❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Una nova web pel turisme en català

Ens cal una nova web. Podreu saber quins guies locals autoritzats en català hi ha als 5 continents i contactar-los directament més fàcilment

Categoría

Creado en

Roma, Italia
0
segundos
56
Aportaciones
2.000€
De 1.450€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Augmentem l'objectiu per tal de fer arribar la nostra web i el turisme en català al màxim de gent possible!

Moltes gràcies a tots els mecenes i a tots aquells que heu col·laborat. Hem aconseguit el nostre primer objectiu en tan sols tres dies!

Ara ens agradaria fer arribar la web a molta gent, fer que la web voli, que tothom la conegui! i per tal de fer-ho cal presentar-nos a fires i fer-ne difusió.

Per aquest motiu us presentem un nou repte!:

Arribar a 2.900 euros per tal de pagar un estand a la Fira del Turisme de Barcelona.

Ens ajudeu a aconseguir-ho?

Si aconseguim el segon objectiu, a part de les recompenses, tots els mecenes que hagin participat en el crowdfunding, antics i nous mecenes, participaran en un sorteig de les següents visites guiades gratuïtes:

A ITALIA:

. Visita a les termes de Caracal·la, les segones termes més grans de Roma, per una família o dues persones de la mà de Romaquí.

. Visita a San Gimignano per una femi-la o dues persones de la mà de la Sílvia Marquès de Siena en català.

. Visita a la Cartoixa de Pavia per una família o dues persones de la mà d'en Simone Bertelgni, guia oficial d'aquesta ciutat.

. Visita a la ciutat d'Assís per una família o dues persones de la mà de la Meritxell Casanovas, guia oficial d'aquesta ciutat.

. Visita pel centre de Florència per una família o dues persones de la mà de Florenciacat

A CRACOVIA:

. Visita al Museu Fàbrica de Schindler per una família o dues persones de la mà de Krakopediatours

El projecte aconseguit consisteix en una nova web que permeti contactar i trobar els guies catalanoparlants dels cinc continents amb més facilitat , ja que la que tenim ara és vella, té nou anys. L'actual web la vàrem fer nosaltres mateixos, que no som ni dissenyadors ni informàtics, la nostra professió és el guiatge, i ens en cal una feta per professionals del web, adaptada a les noves tecnologies, que estigui ben posicionada a la xarxa.

La nova web tindrà un disseny modern, farà que sigui més fàcil i clara la cerca d'un determinat guia com també contactar amb ell.

Serà una web més fàcil de trobar a la xarxa, quelcom fonamental per normalitzar el guiatge en català. Els guies catalanoparlants estem eclipsats pels grans Tours operadors internacionals, els quals apareixen en les primeres posicions. Molts turistes desconeixen aquest servei i no el demanen senzillament perquè no el veuen.

L'any vinent farem deu anys i els volem celebrar oferint als turistes catalanoparlants un nou web, més eficaç. Comptem amb vosaltres per fer-ho possible!

És molt possible que mentre estiguis a punt de capbussar-te dins les aigües coral·lines d'una remota illa, un "Jordi vine cap aquí!" et sorprengui. Al lloc més impensable del món hi trobaràs sempre un català amb una màquina fotogràfica penjada del coll. Els Catalans viatgem molt, ens agrada conèixer altres cultures, la diversitat ens fascina, però el món del turisme molt sovint no la contempla, no respecta les minories ni les anomenades llengües minoritàries. Trobar guies catalans autoritzats fora del nostre país costa molt.

L' Associació de Guies Catalans del Món és una entitat sense ànim de lucre que ajuda els turistes catalanoparlants a trobar i a gaudir d'un servei guiat en català també quan viatgen fora del nostre país. L'entitat impulsa un turisme de qualitat i professional a l'exterior en català. Treballa perquè cada cop més guies usin la llengua catalana en el guiatge, dóna a conèixer aquests serveis a través del seu web, incentiva la creació d'aquests i els promou amb la finalitat de normalitzar la llengua catalana en el sector turístic.

L' Associació va néixer el 2012. Forma part del Cens d'Entitats pel Foment de la Llengua Catalana de la Generalitat de Catalunya.

El 23 d’octubre del 2018 va ser guardonada amb el premi de Menció Especial per Generalitat de Catalunya durant la VII edició dels Premis Pompeu Fabra, premis que s’atorguen a les activitats que treballen a favor de la llengua catalana.

És pionera en la creació d’una xarxa de serveis guiats en català arreu del món, l’autora de la primera web on poder trobar i contractar serveis guiats en català a l’estranger amb guies locals autoritzats i professionals.

És una eina fonamental tant pels turistes que s'organitzen el viatge pel seu compte com per les agències de viatge catalanes. Cada cop més agències de viatge contacten els guies de la nostra Associació.

Et recompensarem amb el que sabem fer: visites guiades.

Tots ens morim de ganes de viatjar i sembla que ho podrem fer ja de manera regular a partir del 2022 i que aquest estiu ja podrem començar a escalfar motors i viatjar amb un prèvi pcr o amb un certificat de vacunació. Els guies de la nostra associació t'esperem amb els braços oberts!

Abans que res t'oferim el nostre carnet de soci perquè quan viatgis puguis obtenir descomptes en les visites guiades en català en trenta-cinc destinacions d'arreu del món. Els descomptes són del 10%.

Podràs veure les destinacions a la nostra web, allà hi trobaràs guies d'arreu del món, des de Nova Zelanda a Ciutat del Cap o Nova York, passant per les principals ciutats europees.

Col·laborant amb el crowdfunding viatjar et sortirà encara més a compte perquè la teva aportació costarà menys que el que costa actualment el carnet (associar-se costa 20 euros x dos anys) Però no tot s'acaba aquí!, a part del carnet podràs gaudir també de visites guiades gratuïtes i obtindràs també souvenirs. Dóna una ullada a les nostres recompenses!:

Aquí trobaràs els detalls de cada recompensa:

Donació altruista. El teu nom en la nostra web

Gràcies, gràcies, gràcies!

T'estarem eternament agraïts i posarem el teu nom a la nostra web per demostrar-ho.

Si ets dels primers onze mecenes, però, rebràs un souvenir comprat al soc del Marroc! Trobaràs la informació més avall. Volem premiar la velocitat i sigui quin sigui l'import del mecenatge els onze primers mecenes obtindran un premi.

El teu nom a la nostra web, carnet de soci per 3 anys per a dues persones i 25 % de descompte en les visites guiades privades en català de Berlín

. Amb aquesta aportació et recompensem amb el nostre carnet de soci a un preu més avantatjós que et donarà la possibilitat d'obtenir un descompte en els guiatges en català a qualssevol de les nostres 35 destinacions. T'estaviaràs cinc euros. Un carnet per 3 anys et costarà 25 euros en comptes de 30 euros.

En el carnet hi podràs posar el nom d'una persona més. Si no pots viatjar tu, tranquil!, que ho podrà fer un teu familiar o un teu amic amb el mateix carnet. És allò de... dos al preu d'un!, és a dir, en el carnet hi podràs escriure dos noms.

. Del 2021 fins al Dsembre del 2022 obtindràs a més un descompte especial del 25% en les visites guiades particulars en català a Berlín de la mà de Cultourberlin. Si encara no has estat a Berlín, aquest és un bon moment!

El teu nom a la nostra web, 25 % de descompte en les visites guiades privades en català de Berlín, carnet de soci per 6 anys per a dues persones, visita guiada gratuïta a Holanda a la ciutat d'Alkmaar per una persona, una visites guiada gratuïta virtual a la Florència del Mèdicis

. Posarem el teu nom a la nostra web.

. Amb aquesta aportació el carnet de soci serà vàlid per sis anys, a començar de la fi del crowdfunding, per tant t'estalviaràs deu euros!.

Com que és molt possible que el preu del carnet augmenti durant aquests sis anys tu tindràs el preu bloquejat i això et farà estalviar ulteriorment.

Hi podras posar el nom duna persona més. Si no pots viatjar tu, tranquil!, que ho podrà fer un teu familiar o amic amb el mateix carnet.

. Obtindràs un val de descompte del 25% en les visites guiades en català privades a Berlín durant els anys 2021-2022.

. Podràs gaudir d'una visita guiada gratuïta per una persona pel centre d'Alkmaar, Holanda,, de la mà de Descobreix Holanda en Català fins el Desembre del 2023. Alkmaar és famosa entre altres coses pel seu tradicional mercat de formatges i és una destinació important per conèixer la cultura dels Països baixos. El servei guiat en català a Holanda enguany ha fet 10 anys i qui millor que ells per explicar-te la ciutat!

I mentre programeu els vostres viatges us començarem a fer viatjar ja des del sofà de casa amb una visita guiada virtual exclusiva gratuïta:

. Podràs gaudir d'una visita guiada-lliçó en línia de la mà de Florenciacat dedicada als Mèdics de dues hores de durada aproximadament. Visita molt interessant aconsellada per Vicenç Villatoro.

El teu nom a la nostra web, 25% de descompte en les visites guiades privades en català de Berlín, carnet de soci per 6 anys nom de dues persones més, visita guiada en català privada gratuïta al Coliseu de Roma per tota la família, visita guiada privada en català gratuïta pel centre de Siena per tota la família , un lot de cinc fotografies de Nova York, una motxilla, una lliçó en línia de cuina italiana, dues entrades d'adult pel zoo de Berlín

. Aquesta recompensa és la monda! No només et farem soci per sis anys i podràs obtenir descomptes en les visites guiades en català de 35 destinacions durant tot aquest període de temps sinó que podràs cedir el carnet no a una sinó a dues persones més de la teva família.

Com que és molt possible que el preu del carnet augmenti durant aquests sis anys, tu tindràs el preu bloquejat no per una, ni per a dues, sinó per tres persones i això et farà estalviar ulteriorment.

. Posarem el teu nom a la nostra web.

. Obtindràs un descompte del 25% en les visites guiades particulars en català a Berlín de la mà de cultourberlin fins a l'any 2022.

.Obtindràs dues entrades d'adult pel zoo de Berlín, un dels zoos amb més espècies animals del món (només sis entrades disponibles).

Atenció! Ja tenim els tres primers mecenes de cent euros i aquesta recompensa ja no està disponible.

És una recompensa ideal per a qui tingui previst viatjar a Itàlia aquests 3 anys vinents ja que:

. Gaudiràs d' una visita guiada gratuïta en català privada per tota la familia de la mà de Romaquí al Coliseu de Roma, l'amfiteatre més gran de l'Impèri Romà (les entrades les reservarà Romaquí, però el cost d'aquestes anirà al càrrec de qui gaudeixi d'aquest servei). Això us permetrà evitar també les cues per entrar al Coliseu. L'oferta és vàlida fins el Desembre del 2023.

Fa catorze anys que Aquesta entitat explica Roma en català i el mateix Carod Rovira aconsella els guiatges de Romaquí en el seu llibre "La Passió Italiana " per tant també en aquest cas estareu en molt bones mans.

. Podràs gaudir d'una visita guiada privada gratuïta en català pel centre de Siena per tota la família de la mà de Siena en Català. L'oferta és vàlida fins al 2023.

La Sílvia Marquès és una guia experimentada, fa molts anys que és una guia autoritzada de Siena i no cal dir que és una excel·lent oportunitat si programeu un viatge per Itàlia.

. Aquest crowdfunding s'acaba d'aqui a quaranta dies, per això volem premiar també la velocitat i el primer mecenes que faci una aportació de cent euros obtindrà una bonica motxilla amb el logo de Descobreix Holanda en Català on podrà posar tot el que et calgui durant les seves visites guiades.

Atenció! Ja tenim el primer mecenes de cent euros i aquesta recompensa ja no està disponible

. Gaudiràs d'una lliçó exclusiva i gratuïta de cuina italiana en línia de la mà de Florenciacat de Florència

. T'enviarem un lot cinc espectaculars fotografies de Nova York fetes per Cap a Nova York. Dona ullada al seu Instagram i veuràs que totes les fotografies que fa en Marc de Cap a NOva York són espectaculars! (Pd: Aquí hi ha trampa! són per fer-vos venir el cuquet d'anar a Nova York i visitar-lo amb Cap a Nova York.)

El crowdfunding tindrà una durada de quaranta dies. Si en aquests dies no aconseguim tots els diners aquests tornaran als mecenes i s'anul·laran totes les recompenses perquè els crowdfundings de Verkami segueixen el model de "tot o res".

Per aquest motiu és molt important que feu les aportacions com més aviat millor! Volem premiar la rapidesa recompensant a les 11 primeres persones que col·laboraran, sigui amb l'import que sigui, amb un souvenir arribat directament del soc de Marràqueix amb Viatges Marràqueix un Tour operador local fundat per una catalana, la Núria, i un marroquí, l'Ahmed, el seu marit:

.Un necesser decorat amb la mà de Fàtima pels 6 primers mecenes.

.Un punt de llibre decorat amb un camell pels 5 següents mecenes.

. Tots els diners del crowdfunding aniran destinats a finançar la web i una petita part anirà destinada a l'enviament de les recompenses. Podreu gaudir de les recompenses ja pocs dies després del final del crowdfunding.

. Us enviarem a casa els souvenirs immediatament després.

. Florenciacat us contactarà per les visites en línia per tal de fixar una data.

.Pel que fa a les visites guiades gratuïtes a peu i als descomptes en els serveis guiats en podreu gaudir quan viatgeu! Teniu 2, 3 o 6 anys de temps per fer-ho segons el tipus de recompensa a la qual hàgiu adherit.

Au vinga!, que ja va essent hora de viatjar! Ara podeu consultar la vella web i d'aquí a tres mesos ja ho podreu consultar en la superfantàstica nova web de la qual sereu mecenes!

Un guia catalanoparlant us espera en cada angle del món per guiar-vos i donar-vos personalment les gràcies!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Esther Huguet Clariana

    Esther Huguet Clariana

    más de 2 años

    Sempre al vostre costat!

  • Associació de Guies Catalans del Món

    Associació de Guies Catalans del Món
    Autor/a

    más de 2 años

    Moltes gràcies, Montserrat pel teu suport i per formar part d'aquest projecte! Benvinguda a l'Associació!

  • mrero

    mrero

    más de 2 años

    Molta sort amb tots els projectes. Us ho mereixeu.

  • Moltes gràcies Núria per fer-te mecenes!! Nosaltres també us necessitem! Benvinguda!

  • Núria

    Núria

    casi 3 años

    Us necesitem a tot arreu !

  • Moltes gràcies Magda pel teu mecenatge! Ara podràs seguir viatjant amb nosaltres però com a socia i mecenes, molt millor! Estem molt contents de tenir-te a bord!

  • Magda Vila

    Magda Vila

    casi 3 años

    Un plaer com.laborar amb aquest equip de guies excepcionals

  • Moltissimes gràcies Alba! Amb persones generoses com vosaltres segur que ho aconseguim! Benvinguts a bord!

  • alba.albuixech

    alba.albuixech

    casi 3 años

    Esperem que aconseguiu el suport !! Ganes de tornar a viatjar amb els vostres guies!!

  • Moltíssimes gràcies, Francesc! Sense persones com tu no ho aconseguiríem! Benvingut a l'Associació!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies