❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fes teva la història de l'Orfeó Badaloní, sigues mecenes dels llibres del centenari: Cent anys i un dia

Cent anys i un dia és el nom que uneix tres llibres que recullen en aproximadament 1.000 pàgines la història de l'Orfeó Badaloní Ateneu

Orfeó Badaloní

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Aportaciones
6.630€
De 6.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sobre el projecte:

Cent anys i un dia és el nom que uneix tres volums que recullen en aproximadament 1.000 pàgines la història de l'Orfeó Badaloní Ateneu.

Els llibres es venen junts i se'n fa un tiratge limitat, per tant es convertiran en una peça de col·leccionista.

Els volums inclouen imatges inèdites de la història de l'entitat i episodis de l'associació que fins ara no havien estat publicats.

L'autor és l'historiador Jordi Albaladejo que durant més d'un any ha fet una recerca històrica en l'arxiu de l'OB i en altres tant de Badalona com de Barcelona, cosa que li ha permès recrear, amb tot luxe de detall, el dia a dia de l'Orfeó des de 1921 fins avui.

Un exemple de pàgina del primer llibre
Un exemple de pàgina del primer llibre

Hem volgut fer una obra divulgativa dividida en tres períodes:

El primer volum cobreix l'etapa 1921-1939, des de la fundació de l'OB fins al final de la Guerra Civil.

El segon volum cobreix l'etapa 1940-1961, començant pels primers i durs anys del franquisme.

El tercer volum cobreix l'etapa 1962-2021, on després d'un període complicat l'entitat reneix fins convertir-se en un ateneu.

Una pagina amb una foto inèdita.
Una pagina amb una foto inèdita.

Sobre les recompenses

Hem dissenyat un programa de recompenses que permeti participar el màxim nombre de badalonins i badalonines, atès que aquest projecte té un caire de memòria històrica. Justament el que hem volgut amb aquest ampli treball és donar testimoni de l'extraordinària feina que en favor de la cultura popular tradicional badalonina han fet centenars, milers, de persones durant aquests cent anys.

Hi ha recompenses adreçades a particulars i altres a empreses. El teixit empresarial ha estat i continua sent molt important en el suport econòmic a la nostra entitat.

Per a particulars:

10€. El teu nom i cognoms figuraran en l'apartat de Ho han fet possible, sumant-se així a la llarga llista de noms de persones que han format part de la història de l'Orfeó Badaloní Ateneu.

20€. El mateix que la persona que posa 10€ + el llibre La cultura al carrer a la Badalona de fa 100 anys de Joan Soler i Amigó. Joan Soler i Amigó és un pedagog i escriptor badaloní que ha estat distingit per la seva feina en favor de la cultura popular i tradicional catalana amb la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Cultura Popular, que concedeix la Generalitat de Catalunya. El llibre recull quins eren els jocs, cançons, baladrers i oficis de carrers a la Badalona de fa cent anys.

30€. El mateix que la persona que posa 10€ + el llibre/CD Les músiques de La Moixiganga que hem editat el 2021 en motiu del 30è aniversari de la Colla Badalonina de La Moixiganga. La Moixiganga és una representació dansada en què, per mitjà d’uns exercicis gimnàstics i unes torres humanes, es representen escenes de la passió de Jesús.

50€. El mateix que la persona que posa 10€ + els llibres La cultura al carrer a la Badalona de fa 100 anys i Les músiques de La Moixiganga .

70€. El mateix que la persona que posa 10€ + el pack de tres llibres amb la història centenària de l'Orfeó Badaloní.

100€. El mateix que la persona que posa 70€ + un val de 30€ per poder venir de públic a alguna de les activitats de pagament que impulsa l'OB. Quan el vulguis fer servir (totalment o parcialment) hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres prèviament per poder fer la reserva.

120€. El mateix que la persona que posa 70€ + un carnet per un any de soci col·laborador de l'Orfeó Badaloní Ateneu, amb el qual podràs disposar durant dotze mesos dels mateixos avantatges que tenen els associats d'aquesta tipologia.

150€. El mateix que la persona que posa 120€ + el llibre/CD Les músiques de La Moixiganga .

200€. El mateix que la persona que posa 70€ + un segon pack de llibres amb la història de l'OB perquè el puguis regalar a qui vulguis!

Per a empreses:

200€. El logotip de la teva empresa apareixerà com a Soci Protector als llibres sobre la història de l'Orfeó + els tres volums de Cent anys i un dia

300€. PACK PUBLICITAT. El mateix que qui posa 200€ + 1 pàgina de publicitat en un número de la revista OB Ateneu Magazín que fem arribar a tots els socis i a les persones que ens han demanat que volen rebre informació sobre l'entitat. Es fa en versió digital i paper.

500€. PACK JO SÓC ORFEÓ. El mateix que qui posa 200€ + Patrocini exclusiu d'un acte a pactar amb l'Orfeó Badaloní

1.000€. PACK JUNTS FEM CULTURA. El mateix que qui posa 200€ + Formar part dels patrocinadors principals de l'acte central de celebració del centenari que es farà el 2022

2.000€. PACK SOM BADALONA. El mateix que qui posa 1.000€ + Incorporar el logotip de la vostra empresa dins del club de Socis Protectors de l'Orfeó Badaloní Ateneu (i gaudir dels mateixos avantatges que la resta de Socis Protectors empresarials durant un any pel que fa referència a la difusió de la vostra marca).

Qui som

L' Orfeó Badaloní Ateneu és amb uns 700 socis una de les entitats culturals més potents i amb més projecció de Badalona. El que va començar fa cent anys com un grup de cant coral ha esdevingut des de fa deu anys en una associació de caràcter transversal que acull tota mena d'activitats basades en la música, la dansa i el ball, les arts escèniques i el lleure.

Així mateix, apleguem diverses associacions i moviments culturals de la ciutat que necessiten disposar d'un punt de trobada i generar sinergies amb creadors culturals. A poc a poc hem anat teixint una xarxa de complicitats amb altres entitats de dins i fora de Badalona que ens permeten créixer més cada dia.

Formem part de la Federació d'Ateneus de Catalunya, plataforma que aplega tots els ateneus del país i que en diversos anys ha premiat diversos aspectes de la nostra tasca. Més enllà de la cultura estem preocupats per la situació socioeconòmica de Badalona i per aquest motiu impulsem projectes en comú amb entitats i institucions de l'àmbit social.

La cultura és juntament amb l'economia un poderós instrument per fer una societat més justa.

Una imatge de l
Una imatge de l'Esbart Sant Jordi.

Som una associació preocupada per la preservació de la cultura i la identitat del nostre país i per aquest motiu formem part de Plataforma per la Llengua, cosa que permet els nostres associats recuperar un 15% de la quota de soci en la declaració de renda. Estem en tràmit per esdevenir Entitat Cultural d'Utilitat Pública, cosa que permetrà els nostres associats arribar a desgravacions que gairebé compensaran el total de la quota que paguen semestralment.

A què destinarem les vostres aportacions

El 100% de les vostres aportacions aniran destinades a cobrir els costos d'edició d'aquests tres volums.

Cal tenir en compte que hem volgut fer un treball molt exhaustiu que es recull en més de 1.000 pàgines i això ens ha portat a fer tres volums, cosa que encareix de manera molt important els costos de producció.

Si assolim l'objectiu abans d'acabar la campanya, que en el nostre cas és només de 30 dies, destinarem la resta de diners a l'acte de presentació -que anirà més enllà d'un acte acadèmic- i a fer una edició digital del llibre que s'anirà actualitzant permanentment.

Calendari previst

Fa més d'un any que estem treballant en la preparació de Cent anys i un dia. L'aparició del llibre estava prevista inicialment pel segon semestre de 2021 però les dificultats de finançament, la descoberta de noves dades històriques que hem volgut incorporar fins a darrer moment i la complexitat del procés productiu ens ha portat a plantejar la presentació el març d'aquest 2022.

Els mecenes anireu rebent les recompenses en un període comprès entre els quinze dies de finalització d'aquesta campanya fins al maig de 2022, en funció de cada cas.

I si voleu més informació, ens podeu trobar aquí!!

  • Al nostre web

  • A Facebook

  • A Twitter

  • A Instagram

  • També t'atendrem presencialment a la nostra seu del carrer d'Enric Borràs, 19-21 de Badalona (08912), on ens trobaràs de dilluns a dijous de cinc de la tarda a vuit del vespre i el dissabte de nou del matí a una del migdia.

  • Si ets més de telèfon, estem disponibles en el mateix horari d'oficines al número 93 384 37 13

  • I si vols també ens pots contactar per correu electrònic a [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Anna García Expósito

    Anna García Expósito

    2 años

    un gran projecte del que tots hi formem part

  • Maite Carrión

    Maite Carrión

    más de 2 años

    Desitjo es faci realitat el llibre i vegi la llum aviat!!!

  • fina

    fina

    más de 2 años

    una eina útil per a la història de Badalona. Enhorabona per la iniciativa i amb el desig que s'arribi a la xifra demanada. i si pot ser, que la superi!

  • Joan Sansa Hurtado

    Joan Sansa Hurtado

    más de 2 años

    Enhorabona!!!!

  • Teresa Dimas Matons

    Teresa Dimas Matons

    más de 2 años

    Felicitats!!!

  • Miquel Casulà

    Miquel Casulà

    más de 2 años

    “Cent anys i un dia” la història de l’Orfeó i de la nostra Badalona.

  • Ricard

    Ricard

    más de 2 años

    Un treball exhaustiu que recull moltes dades i detalls de cent anys de vida

  • Orfeó Badaloní

    Orfeó Badaloní
    Autor/a

    más de 2 años

    Informem que els 20 primers mecenes de la campanya obtindran, a més de la seva recompensa, un vermut & col·loqui (també conegut com Meet & Greet😂) en EXCLUSIVA amb l'autor de 'Cent anys i un dia', en Jordi Albaladejo, en el que podreu satisfer totes les vostres curiositats!

#07 / CARREGANT CENT ANYS I UN DIA: 96 DE 100%

COM? Això és real? Hem refrescat la pàgina del Verkami i ens trobem amb el 96% de l'objectiu assolit. Sou realment genials.

Estem més a prop que mai i encara no ens ho creiem, però ja estem assimilant que podrem tenir a les nostres mans els tres volums de ''Cent anys i un dia''.

NOMÉS 7 DIES PER ACABAR!!!

#06 / HEM PASSAT DEL 50%!

Bon dia a tothom,

Estem molt i molt il·lusionats. Semblava un objectiu difícil el de passar del 50%, però ho hem aconseguit!!!!

Ja queden menys de dues setmanes per acabar la campanya. Hem de confiar a arribar a la meta que ens vam proposar, i per aquest motiu us necessitem més que mai. Moltíssimes gràcies a tothom qui ho està fent possible, tant els particulars aportant via Verkami o a la Secretaria de l'Orfeó, tant a les empreses que s'han animat també a participar.

Aviat tindreu noves notícies!

#05 / 2.000 aconseguits!

34% de l'objectiu assolit i encara ens queden unes dues setmanes, en les que hem de lluitar més que mai pel nostre objectiu.

Junts farem possible ''Cent anys i un dia''!

#04 / Camí als 2.000

Només ens queda una aportació per arribar a les 50, i ja quasi arribem als 2.000 euros.

Hem posat en marxa una nova secció a les nostres xarxes socials, anomenada Sabies que? Edició ''Cent anys i un dia'', on us expliquem anècdotes i curiositats que podreu trobar als tres volums del llibre.

Seguim!

#03 / Objectiu 50%

Aquest matí hem arribat al 20% de l'objectiu aconseguit, i ens proposem un altre: arribar al 50%.

Ho aconseguim?

Verkami és un neologisme en llengua esperanto que significa 'amant de la creació'.

Per això, us necessitem més que mai, ja sigui amb la vostra difusió a contactes interessats en conèixer la història de l'Orfeó Badaloní i de Badalona o amb les vostres aportacions. Junts crearem ''Cent anys i un dia''.

#02 / Arribem als 1.000!

Acabem d'arribar als primers mil euros al tercer dia de campanya a Verkami i estem encantats. Hem de fer possible 'Cent anys i un dia'.

Volem agrair el suport i la confiança a tots els nostres mecenes, sou imprescindibles!

Seguim així. Fem-ho possible. Per conèixer, per conèixer-nos.

Gràcies, mecenes!
Gràcies, mecenes!

#01 / Gràcies per l'acollida!

Bon dia! Estem molt emocionats, ja que el Verkami ha tingut una molt bona acollida! Volem donar les gràcies especialment als nostres primers mecenes: Alfons, Manuel, Àngels, Ricard, Miquel, Mariona, Elena, Beatriu, Teresa, Joan, Jordi, Fina, Iolanda i Albert.

Recordeu que els 6 següents mecenes també aconseguiran, a més de les seves recompesnes, un vermut & col·loqui (també conegut com Meet&Greet) amb l'autor de 'Cent anys i un dia', en Jordi Albaladejo.

Seguim així i ho aconseguirem. Gràcies de tot cor!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies