❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

TalaioT-Dos: Repressió i Revolta

Convocam als nostros foners! El segon disc de TalaioT ja és aquí! Col·labora per obtenir recompenses exclusives!

TalaioT

A project of

Category

Created in

127%
18
hours
114
Pledges
2.530€
From 2.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

Mallorca, any del Senyor 1.450

La Illa de Mallorca sempre havia sigut un territori de riquesa i prosperitat, però després d'anys de mals governants i terratinents àvars, aquesta bonança s'havia esvaït.

Un grup de pagesos, liderats per Simó Ballester, Lo Tort, es cansaren de conrear les terres del senyors a canvi de misèria i decidiren posar fi a aquesta injusticia.

S'aixecaren en armes contra la Ciutat de Palma, arribant a assejar-la durant tres anys. Anaren a Nàpols a demanar la intervenció del Rei de Mallorca, però els nobles no escoltaren les seves peticions i l'arribada de mercenaris va posar punt i final a la revolta. Els revoltats foren massacrats. Simó Ballester es va ocultar a l'exili fins que, l'any 1.456, fou capturat i brutalment executat.

Aquests fets històrics són els que ens han inspirat per composar els 11 temes que formen part del nostre segon disc, i que ara vos demanam ajuda per acabar de materialitzar.

La Banda

TalaioT es va formar l'any 2018 per Antonello Pinto (Bateria), Miquel Crespí (Baix), Bernat Parera (Guitarra) i Carles Roldan (Veu). La majoria dels membres ens coneixíem de tocar plegats a altres formacions. La nostra música es pot ficar al immens calaix del Metal, amb elements Stoner i Progressius i amb el fet de cantar en català com a tret més particular. Al 2019 gravàrem "U-Pecats i Traïdoria", el nostro primer disc, i va rebre bona acollida per part del públic i mitjans especialitzats... Quan teníem grans plans per rodar-ho en directe, va arribar el COVID-19 i ens va enviar a tancar-nos a casa. I que havíem de fer? Composar! I aquí teniu el resultat...

El Disc

"Dos-Repressió i Revolta" està inspirat en la revolta dels pagesos de la part forana contra els nobles de Ciutat a mitjans del segle XV. El llibre "Forenses y Ciudadanos; Historia de las disensiones civiles de Mallorca en el siglo XV", escrit al 1.847 per l'historiador Jose Maria Quadrado ha estat una peça clau per conèixer fets i personatges que marcaren aquella època.

El disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat a Diorama Sound per mestre Toni Salvà. Tot l'art del disc ha estat realitzat per mestre Timothy Llompart. Hem gravat 11 temes:

I a més, com Bonus Tracks, hem gravat dues versions de dos il•lustres musics manacorins:

 • Sa cançó de Son Coletes de Guillem d'Efak

 • Bona nit de Antoni Parera Fons

  Recompenses

A la campanya, bàsicament oferim aquestes recompenses, agrupades de distintes formes. Triau la que més vos agradi:

Poc després d'acabar la campanya, al acabar d'enllestir els dissenys, tots els Foners que heu aportat rebreu un enllaç de descàrrega al disc complet en format WAV i el llibret en format pdf. Tots els que heu aportat a la campanya teniu un lloc al llibret... i també al nostro coret...

L'edició en CD de Dos: Repressió i Revolta es fabricarà en format digipack, amb safata transparent i llibret amb les lletres, fotografies i agraïments. Inclourà els 11 temes i les Bonus Tracks.

L'edició en LP 12" es fabricarà amb un gramatge standard de 140g, amb portada i paperbag imprés a tot color amb lletres, fotos i agraïments. Inclourà els 11 temes.

Hem embarcat a un altra gran artista: en PAU de Escápula còmics, el llapis darrera obres com PAU per tots, Atlas & Axis, Curtis Hill i les pàgines d'Ossifar al Diario de Mallorca, entre altres. Ell s'encuidarà de fer un disseny exclusiu per una samarreta que només estarà disponible pels foners que col•laborin a la campanya.

Vos oferim la oportunitat de formar part de Dos: Repressió i Revolta. Podeu ser immortalitzat com un dels forans o un dels ciutadans que lluitaren entre ells a l'any 1.450. En Timothy plasmarà les vostres cares a la miniatura per ficar-vos literalment al projecte. També rebreu una làmina en format A3 signada per l'autor i els membres de TalaioT. Recompensa limitada a 3 unitats per banda.

Per si no queda clar, ciutadans a la dreta i forans a l
Per si no queda clar, ciutadans a la dreta i forans a l'esquerra

A més, posam a la vostra disposició vàries recompenses addicionals:

Si no ens coneixies i t'ha agradat el que has escoltat o no has tengut l'oportunitat de comprar-ho abans, teniu el nostro primer disc, U-Pecats i Traïdoria, disponible a preu reduït com a recompensa addicional (acompanyat d'una altra recompensa). Només vos costarà 5 € en CD o 10 € en LP 12".

Si vos hem d'enviar les recompenses fora del territori nacional, no vos oblideu d'agafar aquesta recompensa per fer l'enviament internacional. L'enviament a tot el territori nacional està inclós a la resta d'aportacions.

A què destinarem les vostres aportacions

El procés de gravació del disc està ja finalitzat i la intenció d'aquesta campanya és sufragar les despeses de les còpies físiques i altre merxandising.

Del que recaptem, el 75% aproximadament s'utilitzarà per la fabricació de les recompenses, mentre que el 25% restant es destinarà als dissenys addicionals, enviaments i les despeses de Verkami.

Calendari previst

La còpia digital s'enviarà poc després de finalitzar la campanya, quan s'acabi d'enllestir el disseny del llibret. Hem de remarcar que la còpia digital estarà disponible ABANS de pujar el disc a les plataformes de streaming.

El CD's i les samarretes tenen un temps de fabricació d'escasses setmanes i la nostra intenció és que estiguin disponibles per desembre de 2021.

Malauradament, el temps de fabricació dels vinils és d'aproximadament 16 setmanes, així que els vinils no estaran disponibles fins al 1er trimestre de 2022.

I si superam la fita?

Ens hem posat un objectiu de 2000 €, però si passam aquesta fita, tenim moltes idees per millorar les recompenses existents i afegir recompenses addicionals... Vos mantindrem al corrent de les novetats que anirem afegint!

Si vols saber més de noltros

Aquí teniu enllaços de TalaioT a distintes xarxes socials i dels col•laboradors que formen part de l'equip. Seguiu-mos i recomanau-nos!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

14 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • David

  David

  1 hours

  Branca vergants!!!

 • Fulgen

  Fulgen

  4 hours

  Hecho, incluye alguna sobrasada?

 • Maziu

  Maziu

  10 days

  Au idó

 • TalaioT

  TalaioT
  Author

  13 days

  Ho hem aconseguit!! Moltes gracies a tots els Foners!!

 • Milford Mocs & Gunther Cucs

  Milford Mocs & Gunther Cucs

  22 days

  L'esperem amb ganes, companys! \m/

 • Pepe Canovas Garcia

  Pepe Canovas Garcia

  27 days

  Amunandavantycullons!!!

 • Vers Endins

  Vers Endins

  30 days

  Esperqsiguibòcagondeugonorrea

 • Miquelpascual

  Miquelpascual

  about 1 months

  Ànims!

 • StereoPisces

  StereoPisces

  about 1 months

  ¡Allá vamos! Envío codillo virtual. Un abrazo desde Berlín

 • Victor Riera

  Victor Riera

  about 1 months

  Semper Fidelis!

#06 / FAM

En castellano a continuación

Per cel·lebrar que hem arribat a l'objectiu proposat, trobam que els Foners mereixeu escoltar una mica més. Hem fet un Video-Lyric de FAM, el tema que segueix a Decadència. Disfrutau-ho!

https://youtu.be/wOTAprIwkEE

Para celebrar que hemos alcanzado el objetivo, nos parece que los Foners merecéis escuchar algo más. Hemos subido un Video Lyric de FAM, el tema que sigue a Decadència. ¡Disfrutadlo!

https://youtu.be/wOTAprIwkEE

#05 / 2.100 € i pujant... Primer extra!

(en castellano a continuación)

Cap Verkami de metal sense les seves púes!
Cap Verkami de metal sense les seves púes!

Tal com havíem promés, hem superat els 2.100 € i presentam el primer regal extra que rebran tots els mecenes amb els seus enviaments: púes! Una amb el logo i l'altra amb el disseny den Pau.

Les púes són de bona qualitat, fabricades per Jimy i són les mateixes que usam per tocar als concerts.

En arribar a 2.200 més coses!

¡Ningún Verkami de metal sin sus púas!
¡Ningún Verkami de metal sin sus púas!

Tal como habíamos prometiro, hemos superado los 2.100 € y presentamos el primer regalo extra que recibiran todos los mecenas con sus envíos: ¡púas! Una con nuestro logo y otra con el diseño de Pau.

Las púas son de buena calidad, fabricadas por Jimy y son las mismas que usamos para tocar en los conciertos.

¡Cuando lleguemos a los 2.200 más cosas!

#04 / Objectiu aconseguit!!! I ara????

(en castellano a continuación)

Ho hem aconseguit!! I encara ens queda gairebé mitja campanya per davant!!! Vos han bastat 26 dies per arribar a l'objectiu per que voltros, els nostros Foners, hagueu fet possible l'edició de Dos: Repressió i Revolta.

I vos ho agraïrem, perque vos ho mereixeu. Per cada 100 € que es superin aquests 2.000 inicials, afegirem extres a les recompenses que rebreu tots els Foners.

Estau al tanto..

2.000 besades sucoses a tots

Antonello, Miquel, Bernat i Carlos

TalaioT

¡Lo hemos logrado! ¡Y todavía nos queda casi media campaña por delante! 26 días han sido suficiente para que vosotros, nuestros Foners, hayais hecho posible la edición de Dos: Repressió i Revolta

Y pensamos agradeceroslo, porque lo mereceis. Por cada 100 € que se superen los 2.000 iniciales añadiremos extras a las reompensas que recibiréis todos los Foners.

Permaneced atentos...

2.000 besitos jugosos a todos

Antonello, Miquel, Bernat y Carlos

TalaioT

#03 / I, finalment, la camiseta

(en castellano a continuación)

Ja la varem presentar aquest cap de setmana a les nostres xarxes socials, però per si no vos heu enterat, aquí teniu el disseny que mos ha fet en Pau per la camiseta exclusiva per aquest Verkami:

El dibuix està inspirat en el càstig màxim que s'imposava als sublevats: l'esquarterament. Després de fer-te bocinets, en penjaven un bon tros a sobre de cada una de les portes de Ciutat, mentres el cap ho penjaven de la torre de l'Àngel, al palau de l'Almudaina, per que servís com advertencia. Simò Ballester va acabar així al 1.456.

Hem fet una camiseta de prova per veure si el disseny no perdia qualitat en passar-ho a la tela i el resultat ha estat plenament satisfactori:

Si li queda be a en Bernat, li queda bé a qualsevol!
Si li queda be a en Bernat, li queda bé a qualsevol!

Recordau: aquesta camiseta serà exclusiva pels mecenes d'aquest Verkami. Així que si en voleu alguna, ja sabeu!

read more

#02 / Aclaració sobre recompenses adicionals

(en castellano más abajo)

En primer lloc, volem agraïr totes i cada una de les aportacions fetes fins ara. Heu superat de molt les nostres expectatives!

En segon lloc, volem aclarir una mica com funcionen les recompenses adicionals oferides. Són aquestes:

"Foner estranger" en cas d
"Foner estranger" en cas d'haver de fer enviaments internacionals

El nostro primer disc, tant en CD com en LP
El nostro primer disc, tant en CD com en LP

Aquestes recompenses SEMPRE HAN DE VENIR ACOMPANYADES D'UNA ALTRA RECOMPENSA. Hem vist alguns casos que s'han agafat com a única recompensa. Intentarem avisar individualment, pero a lo millor se'ns passa algú.

En el cas que no s'afegeixi cap altra recompensa, aquests mecenes rebràn una còpia digital de Dos: Repressió i Revolta pero no es realizarà cap enviament.

read more

#01 / Arrencada brutal!!

Han passat poc més de dues hores des de l'inici de la campanya i ja hem sobrepassat el 20% de l'objectiu! Els 10 packs de "Foner Express" s'han acabat d'una espolsada!!

Encara queda feina per davant, però no podriem estar més contents d'aquesta arrencada!

Moltes gràcies a tots els mecenes que heu aportat fins ara!

Forts i ferms com Talaiots!!

Han pasado poco más de dos horas desde el inicio de la campaña y ya hemos sobrepasado el 20% del objetivo. ¡¡Los 10 packs de "Foner Express" se han acabado en un suspiro!!

¡Todavía queda trabajo por delante, pero no podíamos estar más contentos con este arranque!

¡Muchas gracias a todos los mecenas que habéis aportado hasta ahora!

¡Fuertes y firmes como Talaiots!

We use our own cookies to provide website functionality and third party cookies to analyze traffic and serve targeted advertisements based on your surfing habits. You can accept all cookies by clicking “Accept” or obtain more information and set your preferences here.