos y colaboradoras estamos preparándolo todo con mucha ilusión y atención al detalle ya desde el inicio del presente año para crear un evento único que sea todo un placer para los sentidos.

Sobre las recompensas

Las recompensas están basadas en diferentes combinaciones de oferta de entradas - todas ellas a la mitad del precio oficial del teatro, que sólo ofrece eso a grupos de 20 o más personas- más el CD, a editar posteriormente.

Las entradas serán entregadas el mismo día del concierto a la puerta del Teatro Principal por personal de nuestro equipo. Las copias del CD serán enviadas por correo a cada mecenas, entre finales de abril y el mes de mayo de 2023.

El equipo

La producción de un evento de estas características y la posterior edición del CD del concierto requieren un equipo de producción detrás. En este sentido contamos con profesionales del ámbito de la promoción musical, el teatro y artístico.

La banda base, un quinteto, está formada por mi mismo más Xavier Alaman al bajo eléctrico, Sílvia Martí a la batería, Miguel Caballer en los teclados y Kike Pons en guitarras.

El citado grupo será ampliado por una sección de viento en ciertas piezas con Gerard Vercher al saxo tenor Joan Mont al trombón y la trompeta de Paco Maltés, así como otra de coristas vocales ( Tere Nuñez y Moisés Bautista) más la participación de las cantantes Cristina Blasco* y **Ona Nua y otra sorpresa que no desvelaremos para que lo sea.

A qué destinaremos vuestras aportaciones

La cantidad recaudada será utilizada para financiar las mezclas de la grabación resultante del concierto, con unos 25 temas, el proceso de masterización y la posterior edición del CD en formato digipack de tres alas y libreto de doce páginas.

Calendario previsto

La grabación de un directo precisa más material de sonorización que un concierto habitual por ello, hemos preparado ya lo necesario para que quede realizada el mismo día del concierto. Las mezclas y masterización serán ejecutadas a lo largo del siguiente mes, abril.

Estimamos que podremos disponer del CD a finales de abril o durante el mes de mayo, a partir del cual recibiréis vuestras recompensas.

+ Info sobre el equipo, el proyecto, el repertorio...

Facebook
Instagram
YouTube

Si necesitas ponerte en contacto con nosotros, escríbenos un mensaje privado en las redes sociales o en el apartado Pregunta al autor que encontrarás justo aquí debajo.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Estes son les de Furia

  • Edicions Bromera

    Edicions Bromera

    un año

    Quines ganes que arribe el dia del concert! Abraços!

  • Xelo Forés Rossell

    Xelo Forés Rossell

    un año

    Hola Óscar! Sóc Xelo, i per supost ens veurem al Principal! Tot un luxe imperdible! Tinc 2 entrades i el CD, espere estar prop de l'escenari. Però demà ens veiem a l'esmorzar del divendreeeeees!!!😁😉

  • Enric Mut

    Enric Mut

    un año

    Bona sort!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    un año

    M'alegra enormement Jairo i Erika! Abraçades pels dos.

  • Jairo Talavera

    Jairo Talavera

    un año

    Hola Òscar. Erika y yo ya tenemos la básica combo. No queremos perdérnoslo. Tenemos muchísimas ganas de veros y el lugar no podía ser mejor. Nos vemos muy pronto ! Te enviamos un gran saludo.

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    un año

    Bon dia Paco. Desgraciadament la recompensa "grups, colles, etc. " només permet aportar 25€ i no la resta, entrades a demanda a 10€. No ha funciont senzillament per eixa raó. Ha estat una errada de concepció, responsabilitat nostra. Aleshores, ja que la recompensa "CD Només" és a 20€ (un número parell), et done la solució de comprar-ne una o dos, les que necessites i te les comptarem com a entrades. Disculpeu les molèsties.

  • Paco Sanz

    Paco Sanz

    un año

    Bon dia Óscar. Hem fet una aportació de 25 euros com a grup. La pregunta és si eixa modalitat inclou també una entrada. També preguntar que si volem més entrades a 10 euros com diu la recompensa a qui hem de dir les que necessitem. Enhorabona!

  • Òscar Briz

    Òscar Briz
    Autor/a

    un año

    Hola Javier. Les entrades a través del Verkami les distribuïm nosaltres per odre de compra. Tindràs bona situació, acompanyat pels que et pertoquen. Gràcies. Salut!

  • Javier Hernández Martínez

    Javier Hernández Martínez

    un año

    No he pogut triar les entrades. Espere que siguen bones i estiguen juntes

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Objectiu aconseguit!!

Estimades i estimats micro mecenes. Avui 8 de març i faltant encara 10 dies pel final de la campanya, gràcies a totes vosaltres hem aconseguit l'objectiu marcat a l'inici de la mateixa. Estem super contents per la confiança que heu dipositat en el projecte i ens tranquilitza saber que podrem recompensar-vos tal com anunciaven les diferents opcions que heu triat. Comunicar-vos que si us pregunten o conegueu algu més que vol participar, encara estàn més que a temps de fer-ho, fins al 18 de març a les 17.50 hores en concret. també us animem a implicar-vos més directament en la promoció de l'esdeveniment, comboiant més amics i amigues o aquells que ho han deixat per a última hora. El possible increment en la recaptació repercutirà en la millora dels mitjans disponibles en tots els fronts que l'equip de producció tenim oberts: permetrà incloure més pàgines al llibret interior del CD per exemple,on podran estar tots els vostres noms, més mitjans per la producció de la gravació en vídeo del concert, que corre a càrrec nostre. Hem i estem fent un esforç titànic per oferir-vos un esdeveniment que recordem sempre i del que quede un excel.lent testimoni audiovisual. Seguim en contacte. Esteu atentes a les pròximes comunicacions perquè seràn importants. Moltes gràcies de tot cor.

Òscar

9 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Edicions Bromera

    Edicions Bromera

    un año

    Què Bé! Quines ganes que arribe el dia del concert! Un abraç!

  • Jaime Rabell Casanovas

    Jaime Rabell Casanovas

    un año

    Enhorabona Oscar!!! Segur que gaudirem de un gran concert!!!

  • Boro Sánchez Torres

    Boro Sánchez Torres

    un año

    Et mereixes això i mes Tete .

  • Toni Benavent Clemente

    Toni Benavent Clemente

    un año

    Enhorabona. Segur que será un gran concert i un gran cd en directe.

  • Enhorabona🤩

  • Sabina

    Sabina

    un año

    Enhorabona!!!! 👏👏👏👏👏

  • Antonio Benito Roca

    Antonio Benito Roca

    un año

    Gracies sempre a vosaltres!

  • Santi almenar

    Santi almenar

    un año

    Fenomenal! Molta merda!

  • Sara pla

    Sara pla

    un año

    Molta sort !!!

#17 / Missatge final

Bon estiu!
Bon estiu!

Estimades i estimats micromecenes,

Aquest és el meu darrer missatge. Avui matí hem enviat els últims llibres per correu així que a molt tardar dilluns hauríeu de rebre'ls aquelles que encara estaveu pendents.

Uns poquets encara no el tenen però ja m'he comunicat per altres vies i està arreglat.

Gràcies a tots i totes les que heu pogut assistir als dos actes que vaig convocar per fer entrega en mà. Evidentment no esperava que poguereu vindre totes, però tots dos dies vaig poder lliurar un bon número d'exemplars. Sé que qui l'heu rebut en mà davant meu, heu quedat molt gratament impresionats, així mateix m'ho han comunicat també molts dels qui l'heu rebut per correu o altres vies.

La veritat siga dita, hem quedat ben orgullosos d'un objecte a l'alçada del que va ser aquella nit, de la qual encara me'n parlen emocionadament moltes persones que m'he anat trobant en diferents llocs i concerts. Vam fer tots junts màgia, i així ho recordarem sempre.

leer más

#16 / Nova cita per recollir cd llibre

Bon solstici!

Si sou dels molts que ja han rebut el cd-llibre per una via o altra, amb el meu desig d'entrada en teniu prou, que passeu un gran estiu.

Si pel contrari encara no l'heu rebut (estic ocupant-me a diari) per favor, continueu llegint.

Com vaig dir en l'anterior missatge, el pròxim dissabte 24 totes aquelles que puguen i vulguen, podreu recollir-lo en La Casa Cantonera d'Algemesí, carrer Pelayo 36 des de les 19.30, amb concert a trio inclòs.

Ara afegisc una nova cita més adequada pels residents en l'àrea de València ciutat, la que explica la foto anunciadora. Serà en el centre La Batisfera, al carrer de la Reina 167 d'El Cabanyal, amb col.loqui i petit acústic de 19.00 a 21.00 hores, o sia, amb temps perquè pogueu passar a recollir encara que no estigueu presents durant l'acte.

Nova cita
Nova cita

Per qui visqueu… leer más

#15 / Cita per recollir cd-llibre

Bon dia micro mecenes!

Ja en sou moltes i molts que heu rebut el cd-llibre en mà. És un petit esforç per part meua però com ja he comentat, evite així més despeses en concepte de correu ja que el producte final, és molt més car, pesat i luxós que el que en llançar la campanya Verkami havíem proposat. Quan el tindreu en mà comprovareu com n'és de preciós!

Com veureu al pòster, el pròxim dissabte 24 a les 19.30 estarem a La Casa Cantonera, més de festa celebració i aprofitant l'ocasió per donar en mà més exemplars a qui s'acosteu que de concert diguem formal, tot i que tocarem, i tant que hi tocarem!

Si visqueu a Algemesí o voltants i teniu possibilitat d'assitir serà fantàstic retrobar-vos i lliurar-vos l'artefacte en mà, signat si així ho desitgeu per descomptat. També podeu comentar a amics i coneguts que desitgen comprar-lo, que encara hi ha exemplars disponibles.

leer más

#14 / Ja estic repartint el cd-llibre

comparativa amb un cd habitual
comparativa amb un cd habitual

Bon dia!

Ahir vaig començar a distribuir el cd-llibre en mà. Va ser al concert de Planet 8 al Botànic de Cullera i en fi, també a les mecenes que em trobe pel món, i si es vol, signat.

Com vegeu a la foto, és un objecte prou més gran que un cedé normal, amb més de 400 grams de pes per tant, intentaré evitar les despeses d'enviament en la mesura que siga possible. Em posaré en contacte per anunciar llocs on es pot recollir en tot cas, i si queda més lluny o no hi ha possibilitat, doncs correu.
Aquells de vosaltres que l'han rebut han quedat gratament impressionats, no esperant eixe producte tan luxós i ben dissenyat per Joanra Estellés. En certa manera, ens feia goig mantindre un cert grau de sorpresa perquè el que hem volgut lliurar és un objecte-record a l'alçada de la nit, la filmació i la gravació.

contra
contra

Salutacions

#13 / Enllaç per descàrrega vídeo concert

Bon dia!

Si desitgeu descarregar-vos el vídeo del concert al Principal, amb una resolució un poc més baixa però tot i així amb qualitat, aquest és l'enllaç: Òscar Briz al Principal

A l'hora de reproduir-lo una vegada descarregat, potser el vostre ordinador us indicarà que es pot per tindre una configuració diferent, proveu amb VLC o QuickTime player que el reprodueix sense problema.

Per altra banda dir-vos que segons en comunicaren fa poc, ha hagut una manca de materials que ha fet que la entrega del cd-llibre es retrase, però molt prompte faré convocatoria per repartir la primera tanda. Disculpes pel retràs.

Salut i alegria!

#12 / Confusió

Sense ànims d'afegir més confusió al moment he comés una errada, com els de la Turia que diuen que dijous és 2 de juny.

La idea-promesa és que el concert es passe *dijous 1 de juny a les 23.15. *

Disculpes per això.

#11 / Concert per À Punt TV, llibre-disc i molts ànims!

Dimecres 23.30 À Punt TV
Dimecres 23.30 À Punt TV

Estimades i estimats mecenes,

Sé que hui moltes i molts estareu decebuts, frustrades, enrabiades, malcarats, deprimits... Però us dic que açò comença cada dia, que estem vius, tenim força i una vida que viure.

En altre ordre de coses, comunicar-vos que el pròxim dimecres 31 a les 23.15 es passarà el concert del Principal per À Punt TV. Després supose que també estarà disponible "a la carta" en la web del canal.

Tenim ja el llibre-disc a la imprenta de fa dies, esperant en rebre ja les còpies per començar a distribuir-les.

Salut i bons ànims!

#10 / Encarem ja l'última fase!

Estimades i estimats mecenes!

Fa temps que no em comunique però no penseu que ens hem oblidat dels deutes que tenim pendents amb vosaltres, això és, lliurar-vos el CD del directe d'aquella nit inoblidable.

El que ha passat és que hem anat pujant el nivell de presentació de l'anomenat CD. Pensem que l'ocasió va mereixer ser concretada ara en un objecte físic a l'alçada del que vam viure i així, tantejant possibilitats, hem acabat encomanant una mena de llibre-doble cd amb un llibret ple de fotos i informació al respecte que no tenim cap dubte us agradarà i valorareu tant bé com nosaltres.

Per descomptat el preu se n'ha anat de mare però com deia, tots pensem que la ocasió ho mereix i hem buscat vies de finançament complementàries.

A causa del procés ens hem retrasat una miqueta però ja tenim tot a punt per encomanar-lo a fàbrica i imprenta i podem asegurar-vos que el tindrem en mà els primers dies de juny.

leer más

#09 / Què va passar dissabte al Teatre Principal de València?

Article de Vicent Borràs a la edició de Levante EMV del 30/03/23
Article de Vicent Borràs a la edició de Levante EMV del 30/03/23

Estimats i estimades mecenes,

amb el regust de la ocasió encara en l'ànima adjunte l'article escrit per Vicent Borràs, escriptor d'Algemesí, arran del concert. Tot i que sabem que la màgia no es pot expresar en paraules - el titular, molt ben triat, així ho suggereix ja d'entrada- Vicent no deixa d'intentar-ho, i ho fa de manera excel.lent.

Sé que un grapat de vosaltres no vareu assistir per diverses raons i altres que desconec, tot i que tenieu entrada. Ens haguera agradat moltíssim que això no haguera passat i comptar-vos entre nosaltres, que no us ho contaren.

En tindre tot a punt i el CD a prop d'entrar a fàbrica, us farem arribar un curt qüestionari per poder-lo enviar posteriorment.

Per haver contribuït a fer del concert un… leer más

#08 / Últim comunicat abans del concert!

Estimades i estimats mecenes,

Unes línies per recordar-vos (mai està de més) que heu de recollir les entrades demanant en taquilla al nom que posareu en comprar la recompensa , les rebreu en un sobre a eixe nom. Moltes sou només George, Piluca, Carmeleke, Inma, etc. Exactament el que posareu, i si cal, afegir nom i cognom.

No heu de pagar res més, les entrades del Verkami totes eren al preu que oferíem inclós en les recompenses, més barat que els preus que oferia la web oficial del teatre.

També us preguem que acudiu al teatre amb temps suficient per acomodar-vos a la vostra fila i seient -les butaques són numerades- per tal que poguem començar amb la màxima puntualitat possible.

Per últim, us demanem que no deixeu passar la oportunitat de viure el concert amb tot els sentits posats, que ho passeu bomba, que feu palmes, xiuleu, alceu la veu o balleu si us ve de gust. Recordeu que estarem gravant en àudio i vídeo tot el que passarà allí.

leer más

#07 / Campanya finalitzada, que sone la música!

Estimades i estimats mecenes,

donar-vos de nou les mil gràcies per la magnífica acollida que heu donat al projecte. És una victòria col.lectiva que hem aconseguit entre tots i totes i a partir d'ara ja, tota una celebració.

Passat un temps - quan estiguem ja quasi en disposició de fer-vos arribar el CD- rebreu un formulari en què només heu de comunicar les vostres dades postals, necessàries per l'enviament.

Estimem que tindrem a punt el CD per poder fer-vos-el arribar entre finals d'abril i el mes de maig sencer.

Ens veiem ben prompte al Principal!

L'equip de producció

#06 / Últim dia de campanya!!

Estimades i estimats mecenes,

Quan falta un ja només un dia exacte de campanya, volem agrair-vos de tot cor la vostra participació en el projecte. No era una empresa fàcil però ens hem sentit acompanyats per vosaltres des del primer dia i hem superat amb créixes l'objectiu inicial. L'enhorabona a tots! Això revertirà sens dubte en la qualitat de tot el que us anirem lliurant.

Suggerim que si conegueu cap indecís o indecisa o algú dels que ho deixen per a última hora, li feu saber que té 24 hores per adquirir entrades mitjantçant les recompenses. Encara és la manera més barata de comprar-les. A falta de l'última setmana tenim el teatre quasi ple.

Els i les mecenes podreu obtindre les entrades des d'una hora abans del concert, en taquilla en número i al nom que vareu donar en efectuar la compra. Passat el concert us enviarem un curt formulari perquè ens doneu les vostres dades per tal d'incloure-vos al llistat d'agraiments i d'enviar-vos el CD quan estiga a punt.

leer más

#05 / Nota dels organitzadors

Estimats i estimades mecenes,

Per tal de facilitar la nostra tasca de distribució d'entrades, us demanem que en cas de sorgir-vos qualsevol circumstància que us impedisca assitir al concert, tot i haver-les comprat ja, ens ho comuniqueu per assignar altra persona o persones al vostre lloc i que no es queden butaques buides.

Podríeu en tot cas regalar-les o vendre-les a tercers però, si eixa opció tampoc no funciona demanem que ens feu una breu nota i així tindre-ho present i actuar en conseqüència.

Moltes gràcies.

L'equip de producció

#04 / Reserva de tiquet autobús

Atenció! Les persones interessades en viatjar a València en autobús el 25/03 podeu enviar Bizum de 6€ al número 661831378 o bé passar dimecres 15 o dijous 16 per la sala d'entrada a la Casa de la Cultura de L'Alcúdia on se us atendrà de 19.00 a 21.00 hores tots dos dies.

Recordeu: eixida 18.15 front a IES Évols L'Alcúdia. Tornada en finalitzar el concert des de porta Teatre Principal.

Salut!

#03 / Info sobre entrades + bus.

Estimades, estimats mecenes,

1 Les entrades corresponents a les recompenses que heu adquirit les heu de recollir a la taquilla del teatre, abans d'entrar al concert. Simplement demana pel nom que vas donar en comprar i et donaran un sobre amb les entrades dins.

(Es) Las entradas correspondientes a las recompensas adquiridas tenéis que recogerlas en la taquilla del teatro, antes de entrar al concierto. Simplemente pide las entradas al mismo nombre que diste en efectuar la compra y recibirás un sobre con ellas dentro.

2 Per a residents en La Ribera del Xúquer i voltants, informar-vos que per tal de facilitar-vos el desplaçament, l'organització ha gestionat el viatge en autobús que eixirà des de l'Institut ES Évols a L'Alcúdia. Perquè tingueu temps de recollir entrades, entrar amb calma, etc. Eixida 18.15. Tornada en finalitzar el concert des de porta teatre. Preu 6€ persona.

Queden només 4 dies de Verkami, si teniu coneguts que volen entrar, feu-los saber que encara estan a hora.

#02 / Objectiu aconseguit!!

Estimades i estimats micro mecenes. Avui 8 de març i faltant encara 10 dies pel final de la campanya, gràcies a totes vosaltres hem aconseguit l'objectiu marcat a l'inici de la mateixa. Estem super contents per la confiança que heu dipositat en el projecte i ens tranquilitza saber que podrem recompensar-vos tal com anunciaven les diferents opcions que heu triat. Comunicar-vos que si us pregunten o conegueu algu més que vol participar, encara estàn més que a temps de fer-ho, fins al 18 de març a les 17.50 hores en concret. també us animem a implicar-vos més directament en la promoció de l'esdeveniment, comboiant més amics i amigues o aquells que ho han deixat per a última hora. El possible increment en la recaptació repercutirà en la millora dels mitjans disponibles en tots els fronts que l'equip de producció tenim oberts:… leer más

#01 / Informació sobre les entrades

Bon dia!

Moltes gràcies a totes les persones que ja heu participat i comprat alguna de les recompenses. Només una nota curta per si teniu dubtes respecte a la vostra situació al teatre el dia del concert: les entrades, habitualment, van numerades i s'atorgen sempre, per ordre de venta o de reserves. Una vegada la direcció del Teatre Principal les pose a la venda, des de l'equip de producció anirem adquirint les que ja heu pagat, per ordre de compra ja que, a través de Verkami, tenim la informació necessària per poder fer això.

Espere haver aclarit els dubtes respecte a eixe tema.

Seguim treballant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies