❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sardaxou Més Cinema (vol.12+1) - Nou CD bandes sonores

Som la cobla Contemporània. Hem gravat 40 CD i ara volem editar-ne un de nou amb 14 sardanes de cinema creades per a la Contemporània.

Contemporània

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
53
Aportaciones
2.090€
De 1.959€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som la cobla Contemporània. Hem gravat 40 CD i ara volem enregistrar i editar el dotzè+un volum de la col·lecció Sardaxou.

Aquest nou projecte vol enregistrar i editar 14 sardanes. Versionarem les bandes sonores del cinema de més de 30 pel·lícules de tots els temps, que formen part de la nostra oïda musical al tempo característic de la sardana i les interpretarem amb els instruments més singulars del país.

Els compositors, títol i bandes sonores participants són:

· Marta Urzaiz i Zamora Recorda'm a la tercera fase: (2022) Temes originals de Robert B. i Richard M. Sherman de la pel·lícula El Llibre de la selva (1967), de John Williams de la pel·lícula Encuentros en la 3ª fase (1977), de Kristen Andersson-Lopez i Robert López de la pel·lícula Coco (2017), de Danny Elfman de la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata (2005) i d’Alan Menken de la pel·lícula La Sireneta (1989).

· Jeroni Velasco i Corzo SardaWilliams: (2022) Temes originals de John Williams de les pel·lícules Parc Juràssic (1993), Sol a casa (1990), Star Wars episodi V: L’imperi contraataca (1980) i Superman (1978).

· Xavier Ventosa i Molner Titànica: (2020) Temes originals de James Horner de la pel·lícula Titanic (1997) i cançó popular Si la barqueta es tomba.

· Martí De Joan The ballaruk love: (2023) Temes originals de James Newton Howard, Prince i Peter Cox de la pel·lícula Pretty Woman (1990) i de Franke Previte, John DeNicola i Donald Markowitz de la pel·lícula Dirty Dancing (1987).

· Jordi Paulí i Safont Flims: (2023) Temes originals d’Elmer Bernstein de la pel·lícula Els 7 magnífics (1960), de Monty Norman de la pel·lícula Dr. No (1962), de John Paul Young de la sèrie Love is in the air (2020) i de Nino Rota de la pel·lícula La dolce vita (1960).

· Genís Velasco i Llantada Avengers: Age of sardana: (2022) Temes originals d’Alan Silvestri de la pel·lícula Capitán América: el primer vengador (2011) i The Avengers (2012), de Danny Elfman de la pel·lícula Spider-Man (2002) i de Michael Giacchino de la pel·lícula Spider-Man: Homecoming (2017).

· Jaume Riu i Ratera SardAbba: (2020) Temes de Benny Andersson, Björn Ulvaeus i Stig Anderson de la pel·lícula Mamma Mia (2008).

· Marta Urzaiz i Zamora Ocells emprenyats: (2022) Temes originals d'Ari Pulkkinen i David Schweitzer de la pel·lícula Angry Birds (2016), de Walter Greene de la sèrie televisiva El Show del Pájaro loco (1940), de John Powell de la pel·lícula Com ensinistrar un drac (2010) i de John Williams de la pel·lícula Harry Potter i la pedra filosofal (2001).

· Robert Agustina i Busquets May the sardana be with you: (2022) Temes originals de John Williams de la pel·lícula Star Wars: Episodi IV – Una nova esperança (1977).

· Joan Moliner i Pedrós Magnum i els fantasmes: (2019) Temes originals de Ray Parker Jr. de la pel·lícula Els caçafantasmes (1984) i de Dominik Hauser de la sèrie TV Magnum P.I. (1980).

· Olivier Marquès i Nebot (I’ve had) The Time of my life: (2022) Temes originals de Franke Previte, John DeNicola i Donald Markowitz de la pel·lícula Dirty Dancing (1987).

· Daniel Gasulla i Porta Belles bestieses: (2023) Temes originals d’Alan Menken de la pel·lícula La bella i la bèstia (1991).

· Helena Cullaré i Cavallé Land-cant del Titànic: (2023) Temes originals de Lin-Manuel Miranda de la pel·lícula Encanto (2021), de James Horner de la pel·lícula Titanic (1997) i de Justin Hurwitz de la pel·lícula La La Land (2016).

· Jeroni Velasco i Corzo Lali Presley: (2021) Dedicada a l’Eulàlia Colet Valldosera de part de la seva colla Dansaires del Penedès pels seus 50 anys ballant-hi. Temes originals de Mike Stoller de la pel·lícula Jailhouse Rock (1957), de George David Weiss de la pel·lícula Blue Hawaii i Mike Stoller de la pel·lícula American Graffiti (1973).

El format interpretatiu és d’intruït de flabiol amb dos curts i dos llargs. Els instruments que interpretaran tot el disc són els genuïns de la cobla de sardana. Flabiol i tamborí, 2 tibles, 2 tenores, 2 trompetes, trombó, 2 fiscorns i contrabaix.

Vosaltres ho fareu possible.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes ens ajudaran a pagar l'edició dels CD. La resta de despeses (músics, sala de gravació, enginyer de so, material i d'altres) aniran a càrrec de la Cobla Contemporània.

Sobre les recompenses

Hi ha 5 tipus diferents de recompenses, des de la més senzilla (15€ per obtenir el nou CD) fins a la més completa (200€).

Calendari previst

Edició del CD a mitjans de març de 2023.

Entrega de les recompenses l'abril de 2023, excepte l'assistència a l'enregistrament i el sopar.

+ Info

Facebook: @coblacontemporania

Instagram: @coblacontemporania

Twitter: @contemporania

YouTube: cobla Contemporània

Si teniu dubtes podeu escriure'ns aquí mateix

Pregunta a l'autor

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Moltes gràcies Mecenes🧡🧡. Ho heu aconseguit🎉🎉. Ja podem editar el CD Sardaxou Més Cinema (vol.12+1)📀📀

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Moltes felicitats per la vostra gesta de 42 anys fent difusió de la sardana i moltes més gràcies d'escollir el nostre enregistrament 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  • Marius Escoda Masachs

    Marius Escoda Masachs

    un año

    Tindre mes sardanes grabades de qualitat i per passarles per la radio Martorell al Resso Sardanista el mes d'abril 42 anys fental Gracies

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Ja som al 99% Som-hi

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Moltes gràcies. Sou fantàstics per participar-hi i fer-ho possible. Ben aviat arribem!!!!!!!!

  • Maribel De Miguel Cardona

    Maribel De Miguel Cardona

    un año

    Molta sort amb aquesta nova iniciativa. Sempre Amunt i amb alegria

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Endavant amb la Contemporània. Ja ho tenim a tocar! Moltes gràcies

  • Ofelia

    Ofelia

    un año

    Endavant “Contemporània”

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    un año

    Quin goig de mecenes que tenim. Ja hem arribat al 51% Som-hi amics Contemporanis 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  • pauruera

    pauruera

    un año

    No us perdeu aquest disc. Com sempre serà genial !

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies