❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Kandrassos

Som 5 alumnes de l'Institut Cendrassos de Figueres que participem en el concurs Cansat amb el nom d'equip Kandrassos.

cobrakan

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
12
Aportaciones
830€
De 400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Som 5 alumnes de l'Institut Cendrassos de Figueres que volem participar en el concurs CanSat amb el nom d'equip Kandrassos.

Som la Jana Planas, l'Adrià Torrent, la Dana Calugaru, en Pep Roura i en Nicolás Ortiz. El nostre mentor és en Frede Luque i formem part del Projecte Hipàtia tutoritzat per la Noemí Palma i la Isabel Burgas.

CanSat és una iniciativa de l'Agència Espacial Europea que desafia estudiants de tot Europa a construir i llançar un mini satèl·lit de la mida d'una llauna de refresc.

La Competició CanSat es realitza en l'àmbit europeu, i hi participen equips de tots els estats membres de l'ESA. Hi ha la competició regional, nacional i, finalment, europea.

Les bases de la competició ens obliguen a autofinançar-nos, i valoren el nostre esforç i enginy per aconseguir-ho. És per aquest motiu que:

US NECESSITEM

Com a grup us demanem que ens ajudeu a patrocinar el projecte per tal de poder-nos ajudar amb el finançament del material per al nostre satèl·lit. Amb una mica d'ajuda de tothom, podrem aconseguir-ho.

Per contrapartida, nosaltres ens comprometem a fer publicitat en l'uniforme de l'equip i mencionar-vos en tots els nostres actes de difusió a partir del nostre web i de les xarxes socials on anirem explicant quins són els nostres progressos. Segons les aportacions us compensarem d'una manera o d'una altra. Però per a nosaltres, tota ajuda per petita que sigui serà ...

BENVINGUDA :-)

El nostre satèl·lit té una missió primària que és agafar les dades de la temperatura de l'aire, la pressió atmosfèrica i transmetre-les per telemetria a l'estació de Terra com a mínim una vegada per segon. Aquesta missió és obligatòria (bases de la competició).

La nostra missió secundària serà examinar la concentració d'oxigen a l'aire. Aquesta missió és elecció nostra.

PATROCINI

Pel que fa a la quantia del patrocini, pot ser variable segons la voluntat i les possibilitats. Restem a la vostra disposició per aclarir dubtes i desitgem que us animeu a ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte tan engrescador per a nosaltres: ciència i educació.

NECESSITATS DE FINANÇAMENT

El pressupost es destinarà fonamentalment a material electrònic com per exemple: sensors, microcontroladora, material 3D, cables, bateria, uniformes...

CALENDARI PREVIST

El calendari del projecte és:
• Primer pas: 7 març. Lliurament de l'informe "Critical Desing Review"

• Segon pas: 26 març. Llançament amb coet (competició regional)

El nostre objectiu és aconseguir que el nostre coet reculli totes les dades i que aterri correctament en la fase regional. Ara bé, si la superéssim, passaríem a la competició estatal i després a l'europea.

És la primera vegada que participem en aquesta competició i també en un crowdfunding, som novells en aquest sentit, però creiem que paga la pena intentar-ho.

+ INFORMACIÓ

Les xarxes socials del projecte perquè ens pugueu seguir i interaccionar:
• Web del projecte: kandrassos.wordpress.com
• Instagram: @kandrassos
• Web de l'escola: https://cendrassos.net/noticies/
• Instagram: @inscendrassos

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies