❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

New Horizon, el Primer Àlbum de Josep Lanau

La música és la llum que m'ha vist créixer i ha esdevingut el meu futur. New Horizon és el meu disc, la meva essència i la meva ànima.

Josep Lanau Rua

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
91
Aportaciones
2.909€
De 2.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

New Horizon és el meu primer disc. És el llenç sobre el qual pinto la meva visió, passió i sentiments.

Aquest disc es desglossa en dues cares. La primera té una faceta molt acústica, atractiva, passional... La considero com l'equivalent a una tarda de finals d'octubre mirant la xemeneia mentre les fulles dels arbres van caient per la mateixa brisa que t'entra per la finestra i et refreda la tassa de xocolata.

Pel que fa a la segona part parlaria d'una faceta molt més experimental. Molta fusió de gèneres, influències i perspectives musicals. Exploro gèneres com el trap, el pop, el rock, el lo-fi, l'indie, etc. L'associaria a l'eterna recerca de la identitat a través de l'assaig error sense tenir un punt d'arribada clar i sense recordar el punt de partida.

Mockup de la portada: Pau Centelles
Mockup de la portada: Pau Centelles


Qui soc?

Em dic Josep Lanau, tinc 20 anys i soc de Tortosa, una petita ciutat de les Terres de l'Ebre. Des de petit havia vist la música des d'una perspectiva ben propera, però externa, i amb els anys em vaig adonar que hi havia un instrument molt divertit que volia aprendre a tocar, la guitarra.

Fotografia d
Fotografia d'Oscar Lanau

Dos anys després d'haver iniciat aquest procés d'aprenentatge autodidacte vaig optar per esbrinar què més hi havia fora de l'instrument i aquí va començar tot. La música va canviar completament, l'escoltava diferent, la pensava diferent i la sentia diferent...

Durant el 2020 vaig començar a compondre alguna cançó amb un petit duet que tenia, o almenys a intentar-ho. Al principi va ser una absoluta frustració, però, amb el temps, em va canviar el xip completament i em van començar a sortir idees i possibilitats que m'agradaven. És aquí quan em va venir la necessitat de compondre més i explicar la meva història amb la música.


Què és Verkami i com funciona?

Verkami és una plataforma que ens permet realitzar campanyes per finançar els nostres projectes.

Aquestes campanyes són un tot o res en quaranta dies, és a dir, es presenta un objectiu a assolir, en aquest cas 2.500 €. Durant els quaranta dies de campanya tothom pot adquirir les recompenses i una vegada acabats o s'assoleix l'objectiu o ens quedem sense disc i us tornen els diners.

Necessito la vostra ajuda!


Sobre les recompenses

Ja que l'estètica d'aquest disc va lligada als horitzons i l'espai, he optat reciclar aquest concepte en les recompenses.

Aquestes adopten el nom dels planetes del nostre sistema solar. Van ordenades de més econòmiques a menys i els planetes associats són ordenats de més propers al Sol a més llunyans.


Qui som

New Horizon és un projecte que neix de la meva inquietud artística i personal. Si bé és cert que gairebé tota la composició del disc és meva i tots els instruments els he tocat i gravat, és un projecte que no podia fer sol al complet, no n’hauria obtingut el mateix resultat. Us presentaré tot l'equip que ha estat darrere d'aquest disc.

Comencem per Òscar Lanau Franch: L'artista que em va fer un photoshoot increïble del qual vam treure idees per a la portada del disc i la foto amb la qual anunciava per Instagram que hi començava a treballar.

Fotografia d
Fotografia d'Oscar Lanau

Continuem la part gràfica amb Shade Visuals: Ha esdevingut un pilar fonamental per a aquest projecte, cada vídeo de promoció s'ha planejat, gravat i editat per ell. A més ha dissenyat el llibret del disc!

Fotografia de Shade Visuals
Fotografia de Shade Visuals

No us pregunteu qui ha fet aquesta magnífica portada del disc? Pau Centelles Cuartielles ha sigut el cap i les mans pel disseny de la portada, contraportada i interior del disc!

Disseny de la portada per Pau Centelles
Disseny de la portada per Pau Centelles

I no podem oblidar Carla Barbancho Varela: Il·lustradora amb qui vam fer el primer esbós i idees per fer-ne la portada!

Primer esbós de la portada per Carla Barbancho
Primer esbós de la portada per Carla Barbancho

Passem a la part musical?

Clàudia Domingo Chiva: La veu tan preciosa que m'ha ajudat a expressar el que jo no podia. Amb ella hem compost 3 dels 11 temes d'aquest disc i no podria estar més content del resultat. El primer ja l'heu escoltat, i si, en parlem de Wonderland una cançó amb una història que s'explica en 3 parts.

Fotografia de Shade Visuals
Fotografia de Shade Visuals

Exit303: Una amistat en què des de conèixer-nos vam dir "hem de fer alguna cançó junts", "va, fem alguna cosa", etc. I no ha sigut fins dos anys després que ens hem retrobat en un projecte i hem reforçar un vincle del qual ambdós hem après molt l'un de l'altre i poder fer una cançó amb ell i que estigui al meu disc em fa realment feliç.

Per acabar, tot i que probablement més important, Josep Lanau Franch: En efecte, parlem del meu pare. Ell ha esdevingut el meu l'encoratjador principal i, per tant, d'aquest projecte i a qui li ensenyava cada petita cosa que tenia. A més és soci d'Airestudios, estudi on he enregistrat, produït i masteritzat aquest magnífic disc!


A què destinarem les vostres aportacions?

Suposo que us preguntareu en què s'invertiran aquests diners, no? Bé, doncs, realitzar un disc és un procés que pot suposar una gran despesa econòmica i per això va néixer aquesta campanya de micromecenatge. Us he fet un petit gràfic perquè vegeu d'una forma molt més visual en què s'invertiran els diners d'aquesta campanya.

Gràfic circular de les partides pressupostàries.
Gràfic circular de les partides pressupostàries.


Temporalització prevista

El temps és relatiu, no obstant us comunico que el disc es troba en un estat mitjà avançat, és a dir, la majoria de les cançons estan acabades o en fases molt desenvolupades i, per tant, durant els mesos de setembre, octubre i novembre aquest s'enregistrarà, produirà, masteritzarà i acabarà d'agafar la forma final. A mitjans de novembre s'enviarà a fer les còpies físiques i el 17 de desembre el tindreu a les vostres mans.

Us he fet un petit cronograma per si voleu més informació referent a les recompenses. ;D


Agraïments especials per persones especials:

En aquest últim apartat volia donar les gràcies a tothom que m'ha fet costat per arribar a aquest punt. Fa dos anys estava donant les meves primeres passes al món musical fent versions i el meu primer projecte semiprofessional i no hauria pensat mai que realitzaria un disc meu i menys tan aviat! Si això ha sigut possible és per tota la gent que ha estat en aquest camí, que hi està i hi estarà. Agraïments a Maria, la meva mare que sempre ha cregut en mi des del segon 0; agraïments a la meva tia Pili, a qui he preguntat cada dubte del projecte i m'ha ajudat molt amb la promoció d'aquest. Agraïments a tota la meva família per recordar-me l'orgullosa que n’està. Gràcies a Meritxell, amb qui vam començar la primera cançó amb forma que vaig compondre per al nostre duet "Acústiks". Gràcies a tota la gent amb qui he compartit la meva música, sempre em doneu retroacció sincera i que m'ajuda a continuar i progressar. Gràcies a Carla, a Pau, a Navarro, a Òscar, a Lorena, a Derek, a Clàudia, a Izan, a Escurriola, a John V, a Mireia, a Lu, a Míriam, a Alba, a May, a Aina, a Núria, a Andreu, a Ànnia, a Júlia, a Eva... De veritat, moltes gràcies a tothom amb qui hem compost, amb qui hem rigut, amb qui hem descobert... Amb tothom aprens, però amb vosaltres és diferent...

Compartir amb la gent és el que ha fet possible aquest disc i aquest somni, sense vosaltres aquest disc no seria el que és i jo no seria qui soc.

A tu, què estàs llegint això, gràcies. Gràcies per fer possible New Horizon.


Segueix-me a les xarxes socials:

Instagram: És la xarxa principal; publico molta informació i avançaments de temes.
Youtube: Actualment hi ha poc contingut, però aviat començaré a pujar concerts en directe o inclús retransmissions en directe!
Tik-Tok: És una plataforma on publico contingut d'entreteniment i musical.
Facebook: És una xarxa social que utilitzo poc, però també es van penjant coses ;)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pilareta

    Pilareta

    más de 2 años

    Endavant!!!!

  • Ignasi Palau

    Ignasi Palau

    más de 2 años

    Molta sort en el projecte Josep!!

  • Noel Luna Garcia

    Noel Luna Garcia

    más de 2 años

    Ja tens a tocar el 100%, enhorabona. Amb ganes d'escoltar el disc. Salut!

  • Christianc_m

    Christianc_m

    más de 2 años

    Una super abraçada Josepet! M'encanta amb el que t'estàs convertint!

  • Teresa

    Teresa

    más de 2 años

    Preciosa cançó! Enhorabuena!!

  • Teresa

    Teresa

    más de 2 años

    Preciosa cançó! Enhorabuena!!

  • Xenia

    Xenia

    más de 2 años

    Felicitats Josep per la valentia i seguir els teus somnis. Endavant com diu Pilareta. Xènia

  • Pilareta

    Pilareta

    más de 2 años

    Desitgem que aquest sigui el primer dels teus projectes musicals. Endavant. Leonardo i Pili

  • Òscar Lanau

    Òscar Lanau

    más de 2 años

    els somnis es fan realitat! :-*

  • Diegojnx

    Diegojnx

    más de 2 años

    Pa cuando un temita del lol

Volver a todas las actualizaciones

#02 / MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

M'omple d'alegria haver completat aquest propòsit! Ens trobem en temps incerts i l'economia no és l'amiga de ningú i, per aquest motiu, us agraeixo encara més tot el suport que m'heu donat. Estic esperant amb candeletes que poguéssiu escoltar-ne el resultat final i us agradi. Això és l'inici d'un projecte increïble i és possible gràcies a tots i totes vosaltres! <3

Si encara no heu escoltat WONDERLAND, el primer single, a què esperes?

3 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Miriam

    Miriam

    más de 2 años

    Una canço preciosa, enhorabona als dos!

  • Pilareta

    Pilareta

    más de 2 años

    Moltes felicitats Josep !

  • Xenia

    Xenia

    más de 2 años

    Moltes felicitats Josep Lanau !!!

#04 / JA ESTÀ AQUÍ! ENS VEIEM DIVENDRES?

Com bé ja sabeu, New Horizon està a punt de sortir del forn. Aquest Divendres A Les 00 estarà disponible a totes les plataformes de música.

Per celebrar-ho farem una presentació i recollida dels discs que, amb molta il·lusió, heu adquirit en aquesta campanya.

Aquest Divendres a les 18 a Top Disc (C. Pescadors, 4 - Tortosa)

Us espero a totes i tots aquest divendres per compartir, viure i gaudir d'aquesta recta final.

#03 / Gràcies!

Els dies passen i sembla mentida que fos ahir quan aquesta campanya de quaranta dies arribava a la seva fi. El resultat és gairebé irreal 2.909 € en un primer disc d'un jove de vint anys de les Terres de l'Ebre. Em sembla increïble de fet. No crec que pugui trobar una paraula més adient i que millor expressa el que sento que "gràcies". L'agraïment és un dels sentiments més purs que hi ha i jo ho estic infinitament amb tothom i cadascun de vosaltres. Perquè m'heu encoratjat, perquè heu fet possible aquest projecte i perquè sense vosaltres no seria res. Aquest és només el punt de partida d'una cosa molt més gran i us ho dec tot a vosaltres. Ara només queda celebrar i estar ben atentes i atents perquè s'apropen novetats! Si vols mantenir-te al dia, segueix-me a les xarxes socials.

Encara no has escoltat Wonderland ?

#02 / MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

M'omple d'alegria haver completat aquest propòsit! Ens trobem en temps incerts i l'economia no és l'amiga de ningú i, per aquest motiu, us agraeixo encara més tot el suport que m'heu donat. Estic esperant amb candeletes que poguéssiu escoltar-ne el resultat final i us agradi. Això és l'inici d'un projecte increïble i és possible gràcies a tots i totes vosaltres! <3

Si encara no heu escoltat WONDERLAND, el primer single, a què esperes?

#01 / WONDERLAND, el primer single, JA DISPONIBLE!

Per fi! Ha esdevingut una llarga espera, però Wonderland, el primer single d'aquest disc ja ha vist la llum en les plataformes digitals. Aquesta és una cançó que vaig realitzar amb la meva amiga Clàudia a inicis d'aquest any i que ens feia molta il·lusió portar-la al món.

Wonderland narra una història d'amor no correspost que transcorre al llarg de tres cançons, els tres singles d'aquest disc.

Ja disponible a: Spotify Youtube

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies