❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Amposta de Banda a Banda 12a edició - 2013

Amposta de Banda a Banda arriba a la 12a edició l'any 2013. En aquesta edició La Lira Ampostina demana la vostra ajuda per fer-lo realitat.

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
760€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El cicle Amposta de Banda a Banda 2013, 12a edició del cicle, és una activitat programada per La Lira per donar a conèixer altres formacions musicals, altres bandes, per a enriquiment de la cultura musical de la ciutat i de la pròpia Societat.

Un cicle com aquest implica una sèrie de despeses, ja siguin despeses corrents com les que s'acorden amb les bandes participants, que cal tenir en compte i a les quals poder fer front per fer viable el projecte. En els temps que vivim es fa difícil per a una entitat com La Lira tirar endavant aquestes activitats si no és amb un suport econòmic suficient però, malgrat això pensem que ho aconseguirem i que un any més podrem gaudir de la música de formacions diverses i de qualitat.

El cicle comença el gener de 2013 i se celebra, un cop al mes, fins el mes d'abril. En aquesta edició s'ha convidat a participar a la Banda simfònica Unió Musical de Tarragona, la Banda de la Unió Musical Alqueriense (Castelló), i el Grup de metall i grup de percussió del Conservatori de la Diputació de Tarragona, a més de la participació de la Banda de Música de la mateixa Lira Ampostina.

Com molts sabreu La Lira Ampostina té una àmplia experiència en organització de projectes creatius i culturals. El cicle Amposta de Banda a Banda arriba a la seva 12a edició, però La Lira també organitza al llarg de l'any concerts com el de Santa Cecília, el de Primavera, el Festival de Bandes de Festes Majors, la Setmana Cultural, audicions de tota mena i, els darrers dos anys ha organitzat esdeveniments inèdits a les comarques de l'Ebre, com el concert "La Lira versiona Serrat" (2011) o el musical "El fantasma de l'òpera" (2012). Esperem que el cicle sigui una realitat i puguem afegir-lo a la llarga llista d'iniciatives de La Lira. Moltes gràcies!

La nostra presència a la xarxa:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#11 / Compte enrere

Queden 3 dies per poder assolir l'objectiu per al projecte. Volem agrair el vostre suport però, volem demanar-vos un petit esforç final perquè puguem arribar amb èxit a la fita. Ens ajudeu?

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#12 / Gràcies!

El projecte de micromecenatge de La Lira Ampostina per al cicle Amposta de Banda a Banda 2013 ha finalitzat. Independentment del resultat volem agrair la vostra col·laboració, el vostre interès per ajudar a tirar endavant Amposta de Banda a Banda. Malauradament el projecte ha finalitzat sense èxit, no hem aconseguit recollir prou aportacions. Amposta de Banda a Banda se celebrarà igualment, amb un pressupost molt més ajustat però, podreu gaudir igual de la música que hem preparat per al 2013.

Malgrat el resultat no exitós, l'experiència de posar en marxa un projecte de micromecenatge ha estat enriquidora i no és més que un punt de partida per a futures propostes que esperem que siguin del vostre interès i hi pugueu col·laborar.

Un cop més, us donem les gràcies per ajudar La Lira.

Aprofitem per recordar-vos les properes actuacions de la banda de música de La Lira Ampostina:

  • 23/11/2012: Concert de Santa Cecília

  • leer más

#11 / Compte enrere

Queden 3 dies per poder assolir l'objectiu per al projecte. Volem agrair el vostre suport però, volem demanar-vos un petit esforç final perquè puguem arribar amb èxit a la fita. Ens ajudeu?

#10 / Falten 7 dies!

Queden 7 dies per acabar el termini d'aportacions. Portem 500 euros de 4000. És complicat però, ho podem aconseguir. Ens ajudeu a fer córrer la veu?

Gràcies!

#09 / 15 dies!

Queden 15 dies per ajudar a fer realitat el projecte Amposta de Banda a Banda 2013 de La Lira Ampostina. Us animem a col·laborar fent les vostres aportacions. Podeu, des de rebre com recompensa un abonament a la temporada de concerts fins venir a dinar amb els músics de La Lira en la celebració de Santa Cecília 2012. Us animeu?

#08 / Ja tenim 12 mecenes!

Ja tenim 12 mecenes. Sapigueu que encara queden 18 dies per finalitzar el termini, i encara podeu fer aportacions. Gràcies a vosaltres Amposta de Banda a Banda 2013 pot ser una realitat.

Moltes gràcies a tots!

#07 / Voleu venir a dinar amb La Lira?

Santa Cecília
Santa Cecília

Després d'un cap de setmana musical, amb la sortida a Alcover, amb l'agraïment per l'assistència de públic que va gaudir del concert, La Lira encara la recta final de preparació del concert de Santa Cecília 2012.

I per Santa Cecília la Lira celebra el tradicinal concert en divendres i, en diumenge, amb el cercavila, la missa i el dinar, completa la diada de commemoració de la patrona dels músics.

Aquest any però, el dinar serà especial, i és que teniu l'oportunitat de venir a dinar amb nosaltres. Per fer-ho podeu fer una aportació de 100 euros com mecenes del projecte Amposta de Banda a Banda 2013. Us animeu?

#06 / Alcover

La Lira al Bartrina
La Lira al Bartrina

Acabem de superar els 200 euros d'aportacions. Moltes gràcies!

Aprofitem per dir-vos que demà dissabte, a les 20:30h, podeu escoltar La Lira en un concert a la població d'Alcover, a l'Alt Camp. Si no plou serà un concert a l'aire lliure, a la plaça Nova. Us hi esperem!

#05 / L'any 2006...

Artística de Bunyol
Artística de Bunyol

L'any 2006 vam tenir la sort de gaudir de l'Ateneu Musical i d'Ensenyament Banda la Primitiva de Llíria, de la Lira Castellonera de Castelló de la Ribera, de la Primitiva de Paiporta i de l'Artística de Bunyol. Aquesta darrera, ha estat la guanyadora del 1r premi de la secció d'honor del Certamen Internacional de Bandes de Música de València de 2012, així com va rebre el primer premi amb menció d'honor en la secció simfònica al Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea del 2007 en el qual La Lira Ampostina va aconseguir un primer premi.

Com veieu, el cicle Amposta de Banda a Banda ens ha apropat formacions de qualitat en aquests anys. Gràcies a les vostres aportacions ho podrà fer també el 2013.

#04 / Anem avançant!

Benvolgudes i benvolguts, moltes gràcies pel vostre suport. Les aportacions van creixent, al seu ritme però, van fent-ho. Queden 35 dies per aconseguir el suport suficient per al projecte. Amb el vostre suport ho aconseguirem!

I com vam començar a fer, us presentem una altra de les bandes del cicle Amposta de Banda a Banda 2013. És la Unió Musical Alqueriense, de Castelló, sota la direcció de Lidón Valer Cabaleiro, una banda centenària -fundada el 1912-, guardonada en diversos certàmens, entre els quals el primer premi al Certamen Internacional de la Vall d'Aosta, a Itàlia, el 2006, o el primer premi de la segona secció al Certamen Internacional Vila de la Sénia, el 2010. En podreu gaudir el 23 de febrer del 2013 a La Lira.

Fins el proper a punt!

#03 / En anteriors edicions...

ABBanteriors
ABBanteriors

Amposta de Banda a Banda va nèixer l'any 2002. En aquella primera edició vam poder gaudir de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, de la Banda de la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, de l'Agrupació Musical La Lírica de Silla, de la Banda de la Societat Musical d'Alzira i la banda de la nostra Societat. Es posava inici així a una cita anual amb la bona música de banda, amb bandes de prestigi, de qualitat (l'Artística de Bunyol, la Unió Musical Utielana, la Primitiva de Llíria, Unió Musical de Godelleta, ...), dirigides en alguns casos per directors i compositors de renom (Henry Adams, Ferrer Ferran, Llorenç Mendoza,...).

Queden 36 dies per ajudar La Lira a tirar endavant una nova edició d'aquest cicle. Gràcies per ajudar-nos!

#02 / Primeres aportacions!

BUMT
BUMT

Ja hem tingut les primeres aportacions al projecte. Moltes gràcies! Esperem que en siguin més i que d'aquí a 39 dies ho puguem celebrar.

Us volem contar una mica més del projecte Amposta de Banda a Banda 2013. El programa provisional comença amb la Banda simfònica Unió Musical de Tarragona, sota la direcció d'Óscar Miguel Losada. Serà el dia 26 de gener de 2013 a les 20h.

Nascuda el 1993, és una banda hereva d'una llarga tradició musical a Tarragona. Amb la seva curta història ja han gravat diversos discos i han actuat arreu de Catalunya, Espanya i Europa. Dirigida per Òscar Miguels Losada, encetaran el primer concert del cicle.

#01 / Benvingudes i benvinguts!

Us volem donar la benvinguda al projecte de micromecenatge per ajudar-nos a tirar endavant Amposta de Banda a Banda en la seva 12a edició, la del 2013. Tenim per davant 40 dies per assolir el nostre objectiu de finançament. També tenim molta il·lusió i us agraïm per endavant el vostre suport en aquesta experiència a Verkami. Us anirem informant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies