❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Aquest és un projecte de
Descúbrelos todos

L'Squad d'Aitor i Júlia

Volen formar un equip amb qui triomfar a Twitch i TikTok. Acompanya'ls en el procés de càsting per trobar els millors creadors en valencià

Tresdeu

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
108
Aportaciones
5.250€
De 5.082€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aitor i Júlia volen formar una squad, l’equip perfecte amb qui triomfar a Twitch i TikTok. Només tenen un problema: la pasta no els hi arriba (encara) per una mansió, així que improvisaran la seua stream house a la caseta dels pares de la Júlia. Des de la seua nova seu-santuari, els dos ho han preparat tot per al càsting definitiu de creadors i creadores de contingut. Els candidats, però, no ho tindran gens fàcil per a guanyar-se un lloc a la millor squad en valencià.

A la realització d'una serie de 6 capítols creada per a internet que estarà disponible cada setmana a Youtube, i abans per als mecenes, clar! Cada episodi tindrà una duració de 8-10 minuts. També hi haurà contingut extra per a les plataformes Instagram i Tik tok. Al finalitzar cada programa i al llarg de la temporada les seguidores i seguidors podran votar i escollir quins dels participants passaran a formar part de l’squad. A més a més, després d’estrenar-se el capítol s’obrirà un directe a Instagram per comentar-lo amb els i les protagonistes. L'objectiu final del format és descobrir futurs creadors i creadores de contingut en la nostra llengua.

Les nostres recompenses estan directament lligades a la realització d'aquesta sèrie. És per això que calen ajudants, productors/es, executius/ves, sets de gravació i emplaçaments publicitaris! T'animes?

AJUDANT DE PRODUCCIÓ (12€)

  • El teu nom hi serà als crèdits al final de cada capítol.

  • Hi tindràs accés una setmana abans als episodis i ens podràs aportar el teu feedback. Els vostres comentaris seran els primers!

  • Com una autèntica sèrie juvenil L'Squad tindrà el seu pòster oficial signat pels propis Aitor i Júlia i a més s'emportareu pegatines de Tresdeu.com

PRODUCTOR/A (25€)

  • Tots els beneficis de l'ajudant de producció.

  • Un exemplar del Fanzín Foguera. Més de 60 pàgines d'articles d'opinió, reflexions, tires còmiques i il·lustracions de 40 artistes i escriptors/es joves valencians/es. Un assaig col·lectiu sobre feminisme, precarietat, cultura i internet.

  • Selecció de 3 discs de La Gira d'Escola Valenciana.

PRODUCTOR/A EXECUTIU/VA (35€)

  • Tots els beneficis de ser productor/a de la sèrie.

  • A més, com a persona important, rebràs un USB amb la 1a temporada en màxima qualitat.

  • Per últim una bossa Tote-bag de la campanya “A Tornallom” de Tresdeu.com

FESLLOC MÉS EXCLUSIU (60€)

  • Totes les avantatges de ser ajudant de producció.

  • Entrada per al Feslloc 2021, el més exclusiu de la història. Tindràs la teua entrada garantida inclús abans de que isquen a la venda. SUPER EXCLUSIU, NOMÉS 5 UNITATS.

  • Una selecció de 3 discs de La Gira d'Escola Valenciana.

SESSIÓ DE FOTOS EN PLATÓ (75€)

  • Els beneficis de ser ajudant de producció per a dos persones.

  • Vine-te'n a una sessió de fotos a un plató. Les fotos que escollisques les retocarem al teu gust.

DINAR A LA CASETA DE JÚLIA (100€)

  • Les avantatges de ser ajudant de producció per a dos persones.

  • Aitor i Júlia vos faran un “House Tour” de la caseta i el set de gravació de la sèrie.

  • Finalment farem un dinar de paella o torrà a l’hort on transcorre el programa i esteu dos persones convidades!

PRODUCT PLACEMENT (350€)

  • Associa la teua marca amb joventut, diversitat i modernitat. El teu producte present en tots els capítols

  • I vos prepararem 5 lots amb una selecció de recompenses anteriorment citades.





  • Abril: publicació de 2 teasers.

  • Maig: capítol pilot: House Tour.

  • Juny: 5 capítols setmanals.

  • Juliol: Sorpresa especial!

Si aconseguim superar l'objectiu i obtenim més finançament serem capaços d’allargar la 1a temporada tants capítols siga possible. Ens endinsarem en les xarxes socials al més pur caçatalents i trobarem noves persones disposades a lluitar per un lloc a l’Squad. Per cada 800 euros que aconseguim més podrem produir 2 capítols més!

- L'Squad: Instagram

- Tresdeu: Youtube (on veure els capítols), Instagram, Web

- Aitor: Twitch, Youtube, Tik Tok, Instagram

- Júlia: Tik tok i Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Tresdeu

    Tresdeu
    Autor/a

    casi 3 años

    Gràcies Valentí! 💪🏼💪🏼

  • Valentí Acconcia

    Valentí Acconcia

    casi 3 años

    Ànims, a pel 100%!

  • Tresdeu

    Tresdeu
    Autor/a

    casi 3 años

    Gràcies Marta!!

  • Marta Rodríguez Burgos

    Marta Rodríguez Burgos

    casi 3 años

    Molta sort! 😀😁😘

  • Tresdeu

    Tresdeu
    Autor/a

    casi 3 años

    Moltíssimes gràcies Elisa! 😍😍😍

  • elisaft

    elisaft

    casi 3 años

    quina emoció!!’ enhorabona i ànim, de segur q ho conseguiu!!!

Volver a todas las actualizaciones

#05 / Una nova edició d'EscolaLab, pega-li una ullada als nous projectes 🧐

Hola amigues i amics!

Vos tornem a contactar per ací per una molt bona notícia! Els amics/es d'Escola Valenciana han engegat la segona edició d'EscolaLab, el projecte gràcies al qual va nàixer L'Squad. Aquesta vegada han seleccionat dues campanyes espectaculars.

El Recapte: El podcast de la vida bona. Un espai de trobada i guia per a adults semifuncionals sobre sostenibilitat, alimentació i molt més.

Pelletes tornarà!: Un documental sobre la Revolució del Petroli. És hora de recuperar la història lluny de mites i mentides

No ho dubtes i participa! Fem possible projectes en valencià realitat!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / Una nova edició d'EscolaLab, pega-li una ullada als nous projectes 🧐

Hola amigues i amics!

Vos tornem a contactar per ací per una molt bona notícia! Els amics/es d'Escola Valenciana han engegat la segona edició d'EscolaLab, el projecte gràcies al qual va nàixer L'Squad. Aquesta vegada han seleccionat dues campanyes espectaculars.

El Recapte: El podcast de la vida bona. Un espai de trobada i guia per a adults semifuncionals sobre sostenibilitat, alimentació i molt més.

Pelletes tornarà!: Un documental sobre la Revolució del Petroli. És hora de recuperar la història lluny de mites i mentides

No ho dubtes i participa! Fem possible projectes en valencià realitat!

#04 / 🚨 ÚLTIMES 24H! Ens queden 200 euros per fer possible L'SQUAD

Gràcies a totes i tots els que heu anat aportant el vostre granet de sorra. Més de 100 persones! Ja estem a tan sols 200 euros d'aconseguir fer realitat el projecte.

Ara, però, cal aconseguir eixos 200 euros que ens falten i només tenim 24h per convèncer a la gent sobre la importància del projecte.

Si encara esteu pensant-s'ho, si s'ho heu deixat per a última hora, si algun amic o amiga vos va dir que li interessava... Ara és el moment!

Podeu formar part d'aquesta història en 2 clicks i pocs minuts del vostre temps en http://vkm.is/squad. Participa-hi!

#03 / EH! Universo primera coproducció!

Les amigues d'EH! Universo han decidit fer-nos costat en aquesta aventura en la modalitat de coproducció i no podem estar més contentes!

Per als qui no conegueu Eh! és un mitjà d'entreteniment multiplataforma amb milions de visualitzacions a Instagram, Facebook i Youtube. De ben segur t'has tupat amb un vídeo seu en xarxes socials o te l'han passat per Whatsapp, són virals!

Recordeu que podeu seguir aportant al projecte i compartint-lo entre les vostres amistats. Tot i que ja portem el 63% només queden 10 dies!!!

#02 / BUSQUEM Col·lectius i Associacions que vulguen coproduir!

Ens faltava aquesta figura dins de l'univers d'un rodatge i per això llancem una nova recompensa enfocada a associacions i col·lectius. Com nosaltres hi ha desenes d'agrupacions arreu del País Valencià que també volen que hi haja creadors/es de contingut en la nostra llengua. Que el valencià seguisca creixent a Internet i es normalitze el consum de contingut en el nostre idioma.

És el moment de passar a l'acció! Si formes part d'alguna associació, sindicat, casal, col·lectiu... Ajuda'ns, COPRODUÏU L'Squad amb nosaltres, fem l'equip de creadors/es de contingut valencià definitiu!

#01 / L'arròs Cèrcol patrocinarà els capítols de l'Squad!

Estem immensament agraïts a les amigues d' Arròs Cèrcol, els productors d'arròs de La Ribera han confiat amb el nostre projecte per promocionar el seu producte, i no podem estar més contents/es!

Cèrcol és sinònim d'innovació, valencianitat, sostenibilitat i cooperació, uns valors que estan totalment vinculats tant a Tresdeu **com en el projecte de l'Squad d'Aitor i Júlia**.

Però açò no acaba ací, si participeu fent-vos amb la recompensa del House Tour + Paella, la matèria primera serà de Cèrcol. Un punt més a favor!

Gràcies a ells/es i a tots/es els que esteu aportant per a que el projecte seguisca endavant!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies