❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvem LO DELTA. Alliberem la TERRA PRESA

Lo Delta és una terra que està presa als embassaments construïts pel règim franquista. Ajuda'ns adquirint lo llibre TERRA PRESA (2a edició:)

Associació Sediments

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
64
Aportaciones
1.243€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola!

Volem aconseguir una segona edició potent del llibre "TERRA PRESA. Per una nova política de sediments".

Aquest llibre acull un mosaic de veus expertes en la gestió dels sediments al món. L'origen del llibre rau en l'activisme de Josep Juan (periodista i antropòleg) i de Carme Pons (dissenyadora) dintre de la Campanya pels Sediments, per una major justícia social i ambiental, en aquest cas concentrada en una gestió responsable de l'aigua i dels sediments que són elements intrínsecs de la Conca de l'Ebre.

Lo llibre explica les tècniques per gestionar els sediments i retornar al Delta part de la vida que té empresonada! Actualment lo 99% dels sediments queden empresonats als embassaments de la Conca de l'Ebre.

LO RIU ÉS VIDA,

AIGUA I SEDIMENTS!

SALVEM LO DELTA.

Sobre les recompenses

US VOLEM FER ARRIBAR EL LLIBRE AL MÉS AVIAT POSSIBLE :) LA MAJOR PART ESPEREM REPARTIR-LOS ABANS DE SANT JORDI, PER A QUE TAMBÉ PUGUEM REGALAR-LO A LA DIADA DEL LLIBRE A CATALUNYA!

  • La recompensa principal que rebreu és el Llibre Terra presa a un preu rebaixat gràcies a que esteu fent-ne possible una segona edició :)

10 euros: llibre TERRA PRESA.

12 euros: llibre TERRA PRESA signat per Carme Pons i Josep Juan.

Te
Te'ls signem! :)

14 euros: llibre TERRA PRESA signat per Carme Pons i Josep Juan + 1 poster de la CAMPANYA PELS SEDIMENTS.

Poster ideal per a centres educatius i locals amb sensibilitat ambiental
Poster ideal per a centres educatius i locals amb sensibilitat ambiental

22 euros: llibre TERRA PRESA + DOBLE CONTE DELS SEDIMENTS.

Doble conte dels sediments
Doble conte dels sediments

24 euros: llibre TERRA PRESA + DOBLE CONTE DELS SEDIMENTS signats per Josep Juan i Carme Pons.

Signem i enviem
Signem i enviem

30 euros: llibre TERRA PRESA + classe d'iniciació al surf bodyboard o ruta poètica amb kaiak a càrrec de POESIA SURF I KAIAK www.poetica.cat

Aquí teniu al profe, Josep Juan fent bodyboard a Ipanema (Rio de Janeiro, Brasil)
Aquí teniu al profe, Josep Juan fent bodyboard a Ipanema (Rio de Janeiro, Brasil)

45 euros: 5 unitats del llibre TERRA PRESA.

Quan tingues lo teu llibre mostra
Quan tingues lo teu llibre mostra'l a les xarxes :))

50 euros: 5 unitats del llibre TERRA PRESA signades per Carme Pons i Josep Juan.

Farem una dedicatòria personalitzada
Farem una dedicatòria personalitzada

Qui som

Som un equip de persones de confiança que portem molts anys en l'activisme en defensa de la Conca de l'Ebre i el Delta de l'Ebre com a part de l'ecosistema mundial que volem preservar en un bon estat ecològic.

Procurem portar la nostra veu als mitjans de comunicació per denunciar la situació que viu Lo Delta
Procurem portar la nostra veu als mitjans de comunicació per denunciar la situació que viu Lo Delta

Treballem des de l'Associació Sediments per fer-ho possible. Hem impulsat la Campanya pels Sediments juntament amb les companyes d'Ecologistes en Acció, SEO/Birdlife, Plataforma en Defensa de l'Ebre, Enginyeria Sense Fronteres, entre més de 30 entitats. Aquesta Campanya ha posat al mapa polític català, espanyol i de la UE la gestió dels sediments de la Conca de l'Ebre i, per extensió, la de totes les conques hidrogràfiques. Vegeu la nostra trajectòria a: www.campanyapelssediments.blogspot.com i al documental SEDiMENTS

Logotip documental SEDiMENTS
Logotip documental SEDiMENTS

Josep Juan Segarra (La Ràpita, 1984) ha escrit la investigació de TERRA PRESA amb la beca de recerca de la Fundació Duran Martí. És llicenciat en Periodisme (2007) i en Antropologia Social i Cultural (2012) per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Com a becari d’investigació del Centro Nacional de Pesquisa (CNPq) de Brasil va finalitzar al 2015 el Master d’Antropologia Social de la Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS, Porto Alegre) i al 2019 el Doctorat de Ciències Socials de la Universidade do Estado do Rio de Janeiro (UERJ, Rio de Janeiro). Des de l’any 2000 participa en diferents organitzacions i moviments socials en defensa del riu Ebre i del seu Delta. Des de 2015 coordina la Campanya pels Sediments amb la col·laboració d’altres activistes independents i companys de GEPEC, Plataforma en Defensa de l’Ebre, Ecologistes en Acció, Picampall, entre altres. És membre fundador de l’associació juvenil: Jóvens per la cultura i la sostenibilitat a les Terres de l’Ebre convertida actualment en l’Associació Sediments. És realitzador d’audiovisuals, escriu versos i fa recerca i treball pràctic de bioconstrucció de barraques deltaiques amb el projecte BARRAQUES 2100. Darrerament ha dirigit el documental SEDiMENTS (2019) i està ampliant la seua sèrie de docuretrats amb persones grans de les Terres de l’Ebre.

Fem medi ambient i fem cultura
Fem medi ambient i fem cultura

INSTAGRAM

Carme Pons Calvet (Amposta, 1986). És llicenciada en Publicitat i Relacions públiques i Bachelor en Turisme, per Eserp i Staffordshire. Té el Grau de Disseny i creacions digitals per la UOC i el Postgrau de Tipografía i Postgrau de Disseny gràfic per EINA. En aquest projecte ha fet un treball molt especial amb l'obra gráfica que li aporta al llibre una qualitat gràfica excepcional que clarifica les principals qüestions abordades amb gràfics originals que se complementen amb el text per assolir un aprofundiment que ens fa estar molt satisfets de la feina feta. Carme és professora a ESARDI, Escola d'Art d'Amposta, i treballa com a dissenyadora autònoma per a diferents projectes culturals, empresarials i editorials de primer ordre.

Presentant TERRA PRESA als mitjans
Presentant TERRA PRESA als mitjans

INSTAGRAM

Els autors dels pròlegs i epílegs de TERRA PRESA no requereixen presentacions. La seua trajectòria és tant prolífica i contrastada que és un gran honor compartir pàgines amb ells: Josep Maria Franquet, Pedro Arrojo, Roberto González, César González, Juan Pedro Martín-Vide, Carles Ibáñez i Gabriel Borràs. *Tots ells referents del món universitari, institucional i del tercer sector, experts en sostenibilitat, gestió d'aigua i de sediments. *

Josep Maria Franquet (Fundació Duran Martí) presentant TERRA PRESA
Josep Maria Franquet (Fundació Duran Martí) presentant TERRA PRESA

A què destinarem les vostres aportacions

L'objectiu principal és finançar la segona edició de TERRA PRESA. Comptem amb 800 euros del Col·legi d'Arquitectes de les Terres de l'Ebre per la compra de 100 llibres. Com que editar 300 llibres costa 2000 euros ens fan falta com a mínim 1200 euros.

Doncs bé, si superem les expectatives i arribem a 2500 euros destinarem íntegrament l'import a l'edició de fins a 500 llibres. Si superem aquesta xifra ens plantejarem editar més llibres, si escau, o invertir els diners sobrants en promoure presentacions del llibre i debats amb responsables institucionals a Barcelona, Saragossa, Madrid i Brussel·les (sempre que el context ho permeti).

Acció a la Barra del Trabucador després del temporal Glòria
Acció a la Barra del Trabucador després del temporal Glòria

Calendari previst

La Campanya de Verkami serà del 10 de març al 4 d'abril.

La nostra idea és fer-los arribar a tothom abans de SANT JORDI, LA DIADA NACIONAL CATALANA, LA FESTA DEL LLIBRE.

+ Info

Ens podeu seguir permanentment aquí:

BLOG

GRUP FACEBOOK

PÀGINA FACEBOOK

INSTAGRAM

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Arantxa Dolz

    Arantxa Dolz

    3 años

    Gràcies per poder col.laborar, i seguiu Endavant!!

  • Antoni Serra

    Antoni Serra

    3 años

    Força i endevant. Salvem lo Delta!!

  • Lina Catala

    Lina Catala

    3 años

    Endavant! El llibre ja el tinc però e

  • Associació Sediments

    Associació Sediments
    Autor/a

    3 años

    Moltes gràcies pels vostres suports, Francesc, Maria i tothom, totdona :))

  • Francesc Sevillano

    Francesc Sevillano

    3 años

    Endavant amb aquest projecte. Hem de salvar lo delta.

  • Maria Miralda

    Maria Miralda

    3 años

    Endavant

  • Maria Miralda

    Maria Miralda

    3 años

    Endavant

#01 / LA GRAN RIUADA. Ja ets mecenes?

Hola!! Us informem que estem portant a terme una nova campanya que ens permet recollir fons per defensar riu i delta 💙 Queden només 7 dies de verkami i encara estan disponibles algunes recompenses molt interessants gentilesa d’empreses del nostre Delta. Inmersions a l’univers de l’arròs, sopars, una nit d’hotel per a 2 i un conte de regal amb cada experiència:PER PARTICIPAR I COMPARTIR 🦩🦩

Moltes gràcies!! 🌱

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies