❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CAPÍTOLS

Ajuda’ns a fer possible la gravació del disc de “Capítols”

Capítols

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
61
Aportaciones
3.530€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

Capítols és un cicle de cançons d’amor que es pregunta què és l’amor, de quantes maneres es pot estimar i ens fa viatjar a través dels seus temes per diferents històries i interprèts, que els donen veu intentant trobar resposta a aquestes preguntes. I per tu, què és l’amor?

Sobre les recompenses

Amb aquest Verkami podreu comprar el disc físic de Capítols abans que surti, entrades per a futurs concerts, les partitures editades de les cançons i molts altres productes del cicle especialment creats per l'ocasió, com bosses de tela o làmines del cicle d'il·lustracions que l'acompanya.

A què es destinaran les vostres aportacions

Les aportacions que feu en el moment d'adquirir les recompenses seran destinades íntegrament a la gravació, masterització i posteriorment maquetació del disc de Capítols.

El calendari previst d’entrega de les recompenses és al setembre d’aquest mateix any, tot i que és possible que hi hagi recompenses que es puguin entregar abans, ja que no requereixen del mateix temps.

Fotos dels primers assajos
Fotos dels primers assajos

Qui som

Equip creatiu

L’Eric Serrano és el compositor i creador de Capítols. “Des de petit escric per necessitat, és la manera que tinc d’explicar al món el que sento. Quan ens van confinar a causa de la pandèmia de la COVID-19, vaig pensar que havia de compartir-ho, i quina millor manera que amb Capítols, un cicle de cançons d’amor on podia explorar el gènere juntament amb gent que m’estimava. Així que vaig posar-me mans a l’obra i un cop ja sabia de quina manera i de què volia parlar, vaig començar a escriure.”

En Marc Font és el pianista, i juntament amb l’Eric han arranjat tots els temes per a la banda de músics de Capítols. "Crear, interpretar i produir en aquest projecte, és un repte personal i professional que em permet créixer tant artísticament com personalment. El meu objectiu és donar forma i colors a les lletres i melodies del cicle, per tal que els oients ho puguin escoltar de forma clara i ho puguin gaudir tal i com ho faig jo".

La Laia Espàrrech, seguint la línia de les cançons, ha fet un cicle d'il·lustracions que estaran dins el disc físic de Capítols i que es compon de sis aquarel·les, una per cada capítol, que ens fan viure el viatge d’una manera molt diferent. "El dibuix, la pintura i la il·lustració m’han acompanyat durant tota la vida. Tot i que estudio teatre musical, m’estic començant a dedicar professionalment a la il·lustració. Crec en l’art com l’exercici de transmetre i explicar històries a través de diferents mitjans. He trobat en l’aquarel·la una forma d’expressar el descontrol en el control, la calma en el caos i el realisme en l’abstracció. Amb les il·lustracions de Capítols, hi veiem reflectits els significats de les cançons que no es veuen a simple vista".

La Júlia Sàbat porta la imatge fotogràfica del projecte, ha estat l’encarregada de gravar i editar tots els vídeos i fotografies que poc a poc aneu descobrint a les xarxes. “Sempre m'havia imaginat dalt d'un escenari o dins d'una pantalla fins el dia que jugant amb una càmera vaig descobrir tot un món. A dia d'avui sempre porto algun tipus de càmera a sobre, m'encanta reflectir moments, sentiments o records en les imatges. Amb Capítols puc jugar a descobrir el món de cada cançó per poder plasmar en les meves imatges tot el que ens fan sentir".

Fotos de l
Fotos de l'equip gravant les live sessions

Ens podeu conèixer personalment a les nostres xarxes socials:
@capítols_
@ericseeer
@kramfont
@laiaesdul_art
@juliaa_sabat

Intèrprets

Juntament amb l’Eric, set intèrprets més ens acompanyen en aquest viatge i busquen respondre la mateixa pregunta a través de les seves cançons. Què és l’amor? De quantes maneres es pot estimar? Es pot estimar bé?

Gina Gonfaus interpreta la segona part del capítol 1, “El meu reflexe”, i reflexiona sobre l’amor propi. "Quan estimem ho fem de tantes maneres diferents... I per això és tan especial. Començar amb un mateix és necessari tot i que a vegades un dels amors més complicats. Però sens dubte, un dels més bonics".

Júlia Mill interpreta la segona part del capítol 2, “Tres històries”, i reflexiona sobre l’amor cap a una altra persona. “L’amor ens fa plens, marca el compàs dels cossos del món. Per mi estimar és el verb més difícil d'utilitzar perquè és el que de vegades es diu de manera inesperada i sense miraments, però també és el més maco, el més vital i el més humà. Espero poder dir algun dia, d’aquí molt temps, que he viscut una vida plena d’amor.”

Marina Requero interpreta la segona part del capítol 3, “Però em fa mal”, i reflexiona sobre l’amor no correspost. "Crec que l'amor és més fort que la gravetat perquè ens desenganxa del terra i ens dona ales per volar, però a la vegada té tanta força que deixa en un mateix petjades com a la sorra".

Berta Butinyà interpreta un duet a la primera part del capítol 4, “Potser” i reflexiona sobre l’amor i les relacións a distància."Amor és aquell lloc, aquell viatge, aquella cançó. Amor és el més simple i el més complicat. Amor són riures, converses i dolor. Amor és el que queda dins i el buit que deixa quan ens falta. Amor és allò que ens mou i que ens ensenya viure."

Sergi Espina interpreta la segona part del capítol 4, “Si te'n vas, els trens” que reflexiona sobre l’amor i les relacions a distància. “Per mi l’amor és el sentiment que mou les persones i el món. És el que ho construeix tot, fins i tot quan acaba”.

Pol Sanuy interpreta un duet a la primera part del capítol 5, “Fa temps que penso”, i reflexiona sobre un amor que ja s’ha trencat però vol seguir estimant, d’un amor resilient. "Per mi l'amor és el que dona sentit a la vida. Ens mou, ens canvia, ens manté desperts, vibrants, vius. Tot i que a vegades fa mal, penso que el secret de la vida és aprendre a donar i rebre amor. Mesurar la teva vida en amor".

Tura Sala interpreta la segona part del capítol 5, “Et deixo”, i també reflexiona sobre un amor que ja s’ha trencat pero vol seguir estimant, d’un amor resilient. "La veu per mi no deixa de ser una manera d'evadir-me, d'explicar allò que porto dins i compartir noves històries".

Jan Buxaderas interpreta la segona part del capítol 6, “Perdó”, i parla sobre el final de l’amor. “L'amor és allò que ens mou, la vida, totes les decisions que prenem, siguin bones o dolentes. Crec que l'amor és el que ens fa treure la millor versió de nosaltres mateixos”.

Finalment, Eric Serrano, compositor i creador de Capítols interpreta cada primera part de cada capítol. En total dotze cançons, sis capítols, un pròleg i un epíleg formen Capítols, un cicle de cançons d’amor.

Fotos de assajos amb els intèrprets
Fotos de assajos amb els intèrprets

Podeu conèixer personalment a les intèrprets a les seves xarxes socials:
@capítols_
@ericseeer
@ginagonfaus
@julsmill
@la_mandariinaa
@bertabutinya
@sergiespina5
@polsanuy
@turasala
@janbuxaderas

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    De l'Elia.

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    D'en Pere i la Susana

  • Marta matilla rodriguez

    Marta matilla rodriguez

    casi 3 años

    Ha nacido una estrella 💪mucha mucha suerte porque tu lo vales 😘 (marta)

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Q tinguis molta sort!!! Toni villacañas

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Per un gran i magnific projecte, ets una persona increible, única, irrepetible.

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Naza i Ramón, suerte.

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Naza i Ramón, suerte.

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Genma moda et desitja molt d'èxit

  • Silvia

    Silvia

    casi 3 años

    Aquest últims del germà de la iaia, Sort!

  • Amadeu Mora

    Amadeu Mora

    casi 3 años

    Molta sort i Salut als creadors!!!

#01 / MOLTES GRÀCIES

Primer de tot m'agradaria començar aquesta primera entrada al blog del nostre Verkami donant-vos les gràcies per ser mecenes d'aquest projecte i confiar cegament en nosaltres.

La gravació ja és en marxa! ja hem entrat a l'estudi i hem començat a gravar bateries i a crear arranjaments per tota la la banda i esta quedant... no sabeu les ganes que tenim de que ho escolteu!

En breus rebreu un formulari en el qual us demanarém les vostres dades per poder enviar i personalitzar cada una de les recompenses, Gràcies infinites per formar part d'aquest Capítol.

Eric.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies