❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Esbramec!

La primera fira de lleure del Moianès. Una fira per gaudir en família i en grup, per a xics i grans, per amants del lleure del país.

GATZARA LLEURE MOIANÈS

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
91
Aportaciones
6.500€
De 6.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L'Esbramec!

Una Fira de Lleure amb espai per infants i joves de totes les edats. Un espai perquè gaudeixin famílies i grups, xics i grans, i amb la intenció d'esdevenir un espai de trobada de totes les persones, entitats i agrupacions amants del lleure.

Esbramec és la primera fira de lleure del Moianès, una jornada lúdica amb diversos espais habilitats dins el Parc Municipal Francesc Viñas de Moià on s’hi podran trobar activitats, espectacles i tallers de 10h del matí a 20h del vespre.

La data està prevista pel dissabte 5 de juny de 2021, tot i que s’acabarà de marcar més endavant segons la situació actual de pandèmia. En cas de cancel·lació, la fira es passaria a fer el dissabte 9 d'abril 2022.

Doncs, contribuint a aquest Verkami no només feu possible la fira pel que fa al material, els espectacles, el monitoratge i la seguretat, sinó que ajudes a subvencionar una proposta que pretén esdevenir un espai anual de promoció del lleure arrelada al territori.

La fira

La fira estarà dividida en quatre espais diferents; MAR, SELVA, SABANA i CEL.

En cada un dels espais hi haurà una tipologia diferent d'activitats.

  • MAR. Hi podrem trobar un racó de contes, espai de maquillatge, tallers de mascaretes, serigrafia i xapes, i un fotoreclam col·lectiu.

  • SELVA. Hi podrem trobar llits elàstics, zones multiesportives, circuits diversos i pesca infantil.

  • SABANA. Hi podrem trobar un espai divers i extens de jocs gegants de tota la vida.

  • CEL. Serà la zona d'espectacles i l'espai d'entitats i particulars que vulguin portar el seu propi projecte a l'Esbramec!

Sobre les recompenses

Per a les recompenses, trobem dos tipus de recompenses.

Per una banda, recompenses en forma d'entrades. Trobem recompenses per a adquirir entrades o packs d'entrades -amb diferents privilegis- anticipades pel dia de la fira.

Per altra banda, recompenses amb col·laboracions. Tenim la sort de comptar amb col·laboracions d'artistes i productors locals, en forma de sorteig un cop acabat el Verkami.

Alguns dels artistes i col·laboradors amb Esbramec! són:

Durant la campanya, anirem sumant més artistes a la llista!

Els packs "col·lab" funcionen de la següent manera; en el moment que tu, com a recompensa, tries un dels packs, el que fas és "comprar un número" pel sorteig dels productes d'aquell pack (per separat). Un sorteig que es farà un cop s'acabi el Verkami.

A banda d'això, totes les persones participants del Verkami, formaran part del mur dels mecenes. Un pòster que s'imprimirà en gran format i es tindrà sempre present; a la fira durant la jornada, i a la seu de l'entitat una vegada acabi.

Qui som

Gatzara som un grup de joves de Moià, o molt vinculats a la vida del municipi, amb un ampli recorregut en el món del lleure associatiu. El nostre equip coordinador està format per quatre membres que, durant molts anys han estat formant part de l'àmplia xarxa de lleure de tot el Moianès.

El febrer de 2020, setmanes abans de la gran pandèmia que ens aguaita des de fa un any, ens vam decidir a iniciar un projecte per formar part de les entitats de lleure de referència a la comarca, amb la màxima il·lusió i empenta possible, òbviament i com no pot ser d’una altra manera, assumint la màxima responsabilitat del projecte de forma col·lectiva.

Vols saber-ne més? Visita les nostres xarxes!

A què destinarem les vostres aportacions

Per explicar-vos en què destinarem les vostres aportacions, de manera ràpida i senzilla, i per a no fer-vos molts mals de cap, hem dividit les despeses en tres grans grups: Monitoratge, Material, Espectacles.

A continuació teniu un gràfic on podeu veure que destinem a cada apartat.

Calendari previst

Com hem dit anteriorment, ens plantegem una data principal - el 5 de juny de 2021 -, però com ja fa temps que ens estem acostumant, la pandèmia marcarà el calendari definitiu d' Esbramec!.

En cas de no poder-se celebrar en la data actualment marcada, se celebrarà durant les vacances de setmana santa de 2022, més concretament el dissabte 9 d'abril 2022.

Pel que fa a les aportacions, es començaran a repartir, independentment de quina acabi sent la data definitiva de la fira, el mateix 5 de juny de 2021.

+ Info

  • Per conèixer més sobre Esbramec! visita les xarxes socials de la fira > @esbramec

  • Per obtenir més informació sobre la fira demana'ns el projecte i te l'enviarem sense compromís!

  • Per conèixer millor l'equip i tot el projecte de Gatzara remena la nostra pàgina web > www.femgatzara.cat

  • Qualsevol cosa que us vingui al cap que puguem fer (una abraçada no, que hi ha CoVid), contacteu amb nosaltres i us atendrem encantades!

_

Les fotos de les pintures darrere de les aportacions, no tenen res a veure amb el projecte, simplement ens agrada l'art i el volem compartir. Hi trobem "El crit" de Munch, "El petó" de Klimt, "El jardí de les delícies" de Bosch i "El fill de l'home" de Magritte.

Preguntas frecuentes

  • Com puc aconseguir entrades?

    Teniu dues opcions per a aconseguir entrades per la fira.

    La primera manera és aportar a aquest Verkami en una de les opcions en què la recompensa sigui un pack d'entrada; teniu diferents packs amb aquesta recompensa.

    La segona opció seria esperar al mateix dia de la fira, i comprar entrades a taquilla; tot i que en aquesta opció no es pot assegurar l'entrada al recinte si hi ha l'aforament complet.

  • Puc comprar entrades individuals?

    A hores d'ara, no hi ha una altra opció que comprar les entrades en pack. No descartem que més endavant que pugui sortir algun pack individual, però ara mateix no està dins les opcions.

  • Podem comprar entrades de grup?

    Si sou una entitat, consistori o un grup d'amics, i voleu comprar entrades en grup, envieu-nos un missatge i us farem un preu a mida de les vostres necessitats!

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • edsior86

    edsior86

    casi 3 años

    Enhorabona per haver aconseguit materialitzar el projecte!! Sinó hi ha res de nou ens veiem el 5 de juny!!

  • GATZARA LLEURE MOIANÈS

    GATZARA LLEURE MOIANÈS
    Autor/a

    casi 3 años

    Moltes gràcies a totes per fer l'Esbramec possible!

  • judjou

    judjou

    casi 3 años

    Ànims!

  • Cristina

    Cristina

    casi 3 años

    Felicitats per la iniciativa! Segur que serà genial!

  • Level Idiomes

    Level Idiomes

    casi 3 años

    Esbramecs! Ganes de poder ser-hi! Go for it!

  • GATZARA LLEURE MOIANÈS

    GATZARA LLEURE MOIANÈS
    Autor/a

    casi 3 años

    Moltes gràcies a totes, seguim treballant!

  • SÍLVIA

    SÍLVIA

    casi 3 años

    Desitjant que arribi el dia i poder-ho celebrar tots junts!

  • Sònia Pladevall

    Sònia Pladevall

    casi 3 años

    Salut i Molts èxits!

  • GATZARA LLEURE MOIANÈS

    GATZARA LLEURE MOIANÈS
    Autor/a

    3 años

    Gràcies pel suport! Una abraçada càlida!

  • Isaac

    Isaac

    3 años

    Molta sort ✨

Volver a todas las actualizaciones

#03 / MIOPS, el concert d'obertura de l'Esbramec!

El grup de música moianes MIOPS, seran els encarregats de ficar el punt d'inici a les més de 10 hores de fira de lleure!

Segons MIOPS, quan ells arriben no deixen gens indiferent ni indiferenta a ningú!

Amb el seu EFECTE MIOP, i el repertori de cançons d'autor volen fer gaudir, reflexionar i somriure, des d'un estil de música passant pel pop-rock, amb tocs de música llatina i jazz.

Pel que fa a les entrades, es podran adquirir a la mateixa taquilla de la fira. Però si sou dels que no podeu esperar més, i voleu reservar ja les entrades, podeu fer-ho a través d'una de les aportacions del Verkami!

Cartell concert MIOPS
Cartell concert MIOPS

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / ENTRADES I REGALS

Bon dia mecenes estimades,

us enviem aquest missatge per a explicar-vos un parell de coses relacionades amb temes de la fira que han provocat alguna que altra preguntes entre vosaltres.

Primer de tot, pel que fa a les entrades. Les persones que vau comprar entrades a través del Verkami, tindreu les entrades reservades a la taquilla d' ANTICIPADES de la fira.

Allà les tindreu reservades amb el nom que vau fer l'aportació.

Per altra banda, pel que fa als sortejos que es van fer després de l'aconseguiment de l'objectiu del Verkami, els tindrem tots a la mateixa fira. Si ets una de les guanyadores, un cop entris a la fira, dirigeix-te a la parada de GATZARA, allà hi haurà tots els regals i els anirem repartint al llarg del dia.

Si per qualsevol raó no poguéssiu venir a la fira, no patiu, us els farem arribar, a principis de la setmana que ve.

Això és tot, moltes gràcies,

una abraçada ben gran, i fins dissabte!

#05 / ÚLTIMS 2 DIES, ÚLTIMS 200€

Benvolgudes amigues, companyes i conegudes,

us enviem aquest missatge per recordar-vos que només queden dos dies per a la finalització del Verkami d' Esbramec!, i només ens queden poc més de 200€ per aconseguir l'objectiu del 6500!

Ara és el moment de la veritat, si us plau, feu córrer la veu a familiars, amics i veïns, perquè la gent acabi d'aportar i per, plegades, fer que la fira sigui, per fi, una realitat!

Moltes gràcies, ens veiem el dia 5 de juny!

#04 / Recta final!

Mecenes, estem a la recta final del projecte, sols ens queden 12 dies de campanya, i només queden poc més de 500€ per aconseguir el nostre objectiu, i fer la fira, ja, una mica més real.

Ara és el moment clau, i us necessitem a totes. Parleu amb familiars, amics i coneguts i expliqueu-los que és l' Esbramec!. Animeu a tothom a aportar al Verkami, i així arribar, com més aviat millor, a l'objectiu marcat!

Comptem amb vosaltres, seguim somiant, seguim fent gatzara!

#03 / MIOPS, el concert d'obertura de l'Esbramec!

El grup de música moianes MIOPS, seran els encarregats de ficar el punt d'inici a les més de 10 hores de fira de lleure!

Segons MIOPS, quan ells arriben no deixen gens indiferent ni indiferenta a ningú!

Amb el seu EFECTE MIOP, i el repertori de cançons d'autor volen fer gaudir, reflexionar i somriure, des d'un estil de música passant pel pop-rock, amb tocs de música llatina i jazz.

Pel que fa a les entrades, es podran adquirir a la mateixa taquilla de la fira. Però si sou dels que no podeu esperar més, i voleu reservar ja les entrades, podeu fer-ho a través d'una de les aportacions del Verkami!

Cartell concert MIOPS
Cartell concert MIOPS

#02 / BIG CHICKEN de Xiula, el concert final de l'Esbramec!

El grup de música familiar Xiula, seran els encarregats de posar punt final a les més de 10 hores de fira de lleure, amb el seu espectacle BIG CHICKEN!

Segons Xiula, quan arriba el BIG CHICKEN o surts definitivament de l'ou o et quedaràs més desplomat que les butxaques de l'avi Antoniu.

Els Xiula han nascut i crescut a la plaça, el carrer és el seu hàbitat natural; per tant, ens porten l'espectacle perfecte per celebrar i festejar el final de fira.

L'equip de Xiula, ens portaran un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d'humor que t'alegra la vetllada. Durant l'espectacle, es faran un repàs per tots els "hits" del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T'estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l'estrena de cançons de l'últim disc: Descontrol MParental!

leer más

#01 / Nova recompensa per l'Esbramec!

Obrim una nova recompensa en forma de col·laboració!!!

Tenim la sort de comptar amb molts i moltes col·laboradores del país, que fiquen els seus petits de sorra per fer el projecte Esbramec! possible, i per ajudar-nos a defensar que el lleure és essencial i indispensable per a la salut social, emocional i mental de tots els infants i joves, i encara que no ens ho sembli, de tots els adults i ancians.

Se sumen a la llarga llista de col·laboradores el fotoperiodisme Jordi Borràs amb l'aportació d'una fotografia signada impresa en un tatami de 250 grams de 42,4 x 31cm, i l'editorial de novel·les i assaigs Tigre de Paper amb tres exemplars del conte infantil Montserrat Roig, dedicat i firmat pel mateix autor.

Ara doncs, teniu una excusa més per no deixar de participar al Verkami!

Fem-ho junts, fem possible el projecte de gatzara.

Una abraçada càlida, molt d'amor a totes i GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies