❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Montseny, llum i silenci

Fotografia contemplativa i poetica de diferents elements naturals del massís. Des de la ribera als cimals centrant-se en l’estudi de la llum

Mariano Pagès

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Aportaciones
1.886€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Montseny, llum i silenci

Contemplar: observar amb atenció i deteniment. Montseny, llum i silenci, és una obra de fotografia contemplativa. Una mirada abstracta i parcial del territori del Montseny. Una narrativa visual formada per imatges de diferents elements naturals del massís. Des del bosc a la fulla, des del riu a la gota, atenent al clima i els canvis dels cicles estacionals.

S’interactua amb el més senzill que puc tenir al Montseny: pedres, aigua, neu, turons, arbres ...la senzillesa d’imatge, la simplicitat d’elements i principalment el joc amb la llum, són les característiques d’aquesta obra. Una mirada silenciosa, subtil i personal, que convida valorar el territori del Parc Natural de Montseny i enaltir el seu patrimoni natural.

Una sèrie de poemes d’Atahualpa Yupanqui (poeta argentí) acompanyen a interpretar la vida d’aquests elements aparentment inanimats.

Contraportada i portada del libre
Contraportada i portada del libre

El drama, la bellesa, la mutació, la fragilitat, la fúria, el canvi, la vida...escenes presents en aquesta obra representades per la llum i pels elements del paisatge.

Recompenses

L'obra es plasmarà en un llibre de fotografies, amb textos en català i poemes en castellà. Tindrà una mida de 20x24 cm, 94 pàgines, paper d'alt gramatge i tapa rústica de 350gr. El tiratge serà segons les aportacions. Es tracta d’una publicació d’excel·lent qualitat, enquadernació i acabats

Es complementa amb una sèrie de marcs de fusta de 2,5cm de grossor. fotografies de 10x15, a triar.

Calendari previst

LA IDEA ES QUE TOTHOM QUE VULGUI, PUGUI TENIR EL SEU LLIBRE ABANS DE NADAL.

Tant el llibre com els marcs, estarien acabats a mitjans de desembre. El lliurament en mà serà durant la FIRA DE NADAL DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA. Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre.

En el cas d’enviament per correu, es sumaran 7€ a qualsevol de les recompenses. Contactaré abans de fer l'enviament.

Qui soc

El meu nom es Mariano Pagès (argentí/català), fotógraf i realitzador audiovisual. He fe diferents projectes al Montseny: amb persones i amb el patrimoni històric i arquitectònic. En aquest cas, interactúo plenement amb el paisatge i la natura.

Les aportacions del Verkami es destinaran a cobrir gran part de les despeses d`impremta, comissions, ISBN, taxes, impostos, maquetació i proves.

+ Info

Pagina Web, perfil Facebook o Instagram. Qualsevol dubte podeu contactar amb mi a: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carlos

    Carlos

    más de 2 años

    Gracias Mariano y Enhorabuena, Olga y Carlos Desbande

  • Cesc Aromir

    Cesc

    más de 2 años

    Gràcies per expandir l'art amb i en presència i consciència en la nostra terra

  • Mariano Pagès

    Mariano Pagès
    Autor/a

    más de 2 años

    Gracias Maestro!

  • Toni Medalla

    Toni Medalla

    más de 2 años

    Endevant amb la nova i bonica proposta👌

#01 / Primer paso cumplido!

Hola! gracias otra vez por hacer posible esto. La maqueta en PDF del libro ya está en imprenta (Girona). Se estan fabricando las planchas metálicas y mañana a las 8.00AM comienza la impresión . Allí estaré y pasare noticias!

Las personas que has elegido los marcos de fotos, les llegara un mail para la elección del modelo.

un abrazo ! Seguimos!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies