❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La dansa d'un temps nou.

Rafa Xambó trau nou disc i incorpora una cançó més al projecte. Un disc variat amb cançons pròpies i algunes versions memorables.

Rafa Xambó

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
239
Aportaciones
7.320€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

En temps de pandèmia moral, cal mantenir l'esperança que es va obrir en el passat per encarar-nos a l'abisme del present. Només trobarem un bri de redempció en l'estima, l'empatia i la bellesa de l'art.

Rafa Xambó
Rafa Xambó

Nou objectiu

Tal com indicàvem al projecte inicial, el disc contenia onze cançons. En aquests dies en què hem estat treballant en l'edició del disc, mig per jugar, mig a veure què passava, Joan Palomares i Rafa Xambó han fet una cançó nova, en la mateixa línia discursiva del disc però amb un tractament electrònic d’avantguarda.

L'experiment ha valgut la pena i creiem que amb una mica més d'esforç podríem enregistrar-la en l'estudi i fer-ne una barreja i masterització. Serà una cançó que cantaran els dos junts, dos músics de generacions diferents, amb trenta anys de distància, i una mateixa ambició humana i artística.

"Tombem els murs / i alcem estels / i alcem el món que duem al cor"

El disc, per tant, tindrà un temà més que anirà al final. Hi arribarà doncs a tots els mecenes, tant els actuals com els que s'hi incorporen a partir d'ara.

A més, Cèsar Amiguet, el dissenyador gràfic del projecte, tot seguint la idea inicial, està preparant un seguit de postals a partir de les fotos del mòbil de Rafa. Són, doncs, un apunt a la mirada de l'artista i un reflex del món que li interessa. Les postals seran exclusives per a mecenes i cadascú en rebrà de diferents.

Postals exclusives quan aconseguim el nou repte  =)
Postals exclusives quan aconseguim el nou repte =)

Introducció

Rafa Xambó és un cantautor valencià de llarg recorregut. Va començar als anys 70 i, després d'un llarg silenci artístic, va reprendre l'activitat musical pública amb el canvi de segle. Té sis discos publicats i ha rebut diversos premis i reconeixements per la seua obra.

La dansa d'un temps nou

Us oferim un recull d'onze cançons amb algun text de Xambó i altres de Maria-Mercè Marçal, Anna Montero i Txema Martínez.

Vivim un temps terrible en què la crisi civilitzatòria —ecològica, sanitària, econòmica i social—, la crisi de crisis, ens aboca a l'egoisme cínic o a la desesperació. Però també podem aferrar-nos a viure en la resistència a la barbàrie i la dignitat personal com una nova forma de felicitat i d'alegria.

Res millor que la companyia dels grans mestres per a completar la banda sonora del temps que ens ha tocat de viure. Al disc trobareu interessants versions/relectures de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon.

En temps de pandèmia moral, cal mantenir l'esperança que es va obrir en el passat per encarar-nos a l'abisme del present. Només trobarem un bri de redempció en l'estima, l'empatia i la bellesa de l'art.

El disseny gràfic

De formació multidisciplinar, Cèsar Amiguet és dissenyador gràfic des de 1999, i el seu treball està sovint relacionat amb la cultura de base, reivindicativa i d'arrel popular. Nascut a Borriana, des del 2001 viu a Paterna, on forma equip de treball i vida amb Anna Roig Llabata de Lavalenciana, i des del 2007 treballa també a Escola Valenciana com a director artístic de l'entitat. Autor de campanyes com ara el Sí al valencià, les Trobades d'escoles en valencià (2014-2018), els Premis Ovidi i l'any OHvidi del COM, ha treballat el disseny a partir de les fotografies del mòbil de Rafa Xambó, i de la relació interior/exterior tan present en aquests temps d'incertesa i d'esperança continguda.

Bosses de mà 100% cotó i tasses
Bosses de mà 100% cotó i tasses

La música i els músics

S'hi proposa una mixtura de referències elèctriques, acústiques i electròniques. La singularitat del resultat —el disc ja està tot gravat— rau en la mirada amb la qual Rafa Xambó reinterpreta la cançó d'autor, el rock més elèctric, el folk genuí i hi suma el recurs a la música electrònica. Una proposta diferent a tot el que l'artista ha fet fins ara.

Els músics

Àlvar Carpi gravant a casa
Àlvar Carpi gravant a casa

Àlvar Carpi: un guitarrista amb llarga experiència que ha participat en més d'una vintena de projectes de grups i cantautors (Miquel Gil, Òscar Briz, Rafa Xambó i La Fusteria, Aljub, Soul Atac, Dani Miquel...) La seua versatilitat (rock, blues, funk, folk...) dona un toc especial al disc.

Salva Vázquez gravant a casa
Salva Vázquez gravant a casa

Salva Vázquez: pianista i professor de piano d'una àmplia formació clàssica i jazzística amb qui ja va treballar Xambó en el disc de Sonets de Shakespeare. El piano de cua, en uns temes, i els teclats, en uns altres, omplen de llum i elegància tot el disc.

Facu i Palomares flipant com toca Chris Attwell
Facu i Palomares flipant com toca Chris Attwell

Chris Attwell: baixista amb recorregut internacional format a Berklee. Nascut i criat a Bournemouth, ha participat de l'escena del jazz i el pop a Londres durant anys. Ha tocat amb artistes com Jorge Pardo, Gary Willis i Perico Sambeat. Una sort poder comptar amb ell i el seu baix contundent.

Ben Wirjo dient: toquem o què?
Ben Wirjo dient: toquem o què?

Ben Wirjo: baterista nascut a Texas (EUA), ha viscut a diferents estats nord-americans i sis anys a Xina. Porta 25 anys tocant professionalment i actualment toca per a Badlands, Johnny B. Zero, Junior Mackenzie, i Donallop. Un fitxatge d'agrair. Un baterista fabulós.

Joan Palomares i Chris fent broma
Joan Palomares i Chris fent broma

Joan Palomares: jove músic de la Safor al capdavant de la banda Prozak Soup i amb una trajectòria destacada en l'escena electrònica. Ha col·laborat amb la Gossa Sorda i ZOO entre altres. Ha aportat la seua música, de manera brillant, en tres temes del disc.

Miquel Xambó gravant a casa
Miquel Xambó gravant a casa

Miquel Xambó: jove guitarrista de flamenc i elèctric format amb José "El Piru" i Jacopo Mezzanoti. Ha posat l'EBow i la guitarra solista a Tempestes.

Escoltant, revisant, ajustant...
Escoltant, revisant, ajustant...

Facundo Novo
Facundo Novo

El treball d'enregistrament, mescla i masterització

L'hem realitzat a Novoestudios amb una estratègia de prevenció de la Covid 19. Una part important del treball l'han realitzat els músics a casa amb els seus mitjans. Després, a l'estudi, Facundo Novo ha anat muntant els projectes i s'han enregistrat algunes guitarres acústiques, el baix, la bateria i les veus. Ha sigut un goig poder treballar amb Facundo, un enginyer de so i un músic amb molta experiència i sensibilitat.

A què destinarem les vostres aportacions?

  • A recuperar la inversió realitzada en l'enregistrament del disc.

  • Al disseny gràfic.

  • A la producció i enviament de les vostres recompenses.

  • A les despeses de gestió legal de drets i distribució en plataformes digitals.

  • A actualitzar el web de l'artista.

  • A la producció de materials promocionals amb suport audiovisual.

Tots els diners que es recapten més enllà de l'objectiu de finançament s'invertiran en promoció i en la producció dels concerts de presentació.

Completar discografia

Et falta algun dels discos que ha editat Rafa Xambó? No els tenim tots, però te'n podem oferir quatre.

Del disc T'estimo tant. Sonets de Shakespeare, només en disposem trenta unitats per la qual cosa només l'oferirem amb la recompensa Ho vull tot.

Pots triar entre els següents discos a les recompenses per completar la teua discoteca. Quan et contactarem al final del Verkami, ja ens diràs els CD que vols.

La bellesa de T’estimo tant, 12 sonets de Shakespeare traduïts per Txema Martínez i convertits en cançons per Rafa Xambó, en un cd ple d’una expressivitat densa, quan cal abrupta, però molt més sovint entotsolada. Una cosa exquisida i, com hauria dit Espriu, eminentment antiprimària. Xambó, que entre altres coses és un cantautor veterà i ben foguejat, se’ns mostra ací en plena maduresa. Enric Sòria “Quadern”, El País (12-XII-2013)
La bellesa de T’estimo tant, 12 sonets de Shakespeare traduïts per Txema Martínez i convertits en cançons per Rafa Xambó, en un cd ple d’una expressivitat densa, quan cal abrupta, però molt més sovint entotsolada. Una cosa exquisida i, com hauria dit Espriu, eminentment antiprimària. Xambó, que entre altres coses és un cantautor veterà i ben foguejat, se’ns mostra ací en plena maduresa. Enric Sòria “Quadern”, El País (12-XII-2013)

El viatge de Rafa Xambó pot començar entre el fred dels dies curts de l’hivern de Glasgow, mentre sent davallar bocins de memòria per les aigües del Clyde, i acabar amb la tornada a casa a València, ciutat dels clarobscurs, país de derrotes i també d’esforçades esperances.  Sense defallença, sempre amb la cançó a flor de llavis, sempre amb la paraula per bandera i la guitarra en bandolera, sempre compromès amb una revolta que no renuncia a l’alegria, i això que ens n’emportarem per davant. Manel Rodríguez-Castelló
El viatge de Rafa Xambó pot començar entre el fred dels dies curts de l’hivern de Glasgow, mentre sent davallar bocins de memòria per les aigües del Clyde, i acabar amb la tornada a casa a València, ciutat dels clarobscurs, país de derrotes i també d’esforçades esperances. Sense defallença, sempre amb la cançó a flor de llavis, sempre amb la paraula per bandera i la guitarra en bandolera, sempre compromès amb una revolta que no renuncia a l’alegria, i això que ens n’emportarem per davant. Manel Rodríguez-Castelló

És un disc rodó. Al principi, creus que et deixarà trist, però quan acabes, et sents fresc i ple de ganes per a encarar la vida, de viure el present. Un disc d
És un disc rodó. Al principi, creus que et deixarà trist, però quan acabes, et sents fresc i ple de ganes per a encarar la vida, de viure el present. Un disc d'homenatge a les lluites dels anys trenta del segle XX, tan actuals encara.

Fa 40 anys i un dia que va xafar per primera vegada un escenari cantant contra la por i a favor de la llibertat. En aquella època la cultura també la feia la societat civil a contracorrent de les institucions i recentment ha rescatat una maqueta que havia de ser un disc i que formava part del seu inventari. 40 anys i un dia més tard, aquell treball és un disc que es diu ‘Llibertat’. I m’agrada que eixe treball veja la llum ara, justament quan hi ha somnis, moviments i il·lusions de canvis. Amàlia Garrigós
Fa 40 anys i un dia que va xafar per primera vegada un escenari cantant contra la por i a favor de la llibertat. En aquella època la cultura també la feia la societat civil a contracorrent de les institucions i recentment ha rescatat una maqueta que havia de ser un disc i que formava part del seu inventari. 40 anys i un dia més tard, aquell treball és un disc que es diu ‘Llibertat’. I m’agrada que eixe treball veja la llum ara, justament quan hi ha somnis, moviments i il·lusions de canvis. Amàlia Garrigós

Mecenes Gran Suport

Les persones que trien l'opció Gran Suport podran escollir les recompenses que preferisquen fins completar la quantitat aportada. És una opció molt interessant per a persones a qui agrada regalar música. També és molt adient per a grups, col·lectius i entitats que poden, així, repartir o regalar discos entre els seus membres. Rebran de regal un CD més i una tassa o una bossa.

Extres

Totes les recompenses físiques poden anar dedicades i signades per l'autor si ho demaneu i per a la persona que digueu si és per a regal. Totes les persones participants com a mecenes constaran a la relació de noms que inclourem al CD i al vinil, a no ser que facen menció expressa en sentit contrari.

Segell discogràfic

Amb aquest disc, Stanbrook Produccions, una productora del sector audiovisual que té ara en exhibició l'excel·lent pel·lícula Un cercle en l'aigua, enceta la seua línia de produccions musicals.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

16 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Rafa Xambó

    Rafa Xambó
    Autor/a

    casi 3 años

    Moltes gràcies, Pasqual. Una abraçada.

  • Pasqual Requena

    Pasqual Requena

    casi 3 años

    Una vegada escoltat el disc... ENHORABONA!

  • Rafa Xambó

    Rafa Xambó
    Autor/a

    3 años

    Moltes gràcies, Octavi.

  • Octavi Monsonis Arnandis

    Octavi Monsonis Arnandis

    3 años

    Molt d'èxit al nou disc

  • Rafa Xambó

    Rafa Xambó
    Autor/a

    3 años

    Moltes gràcies! Salut i cultura.

  • Francesc

    Francesc

    3 años

    Ja sóc mecenes i amb moltes ganes d'escoltar el nou disc!

  • Rafa Xambó

    Rafa Xambó
    Autor/a

    3 años

    Moltes gràcies!

  • usdefruit

    usdefruit

    3 años

    Ganes d'escoltar el teu nou disc, Rafa!

  • Rafa Xambó

    Rafa Xambó
    Autor/a

    3 años

    Gràcies, Nelo! Una abraçada i visca la música.

  • nelo

    nelo

    3 años

    Endavant Rafa! que ja ho tens ahi! Ànims!!!

Volver a todas las actualizaciones

#09 / Ho hem aconseguit!

Bon dia mecenes!

Objectius assolits. Estem contents de la campanya, del treball de l'equip i de la magnífica resposta que hem obtingut de vosaltres.

En uns dies, ens posarem en contacte per explicar-vos el que queda per fer, com i quan ho farem, i demanar-vos algunes dades vostres que necessitem.

Moltíssimes, moltíssimes, gràcies.

La dansa d'un temps nou comença a rodar.

Una abraçada molt forta.

Rafa Xambó i l'equip de suport.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#13 / Comença la Dansa!

Bon dia, mecenes!

Els formularis estan en procés de tancament, el CD en fabricació i el vinil apunt per a fàbrica. En uns dies, rebreu la vostra recompensa.

Recordeu que els qui demanàreu vinil haureu de tenir més paciència, tot i que us enviarem la descàrrega digital, perquè pugueu fer un tast del disc, encara que no siga amb la màgia del vinil.

Els qui no heu contestat el formulari, feu-ho ja, per favor, perquè serà l'últim avís que rebreu de Verkami. Si no rebeu cap altre missatge de Verkami és que ja ho vàreu fer. Si en teniu dubtes, mireu la safata d'SPAM per si de cas. Si no ho feu, no us podrem enviar la recompensa i ens sabria molt greu no poder-vos agrair com cal el vostre suport.

Una forta abraçada i confiem que fins aviat.

Rafa Xambó i l'equip de suport

#12 / Darreres novetats

Bon dia, mecenes,

Segons que ens informen de fàbrica, els CD estaran llestos durant la setmana del 19 d'abril. Llavors, enviarem els CD, les descàrregues digitals i les bosses o tasses segons les vostres peticions.

Quant als vinils, la fàbrica va molt endarrerida. Sembla que hi ha molts encàrrecs de fabricar vinils i el procés és més lent. Els vinils no els podrem enviar fins a la meitat de juny aproximadament. Així les coses, els qui heu demanat vinil i CD rebreu un primer enviament amb el CD. Els qui heu demanat només vinil, rebreu la descàrrega digital del disc perquè pugueu escoltar-lo mentre no arriba en vinil.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i paciència.

Una abraçada i fins aviat

Rafa Xambó i l'equip de suport.

#11 / Recordatori i novetats

Estimades mecenes de La dansa d'un temps nou,
És important que, qui no ho haja fet encara, conteste el formulari que vam enviar per a fer-vos la tramesa de la vostra recompensa.

Els treballs de fàbrica ja estan en marxa i confiem que en poques setmanes podrem remetre les recompenses.

D'altra banda, vos anunciem que hem fixat per al dia 25 d'abril el llançament del disc per les plataformes digitals globals. Per a eixe moment, vosaltres ja haureu rebut les vostres recompenses.

Amb el nostre agraïment, rebeu una amical abraçada.

Rafa Xambó i l'equip de suport

#10 / Prompte rebreu el formulari

Bon dia, mecenes,

Queden alguns petits detalls per resoldre quant a les aportacions. En un parell de dies se'n tancara finalment la recollida i, llavors, us remetrem el formulari en què ens haureu d'indicar si voleu que conste el vostre nom en la relació de persones que ens han donat suport i com voleu que hi aparega el vostre nom.

Per als qui teniu recompenses físiques, també us demanarem l'adreça postal o si voleu recollir-les en el lloc que us indicarem. Als qui teniu recompensa digital us demanarem confirmació del correu electrònic on voleu rebre-la.

Totes i tots podreu fer constar els detalls i comentaris que vulgueu en un camp específic del formulari.

Estem treballant de valent en la preparació de les vostres recompenses.

Rebeu una forta abraçada i fins aviat.

Rafa Xambó i l'equip de suport

Ps. Avui dia de la dona, potser paga la pena compartir la cançó i el vídeo de Tempestes amb les vostres amistats.

#09 / Ho hem aconseguit!

Bon dia mecenes!

Objectius assolits. Estem contents de la campanya, del treball de l'equip i de la magnífica resposta que hem obtingut de vosaltres.

En uns dies, ens posarem en contacte per explicar-vos el que queda per fer, com i quan ho farem, i demanar-vos algunes dades vostres que necessitem.

Moltíssimes, moltíssimes, gràcies.

La dansa d'un temps nou comença a rodar.

Una abraçada molt forta.

Rafa Xambó i l'equip de suport.

#08 / En la recta final

Bon dia mecenes,

Queden només tres dies per a acabar el procés d'adquisició de recompenses. Així doncs, encarem la recta final.

Hem aconseguit tots els objectius, tant els econòmics com els artístics. Finalment, hi haurà una dotzena de cançons. N'estem ben contents.

La setmana vinent ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens indiqueu algunes dades necessàries per a fer els enviaments i altres qüestions de detall.

Com que la fàbrica planteja un marge temporal de lliurament entre tres i cinc setmanes, haureu de tenir una mica de paciència per a rebre la vostra recompensa. Confiem que en la primera quinzena d'abril puguen estar fets tots els enviaments.

Quan acabarem els enviaments físics, procedirem a fer els digitals.

Si teniu alguna amistat interessada en participar-hi, recordeu-li que només resten tres dies per a tancar el Verkami. Llavors, començarà La dansa d'un temps nou.

Salutacions i abraçades

Rafa Xambó i l'equip de suport

#07 / Què ballar i amb qui

Bon dia mecenes,

Precisament avui, dia de les eleccions catalanes en les qual tothom té posats els ulls i moltes persones les esperances, la revista Mirall, una revista digital i jove del País Valencià, em publica una entrevista en què plantege que, en el temps nou de la crisi de crisis, de crisi civilitzatòria, cadascú haurà de triar què vol ballar i amb qui vol ballar.

Parafrasejant Joan Fuster, si no triem dansa i companyia ens la hi posaran altres.

Que tingueu molt bon dia i, els qui teniu dret a vot, el millor resultat.

Avui em ve de gust acabar amb un Visca Catalunya Lliure, Visca els Països Catalans.

A les urnes, germanes del nord!

Rafa Xambó

#06 / Indesinenter a l'Enderrock digital

Bon dia, mecenes,

Ahir, la revista Enderrock, principal referent en els mitjans de comunicació escrits de la música en català, feia un avanç digital del que serà l'entrevista completa que publicaran sobre Rafa Xambó i el nou disc en el número de març.

També es feien ressò del Verkami. Aprofitant l'avinentesa, ens demanaren d'avançar una de les cançons del disc i decidírem que fóra la versió singular i emotiva que Rafa ha fet d'Indesinenter, l'emblemàtic poema de Salvador Espriu musicat per Raimon. Una cançó que connecta tan clarament amb l'esperit que recorre tot el disc. Mai no hem pogut però, desesperar del vell vençut.
Ací teniu la peça periodística i la cançó.

Moltes gràcies per tot.

Continuem treballant per a assolir el segon objectiu.

Rafa Xambó i l'equip de suport

#05 / Bon dia, mecenes!

Ahir es va complir el dia 20 des què llançàrem el Verkami. Queden 19 dies per acabar la recollida de peticions de recompenses. Segons que ens expliquen les persones que gestionen aquesta plataforma de micromecenatge, és habitual una aturada en les incorporacions una volta aconseguit l'objectiu principal. Tanmateix, és important que recordeu a les vostres amistats que no fabricarem més discos físics -CD i vinils- ni bosses i tasses que allò que ens hagen demanat. És una qüestió de sostenibilitat mediambiental.

D'altra banda, us informem que demà anirem a enregistrar les veus de la nova cançó que inclourem al disc, la cançó que hem fet amb Joan Palomares i que es titularà Diners de sang.

Continuarem animant perquè s'incorporen nous mecenes.

Moltes gràcies i una abraçada.

Rafa Xambó i l'equip de suport

#04 / Trist i sol en la finestra. Woddy Guthrie

L'any 1939 el cantant nord-americà Woody Guthrie, un dels principals exponents de la cançó com a eina de cultura, de consciència social i de canvi, va escriure aquesta cançó dedicada a les dones americanes que venien a Europa a lluitar contra el feixisme.
És, per a mi, una cançó emblemàtica que fa molt de temps que volia enregistrar. La vaig traduir i adaptar per al meu disc "Cançons de la memòria trista", però, per problemes de drets, no la vaig poder enregistrar llavors.

Ara, per fi, la tindreu en el nou disc. Hem fet una estrena de l'aùdio amb la revista Tresdeu per donar-la a conéixer als sectors més joves atès que hi compta amb la col·laboració de Joan Palomares (Prozak Soup) qui té un bon predicament entre els joves. La seua participació es deixa sentir en la música electrònica de la darrera estrofa.

Us deixe ací l'enllaç perquè entreu a Tresdeu i la pugueu sentir.

leer más

#03 / L'enhorabona, mecenes!

Hem aconseguit l'objectiu de recollir els diners necessaris per a editar en vinil, cd i descàrrega digital La dansa d'un temps nou

Ara ens proposem un nou repte: arribar als 6000 euros

Tal com indicàvem al projecte, el disc conté onze cançons. En aquests dies en què hem estat treballant en l'edició del disc, mig per jugar, mig a veure què passa, Joan Palomares i Rafa Xambó han fet una cançó nova, en la mateixa línia discursiva del disc, però amb un tractament electrònic novedós.

L'experiment ha valgut la pena i creiem que amb una mica més d'esforç podríem enregistrar-la en l'estudi i fer-ne una barreja i masterització. Serà una cançó que cantaran els dos junts, dos músics de generacions diferents, amb trenta anys de distància, i una mateixa ambició humana i artística.

"*Tombem els murs

i alcem estels

i alcem el món que duem al cor*".

El disc, per… leer más

#01 / Amb els ulls plens d'una llum tan blanca

Salut, mecenes,

*Hi ha dones que caminen

amb els ulls plens

d'una llum tan blanca.*
Anna Montero

Així comença la cançó que hem fet amb el poema Tempestes d'Anna Montero.

Ara, acabem de llançar un vídeo que esperem que us agrade. La jove realitzadora Lucia Casañ se n'ha fet càrrec de l'edició amb el suport de la productora Stanbrook.

Si el compartiu amb les vostres amistats, si animeu a què la gent participe al Verkami, si el feu córrer per les xarxes, podrem aconseguir l'objectiu i us ho agrairem eternament.

Estem estudiant la possibilitat d'afegir una cançó més si assolim l'objectiu. Llavors, ens fixaríem nous reptes que obtindrien tots els mecenes, tant els nous com els qui ja ho sou. Per això, us encoratgem a fer difusió del projecte.

Esperem que gaudiu del vídeo i que el feu córrer.

Una abraçada forta i moltes gràcies.

Rafa Xambó

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies