❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Km.nou

Un docu-reality on cinc joves emprenen el seu últim viatge per la muntanya abans d’esdevenir monitors de lleure.

Km.nou

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
141
Aportaciones
4.118€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Aquesta campanya té l'objectiu de crear un espai de micromecenatge on gent com tu ajudi a projectes independents com el nostre a fer-se realitat.

Km.nou sorgeix de la necessitat de repensar la televisió des d'una mirada jove i atrevida. Presentem un projecte que busca mostrar la realitat tal com és, sense pèls a la llengua.

Cinc joves que viuen el seu últim any com a infants de lleure, provinents de diferents entorns i que no es coneixen entre ells tenen un mateix propòsit: completar una ruta des de Castellfollit de la Roca fins a arribar a Cap de Creus tots junts. Aquest camí suposarà un repte col·lectiu i alhora fomentarà la construcció d’un espai de debat i reflexió entre els joves.

Ens endinsarem en les converses i debats que sorgeixen mentre es recorren els diferents trams de la ruta, donats pel moment vital en el qual es troben els joves: temes socials, generacionals i humans.

L’edat dels joves no és casual, ja que es tracta d’un moment decisiu per aquells que han format part d’un agrupament de lleure: el pas d’infant a monitor. La nostàlgia del darrer any com infants ajudarà que l’espectador empatitzi amb ells per tal de transportar-se a qualsevol canvi d’etapa vital.

Durant la nostra infantesa hem crescut envoltats, de forma més o menys directa, d’aquest tipus d'agrupaments. Com a joves, sentim la necessitat de retratar la nostra generació i som responsables de mostrar-la.

Per tant, amb Km.nou volem:

• Retratar el pas d’adolescent a adult.
• Descobrir les pors i les inquietuds que comporta canviar d’etapa vital.
• Introduir el món del lleure a la televisió.
• Obrir debats de temes que preocupen els joves en un espai poc explorat fins ara: la natura.
• Promoure valors d’inclusió, respecte a la diversitat i consciència ecològica.

Som 5 estudiants de Comunicació audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra als que els agrada la televisió i els nous formats. Km.nou és el primer format televisiu que ideem i realitzem, el nostre tret de sortida al món televisiu.

Jordi Balló: Degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i director d'exposicions al CCCB del 1999 al 2011.

Mai Balaguer: realitzadora de TV3 i creadora de formats televisius com Silènci, Bestiari Il·lustrat i Colors en Sèrie.

Sergi Moreno: productor de Lastor Media a pel·lícules com 10.000 km o Júlia Ist.

Carolina Sourdis: investigadora predoctoral al Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Aparició als crèdits

El teu nom apareixerà com a mecenes del projecte als crèdits!

Link de visionat

Rebràs un link per visionar Km.nou un cop estrenat!

Polsera

Polsera de tela amb tanca que permet ajustar la mida del canell, estampada amb motius del programa.

Totebag

Bossa de tela 100% cotó, estampada per nosaltres amb el logo de Km.nou.

Samarreta

Samarreta 100% cotó, estampada per davant i darrere amb el logo de Km.nou.

Postal firmada

Postal firmada pels membres de l'equip amb una il·lustració exclusiva de Km.nou dissenyada per la Marina Ocaña, membre de l'equip i encarregada del disseny i direcció d'art del projecte.

Making of

No et perdis els millors moments del càsting!

Polaroids del viatge

Fotografies analògiques originals Polaroid preses durant el rodatge de Km.nou.

En aquest gràfic podeu veure on es destinaran les vostres aportacions. Recordeu, cada participació ens fa estar més a prop de realitzar aquest projecte. Tota ajuda és més que benvinguda!

Ens podeu contactar a [email protected]

Segueix-nos a Instagram per no perdre't res! @km.nou.tv

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

21 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Aleix Manzano Enfedaque

    AleixManzanoTV

    3 años

    ¡Molta sort amb aquest nou projecte!

  • Pedro Cano

    Pedro Cano

    3 años

    Per a que sigui un èxit! Molta força equip

  • alex_serra

    alex_serra

    3 años

    Let’s go companyes 💖💖💖💖

  • VigiliaFilm

    VigiliaFilm

    3 años

    Molts ànims!!

  • Gemma

    Gemma

    3 años

    Felicitats!! Ens cal molts joves com vosaltres amb idees noves

  • Yolanda Rafols

    Yolanda Rafols

    3 años

    Ganes de veure el vostre projecte fet realitat!

  • estrella

    estrella

    3 años

    Felicitats per aquest projecte tan bonic i engrescador ! Us desitjo molta sort !

  • Isabel Vilà Hurtós

    Isabel Vilà Hurtós

    3 años

    Enhorabona pel projecte! Persones com vosaltres aconsegueixen els seus objectius!

  • martapellicer_

    martapellicer_

    3 años

    molta sort <3

  • Martí Farrés

    Martí Farrés

    3 años

    Molta sort!! 🏔

#05 / El capítol pilot de 'Km.nou', ja disponible!

La ruta de 'Km.nou' arriba a una de les etapes més esperades: el capítol pilot del nostre programa ja està disponible per a tots els mecenes!

Revisa la teva safata d'entrada: allà t'espera un missatge amb l'enllaç per veure el vídeo íntegre! Recorda: només podràs veure'l després d'iniciar sessió a YouTube amb la mateixa adreça de correu electrònic que vas compartir-nos en fer-te mecenes.

Esperem que el gaudeixis i… no oblidis veure'l fins al final per trobar el teu nom als crèdits!

Com sempre, si tens alguna qüestió a resoldre en relació amb el visionat del programa, pots escriure'ns a [email protected] i ho gestionarem.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer camí!

#04 / Les recompenses físiques ja estan en ruta!

Ha arribat el dia! Totes les recompenses físiques (ja siguin polseres, totebags, samarretes, postals o polaroids) ja han sortit del taller de "Km.nou" i han iniciat la seva ruta fins a la casa de totxs lxs mecenes que les estàveu esperant.

Arribaran a l'adreça que ens vau comunicar pel formulari via correu certificat, per la qual cosa el lliurament només es farà en presència vostra. Si no hi sou en aquell moment, Correos us deixarà un avís a la bústia amb indicacions per recollir les recompenses durant els 15 dies posteriors a l'intent d'entrega.

Les recompenses digitals també us arribaran durant aquesta setmana a l'adreça de correu electrònic que ens vau indicar al formulari.

Ens farà molta il·lusió que compartiu el moment de l'arribada de les recompenses amb nosaltres! Republicarem al nostre perfil d'Instagram totes les històries on mencioneu el nostre usuari @km.nou.tv i ens ensenyeu tot el que us ha arribat.

leer más

#03 / Actualització agost

Volem aprofitar l'arribada de l'agost per actualitzar-vos l'estat del projecte i comunicar-vos informació important sobre les vostres recompenses com a mecenes.

"Km.nou" ha tancat exitosament la seva etapa acadèmica amb la presentació del projecte com a Treball de Fi de Grau de la Universitat Pompeu Fabra. Us reiterem el nostre agraïment pel suport constant. Estem molt felices del camí que hem recorregut i seguim treballant per donar-li una segona vida al format, fora de l'àmbit universitari.

Hem rebut els formularis emplenats amb tota la informació que us demanàvem per fer-vos arribar les recompenses i aquestes ja han començat a arribar als primers mecenes. Malauradament, l'endarreriment en la producció dels productes ha provocat un retard en algunes entregues, fet pel qual ens disculpem amb tots els afectats. Estem treballant per solucionar-ho i que tots pugueu gaudir de les recompenses abans que acabi l'estiu.

#02 / Gràcies!

Gràcies a les vostres aportacions i difusió hem pogut arribar a l'objectiu de campanya i ens hem acostat al segon objectiu! Sense vosaltres no hauria estat possible!

L'equip de Km.nou estem molt contents de poder dir que podrem rodar amb totes les garanties el nostre projecte d'aquí dues setmanes gràcies a les vostres aportacions.

Durant Juliol serà quan anireu rebent les recompenses. Mentrestant, us enviarem un formulari perquè pugueu emplenar totes les dades personals que necessitem per poder gestionar les vostres recompenses.

Gràcies per creure en Km.nou!

#01 / Segon objectiu!

Gràcies a tots els mecenes que ens heu ajudat a arribar al nostre primer objectiu mínim!!!

Per tal de poder rodar Km.nou amb totes les garanties ens hem marcat un segon objectiu de 4.500€. Ajudan's a fer de Km.nou una realitat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies