❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Correllengua Gandia 2012

El proper 5 d'octubre la flama de la llengua arribarà a Gandia. A la nostra comarca la celebració del Correllengua es remunta a l'any 1995, a l'ermita de Santa Anna. Han estat 17 anys de celebració ininterrompuda que l'ha consolidat ja com una tradició a la tardor saforenca. Cada any ens apleguem pe

Categoría

Creado en

0
segundos
118
Aportaciones
2.890€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El proper 5 d'octubre la flama de la llengua arribarà a Gandia. A la nostra comarca la celebració del Correllengua es remunta a l'any 1995, a l'ermita de Santa Anna. Han estat 17 anys de celebració ininterrompuda que l'ha consolidat ja com una tradició a la tardor saforenca. Cada any ens apleguem per celebrar que la llengua és el nucli del nostre ideari col·lectiu amb una bona mostra de la nostra cultura popular: balls, danses, moixerangues, dimonis i música.

Els ciutadans de la Safor-Valldigna han demostrat en moltes ocasions la seua decisió en la defensa de la llengua, cultura i la identitat col·lectiva del nostre poble. Per això estem segurs que una vegada més i amb l'aportació de tothom, ens retrobarem al carrer.

QUI SOM?

El Correllengua a Gandia és organitzat per la La Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna, la qual aplega un conjunt de col·lectius socials, culturals i esportius que tenen en comú la defensa de la cultura i la llengua pròpia.

QUÈ DEMANEM?

Tot i haver comptat darrerament amb aportacions de les administracions públiques, el Correllengua sempre ha pogut dur-se a terme amb la participació econòmica i el treball dels socis i col·laboradors. Davant la negativa de les administracions públiques a col·laborar econòmicament en l'organització del Correllengua per motius estrictament polítics, aquest any necessitem una major aportació de tots i totes per fer-lo possible. Necessitem 2500 euros pel lloguer de taules, cadires, equips de so, il·luminació, actuacions musicals, pólvora i assegurança per als nostres dimonis.

QUAN I ON SE CELEBRA EL CORRELLENGUA

Divendres 5 d'octubre a partir de les 18h a la Plaça del Rei En Jaume I de Gandia.

  • 18h Jocs populars i tallers per als més menuts a la Plaça del Rei En Jaume I.

  • 20h Cercavila de cultura popular que acompanyarà la flama de la llengua pels carrers del centre de Gandia.

Actuaran: Grup de Danses Roda i Volta, Muixeranga de la Safor, Muixeranga de Pego, Colla de Dimonis Fem Fredat de Simat de la Valldigna, Colla El Rebrot.

Seguidament es llegirà el manifest del Correllengua 2012.

  • 21:30h Sopar popular de pa-i-porta i en acabat,

  • 22.30h Concert: Toni de l'Hostal, Obrint Pas (en acústic) i Alterkat

MÉS INFORMACIÓ

Blog: http://fundaciocasal.blogspot.com

Twitter: @casalsafor #oaraomai #correllenguaGandia12
http://www.facebook.com/casal.gandia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Josep Bataller

    Josep Bataller

    más de 9 años

    Encara estic a temps de recollir les recompenses? Mai vaig rebre cap correu.

  • Quico

    Quico

    más de 11 años

    Quin és l'itinerari de la cercavila? d'es d'on eixim?

  • Fundació Casal Jaume I Gandia

    Fundació Casal Jaume I Gandia
    Autor/a

    más de 11 años

    Les podreu arreplegar al Casal. En breu us informarem quan.

  • peep

    peep

    más de 11 años

    Aon podem arreplegar el llibre i laxapa??

  • Fundació Casal Jaume I Gandia

    Fundació Casal Jaume I Gandia
    Autor/a

    más de 11 años

    Podreu escollir entre diversos que us mostrarem al casal. En breu us informarem quan.

  • Vanessa

    Vanessa

    más de 11 años

    Quin llibre és?

  • Fundació Casal Jaume I Gandia

    Fundació Casal Jaume I Gandia
    Autor/a

    más de 11 años

    Sols hi ha un color, roja.

  • Ana

    Ana

    más de 11 años

    La samarreta en quins colors està?

  • Fundació Casal Jaume I Gandia

    Fundació Casal Jaume I Gandia
    Autor/a

    más de 11 años

    En un principi el que oferim és la possibilitat de fer l'aportació en mà i indicant el nom del mecenes en un sobre per posteriorment nosaltres mateix fer l'ingrès.

  • Martippcc

    Martippcc

    más de 11 años

    Es poden ingressar els diners de les aportacions per rebre xapes, samarreta i llibres d'una altra manera que no sigui a través de targeta de crèdit? Per exemple, ingressant en algun lloc la quantitat d'euros? Gràcies i endavant el Correllengua!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#07 / Recollida de recompenses

Tot i que encara podeu fer aportacions fins dijous, 4 d'octubre. Els i les mecenes que ho desitgeu podreu recollir les vostres recompenses el mateix dijous 4 d'octubre de17:00 hores a 20:00 hores, al primer pis de la Fundació Casal Jaume I.

El divendres 5 d'octubre, dia del Correllengua, també podreu recollir les vostres recompenses de 17:00 hores a 19:30 hores, al primer pis de la Fundació.

Aquelles persones que no puguen recollir les recompenses cap d'aquests dies, us enviarem un mail per tal de dir-vos quin dia de la setmana vinent podreu fer-ho.

#06 / Entrepans el dia del Correllengua!

Us informem que el dia del Correllengua aquells/es que ho desitgeu podreu tenir entrepà, gràcies als amics i amigues de l'assemblea d'Arran de la Safor. Ací teniu la informació:

Preu dels entrepans: 3€

Entrepans:

  • Llom, formatge i tomaca

  • Truita de creïlles amb mahonesa o allioli.

Cal fer reserva!!!!

Reserves i modificacions a: [email protected]

#02 / Obrint Pas actuaran al Correllengua 2012 de Gandia

Obrint Pas actuarà amb el seu format acústic el proper 5 d'octubre a la plaça Rei En Jaume com a cloenda del Correllengua 2012. Citant paraules del seu propi blog sobre aquesta nova proposta:

-1ElALOwE3Nw/UEkQhoUON3I/AAAAAAAAEog/0HxlYzjArlo/s320/Ac%C3%BAstic.jpg
-1ElALOwE3Nw/UEkQhoUON3I/AAAAAAAAEog/0HxlYzjArlo/s320/Ac%C3%BAstic.jpg

Obrint Pas presenta un concert acústic que ens convida a viatjar a la vessant més íntima de les seues cançons. Aquest format nasqué arrel del compromís del grup amb diferents iniciatives i projectes socials que els portaven a actuar en casals i ateneus del País Valencià. Allí, en el terreny on el grup s'ha criat, la falta d'espai els va portar a idear un format més reduït i proper que amb els anys ha anat creixent i enriquint-se amb nous instruments sense renunciar a la seua essència. Guitarres acústiques, caixó flamenc, llaüts, contrabaix, percussions i viola de roda s'uneixen en un experiència única per descobrir o redescobrir l'ànima de les cançons d'Obrint Pas.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies