❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Integral 107

Un documental que mostra l'aventura d'escalar d'una sola tirada totes les agulles de la silueta de la cara nord de Montserrat.

Integral 107

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
621
Aportaciones
17.260€
De 8.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Si estàs llegint això, gràcies pel teu temps. Sàpigues que amb qualsevol de les aportacions faràs que aquest projecte sigui possible i t'estarem eternament agraïts. Tot ho fem per amor a l'art i invertirem tot el que aconseguim perquè junts puguem fer la peça audiovisual que Montserrat es mereix.

Si no pots fer una aportació econòmica, ens pots ajudar a difondre aquest Verkami a través de xarxes o compartint-ho amb els amics, també ens ajudaràs.

Les recompenses són acumulatives; és a dir, com més elevada sigui l'aportació més recompenses obtindràs. Les tens explicades a continuació:

Agraïments

Si fas una aportació, contribuiràs a fer realitat aquest projecte i, a més, sortiràs als crèdits del documental.

Mapa

Ens va suposar un any d'esforç identificar tots els cims que es veuen a la cara nord de Montserrat, en són molts (107 de fet). Montserrat és el far de Catalunya, no hi ha cap altra silueta tan emblemàtica i aquest mapa és una oportunitat única per seure en qualsevol lloc, contemplar-la i posar nom a totes les agulles. Així, mai més tornaràs a confondre el Cavall Bernat.

Entrega del mapa en paper el dia de la preestrena (Mida: A2)

El mapa en format digital s'inclou en totes les recompenses. En paper només en algunes recompenses(llegeix-ho bé!)

Recompensa Mapa de la silueta
Recompensa Mapa de la silueta

Entrada al cinema per a la preestrena

  • Visualització online: Enllaç temporal privat disponible durant 72 h per visualitzar el documental. L'enllaç te l'enviarem 15 dies després de que s'hagi fet la preestrena.

  • Entrada cinema: Aquesta aportació et permetrà entrar de forma única a la preestrena del documental al cinema. Només hi haurà aquesta possibilitat per veure'l a la gran pantalla.

  • Entrada VIP cinema: Igual que l'anterior et permetrà entrar de forma única a la preestrena del documental al cinema. L'avantatge és que entraràs abans, i podràs escollir les millors butaques!

Excursió i escalades per Montserrat

  • Excursió Montserrat: (per a dues persones). Sortida d'un dia adaptada als teus desitjos! Després de tres anys estudiant la muntanya de Montserrat coneixem racons únics que et podem ensenyar.

  • Integral 7: (per a dues persones) Cap de setmana creuant Montserrat amb nosaltres i pujant els 7 cims més emblemàtics. (Elefant, Gorro Frigi, Cavall Bernat, St. Jeroni, Miranda Ecos, Bisbe, Agulla de l'Arbret). Inclou pernoctació a Montserrat (en refugis naturals) i menjar pels dos dies

SOBRE EL PROJECTE

El projecte Integral 107 és la idea d'escalar totes les agulles, de la silueta de la cara nord de Montserrat, que es veuen des de Manresa, d'una sola tirada.

Creiem que Montserrat es mereix una pel·lícula que faci justícia de la seva bellesa. És per això que vam decidir filmar el documental INTEGRAL 107, on es mostra com els escaladors, Biel Macià i Enric Vilajosana, preparen i s'enfronten a aquest repte mai assolit en la història de l'escalada.

Ens han calgut més de 3 anys de feina, entre preperar el projecte i fer el documental. Actualment, està en fase final de postproducció i volem que tu també en formis part i ens ajudis a enllestir aquesta obra.

TÍTOL: Montserrat, Integral 107

SINOPSI: Dos amics escaladors exploren el màgic massís de Montserrat amb l’objectiu de traçar una línia que uneixi tots els cims d’aquesta serra. Escalades, ràpels, nits al ras i molt d’estudi del terreny és el que necessitaran per aconseguir aquesta fita mai assolida a la història. Després de més d’un any de preparació es llancen a l’aventura. Aconseguiran escalar les 107 agulles?

DIRECCIÓ: Biel Macià IDIOMA: Català, V.O. Subtítols (Castellà, Anglès i Francès) DURADA: 75 minuts EDAT: Per tots els públics ESTRENA: 2023 GÈNERE: Documental de muntanya

PREESTRENA AL CINEMA

  • Data: Octubre del 2023.

  • Lloc: Cinemes Bages Centre (Manresa).

Serà l'única oportunitat per veure'l al cinema i tans sols per als qui participeu en aquest Verkami.

Us avisarem de la data exacta amb molta antelació. Serà un dia màgic i no volem que us el perdeu.

Filosofia

Aquest projecte és totalment autoproduït, la filmació la vam fer nosaltres mateixos juntament amb altres amics que ens van acompanyar durant l'aventura. La direcció, guió i edició l'ha fet el Biel.

L'aventura de proximitat, el respecte a la muntanya i l'austeritat són els valors que ens han motivat a crear aquesta peça, ho hem fet sense presses i amb tota la nostra estima.

Si t'encaixen aquests valors pots fer una aportació. A continuació t'expliquem que en farem.

A què destinarem les vostres aportacions

El projecte es troba en la seva fase final i per aquest motiu necessitem la col·laboració de més artistes per elaborar les següents tasques:

  • Creació d'una Banda Sonora Original. Amb la col·laboració de l'Escolania de Montserrat.

  • Dissenys d'animacions 3D. Hem donat vida als mapes i llibres de ressenyes de Montserrrat.

  • So i color perquè pugueu gaudir al màxim de Montserrat a la gran pantalla.

  • Distribució. Per enviar-lo a festivals, plataformes i a televisions.

  • Subtítols i traduccions. El documental, com no podia ser d'una altra forma, és en català, però farem subtítols en castellà, anglès i francès.

Qui som?

Via normal del Lloro, 6c+
Via normal del Lloro, 6c+

Biel Macià

Soc el Biel i em dedico al món audiovisual. Els documentals són la meva forma preferida d'explicar històries. Aquest projecte és per damunt de tot una obra artística i vaig sentir com si Montserrat m'encomanés aquesta missió.

Enric Vilajosana

Jo soc l'Enric, psicòleg de professió i amb una passió innata per la muntanya i el medi natural. Des de ben petit m'he sentit molt còmode en aquest ambient i m'ha fascinat observar i apreciar la natura, sentir-la i viure-la. L'escalada és per a mi una forma de viure la muntanya, una forma de sentir-la més a prop, una forma de poder gaudir, encara més, de les infinites possibilitats que et pot donar.

Sobre nosaltres

Vam coincidir a l'institut i al cau (agrupament escolta). Hem anat creixent junts i forjant amistat amb sortides a la muntanya. Vam descobrir l'escalada i enfilats al Gorro Frigi (cim de Montserrat) ens vam inspirar:

- "T'imagines escalar totes les agulles de la cara nord?" (la silueta que sempre hem vist des de casa)

- "Uf! Que bonic! Seria increïble! Però sincerament, no crec pas que sigui possible"

- "I si és possible... segur que algú ja ho ha fet..."

Així, és com es va plantar la llavor d'aquest projecte i ara, després de 3 anys, recollim com a fruït el documental INTEGRAL 107.

Coneix l'equip

Moltes gràcies també a totes les persones que ens han ajudat, i a tu per col·laborar en aquets Verkami

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

27 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Lluis

    Lluis

    10 meses

    Molt bona pinta!

  • Eduard Tena Salvador

    Eduard Tena Salvador

    10 meses

    Amunt enormes💪

  • montserrat fusté gamisans

    montserrat fusté gamisans

    11 meses

    Uauuu em trec el barret amb aquest projecte!

  • Guillem Feliu Matamala

    Guillem Feliu Matamala

    11 meses

    Molta sooort!!!

  • Ganes!!!

  • Carme Rieradevall Tulsà

    Carme Rieradevall Tulsà

    11 meses

    La feina ben feta no té fronteres!

  • Rubén Seca

    Rubén Seca

    11 meses

    A topeee!!! ♥️

  • Anna Creus Mota

    Anna Creus Mota

    11 meses

    Un projecte extraordinari 😍

  • Josep Torrent

    Josep Torrent

    11 meses

    Us desitgem un gran èxit !!!

  • Francesc

    Francesc

    11 meses

    Una idea genial!!! Felicitats...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies