❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CD de la música de l'espectacle LA MOTXILLA DE L'ADA

LA MOTXILLA DE L'ADA té una música vibrant, divertida i emotiva, ajuda'ns a fer possible el CD d'un espectacle que et tocarà l'ànima!

0
segundos
221
Aportaciones
5.942€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

GÈNESI

La companyia TEATRE AL DETALL hem creat un espectacle pensat per a tots els públics i amb una temàtica molt necessària: el canvi de gènere d'un infant, on la música de LA TRESCA I LA VERDESCA -amb lletres de Jordi Palet- hi té un gran protagonisme. Son cançons pop-rock amb melodies enganxoses i una música emotiva que acompanya el ritme trepidant d'aquesta història. Gravarem i editarem un CD amb la música d'aquest espectacle perquè volem que tothom se la pugui endur a casa i recordar l'Ada i la seva particular motxilla.

Il·lusitració d
Il·lusitració d'Adolfo Serra i disseny de Sergi Cugat

LES RECOMPENSES I COM RECOLLIR-LES

La recompensa bàsica serà el CD en format digifile amb el llibret que comptarà amb les precioses il·lustracions de l'Adolfo Serra, signat i dedicat per La Tresca i la Verdesca i Teatre al detall i on hi apareixeran impresos els vostres noms de mecenes. Aquesta recompensa bàsica també inclourà l'avançament d'una cançó i una xapa de l'espectacle:

Podreu acompanyar aquest CD amb:

  • CDs "Nenes Valentes": CD's de la resta d'espectacles de la trilogia: "L'Endrapasomnis" i "La nena dels pardals".

  • Entrades SAT!: entrades per veure l'espectacle al SAT! de Barcelona durant la temporada d'octubre de 2021 (2, 3, 9, 10, 12, 16 i 17 d'octubre de 2021).

  • Samarretes de La motxilla de l'Ada o d' Els Tietes (els tietes de l'Ada, l'alter ego de La Tresca i la Verdesca).

  • Reproducció de la il·lustració de l' Adolfo Serra, tamany 20x30.

  • El Pintaungles de l'Ada: Pintaungles especial de color aigua marina amb el que l'Ada es pinta les ungles.

  • Xerrades on line, pensades per escoles que vinguin a veure funcions escolars, en les que us parlarem del procés creatiu de l'espectacle i tot el que hem descobert del gènere i el canvi de gènere.

Les recompenses estan pensades per a ser recollides al SAT! de Barcelona on farem temporada a l'Octubre de 2021:

Diss 2 (17:30h) i Dg 3 d'Octubre (12:00h i 17:30h)

Diss 9 (17:30h) i Dg 10 d'Octubre (12:00h i 17:30h)

Dimarts 12 d'Octubre

Diss 16 (17:30h) i Dg 17 d'Octubre (12:00h i 17:30h)

QUI SOM?

TEATRE AL DETALL som en Xavi Idàñez i la Txell Botey, els dos integrants d'una companyia de teatre creadora d'espectacles imaginatius i poètics plens de "sentit de l'humor i sentit de l'amor".
LA TRESCA I LA VERDESCA sóm en Jordi López, en Toni López i en Claudi Llobet, les tres potes d'un grup de música amb personalitat pròpia i de gran qualitat per a tota la família.

Teatre al detall i La Tresca a LA MOTXILLA DE L
Teatre al detall i La Tresca a LA MOTXILLA DE L'ADA. Foto: Quim Boteyy

QUÈ ÉS L'ESPECTACLE “LA MOTXILLA DE L’ADA”?

És el 3er espectacle que fusiona el teatre d'uns amb la música dels altres! (El 1er va ser L’ENDRAPASOMNIS, al 2014 i el 2on LA NENA DELS PARDALS, al 2017) i tanca una trilogia dedicada a “nenes valentes”. LA MOTXILLA DE L’ADA és una producció de Teatre al detall escrita per Jordi Palet, dirigida per Joan Mª Segura i video-creacions amb il·lustracions de l’Adolfo Serra. La música i les cançons de l'espectacle estan composades i interpretades en directe per La Tresca i la Verdesca. LA MOTXILLA DE L'ADA s’ha estrenat a la Mostra d’Igualada el 30 de Maig de 2021 i estem molt contents de l’acollida que ha tingut per part de crítica i públic. Aquest juliol es podrà veure al SAT! de Barcelona dins del GREC Festival (n’és una coproducció) i després de l'estiu farà temporada al SAT! de Barcelona a l’Octubre de 2021 (on ja tindrem els CDs i les recompenses) i iniciarà una Gira per tot Catalunya.

foto de l
foto de l'espectacle: Quim Botey

QUÈ SERÀ EL CD DE "LA MOTXILLA DE L’ADA"?

Serà el disc de la Banda Sonora d'aquest espectacle amb la música i cançons i un llibret amb il·lustracions i fotografies de l'obra i les lletres de totes les cançons.

Moment de l
Moment de l'obra de teatre amb la música en directe

SINOPSI DE L'ESPECTACLE

L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

L
L'espectacle: "L'Adam i la Carla es pinten les ungles"

Autor: Jordi Palet / Direcció: Joan Maria Segura / Actors: Xavi Idàñez, Txell Botey / Veu en Off Ada: Irina Idàñez Botey / Música: La Tresca i la Verdesca ( Jordi López, Toni López, Claudi Llobet) / Il·lustracions: Adolfo Serra / Animació de les il·lustracions: Xavi Chamarro / Escenografia i Atrezzo: Victor Peralta / Il∙luminació: Yuri Plana / Producció: Teatre al detall.

foto de l
foto de l'espectacle: Quim Botey

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els 5000€ seran per pagar part de les despeses de producció i el cost de l'estudi de gravació on farem l'enregistrament, mescles i masterització. També inclou el cost del disseny gràfic, l'edició, impressió i enviament dels CDs i caràtules i la resta de despeses derivades del Verkami de les recompenses que oferim.

foto de l
foto de l'espectacle: Quim Botey

CALENDARI

Estem en ple procés de producció del CD, hem iniciat l'etapa d’enregistrament a l’estudi de la mà d'en Xavier Batllés a inicis de juny de 2021.

L’etapa final de Mescles i Masterització del disc, està previst fer-la a finals de juliol.

La impressió i Edició dels CDs de LA MOTXILLA DE L'ADA la tindrem enllestida la darrera setmana de Setembre.

Durant la temporada de tardor al SAT! de Barcelona (del 2 al 17 d'octubre) farem les entregues. Si algú o li va bé de venir al SAT o a qualsevol de les funcions que farem arreu de Catalunya, us enviarem els CDs.

Foto: Quim Botey
Foto: Quim Botey

+ INFO

Salutacions a l
Salutacions a l'estrena de La Mostra d'Igualada 2021

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

29 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rita Ballesteros

    Rita Ballesteros

    más de 2 años

    Feu una feina fantàstica! Felicitats!

  • Dolors Escamilla Llamas

    Dolors Escamilla Llamas

    más de 2 años

    moltíssimes aventures satisfactories més

  • yelenin, de moment ja hem rebut tot l'escalf dels mecenes! I les funcions del Grec van anar molt bé!

  • yelenin

    yelenin

    más de 2 años

    Molta sort!!! segur que serà un èxit... com sempre!

  • uribabaverkami moooooooooltes gràcies per venir i per les teves paraules!!!!

  • urybabaverkami

    urybabaverkami

    casi 3 años

    Fantàstic espectacle! Necessari i adient per a tothom! Imprescindible veure'l! Felicitats :)

  • Manel, Gràcies per venir a veure l'espectacle! El CD serà una manera fantàstica per tornar a gaudir de l'esperit de l'obra!

  • Núria! Moltes gràcies!

  • Família Salvador Romero

    Manel

    casi 3 años

    Moltes gràcies pel fantàstic nou espectacle que heu fet. La manera com tracteu el tema es molt educativa i sorprenent tan per joves com per grans.

  • Núria

    Núria

    casi 3 años

    Sort

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies