❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Les libèl·lules no caminen

Una guia atípica de fotografía macro de natura

Martin Gallego

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
100
Aportaciones
5.000€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest és un llibre molt personal. En ell explico les experiències viscudes al llarg de molts anys retratant coses petites a la natura. També he aprofitat per fer un repàs de la meva relació amb la fotografía a més d'exposar els motius que em mouen a treballar de la manera com ho faig.

Algú va dir que som tots els llibres que hem llegit, tota la gent que hem conegut, totes les persones que hem estimat i tots els llocs que hem visitat, penso que fotografiem tal com ens ha fet la vida i així l'he volgut expressar.

També em venia de gust explicar com he fet aquestes fotografies, tant en el vessant tècnic com pel que fa a la composició, color, etc. Ja sabeu que treballo molt aquests aspectes per que sé que cuidant el detall s'arriba a la qualitat.

I per acabar-ho d'adobar també he posat una mica de la meva filosofia fotogràfica quan surto al camp, per a mi el respecte i la paciència són les claus perquè la natura ens mostri els seus secrets.

Quí som:

Les fotografíes i textos són d'un servidor, Martín Gallego. La maquetació i les il·lustracions les ha fet l'amic Albert Navarro i l'edició gràfica la Maria Rosa Vila. Com sempre, ha sigut un plaer treballar amb ells, qualsevol repte professional el converteixen en una aventura creativa en la que vaig aprenent i gaudint a cada pas, gràcies a tots dos!

A què destinarem les vostres aportacions?

A imprimir una edició limitada i numerada a 100 exemplars del llibre. Té 240 pàgines a mida 22 x 30 cm, més de 200 imatges, paper de 170 grams, tapa dura i cosit a mà, una edició de qualitat per suportar el pas del temps.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya a Verkami es farà la impressió dels llibres i el 16 de maig de 2022 de 18 a 20h. farem un acte d'entrega a l'Espai Betúlia de Badalona. Pels mecenes que no puguin venir en persona a la presentació, l'endemà de la mateixa farem l'enviament del llibre per correu sense cost addicional.

Gràcies per fer possible aquest projecte!

Us deixo alguns enllaços personals d'interés:
Instagram
Fotografia a Catalunya
Curriculum fotogràfic Martín Gallego

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Albert Azurmendi

    Albert Azurmendi

    casi 2 años

    Amb moltes ganes d'agafar el llibre, observa, llegir i disfrutar del teu i vostre treball. Gràcias

  • Montse Arnau

    Montse Arnau

    2 años

    ja tinc ganes de tenir el llibre a les mans i gaudir de les imatges i explicacions d'en Martín Gallego. Gran fotògraf, que estima la natura, la fotografia i molt coherent amb el que pensa

  • Diaphragma

    Diaphragma

    2 años

    Felicitats Martín! Encarregat avui, una mica mes i hem quedo sense. ;-)

  • David Alvarez-Planas

    David Alvarez-Planas

    2 años

    Enhorabona i el màxim èxit en aquest nou projecte Martin! Esperant ja que surti el llibre...

  • Jaume Arderiu i Salvadó

    Jaume Arderiu i Salvadó

    2 años

    Martín, això ja és una realitat, en pocs dies s’hauran exhaurits els 100 llibres. Estic segur que serà tot un èxit👌

  • Llorenç Estivill

    Llorenç Estivill

    2 años

    enhorabona pel nou llibre, llàstima que no hagis fet 500 !!

  • eduasen

    eduasen

    2 años

    Reservado

  • Benjamí i Ester

    Benjamí i Ester

    2 años

    A veure si ho aconseguim!!!!

  • Montserrat

    Montserrat

    2 años

    Esperan tenir-lo

  • Foto Club Tordera

    Foto Club Tordera

    2 años

    Ja ho he fet i 4 vegades, es a dir, 4 llibres.

#07 / Presentació i comencen els enviaments!

El equip que ha fet possible el projecte. De dreta a esquerra: Toni Vélez (correccions i control de qualitat), Maria Rosa Vila, editora gràfica, Estel Grífols, correctore, Martín Gallego, autor, Albert Navarro, dissenyador, maquetador i dibuixant, i Xavier Martínez, impressor.
El equip que ha fet possible el projecte. De dreta a esquerra: Toni Vélez (correccions i control de qualitat), Maria Rosa Vila, editora gràfica, Estel Grífols, correctore, Martín Gallego, autor, Albert Navarro, dissenyador, maquetador i dibuixant, i Xavier Martínez, impressor.

Ahir dilluns 16 de maig vam fer la presentació del llibre i l'entrega als mecenes que van venir a l'espai Betúlia de Badalona. Va ser una estoneta molt agradable que vam aprofitar per xerrar i saludar amics i amigues que en alguns casos només eren virtuals fins aquell moment. L'amic Josep Maria March ha fet un magnífic reportatge que vol compartir amb tots nosaltres, el podreu veure clicant al següent enllaç. Gràcies Josep Maria!

Avuí dimarts ens hem dedicat a preparar els enviaments dels que no vau poder venir, i ja han sortit molts d'ells!

Aquests ja estan voltant pel món! Fixeu-vos, com que era una feina dura no podia faltar una serveseta!
Aquests ja estan voltant pel món! Fixeu-vos, com que era una feina dura no podia faltar una serveseta!

leer más

#06 / Proves de color!

Xavier Martínez i Martín Gallego
Xavier Martínez i Martín Gallego

Ahir va ser un dia important i de molta responsabilitat. Vam fer les proves de color a peu d'impremta amb l'amic Xavier per mirar de posar en paper allò que fins ara només existia a l'ordinador. Vam estar una bona estona, però vaig marxar amb bones sensacions, espero que les mateixes que tingueu vosaltres quan obriu el llibre per primera vegada.

Per cert, Les libèl·lules no caminen és un producte 100% Badalona, encara més orgullós!

Seguim!

#05 / Entrem a impremta!

Papilio machaon
Papilio machaon

Segurament demà 22 d'abril el llibre entrarà al procès d'impressió. Enrere queden díes frenètics de repàs, correccions i modificacions d'ultima hora per que tot estigui bé. Tot i la feinada, estem molt contents i dessitjant veure la feina de tant de temps impresa en paper.

Vinga, endavant, que ja queda poc!

#04 / Gràcies!

Ophrys passionis
Ophrys passionis

Encara no m'ho acabo de creure! En només quatre díes s'han esgotat els llibres! No tinc més que paraules d'agraïment pels amics i amigues que l'heu fet possible! Ara toca seguir treballant per fer-ho realitat de la millor manera possible, cuidant els detalls pensant que és una obra feta per gaudir i transmetre l'estima per la fotografia i la natura. Si em permeteu, farè servir aquest mitjà per anar explicant-vos la progressió del llibre fins el dia de l'entrega, pot ser fins i tot una mica més.

Gràcies de tot cor per la vostra confiança en aquesta aventura creativa! En agraïment us deixo una imatge d'aquest mateix matí 9 d'abril amb la càmera nova, una Olympus OM-1 que ho fa tot molt més fàcil!

#03 / Ja tenim data per l'acte d'entrega dels llibres! el 16 de maig a Badalona!

Serà a l'Espai Betúlia de Badalona, un entorn dedicat als llibres on estarem com a casa! A partir de les 18h. i fins a les 20h. farem una petita presentació i a continuació entregarem els llibres en mà als mecenes que ens heu recolzat en aquesta edició. A qui ho desitgi li dedicarem el llibre, personalment aprofitaré per tenir el meu signat per l'Albert i la Maria Rosa!

Per als que no sou de Badalona us deixo un enllaç al maps de com arribar.

Aprofito per donar les gràcies a la llibreria Saltamartí i a l'Ajuntament de Badalona per fer possible aquest acte, gràcies!

#02 / Alegria!

Ballarina picassiana, en realitat palps d
Ballarina picassiana, en realitat palps d'enfiladissa seca. 2006

Inici del segon dia de campanya i 63 amics i amigues heu confiat ja en un servidor en el moment d'escriure aquestes línies! La veritat és que ara més que mai em sento obligat fer-ho bé, a retornar aquesta confiança de la millor manera possible: donant-vos un llibre bonic.

Estem treballant per que així sigui, pulint mil i un detalls per que el dia de demà estiguem orullosos de la nostra creació i del suport que ens heu donat. Seguim!

#01 / Comencem!

Tot just acaba de començar la campanya del llibre i ja he d'expressar el meu agraïment, res millor que fer-ho amb una foto d'una orquídia feta ahir a la tarda!. En el moment d'escriure aquestes línies, un parell d'hores des que els nois de Verkami han obert l'espai, 19 persones ja han confiat en un servidor i han reservat el seu llibre. Només espero que aquest estigui a l'alçada de la gent que el vol, sou molt grans i em considero un paio afortunat per la vostra confiança. Com que a la majoria us conec en persona ja estic esperant el moment de donar-vos el llibre a mà acompanyat d'una abraçada, serà la millor manera d'expresar el meu agraïment!

Gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies