❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Crisàlides - Curtmetratge

"Crisàlides" és un curtmetratge que parla dels canvis d'etapa; com ens fem grans i hem d'aprendre a acceptar el pas del temps.

Marc

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
2.945€
De 2.700€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Que és Crisàlides?

Crisàlides és un curtmetratge de final de grau de l'ESCAC. Portem molt temps preparant aquest projecte i ens emociona molt poder col·laborar amb tots vosaltres per poder realitzar-lo. Es tracta d'un curt que parla dels canvis d'etapa, del pas del temps. Presentem quatre històries creuades, on els seus protagonistes hauran d'acceptar que han d'avançar i que no es poden quedar encallats en el passat. Un viatge que passa per molts estadis en molt poc temps. Una unitat coral en un món ple d'històries i de gent; on tots compartim problemes pero ens pensem que som els únics que els tenim.

Un pare vidu no sap com comunicar-se amb el seu nen de set anys. El dia que atropellen el seu gos, l'infant no tindrà mes opció que acudir a un pare deseperat per recuperar la relació entre ells dos.

Una parella d'adolescents tenen una relació que no han fet pública, tot i que ja porten dos anys sortint. El nostre protagonista no pot mes amb aquesta situació i decideix enfrontar-s'hi.

Una dona es queda embarassada en un moment de la seva vida que no tenia previst. Sap que no està preparada per aquest canvi de vida però no tot és tant fàcil.

Una àvia que durant tota la seva vida ha treballat de locutora de ràdio, acompanyant a milers de persones cada dia, es troba en el seu últim dia de feina.

Viurem amb ells els moments més importants d'aquestes situacions mostrant una ciutat que, al final de la nit, es torna a despertar. Els carrers de Barcelona, els quatre personatges junts en un pas de vianants; no es coneixen ni mai ho faran. Creuen mirades però tots ells seguiran la seva vida immersos en les seves històries. Pensant que el seu problema és únic en un món ple de gent. Volem parlar d'aquests moments a la nostra vida on hem sigut, o serem, conscients d'un canvi d'etapa; d'un abans i un després. Moments en els quals sentim que arrosseguem a l'esquena cada minut que hem viscut.

I no són, al cap i a la fi, aquests moments els que ens fan ser qui som?

*Moodboard de referents de "Crisàlides"*
*Moodboard de referents de "Crisàlides"*

Sobre les recompenses

Com que en col·laborar volem que formeu part del nostre projecte, les recompenses estan encarades a ensenyar la cara que normalment no es mostra de les produccions audiovisuals. A més a més tenim recompenses de gran valor però que en fer-les a través de col·laboracions podem fer que siguin molt més assequibles!

- Gravat original: Una artista local ha dissenyat per nosaltres un gravat original que mostra l'essència del curt. Es realitzarà una remesa limitada numerada de còpies només pels col·laboradors d'aquest projecte.

- Fotos analògiques originals: Còpies úniques de fotografies realitzades per un professional durant el rodatge de "Crisàlides" A través dels mons visuals que crearem també realitzarem una sèrie de fotos que rebreu impreses en paper fotogràfic.

- PACK CRISÀLIDES: A l'hora d'escriure el guió i buscar referents ens hem nodrit de llibres i films. T'enviem un pack de tres llibres escollits i una pel·lícula que ens van inspirar o que vam fer servir de referent.

- Entrades per la projecció privada: Vine amb nosaltres a l'estrena del curtmetratge! Un passe privat amb l'equip, els actors i vosaltres; on podreu fer preguntes i parlar amb tot l'equip.

- Sessió de fotos amb fotògraf professional: El nostre director de fotografia és també fotògraf de retrats i modelatge. Si participes t'emportes una sessió valorada en molt més del que val la recompensa! A part, vindrà un assessor artístic per escollir els models i organitzar el photshoot de la millor manera possible! Als links del final pots mirar la seva pàgina web.

- Tote bag: T'enviarem una bossa de tela reutilitzable amb un disseny únic del curt.

- Entrades per la projecció privada: Vine amb nosaltres a l'estrena del curtmetratge! Un passe privat amb l'equip, els actors i vosaltres; on podreu fer preguntes i parlar amb tot l'equip.

- Pòster i guió físic: T'enviem el pòster en A3 i una còpia original del guió firmada per tot l'equip. El guió és la base de qualsevol projecte i a "Crisàlides" ha suposat més d'un any i mig de feina!

- Vine al rodatge: Vine a passar un dia de rodatge amb nosaltres: si vols sortir de figurant, estarem encantats de comptar amb tu! Si no, pots venir darrere de càmeres i estar amb l'equip tècnic i els actors.

- Productor associat: Figuraràs com a productor associat del projecte i el teu nom o el nom de la teva empresa sortirà en tot el material promocional del projecte: en el pòster, els crèdits, agraïments... I sobretot figuraràs als crèdits com a tal. Formaràs part de la família "Crisàlides" com a part de l'equip oficial.

- Material audiovisual complementari: El making off, la banda sonora virtual i l'story board són materials essencials a l'hora de realitzar "Crisàlides" És per això que tindràs accés directe i descargable d'aquests elements únics que no es trobaran de manera pública.

Cares i cares que mai més veurem
Cares i cares que mai més veurem

Qui som

Tot l'equip de "Crisàlides" està format per estudiants de cinema que lluitem per portar a la pantalla els nostres projectes. Aquest curtmetratge és el nostre TFG (Treball de Final de Grau) i ja fa un any que estem treballant en la preproducció. Tenim moltes ganes de poder dur a terme aquest curt que portem tant temps preparant, i per això ens cal la teva ajuda!

L'equip principal està format per:

Direcció: Marc Camardons

Producció: Xavier Farré i Mar Prat

Guió: Eva de Diego

Direcció d'art: Caile Chiner

Direcció de fotografia: Jaume Roma

Muntatge: Alícia Tapounet

Disseny de so: Gabriel Cagide

Efectes Especials: Joaquim Macho

Ajudant de direcció: Judit Vilarrassa

Banda Sonora: Pau Riedweg

Balcons i balcons
Balcons i balcons

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions són decisives per dur a terme el nostre curtmetratge. Una part del pressupost va a càrrec de la nostra universitat, però el destinem a transport, permisos i drets de cançons.

L'altra part, la que demanem aquí a Verkami, anirà destinada a material de fotografia, attrezzo del departament d'art, dietes, producció en set, les despeses d'explotació i les localitzacions. Necessitem crear uns mons molt concrets i unes ambientacions molt personals pel que farà molta falta intevenir els espais i crear aquests sets on es desenvoluparà la història.

Desglòs del pressupost
Desglòs del pressupost

Calendari previst

El calendari es basa en tres punts principals:

  • Rodatge: Mitjans de maig.

  • Postproducció: Juny, Juliol i Agost.

  • Estrena: Setembre

S'entregaran les recompenses amb l'entrega del curt (menys les que la seva pròpia naturalesa s'hagin de dur a terme abans)

L
L'anònim enmig de la massa

Contacte

Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials:

https://www.instagram.com/crisalides.curtmetratge/

La pàgina web del nostre director de fotografia i fotògraf de les sessions és: jaumeroma.com

Moltes gràcies per la vostra participació i no dubteu en escriure'ns si teniu algun dubte!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mar De Gata

    Mar De Gata

    casi 3 años

    sort!!!

  • Joan Ramos Llauradó

    Joan Ramos Llauradó

    casi 3 años

    Que vagi super be!!!

  • Lluc

    Lluc

    casi 3 años

    Flama

  • CelesteBarria

    CelesteBarria

    casi 3 años

    Animos a todo ese super equipo! Saldrá genial ❤️

  • Sandra Albiol

    Sandra Albiol

    3 años

    Molta sort💪

  • Sandra Albiol

    Sandra Albiol

    3 años

    Molta sort💪

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies