❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els Set Inferns - Festival de Jazz Folk del Pirineu

Festival anual a Bellestar, un petit poble de l'Alt Urgell. Jazz, folk, gastronomia local i cerveses artesanes per gaudir entre muntanyes

Els Set Inferns

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
92
Aportaciones
2.238€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Festival

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar.

Durant el dia podreu gaudir dels diferents concerts, la petita fira musical i de cerveses artesanes de proximitat, així com de les interessants propostes gastronòmiques locals. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 31 de Juliol de 2021, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals.

Finançament

A Els Set Inferns creiem que la cultura ha de ser accessible, i és per això que el festival és totalment gratuït amb l’excepció dels tallers de formació.

El festival té algunes aportacions per part de l’Ajuntament del municipi, però la resta és totalment autogestionada i organitzada per un equip de voluntaris i voluntàries.

El finançament aconseguit a través del micromecenatge, doncs, es destinarà a sufragar part dels concerts, la totalitat dels tallers, el lloguer d'infraestructura i despeses de promoció i marxandatge.

Les vostres aportacions, doncs, són essencials no només per a la viabilitat del projecte, sinó per assegurar-ne l’autonomia garantint alhora un equilibri entre l’autogestió i el just reconeixement de la feina dels i les artistes.

Qui hi ha darrere la iniciativa

El projecte ha estat desenvolupat des de l’ Associació Els Set Inferns, formada per un equip voluntari de diferents localitats pirinenques. Però no ho haurien pogut fer sense la col·laboració de diferents persones que han donat un cop de mà amb el disseny gràfic i la maquetació dels canals de comunicació, així com els productors locals i els mateixos artistes. L’objectiu d’aquest treball col·lectiu ha estat el de crear un espai on artistes i públic puguin compartir experiències, música, cultura i gastronomia.

Programació

10.00h Taller Folk. Impartit per Marc del Pino, acordionista, compositor i professor d'acordió diatònic. El taller consistirà a treballar un tema arranjat especialment per a l'ocasió, a partir dels instruments dels participants. Cada participant haurà de portar el seu instrument.
- Durada aproximada del taller: 2h
- Nivell: Intermedi-Alt
- Aforament: 10 persones
- En el cas que reserveu una aportació per aquest Taller, envieu un mail a [email protected]

12.30h Concert vermut. A càrrec de Pablo Martín Trio, una proposta amb influència del Hard-bop, el Jazz Contemporani i la sonoritat més Pop amb composicions i arranjaments propis.

Pablo Martín Trio
Pablo Martín Trio

14.00h Dinar popular a càrrec de El Rastell

17.00h Taller Jazz. Impartit per Sergi Vergés, trombonista, arranjador i director de big band. El taller consistirà a treballar un tema arranjat especialment per a l'ocasió, a partir dels instruments dels participants. Cada participant haurà de portar el seu instrument.
- Durada aproximada del taller: 2h
- Nivell: Intermedi-Alt
- Aforament: 10 persones
- En el cas que reserveu una aportació per aquest Taller, envieu un mail a [email protected]

17.00h Taller de danses tradicionals. Impartit per Pep Lizandra, acordionista, mestre danser i gran promotor de la música tradicional al Pirineu. El taller consistirà a treballar les danses que posteriorment es tocaran al concert de nit, a càrrec del grup Flowk.
- Durada aproximada del taller: 2h
- No calen coneixements previs
- Aforament: 24 persones

19.30h Concert Folk. A càrrec de Sorguen, tres sonoritats confidents amb una proposta singular de música de creació pròpia, motivats per les melodies folk, unes bones estones d’experiment, espurnes d'improvisació, engrunes celtes i partícules jazz.

Sorguen
Sorguen

21.00h Sopar popular a càrrec de El Rastell

22.30h Concert Folk. A càrrec de Flowk, un trio que s’endinsa en el món de l’harmonia com un mar de possibilitats. Flueixen com l’aigua i la seva força té nom de Folk i cognoms desconeguts. Saben d’on venen però qui sap on aniran a parar…

Flowk
Flowk

Durant tot el dia. Hi haurà fira musical on luthiers del territori mostraran els seus instruments tradicionals, així com una petita mostra de cerveses artesanes de proximitat. Disposareu de servei de barra i zona d’acampada.

Sobre les recompenses

Totes les recompenses han estat preparades amb molta il·lusió per l’equip de Els Set Inferns i amb la col·laboració dels productors i productores locals.

  • Samarreta amb el disseny fet per a la ocasió d’Aleix Designer | + info

  • Bossa de mà amb el disseny fet per a la ocasió d’Aleix Designer

  • Places als diferents tallers que es realitzaran el dia del festival

  • Cervesa artesana ViP | Vicenç i Petit ViP és una petita cerveseria artesanal ubicada en l'antiga casa familiar a la plaça Major de Bellestar | + info

    • ViP - Set Inferns. Varietat geogràfica plena de riquesa com el lloc que representa. Cervesa torrada, doble malta
    • ViP - Fosca. Cervesa tipus Stout, on les maltes torrades li aporten aromes de regalèssies, cafè o xocolata. Poc carbonatada i equilibrada.
  • CD del grup de música ROT | Grup de joves pirinencs amb una proposta de folk de nova creació | + info

Calendari previst

El dia del festival, dissabte 31 de Juliol, s'entregaran les recompenses. Si algú no pogués assistir, donarem la opció d'entregar les recompenses materials (bosses, samarretes, cd's, cerveses) posteriorment en algun punt de recollida. En el cas que vulguis que te les enviem per correu a casa teva, afegeix l'opció "Cost d'enviament" a la teva aportació. Gràcies!

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Els Set Inferns

    Els Set Inferns
    Autor/a

    casi 3 años

    @terrabastall , no ens n'oblidarem, segur! ;)

  • Terrabastall

    Terrabastall

    casi 3 años

    No us oblideu d'apuntar-me al taller de dances!

#01 / 🧡 GRÀCIES! 🧡

🥳 Hem finalitzat la campanya de micromecenatge! Des de Els Set Inferns volem mostrar el nostre agraïment a totes aquelles persones que han fet possible que arribem a l’objectiu 🙏

😍 El primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu no seria possible sense vosaltres! 🔥

✨Us esperem el dia 31, amb molta il·lusió per poder-vos donar les vostres recompenses!

🧡🧡🧡GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES🧡🧡🧡

📣📣 Informació important! 📣📣

Els que vingueu el dia del festival, podreu passar a buscar les vostres recompenses a la paradeta de recepció, tickets i informació, ubicada a l'accés del poliesportiu.

Pels que no vingueu el dia del festival, ens posarem en contacte amb vosaltres les setmanes següents per fer-vos arribar les vostres recompenses!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies