❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El viatge de l'oreneta

En un món on els sons et transporten a altres dimensions, el Marc es troba amb el dilema de desviures pels demes o ser egoista i avançar.

Mariona

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
9
Aportaciones
315€
De 900€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Viatge de l'Oreneta, és un projecte de final de carrera sense ànim de lucre ni pressupost, propulsat només amb l'estima de tots aquells qui fan les coses per amor a l'art.

Mai he fet ciència-ficció, però és un gènere que sempre m'ha cridat l'atenció, molts dels meus referents cinematogràfics són d'aquest gènere, a més molts tracten els viatges temporals, sempre m'ha semblat un tema molt interessant i penso que a tots ens agradaria, si tinguéssim l'oportunitat, de provar-ho.

Arran d'això em vaig començar a plantejar com seria viure l'experiència a través d'un personatge inventat, a través d’una història. També vaig pensar que seria curiós enfocar-ho més cap als viatges a altres dimensions en comptes dels viatges en el temps, ja que em sembla que és més peculiar.

Volia tractar dos temes que per mi són molt importants, ja que els he tingut molt presents en la meva vida, un és l'egoisme i l'altre per la seva contra és desviure't pel demès, penso que és interessant aquest dilema pel qual ha de passar el protagonista.

Haurà de prendre la decisió de pensar en si mateix i deixar enrere aquells qui sempre a cuidat, o bé anteposar els seus desigs i seguir cuidant aquells qui estima.

En Marc sense saber-ho viu en un món on els sons et transporten a altres dimensions, un dia viatjarà sense voler i es trobarà amb el seu pare, qui va morir fa 5 anys.

En Marc buscarà la forma de controlar el que li passa, coneixerà una noia misteriosa qui li farà veure que la causant dels viatges és una vella campana de vent que va construir el seu pare amb una oreneta de fusta a la punta. Descobrirà que la seva família actual li ha estat amagant tot això, cosa que crearà més curiositat al Marc i haurà de prendre una decisió molt important.

Com el títol ens explica, en Marc és una oreneta perduda cosa extranya, ja que aquestes aus solen saber sempre el viatge que han de recórrer i amb qui, cosa que el nostre personatge no ha pogut fer.

Per a nosaltres les recompenses són la manera d'agrair a tota aquella gent que està ajudant, i que li dóna una oportunitat a aquest projecte.

Volíem que les recompenses fossin el més pròximes al projecte possible per això els dissenys i els materials dels productes són naturals, fets a mà o relacionats amb la famosa oreneta.

Oferim 6 opcions diferents de recompensa des de la manera més econòmica, 5 € fins als 100 €

Majoritàriament els diners aniran destinats al transport, necessitarem anar a buscar i portar a la gent de l'equip i el material per al rodatge. També destinarem part dels diners per a l'escenari artístic i les dietes dels 3 dies per tot l'equip.

Som estudiants de l'escola de cinema catalana Catalonia Film School, amb un equip format per joves interessats en el món audiovisual.

Junts estem organitzant cada part d'aquesta història des de la nostra visió per tal d'aconseguir una visió conjunta del projecte i crear la màxima complicitat, empatia i dedicació amb la història.

La directora i guionista Mariona Bernet ha creat aquest projecte amb el fi de crear un curtmetratge molt íntim i natural en l'àmbit visual i tècnic. Esperem que us agradi molt i que gaudiu tant com nosaltres en tot el procés.

El rodatge es gravarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny. El projecte tindrà un procés de postproducció d'uns 2 mesos.

Les recompenses s'entragaran un cop finalitzat el curtmetratge, aproximadament el SETEMBRE DEL 2021. Volem que totes les recompenses tinguin el 100% de dedicació i estima, per això volem fer-ho amb calma i amb temps.

Comptem amb un grup d'actors fantàstics, de diferents generacions i amb diferent formació cosa que aporta vàries visions sobre la interpretació, hem treballat amb cadascun d'ells per separat i junts per tal d'assolir com és el personatge i dels vincles emocionals que tenen a la història.

Instagram oficial: @elviatgedeloreneta

Email oficial: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Danimartigarcia

    Danimartigarcia

    casi 3 años

    頑張ろう!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies