❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

80 anys fent música!

Celebrarem el 80è aniversari de l'Orfeó Laudate amb un concert de Música Barroca Catalana a la Basílica dels Sants Just i Pastor, Barcelona

Orfeó Laudate

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Aportaciones
2.075€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per celebrar el 80è aniversari de l' Orfeó Laudate, es farà un concert a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor de Barcelona, el diumenge 19 de juny del 2022 a les 19h.

El programa serà de música barroca catalana: Missa a 6 veus de Joan Barter i motets de Francesc Valls i Joan Cererols. El cor serà acompanyat per orgue positiu, baixó, arpa doppia i dues sopranos solistes.

Es farà un enregistrament d'àudio i vídeo en directe.

Preparant el concert
Preparant el concert

Recompenses

Al reservar les vostres entrades per avançat, fareu possible aquesta gran celebració del 80è aniversari de l'Orfeó!

A més, podeu afegir-hi la tote bag de l'Orfeó Laudate o una còpia de l'enregistrament que farem del concert per tenir-lo com a record en format CD o USB.

La tote bag de l
La tote bag de l'Orfeó

Tots els mecenes constaran al programa de mà que s'entregarà el dia del concert.

Us aconsellem que el dia del concert arribeu amb antelació ja que les entrades no estan numerades.

Qui som

Fundat l'any 1942 pel mestre Àngel Colomer i del Romero, l'Orfeó Laudate no ha deixat d'estar actiu durant 80 anys, fins i tot durant el llarg temps de pandèmia que tots hem patit.

Programa de mà del primer concert de l’Orfeó
Programa de mà del primer concert de l’Orfeó

En aquests llargs mesos d'aïllament hem anat preparant el que serà el nostre concert d'aniversari.

Creat amb el propòsit de divulgar la música popular d'arreu del món i de donar a conèixer les obres més representatives de les grans composicions simfònico-corals i del repertori musical català, L'Orfeó Laudate ha interpretat durant la seva història i amb acompanyament orquestral i de solistes, obres cabdals de la música com la Missa de la Coronació de W A Mozart, que es va donar a conèixer en primera audició al nostre país sota la direcció del mestre Colomer al 1944; l'Oratori Jephte de Caríssimi al 1945; Judes Macabeus de Haendel al 1948; Ein Deutches Requiem de Brahms al 1954; i Stabat Mater de Dvorak al 1963...

Concert al Palau de la Música el 1961
Concert al Palau de la Música el 1961

Després de la mort del mestre Àngel Colomer al 2001, l'Orfeó Laudate ha estat dirigit per Rafael Montaner, Esteve Cot, i Alfred Cañamero. Des del 2008 assumeix aquesta tasca el mestre David Malet i Casamitjana.

Continuant amb l'esperit amb què va ser creat i sota la seva direcció, l'Orfeó ha interpretat obres com Missa en Re Major de Dvorak, el Glòria de Vivaldi, La Missa pro Defunctis de Brudieu i més recentment, la Petite Messe Solennelle de Rossini.

Actualment som una trentena de cantaires de diverses edats.

El nostre repertori abasta des de la música barroca fins a la romàntica i fem tant repertori a capella com produccions amb músics i solistes professionals

Per què necessitem el vostre ajut

Aquest projecte requereix la participació de tres instrumentistes (arpa doppia, baixó i orgue positiu) i dues sopranos solistes, tots ells professionals de gran prestigi dins de la música barroca.

Del concert se'n farà un enregistrament en vídeo i àudio, i a més es faran programes de mà que suposaran un record entranyable d'aquesta efemèride.

Calendari

Com que el concert se celebrarà el dia 19 de juny d'aquest 2022, la campanya a Verkami estarà oberta de l'1 de maig al 9 de juny.

+ Info

www.orfeolaudate.cat
Facebook
Instagram
@orfeolaudate

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies