❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ALIENATS, Segon EP de LA FERA

Entenent la música com un altaveu compromès i una eina de transformació social, La Fera llança un segon disc, amb un so renovat i combatiu.

LA FERA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
11
Aportaciones
355€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

De què va tot això?

Fes click al "play" i comença a llegir!

Salut!

Com alguns ja sabreu, som La Fera, un projecte musical nascut el 2020 amb l'objectiu de fer arribar el nostre missatge de transformació social a través de la música, la nostra gran passió.

Apostem per la música festiva amb barreges de so dub, reggae, rock i ska que us faran ballar i gaudir d'un directe enèrgic i dinàmic.

Estem molt agraïts per la vostra col·laboració en el nostre primer disc, Brama! Gràcies a vosaltres vam poder fer realitat aquest projecte que tant estimem.

Actualment estem treballant en el nostre segon EP, Alienats, que segur que us encantarà. Ha estat un esforç gegantí tirar endavant aquesta nova fase del projecte i necessitem un cop de mà per acabar de financiar-la. Per agrair-vos el vostre suport tenim una sèrie de recompenses, com samarretes, totebags i entrades per al concert de presentació que ens encantaria compartir amb vosaltres.

Animeu-vos a formar part de la nostra comunitat musical! Ens veiem ben aviat pels escenaris 😉

EP Alienats

ALIENATS és el nostre darrer projecte i consta de quatre cançons publicades individualment com a singles, enregistrats a l'estudi de la Sala Salamandra (Cases de la música) i mesclat per Chalart58.

ALIENATS és una aposta per un so més urbà i fresc, incorporant elements d'electrònica i amb més presència dub. Gràcies a la col·laboració de la producció electrònica de l'Oriol Veas

Des d'una invitació a prendre partit en la problemàtica de l'habitatge en el tema "Comença en tu" fins a una crítica al ritme frenètic de productivitat capitalista a les grans ciutats a "Sense Retorn", aquest nou EP és una reflexió sobre com ens afecta l'alientació en els diferents àmbits de la vida quotidiana.

En aquest sentit, de la necessitat que hi ha de posar sobre la taula com afecta el fenomen de les addiccions i el consumisme en joves neix el tema “Capgirant”. Qüestionar-s’ho pràcticament tot és un denominador comú d’”Alienats”, també quan parlen de l’oci o la festa nocturna i és que a “Cremem la Nit” juguen amb la ironia per fer una crida a re-connectar amb nosaltres mateixos, sense oblidar que es pot ballar mentre es reivindica un canvi social. Aquest EP compta amb la col·laboració de Seikos a “Cremem la nit” i de Nupah a “Sense retorn”.

Finalment tanquem aquest EP amb la gravació d'un videoclip, del tema "Cremem la nit" de la mà de Cosnu Prod., enregistrat a Masarbonès (Baix Penedès), Milenio Music Bar (Sant Feliu de Llobregat) i als estudis de la productora. Aprofitem l'ocasió per agraïr des d'aquí totes les persones que hi van participar!

Qui som? Ens identifiquem!

La Fera és més que un grup de música. Som una banda d'amics i amigues que, després d'haver experimentat i passat per molts racons del 'panorama català' hem decidit reunir forces i tirar això endavant. La Fera la conformen els següents músics (d'esquerra a dreta):

Òscar Méndez (Baix)

Martha Vives (Trompeta)

Josep Maria "Pepe" Rocafort (Trombó)

Eric Pons (Veu)

Marc Olivella (Teclats)

Marçal Musté (Guitarra i segones veus)

Adrian Lozano (Bateria)

Però l'equip del projecte és més extens. Estem profundament agraïts a totes les persones que estan aportant el seu temps i esforços per fer tot això possible: l'Oriol Veas (Electrònica), l'Albert Mateu (Fotografia), l'equip del Sostingut (Booking) i Cases de la música (Distribució).

Què oferim?

Amb l'objectiu de seguir millorant dia a dia tant als escenaris com a l'estudi, les nostres recompenses van mes enllà de la música i es basen en merxandatge i entrades per al concert de presentació de l'EP Alienats.

Amb més detall:

  • Samarreta unisex amb estampat blanc sobre negre, logotip "La Fera" frontal i logotip "Alienats" pel darrere.

Talles disponibles: S, M, L, XL i XXL.

  • Totebag amb estampat blanc sobre negre,logotip "La Fera" frontal i logotip "Alienats" pel darrere.

Talla única.

  • Entrada per al concert de presentació "La Fera: Alienats", (data i lloc concretat en breu), zona: Baix Llobregat/Barcelona

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions rebudes seran destinades principalment a cobrir els costos de producció del videoclip; "cremem la nit" així com l'elaboració del merxandatge i poder oferir un concert de presentació com l'elaboració del merxandatge i poder oferir un concert de presentació que, sens dubte no us voldreu perdre.

Calendari previst

Tenim prevista l'entrega de recompenses a partir de Juny del 2023 i la data del concert de presentació la confirmarem més endavant!

+ Info

Xarxes socials: YouTube - Spotify - Instagram - Facebook - Twitter - SoundCloud

Per obtenir més informació sobre el projecte o conèixer millor l'equip podeu contactar amb l'adreça [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • elventdelnord

    elventdelnord

    un año

    Supòs que s'hi inclou la música, perquè no queda molt clar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies