❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EP BANDAU

Volem fer sonar la nostra música! En aquest EP trobareu un viatge d'emocions que us faran gaudir i sentir.

BANDAU

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
31
Aportaciones
1.450€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Hem arribat a l'objectiu! Següent objectiu: 150%

Moltes gràcies a tothom per ajudar-nos a fer possible el nostre primer EP, tenim moltes ganes d'ensenyar-vos el resultat!

Tot i així, la creació de música passa per moltes etapes. Per això marquem un nou objectiu per poder pagar la masterització de l'EP. Aquest nou objectiu és del 150%, és a dir, 1500€.

Però, què és la masterització? La masterització és el procés final en la creació d'una cançó. Serveix per treure el màxim de suc al seu so i garantir que la reproducció serà òptima en qualsevol mitjà o plataforma. En definitiva, és un procés molt important.

Així que, si tens ganes d'ajudar-nos a fer música, encara pots fer-te mecenx de Bandau. Nosaltres t'ho agrairem moltíssim. Recorda que la campanya segueix activa fins el 8 de març!

SOBRE EL PROJECTE I LA CAMPANYA

Bandau és un grup de música de cançó protesta en català, format per 6 joves del Penedès. El grup va sorgir a voltants del febrer del 2020 per tal d’homenatjar la cançó protesta i els 16 jutges, però de seguida vam haver d’aturar per la pandèmia. Tan aviat com la situació ho va permetre, vam reprendre els assajos interromputs per confinaments municipals i restriccions de trobades. Tot i això, hem seguit treballant per tal d’oferir tan aviat com hem pogut, les seves versions de cançons de Serrat, Maria del Mar Bonet o Lluís Llach. Recuperant l’esperit de la Nova Cançó, amb el nostre lema "Cremant les promeses de governs ingovernables" volem fer-nos un lloc en el panorama musical català amb temes propis moderns i atrevits. Defensem la llengua, la cultura i la música catalana.

Sobre les recompenses

- PACK SOLIDARI (10€): Aquest pack és per totxs aquellxs mecenxs amb el bon sentiment d'aportar a Bandau sense esperar res més enllà que gaudir de les noves cançons i els concerts.

- PACK EP (15€): El Pack EP és per lxs mecenxs que volen rebre un correu d'agraïment per la seva generositat juntament amb l'EP digital.

- PACK SAMARRETA (20€): El Pack Samarreta inclou el disseny de la samarreta Bandau, juntament amb l'EP en format digital.

- PACK TOTE BAG (20€): El Pack Tote Bag inclou la tote bag amb el disseny del nou EP, juntament amb l'EP en format digital.

- PACK FINALS D'AGOST (30€): El Pack Finals d'Agost inclou la samarreta del disseny d'una de les cançons que treurem en aquest EP i l'EP digital.

- PACK CINEMA + SAMARRETA (40€): El Pack Cinema inclou una entrada per veure els dos videoclips que traurem per acompanyar dos dels temes de l'EP, avançat a tothom i a la gran pantalla a Vilafranca del Penedès. Si no fos possible assistir-hi, es facilitaria un link per poder veure'ls online en exclusiva. També rebràs la samarreta de Finals d'Agost.

- PACK DESSUADORA (50€): El Pack Dessuadora inclou la dessuadora amb el disseny del nou EP, juntament amb l'EP en format digital.

- PACK TOTE BAG + SAMARRETA (50€): En el Pack Tote Bag + Samarreta podràs trobar la bossa amb el disseny del nou EP i la samarreta de Finals d'agost. També rebràs l'EP en format digital.

- PACK DESSUADORA + TOTE BAG (70€): Amb el Pack Dessuadora + Tote Bag podràs aconseguir la nova dessuadora de Bandau i la tote bag. També inclou l'EP en format digital.

- PACK MARXANDATGE (100€): El Pack Marxandatge és per totes aquelles persones que volen tenir TOT el marxandatge de Bandau (samarreta Bandau, samarreta Finals d'Aost, tote bag i dessuadora). També rebràs l'EP en format digital.

- PACK CONCERT (150€): El Pack Concert consisteix en venir al concert que trieu vosaltres i estar amb nosaltres des de les proves de so fins al final del concert. També rebràs la samarreta i la dessuadora del nou marxandatge.

- PACK FAN (350€): El Pack Fan inclou un concert a casa teva, al menjador, a la cuina, al lavabo, on lxs mecenxs vulguin. També rebràs tot el marxandatge de Bandau i l'EP en format digital.

- PACK "QUE VENIM" (1.000€): Amb el Pack "Que venim", lxs mecenxs podreu fer possible que Bandau actuï a l'esdeveniment que vulguis.

Tots els packs inclouen les despeses d'enviament a la Península, si són necessàries.

Qui som

MARC MARTÍ: vocalista

LAURA PARRA: violinista

PAU CUSCÓ: baixista

JOAN MORENO: guitarrista

MARÇAL REGIDOR: guitarrista

BIEL ESTEVE: bateria

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes, és a dir, vosaltres, les farem servir per tirar endavant aquest EP que fa tants mesos que hi estem treballant. Aquest EP consistirà en 5 cançons d'estil mestissatge i protesta. Serà gravat a l'Estable Records durant els mesos de febrer i març de 2022.

Tant la producció com la masterització, el rodatge dels videoclips, els grafismes i el nou marxandatge ens ajudaran a fer realitat aquest projecte, donant així el suport que ens agradaria aportar a la cultura, la llengua i la música en directe.

Calendari previst

DESEMBRE 2021-FEBRER 2022: pre-producció de l'EP

MARÇ 2022: producció de l'EP

ABRIL 2022: post-producció de l'EP

ABRIL-MAIG 2022: rodatge dels videoclips

JUNY 2022: estrena de l'EP

ESTIU 2022: nova gira

TARDOR 2022: recompenses (alguna recompensa serà a l'estiu)

+ Info

INSTAGRAM
YOUTUBE
TWITTER

CONTACTE: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • David Romero

    David Romero

    2 años

    La gent de SmashBrosVila i els seus amics em cauen bé.

#03 / Final de la campanya, quin èxit!

Estimadxs mecenes,

Ahir van finalitzar els 40 dies de campanya i no podriem estar més feliços, gràcies a totxs vosaltres hem aconseguit arribar al 145%!

Aquest mateix dilluns vam començar a gravar l'EP a l'estudi, així que esperem poder-vos-el ensenyar d'aquí molt poc. Estigueu atentxs a les xarxes socials per enterar-vos de tot!

En breus us enviarem els formularis on ens podreu indicar la informació que necessitem per fer-vos arribar les recompenses.

Moltíssimes gràcies per confiar i ajudar-nos en aquest projecte,

Bandau

#02 / Hem arribat al 100%!

Estem encantats d'anunciar que hem arribat al 100%!

Moltes gràcies a tothom per ajudar-nos a gravar el nostre primer EP a través d'aquesta campanya de Verkami, tenim moltíssimes ganes d'ensenyar-vos el resultat!

Però això no acaba aquí. El nostre proper objectiu són 1500€. Amb aquests 500€ extres, podrem pagar la masterització del nostre EP. La masterització serveix per treure el màxim de suc al so de les cançons i fer-les apropiades per qualsevol mitjà o plataforma. En definitiva, és un procés molt important. Per això us demanem un cop més la vostra ajuda compartint aquesta campanya a la gent del vostre entorn.

Gràcies de nou per fer possible aquest projecte,

Bandau

#01 / Hem arribat al 50%!

Estem molt agraïdxs a tothom per haver participat o haver fet difusió de la campanya. Gràcies a totxs vosaltres hem aconseguit arribar a més del 50%!

Tot i així, encara necessitem de vosaltres per arribar a l'objectiu final. Podeu ajudar-nos seguint promocionant la campanya.

I si voleu fer de mecenes i encara no heu adquirit cap recompensa, no ho deixeu per l'últim moment! :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies