❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvem el Drac Màgic

Aquest any no salvem la princesa, salvem el Drac. Salvem la llar d'infants Drac Màgic.

Dracmagic

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
930€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

SALVEM EL DRAC MÀGIC

  • El Drac Màgic, la llar d’infants on les nostres filles i fills han tingut la sort de créixer, necessita tota la vostra ajuda de cara a poder mantenir les seves portes obertes. La pandèmia, la falta de natalitat i altres factors estan posant en risc la continuïtat d’aquest projecte tan especial amb més 20 anys de trajectòria a l'Eixample Dret de Barcelona. Per poder seguir obrint les portes el proper curs 2021/22, el Drac màgic necessita més nens/es inscrits/es.

  • Difonem aquest missatge per tal que la gent conegui aquesta llar d’infants tan especial que ha esdevingut al llarg dels anys una segona casa per a tots i totes nosaltres. Llarga vida al Drac !

Qui som

Aquesta campanya és una iniciativa de les famílies d'alumnes i exalumnes de la Llar d'Infants Drac Màgic. La llar d'infants ha cuidat sempre de les nenes i nens i les seves famílies. Ara ens toca a nosaltres ajudar per tal que aquest projecte educatiu pugui continuar.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb aquesta campanya de micromecenatge esperem poder finançar una sèrie d'accions de comunicació per fer arribar aquest missatge a les famílies del barri i aconseguir que la Llar pugui tenir un major nombre d'alumnes de cara al pròxim curs 2021-22.

Concretament, es realitzarà:

  • Campanya de publicitat amb cartelleria exterior en l'Eixample Dreta

  • Sessió de fotografies per a actualitzar les imatges de la Llar i millora de la pàgina web i xarxes socials

  • Campanyes de publicitat en xarxes socials i Google Ads per a obtenir millor posicionament i visibilitat.

  • El·laboració de bosses amb el logo de la Llar Drac Màgic

Sobre les recompenses

  • Aportació 10 euros, recompensa simbòlica: Agraïment a través de les diferents xarxes socials

  • Aportació 20 euros, recompensa simbòlica: Agraïment "molt especial" a través de les diferents xarxes socials

  • Aportació 30 euros, recompensa simbòlica: Agraïment "molt especial" a través de les diferents xarxes socials + dibuix realitzat per alumnes actuals del Drac Màgic

  • Aportació 50 euros, gran recompensa: Agraïment "molt especial" a través de les diferents xarxes socials + dibuix realitzat per alumnes actuals del Drac Màgic + Bossa "Drac Màgic"

  • Aportació 100 euros, gran recompensa: Agraïment "molt especial" a través de les diferents xarxes socials + dibuix realitzat per alumnes actuals del Drac Màgic + Bossa "Drac Màgic" + Taller Educatiu d'Expressió Corporal, Musical i Visual

Bossa "Drac Màgic"
Bossa "Drac Màgic"

Calendari previst

La campanya s'iniciarà la setmana del 2 de maig i finalitzarà el diumenge 20 de juny. El dibuix i la bossa es podran venir a recollir a la llar d'infants a partir del 21 de juny. El taller es realitzarà durant el mes de juliol i es concretarà amb els participants.

+ Info

Enllaços de la Llar d'infants Drac Màgic

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies