❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El que hauríem fet. Es podrà fer?

Ajudan's a fer possible aquest curtmetratge de misteri sobre l'amistat, en defensa a la creació audiovisual jove i en català.

EQHF

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
27
Aportaciones
600€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El que hauriem fet és un projecte dirigit per Miquel Gomila, que parla sobre l'amistat en un entorn tranquil on tothom es posa bastant nerviós.

Logline: Tres joves amics es barallen pel repartiment d'un bitllet de loteria guanyador, i es destapen les emocions més primàries, fins que el bitllet desapareix misteriosament.

Aquest és un projecte de defensa del català. Comptarem amb un equip tècnic i càsting, localitzacions i marques col·laboradores exclusivament de Catalunya. Volem marcar la nostra identitat de manera contundent per exportar el nostre producte a nivell internacional.

LES RECOMPENSES

Tothom qui confii en el projecte i faci una aportació superior a 10 euros aconseguirà una entrada a l'estrena en exclusiva del film. Les recompenses exclusives pugen de valor a nivell que l'aportació també ho fa.

QUI SOM?

Miquel Gomila, guionista i director del film, és un jove menorquí que actualment cursa Mitjans Audioviisuals. Amb un equip íntegrament format per joves interessats en l'audiovisual compromès, busquen professionalitzar-se a través del treball pràctic en rodatges professionals amb projecció internacional.

LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners recaptats en el aquest Verkami van íntegrament destinats al càsting i localització del curtmetratge. No es pretén trobar profits econòmincs personals o no destinats al projecte.

CALENDARI

El projecte es desenvoluparà abans de l'estiu del 2021. Els premis dels mecenes més generosos seran atorgats a l'estrena del film, la qual estimem al Setembre, a Barcelona.

+ INFO

Coneix el nostre equip en els següents enllaços

Director
Cap de Producció
Director de Fotografia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rut Martí Gomila

    Rut Martí Gomila

    casi 3 años

    Yeahh ese primoooo!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies