❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer EP d'Askama "Món Millor"

Després d'un periode de treball musical i llançament de quatre temes en format de single, Askama llança el seu primer EP.

Askama

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
57
Aportaciones
1.065€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Benvolgudes i belvolguts a la nostra campanya de micromecenatge Verkami! Ací trobaràs tota la informació per a que pugues sumar-te a fer realitat el nostre primer EP!

Moltíssimes gràcies per adelantat!

Qui som?

Askama va naixer l’estiu de l’any 2020, any colpejat per la pandèmia. Durant el temps de confinament, un grup de joves de La Safor somiaren amb fer un grup musical. Després d’uns mesos de costant evolució i de treball de producció van traure el seu primer single debut, “ Camí de Sotaia” enregistrat a TodoRecords i que va rebre una gran recepció per part de la gent que tirava de menys la música reivindicativa, directa i en valencià.

El 29 d’octubre de 2020 van llançar “Nihilisme”, el seu segon single acompanyat del seu primer videoclip dirigit per Marc Chinesta i Alex Moreno i gravat pels carrers de València. Aquest single tenia un estil diferent, pero seguia amb la mateixa linea de critica i reivindicativa.

El següent single, titulat “Ments intoxicades” va ser llançat el 8 de maig del 2021 junt al seu primer videoclip musical on es veien diferents integrants del grup tocar dalt d’un escenari amb llums de colors, fum i foc a càrrec de Produciones.mov.

Durant aquestos mesos, també estaven gravant primer la cançó i després el videoclip del seu quart single anomenat “asmorsar”. Les restriccions de la covid van endarrerir molt aquest procés pero també va servir per tindre temps de millorar i perfeccionar tot el que envoltava la cançó.

Després de traure aquests 4 singles. Els integrants del grup van voler donar un pas endavant. Van presentar el seu primer EP anomenat “Món millor”. Un EP on el treball i l’esforç ha donat fruit a unes cançons molt potents i reivindicatives, amb un so característic. De segur que molts de vosaltres esperaveu que un grup VALENCIÀ fera música en VALENCIÀ dirigida al tot el MÓN.

Les recompenses

Des del primer dia en que es va iniciar aquest projecte de banda hem sigut conscients de la sort que tenim de gaudir del recolzament per part de la nostra família, els nostres amics i totes les persones que ens segueixen i consumeixen el nostre art a diari. A dia de hui i amb el projecte més ambiciós fins ara, no us oblidem.

És per això que cada una de les aportacions rebudes anirà acompanyada d’una recompensa que hem preparat amb tot el detall i que vosaltres podreu escollir segons l’aportació que decidiu fer.

En què destinarem les vostres aportacions?

Totes les aportacions aniran destinades íntegrament al projecte del nostre primer EP, des de la primera escala fins a l’última i tenint en compte cada un dels factors que comporten poder tirar endavant un projecte d’aquestes dimensions. Dit això, dedicarem les vostres aportacions a:

• Producció dels temes
• Gravació del disc
• Edició i mescla
• Màster dels temes
• Equip de disseny gràfic
• Disseny i impressió del merchandising
• 21% IVA
• 5% destinat a la plataforma ‘Verkami’

Tot i això amb la campanya no aconseguirem assolir el cost total del que realment engloba tot aquest projecte, tant sols podrem cobrir una part que vos deixem a les vostres mans.

Calendari previst

Ja són diversos els mesos que portem treballant en la producció i a mitjans de juny entrarem a l'estudi!

Degut a la situació epidemiològica tant incerta que estem vivint, la data de sortida del disc encara està per confirmar. Tot i així, la nostra previsió és que vegui la llum a finals d'aquest any.

Tanmateix, les recompenses es lliuraran només finalitze el projecte de micromecenatge.

Xarxes

Twitter
Instagram
Facebook
Spotify

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Maytetxu

    Maytetxu

    más de 2 años

    Visca!!!!! Enhorabona 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  • Jorge

    Jorge

    más de 2 años

    Compas! Se puede elegir talla de la camiseta?

  • María José Escrivá

    María José Escrivá

    más de 2 años

    Endavant!!!!!!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies