2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×
6 entradas en el blog La Fatarella, 1938
Este es el blog de La Fatarella, 1938. Aquí puedes seguir sus actualizaciones y comentarlas.
 • Càpsula del temps #3

  I per finalitzar les càpsules del temps, us deixem amb el Joan Ferré, l’escriptor del ‘último cigarrillo’ conte amb el que està basat aquest curtmetratge.

 • Càpsula del temps #2

  Entrevista a Xavier Hernández, historiador i catedràtic de la Universitat de Barcelona

 • Càpsula del temps #1

  Presentem el primer del la serie dels vídeos que vam gravar aquest dissabte dia 10, al poble de la Fatarella, anomenats ‘Càpsules del temps’ En aquest vídeo podem veure a l’Alex Sambró, president de la associació Lo Riu.

 • Noticies La Fatarella, 1938

  (CAT)
  Ahir, dia 4/11 vam arribar als 20 dies del projecte penjat a verkami dels 40 totals que tenim per aconseguir la totalitat del pressupost, avui dia 5/11, superem la meitat de la quantitat que necessitem per poder fer aquest curtmetratge. De part de tot l’equip estem molt entusiasmats amb aquests projecte i dono les gracies de part de tots nosaltres a totes les aportacions que heu fet tots vosaltres, de la mes petita a la mes gran, gracies a tots vosaltres aquest projecte serà una realitat.

  Ara estem preparant petits vídeos per a vosaltres, anomenats càpsules del temps, on parlarem una mica de la zona on anirem a gravar de la mà de l’Alex Sambró (president de l’associació Lo Riu), també tindrem la satisfacció de poder escoltar les historietes del Leonardo, el soldat supervivent d’on ha sortit la historia d’aquest curtmetratge, contat pel seu nebot Joan Ferré, el nostre escriptor… leer más

 • Noticies

  Apreciats col·laboradors/es, ja tenim els primers esboços del storyboard de la mà de la dibuixant Valeria Humánez. Molt pronte el tindrem entre nosaltres. Salutacions

  Apreciados colaboradores, ya tenemos los primeros esbozos del storyboard de la mano de la dibujante Valeria Humánez. Muy pronto ya lo tendremos entre nosotros.
  Saludos

  Storyboard

Suscríbete entradas siguientes