❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Tourist Walk (La Rambla)

Llibre de fotografia documental crític amb la industria del turisme massiu irresponsable.L'autor agafa com espai de treball un lloc emblemàtic de Barcelona, La Rambla. Editat com a llibre d'autor, en primera edició limitada de 100 exemplars numerats, tindrà 110 pàgines i 102 fotografies en color.

0
seconds
90
Patron
3.130€
From 3.000€
Contribute to the project
View project in Castellano and Français

QUÈ ÉS TOURIST WALK (La Rambla)?
És un projecte de fotografia documental crític amb el turisme massiu irresponsable.
Els últims anys la Barcelona abanderada de la cultura i el disseny ha passat de rebre el turisme per treure-li un rendiment a estar completament al seu servei.
La industria del turisme irresponsable s'ha apropiat i ha deformat espais emblemàtics de la ciutat. Aquests espais girats d'esquena al ciutadà han venut la seva ànima per convertir-se en llocs que no contribueixen en rés a millorar el patrimoni cultural de la ciutat ni la vida quotidiana dels seus residents. Un dels espais més emblemàtics d'aquest fenomen és La Rambla.
Foragitats els seus veïns, visitants locals, comerços tradicionals, el comportament del turisme massiu fa que aquest carrer s'hagi convertit en un passeig exclusiu per turistes, colonitzat per botigues de souvenirs de baixa qualitat, geladeries, hamburgueseries, fast-foods, apartaments turistics, hotels, i cafeteries-franquicia, que amb lloguers pagats amb diner negre, han eliminat qualsevol motiu d'atracció pel resident i fa impossible el lloguer pel botiguer local.
Aquest llibre d'autor, documenta aquest fenomen mostrant de manera irònica i trista el detall de comportament del turisme massiu.

PERQUÈ AMB VERKAMI?

Perquè aquest llibre no s'atreveix a publicar-lo i distribuir-lo ningú.
Perquè amb verkami l'obra es fa com l'autor vol ,sense cap tipus d'imposició, garantint així la seva autenticitat .
Perquè es una manera produir i distribuir continguts a través del tracte directe i les xarxes socials.
En definitiva en aquest cas ens ajuda a vendre, fabricar i distribuir un llibre de fotografia d'autor de manera independent.

COM SERÀ EL LLIBRE?
Editat com a llibre d'autor, en primera edició limitada de 100 exemplars numerats.
Edició: The Private Space.
Tirada: 100 exemplars numerats.
Pàgines: 110 pàgines amb 102 fotografies en color.
Mida: 18X27 cm
Encuadernació: Tapa Blanda, rústega cosida, paper estucat de 170gr

Novetats i Fotografies del projecte:
http://www.marcjavierre.blogspot.com.es/p/the-tourist-walk.html

COM ÉS EL CARTELL?
Te una mida de 42X60 i es la foto de portada del llibre:
Aquí el teniu!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
5 backers

PDF del llibre Tourist Walk (La Rambla) + Reconeixement amb el nom al llibre.

15€
5 backers

Cartell promocional de Tourist Walk (La Rambla) de 42X60cm. Enviament per correu ordinari península i Balears.

25€
59 backers

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars + Reconeixement amb el nom al llibre. Enviament per correu ordinari Península i Balears.

35€
8 backers

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars + Dedicat per l'autor + Reconeixement amb el nom al llibre. Enviament per correu ordinari.

50€
9 backers

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars + Dedicat per l'autor + Reconeixement amb el nom al llibre + Cartell promocional de Tourist Walk (La Rambla) de 42X60 cm.
Enviament per correu ordinari.

100€
2 backers

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars dedicat per l'autor + Reconeixement amb el nom al llibre + Cartell promocional de Tourist Walk (La Rambla) de 42X60 cm + Copia d'autor en paper Hahnemühle de 18X24cm.
Enviament per correu ordinari.

200€
1 backer

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars dedicat per l'autor + Reconeixement amb el nom al llibre + Cartell promocional de Tourist Walk (La Rambla) de 42X60 cm + Copia d'autor en paper Hahnemühle de 24X30cm.
Enviament per correu ordinari.

400€
1 backer

El Llibre Tourist Walk (La Rambla), 110 pàgines amb 100 fotografies en color en una primera edició d'autor, limitada i numerada de 100 exemplars dedicat per l'autor + Reconeixement amb el nom al llibre + Cartell promocional de Tourist Walk (La Rambla) de 42X60 cm + Copia d'autor en paper Hahnemühle de 30X40cm.
Enviament per correu ordinari.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.