❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

¡Visita la caseta virtual!
Descúbrelos todos

ANATOMIA D'UN NINOT

Publicació i distribució del llibre il·lustrat, ANATOMIA D'UN NITOT. Autors: Jordi Domènech Muntané i Eli Ramírez Andreu.

Editorial Neopàtria

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
51
Aportaciones
1.818€
De 1.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte consisteix en la publicació i la distribució a les llibreries del títol: ANATOMIA D'UN NINOT. Autor del text: Jordi Domènech Muntané. Autora de les il·lustracions: Eli Ramírez Andreu. Pròleg de la cantautora Ivette Nadal.

Anatomia d
Anatomia d'un ninot

Sinopsi

ANATOMIA D’UN NINOT és un debut però també és un recull d’una trajectòria que, per a l’autor, ha de veure la llum per poder donar el següent pas. Hi ha joventut però també maduresa; esperances i decepcions; victòries i derrotes. I tot amanit amb les il·lustracions que pretenen acompanyar però també fer pensar i veure els versos amb uns altres ulls, tot convidant als lectors a llegir cada poesia guiant-se pels mots, pels traços o per una barreja d’ambdues coses.

L'autor del text:

En Jordi Domènech Montané (Vilafranca del Penedès, 1985) considera que dir-se a si mateix escriptor és encara una mica prematur. Des dels 18 anys ha treballat en un supermercat, de dependent en una ferreteria, de comercial en una empresa de logística i ara fa hores al Centre de Normalització Lingüística d’Osona, comarca on resideix des de finals de 2007. També té el grau de tècnic superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, ha traduït al català algun joc en línia i a més dona la seva opinió i crea cada any una guia de temporada al web Fórmula 1 en Català. Així que és normal que sovint digui que encara no sap què ser de gran. Però entre tots aquests escenaris de vida han anat sortint els versos. ANATOMIA D’UN NINOT és el seu debut.

Jordi Domènech Muntané
Jordi Domènech Muntané

L'autora de les il·lustracions:

La Eli Ramirez (Lloret de Mar, 1982) no recorda quan va ser la primera vegada que va agafar un llapis per dibuixar, però si que en recorda la última: segurament fa poca estona. La seva vida professional gira al voltant de les biblioteques, però sense deixar de banda allò que més li agrada fer: dibuixar i fer petites tires còmiques del seu dia a dia. Ha publicat diverses obres, però sempre en el camp de l’autoedició.

Eli Ramírez
Eli Ramírez

Sobre les recompenses

La principal recompensa és el llibre. Els mecenes poden optar per rebre un exemplar, dos, tres i fins cinc exemplars. També s'inclourà un punt de llibre. I per a reserves de cinc exemplars, un de regal del fons editorial de NEOPÀTRIA, així com una làmina, obra d'ELi Ramírez.

Punt de lectura
Punt de lectura

Qui som

L'Editorial

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los.

Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

Calendari previst

Una vegada acabada la campanya mamprendrem la producció i l'enviament.

En uns 40 dies rebreu el llibre a la vostra adreça.

+ Info

www.neopatria.es
Facebook.com/Editorial-Neopàtria

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • v.fradera

    v.fradera

    casi 3 años

    Endavant, família!

  • team moja

    team moja

    3 años

    que tingueu molt de exit

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies